Мъж Телец - 2

• 61 575
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Да, спомням си. Ами какво да ти кажа- аз също не се разбирам с овните. тези които познавам (мъже) са интелигентни и учтиви. има и такива жени. но като цяло- трудна комуникация и не ги разбирам.
а вие като сте "рогати" сигурно е още по тежко.
в книгата на Линда Гудман "Знаците на любовта" хармоничността беше обяснена по този начин: както си влияят знаците в природата, така си влияят и в зодиака :
огън и вода- едното задушава/убива другото
огън и земя- същото като горе.
огън и въздух- огънят живее чрез въздуха, но въздухът може и да го изгаси.
вода и земя- водата дава живот на земята
вода и въздух- това не го помня Simple Smile) и т.н.

# 376
Овен и Телец е поносима комбинация, разбира се, астрологично са несъвместими, тъй като има сблъсък земя - огън. С тази огнена зодия обаче, някак си се разбираме. И обикновено инициативата за всичко е на Овена. Много интересно и съм се замислял. Докато комбинация Телец - Лъв и Телец - Стрелец е просто живо оплакване, аз дори не съм чувал изобщо за сполучливи такива връзки.
А какво харесваме ние, мъжете Телци, в Овенките съм казвал: доза първичност, лудориите им, че всичко иска сега и веднага (а няма как да стане) и са принудени да се съобразяват. Мечтатели са, но не прекалено и отвъд разума, като въздушните. Физически красиви. Пълнят окото. Но пък и те много харесват Телеца такъв, какъвто е. Защо? И аз на знам.

# 377
Овните сте упорити ,енергични ,интелигентни ,възпитани и др. положителни качества ,но никога не бих разчитал на овен ,понеже после ще ме яд:)
Елинор  - ти наистина се разбираш ,признавам ,но ти сама каза че си те оставя  да дишаш повече без него и да си лудееш ,което си е вид компромис Simple Smile

# 378
а в раците казвал ли си какво харесвате  Blush Flutter, Бивол?

# 379
Цитат
в раците казвал ли си какво харесвате   , Бивол?

Да, в темата за жените - раци.

# 380
  Бивол, bcdd, в една добра връзка, в която има любов и разбирателство не може да вирее без компромиси. Ако компромисите не са болезнени, ако ги правите с разбиране, усмивка - всичко е наред. Аз също правя доста компромиси за него. Не мъкна у дома шумните си компании, не го изнудвам да лети и скача с мен, готвя изключително вкусно и по много  за да е щастлив, любимата си музика слушам само със слушалки...и още тоооолкова много неща.
Не мога да правя обобщения за всичко мъже телци, макар съм срещала и други, но точно тяхната разумност, спокойствие, прагматичност, чувство за сигурност, която вдъхват е нещо, което високо ценя.

# 381
Поздравления за горния коментар...

# 382
Добре де, Рибите (аз) и Телето каква комбина са от гореизброените?

# 383
Вода и земя Simple Smile даваш му живот на теленцето а то на теб - е ти най добре си знаеш какво ти дава Simple Smile

# 384
Ми....уж спокойствие. И равновесие. Аааа, и ми укротява бурните емоции. Crazy

# 385
  • Варна
Цитат на: bcdd
"А вече 11 год. сме заедно"  - без да се обиждаш ,но това си е смешно изказване ,това че живеете заедно не е от голямо значение ,някой хора живеят заедно без да се харесват и обичат през целият си живот,просто рутина и др. , та има си причини за всяко нещо в повечето случаи ,зодията определя характера в дадена ситуация ,  а не с кой ще живееш.
Разсмя ме изказването ти.   newsm62 newsm62 newsm62
Явно наистина имаш проблем с  разбирането на  Овена.  smile3521

# 386
Чeтох преди време ,че овена искал винаги да бъде първи ,щото бил първи в зодияка Simple Smile
Та имам чувството,че се раждат с комплекс за малоценност,а и не го схващат ,щото са прекалено забързани да измислят разни щуротии,а не се спрат да се замислят
Иначе -  да , найстина имам проблеми с  разбирането на  Овена, а и вече не искам и  да правя опити да ги разбирам,може да съм попаднал на лош "екземпляр",но  мисля че не .Но бих се радвал да ми обясниш по-подробно за овена от любопитство

# 387
bcdd, защо чат пат говориш за себе си в мъжки род? в крайна сметка- жена ли си?дълго време мислех, че си от момък Simple Smile. или просто "А" на клавиатурата ти създава проблеми?

# 388
coldasice, много съжалявам, че не си съгласна с мен. Мнението ми се базира изцяло на лични наблюдения и може би до преди две седмици и аз не бих повярвала, че е възможно да съществува такъв мъж независимо дали телец или какъвто и да било друг.
 Но в телците има нещо магнетично, има нещо което да те кара да искаш да ги опознаваш непрекъснато. Но и не всичко е въпрос на зодия, като цяло основните черти на характера - да, но всичко останало се формира на база куп други фактори. Много важна е и твоята нагласа към човека......
Най-искрено ти пожелавам да намериш своя телец, който да те кара да се чувстваш по онзи специален начин, както само те го могат.

# 389
 #Crazy Съвсем съм объркана .Телето ми казва ,че не знае колко време ще е нужно да си оправи проблемите и не че иска да прекрати връзката ,ама ей тъй на бил много объркан и един вид не можел да очаква от мен да го чакам да си оправи нещата .Направо съм в шах не мога да разбера какво иска от мен ,не мога да разбера иска ли да сме заедно или не .Казах му ,че искам ясен отговор заедно ли сме или не ,обаче човека ми отговаря ,че не може сега да ми даде такъв .CryСкапвам се направо . Много  е тежко  Sad Сто пъти му казах ,че мога да чакам ,че го подкрепям ,че съм до него . Е вече не знам какво да правя! ooooh! Tired

Общи условия

Активация на акаунт