Мъж Телец - 2

• 61 573
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
в кой клас си?

# 286
# 287
Сега последно почнах да размишлявам в/у темата ,абе жените раци май са голями актриси ,много хубаво манипулират,не го пиша в тяхната тема ,щото едва ли ще получа конкретен отговор и да не се заяждам Grinning

# 288
  • Варна
ами то не мисля, че ще го оспорим... но аз примерно усещам че не го правя с лошо или за прищявка... и двамата сме ок... просто той има нужда от подбутване, пък аз от заземяване ако се отнеса много... така че сме си супер Peace

# 289
Здравейте - телец ме "уби" преди около  месец - та се питах дали, вие които очевидно ги познавате, може да ми помогнете да си отговора на някои въпроси. Познавахме се от доста време - не бяхме близки. Месеци наред се въртеше около мен.. аз бая съм се парила и не исках да се пробвам с него.. накрая не издържах - аз направих първата крачка ... нещата като, че ли се случиха доста бързо... както и да е повторихме ги 3-4 пъти за около 2 месеца... и някак си той започна да се дърпа - "да видим какво ще стане". Аз бях ок.. но някак си хлътнах.. и изведнъж той просто спря да се обажда.  Вярно е, че му се накарах, но той допусна сериозна грешка (която преглътнах) уж? Въпроса ми е дали е било просто заигравка ииии защо, по дяволите, положи толкова усиля ... за да ме има и после почти месец да не се обади

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 19:30 от tra la la

# 290
Tra la la не се коси. Не знам защо е постъпило така твоето теле. Те са си такива пълната мистика Wink Защо? Защото е тъпак! не го търси. Той е този, който се е дистанцирал. Нека той да направи крачката за сближаване, ако за него е било нещо повече от временно увличане. Остави го той да те потърси. И аз тук се заминавах с едно  теле. Признах му чувствата си, първо вика това е правилното, после пълно затишие и се чудиш к'во да правиш. Като се видим в университета само ме заговаря, търси контакт с мен, цитира ми някви стихове от Ботев, тва онова, и в крайна сметка нищо. Нз мн са странни.

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 22:16 от sunny5

# 291
Девите са най-добрата партия за Телеца: скромни, чаровни, домакини, не се курвеят много.

къде са тия Деви?....
Всъщност много жени, представители и на други зодии могат да бъдат и скромни,и чаровни, и домакини, и добри любовници и да са верни! 
За най-добрата партия,че са девите- не вярвай на всичко което пишат по хороскопите....нищо лично

bcdd,ти какво мислиш?

# 292
Незнам какво мисля ,но поне по това което чета едва ли ще искам да съжителствам с  дева ,смятам че ще сме си скучни ,а и да ми мрънкат и дърдорят постоянно  и  нали са били суетни да ги чакам 2 часа пред огледалото да се гласят - изборът общо взето е труден с кой ще се събереш . А в хороскопите може много неща да се вярни ,но не се казва как точно един телец ще стане нахален за впечатли скромната дева , а и някой хора както са си скромни и тихи какви могат да ти го сътворят ,аз каквото съм забелязал е - мъж дева с жена овен ,да си го командва и води както си трябва.Всеки да си се спасява по единично  Wink

# 293
С некои жени просто не става, а именно с Водолей, Лъв и Стрелец.

# 294
То е ясно че няма перфектни хора ,просто трябва да си затвориш очите и да избереш по-малкото зло:) .Незнам ,аз от лъвицата съм с впечатлението че е всеотдайна,ама много иска ,постоянно е недоволна и т.н.Стрелчетата не са лоши - тъпички,дрънкат много ,ама са си позитивни ,водолея и той позитивен ,ама не може да стой на едно място скуката го убива и обича постоянно да е с хората,което автоматично го прави да не се застоява в къщи ,което не ни харесва

# 295
Абе ,раците са някаква алтернатива - ама с техните шибани настроения,дето нищо не казват ,а искат всичко да знаят .Винаги са ми изглеждали с някакъв откачен поглед

"Трудно е в началото да определите дали вашата любима от зодия Рак е благопристойна лунна девица или нещо й хлопа. И до края няма да го узнаете." Линда Гудман
Попринцип съм по-склонен да и хлопа ,но иначе доста добре се ориенират в живота и парите Simple Smile ,което ме озадачава и е доказателство че живее в луд свят  Laughing

# 296
МОЛЯ дайте ми съвет

# 297
Има ли смисъл да чакам телец да се обади при следните обстоятелства. Той е настоявал с месеци за връзка (или нещо такова) с мен. Прекарвали сме си добре, говорили сме с часове. Той е споделил и най-големите си мъки с мен (беше в тежко положение). Преспали сме няколко пъти. Той ме обиди - аз му повиших тон и затворих телефона. Всичко това в рамките на около 2 месеца. От почти месец от него ни вест ни кост. И още нещо - аз съм близнак - не знам дали е от зодията, но никога не се отказвам от нещо просто ей така. ПОМОГНЕТЕ МИ  със съвет - да спра ли да се надявам. МОЛЯ посъветвайте ме защото вече направо откачам

# 298
ТРа ла ла, не ми се иска да те съветвам.
Аз още съм с неясни отношения с Телеца, който се оказа баща на детето ми.
Ей, хора,май не ви казах- на 21-01-2011г родих. момче,Емил. Всичко мина добре, но малкия беше болен и лежахме 10 дена общо в болницата. Баща му,телеца, идваше да ме вижда,а малкия по-нарядко заради грипа. И като ни изписаха, дойдохме при нааашите, то май ви бях писала, та идва всеки ден за по няколко часа да гледа малкия, да му се радва, да го гушка и да вика ох колко е хубав..... Все още се надявам един ден да се съберем като семейство, тримата,дали ще стане....  Аз лично не бих се отказала от него току така, още повече че все още имам чувства към него и е баща на детето ми!   

# 299
  • Варна
да ви е здрав и да расте много щастлив малкия Емчо Simple Smile а пък с времето емоциите ще надделеят и или ще сте заедно, или не... но най-важното е да сте щастливи всички за да се чувства и бебчо добре! много се радвам чопи Grinning Heart Eyes честито! Peace

Общи условия

Активация на акаунт