Мъж Телец - 2

• 60 805
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Изневеряват-не е като да не го правят.Не смятам,че са моногамни,но когато са с ИСТИНСКАТА жена и получават всичко от нея се раздават до край.Да Елинор е права-в младежките си години са на гребена на вълната по отношение на секс и безразборни връзки.Но когато тръгнат да градят семейство стават верни и отговорни.И още нещо-изневерят ли,изпитват страхотни угризения и рискуват да бъдат заловени.

# 466

изневерят ли,изпитват страхотни угризения и рискуват да бъдат заловени.

Тук съм много съгласна с теб Мама Мими.
Питах за изневярата, понеже моят случай е такъв, че аз съм тази, с която Той изневерява. И исках да знам какво мислите вие, понеже все си мисля, че чувствата към приятелката му не са много силни, за да го прави, но за угрезинията със сигурност ги има. А и той не е младеж да речеш да е в разгара на живота си и да му се живурка с разни женички, той е зрял доста улегнал мъж. Бях сигурна, че има чувства към мен, но все съм се чудила, а към нея какво изпитва? Защото въпреки чувствата и желанията си към мен, предпочете да остане с нея (може би тя му даваше повече сигурност), поне за сега... какзвам за сега, защото е толкова непредсказуем и не знам дали утре вече няма да е на друго мнение. Защото всеки път когато уж всичко е приключвало, мине не мине известно време и пак ме търси. Дори самият той си призна веднъж: " Ходя къде ходя, но накрая пак при теб се връщам" Simple Smile

# 467

изневерят ли,изпитват страхотни угризения и рискуват да бъдат заловени.

Тук съм много съгласна с теб Мама Мими.
Питах за изневярата, понеже моят случай е такъв, че аз съм тази, с която Той изневерява. И исках да знам какво мислите вие, понеже все си мисля, че чувствата към приятелката му не са много силни, за да го прави, но за угрезинията със сигурност ги има. А и той не е младеж да речеш да е в разгара на живота си и да му се живурка с разни женички, той е зрял доста улегнал мъж. Бях сигурна, че има чувства към мен, но все съм се чудила, а към нея какво изпитва? Защото въпреки чувствата и желанията си към мен, предпочете да остане с нея (може би тя му даваше повече сигурност), поне за сега... какзвам за сега, защото е толкова непредсказуем и не знам дали утре вече няма да е на друго мнение. Защото всеки път когато уж всичко е приключвало, мине не мине известно време и пак ме търси. Дори самият той си призна веднъж: " Ходя къде ходя, но накрая пак при теб се връщам" Simple Smile
Я, виж ти .... значи не само аз съм в подобна ситуация! Щастливке и аз имам един угризващ се телец. И той е улегнал и не се ослушва и не хойка - в това съм сигурна. Иска да бъде коректен някак си и към двете ни...., но рано или късно трябва да направи някаква крачка - там където е - има стабилност, но щом и с мен се вижда значи това не му е достатъчно. И така една година ..... никакви знаци за промяна, но все още е тук и се увърта около мене, вижда ме се, чуваме се, имаме прекрасни разговори, гледаме се право в очите .... и не знам дали ми се струва, но ми каза, че ме обича по различен начин, но с цялото си сърце - не знам... не смея да си въобразявам! Много е затворен от към чувства, а е и емоционален, но всичко го крие много дълбоко - сам си го призна.

# 468
Изневеряват-не е като да не го правят.Не смятам,че са моногамни,но когато са с ИСТИНСКАТА жена и получават всичко от нея се раздават до край.Да Елинор е права-в младежките си години са на гребена на вълната по отношение на секс и безразборни връзки.Но когато тръгнат да градят семейство стават верни и отговорни.И още нещо-изневерят ли,изпитват страхотни угризения и рискуват да бъдат заловени.

Мама Мими ....., как би обяснила угризенията...., че съжаляват, че го правят....ох, как ли да обясня въпроса си . newsm78... ако изпитват угризения - от каква гледна точка ги изпитват?
Ха ако ме разберете пишете ако не ще се опитам да се обоснова Simple Smile

# 469
Май ще имам нужда да се обосновеш  Peace

# 470
  • Варна
според мен тя се пита, дали е гузен защото знае, че не е редно - един вид съвестта и морала... или е гузен, защото предава половинката си (т. нар.) моето теле мисля, че не е по изневерите, но за сега сме пресни-пресни и още много Heart Eyes

# 471
Хехе знаех си.... Чудя се за кое точно изпитват угризения ,че нараняват жената с която имат връзка,че кръшкат по принцип чудя се като има угризения дали съжаляват за стореното?!

# 472
  • Варна
Anaximandra, извинявай, че се пробвах да разяснявам от твое име, но и на мен ми е интересен отговора, та реших да ускоря нещата Mr. Green

# 473
Айде, прекратявам бойкота.

Сега, защо Телецът изневерява? Жалко, че отговорът е твърде тривиален. Ето причините, които най-често са в пакет:
1. Липса на прогнозируемост у партньора. Това е първата и най-съществена причина;
2. Физическо нехаресване. Понякога се обезличавате в нас, след първоначалните ни напъни. В тоя ред на мисли - не пропускайте шанса си. Не се правете на недостъпни девици;
3. Незадоволяване на сексуалните потребности на Телеца. Известно е, че сме извратеняци;
4. Подсъзнателно усещане у Телеца, че не сте нашият човек (на практика това означава, че не значите нищо за нас от този момент на сетне);
5. Не сте чистоплътни, не сте натуралисти, не сте добри домакини, не сте чистници, не сте широки души...

# 474
Belle Fleur благодаря ти за съвета..
Аз съм зодия риби несъм лъв..
Мисля че още има чувства към менн..много пъти казваше край и пак се връщаше..
НАДЯВАМ СЕ ДА МЕ ПОТЪРСИ.. ЩЕ ЧАКАМ Sad
БЛАГОДАРЯ ВИ

# 475
аз много го търсех до преди 1 седмица.. но вече не.. надявам се да почна да му липсвам Sad
Мислите ли че ще му мине.. ?
ако може някой телец да ми отговори..
Благодаря на всички! Cry

# 476
Хора, обичам ви, моля ви обичайте ме и вие, днес разбрах страхотна  новина - сестра ми е бременна в 4-ти месец и иска много това бебче. Набор 88, края е. Обичам ви, полудял съм от кеф...

# 477
Еееее честито, това е много хубаво!   bouquet

Добре де, обичам те, нищо че ме дразниш мног опонякога, ама то това е нормално  Rolling Eyes

# 478
чееееееееееееееестииииттттттооооооооооо Simple Smile

Ще отговорите ли на моят въпроооос ? Simple Smile
Благодаря ! Simple Smile

# 479
Мерсииии!!! (Отговорил съм като мъж Телец достатъчно изчерпатлноооооо)

Общи условия

Активация на акаунт