Мъж Телец - 2

• 60 745
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
ех че хубавооо! според мен е имал в предвид- "това, че някой не те обича по начина по който ти искаш, не значи, че не те обича с цялото си сърце" но го е казал по- оплетено. а дали само е философствал зависи изцяло от контекста. но си мисля че едва ли би философствал на тази тема, само за спорта. би било мноого грубо.
ех !
ох, моето кисело грозде... е много сладко... Sad как да се откажааааааа....

# 511
Аnaximandra, очевидно този мъж държи на теб. И според мен по-скоро те обича, но самият той все още не е сигурен и се лута в търсене на отговора, абе с няклоко думи - просто не му се вярва, че те обича на този твърдоглав човек - Телеца:))) Но ми е чудно, какво още прави при приятелката си, след като вече цяла година се срещате и му е добре с теб. А между другото той от колко време е с нея?

# 512
Щастлива и аз имах такива опасрния,че го е страх пред себе си дори да признае!Връзката в която е той  е сугурно повече от 5 год - той никога не я споменава и не говори за нея а само по заобиколен начин ми е казвал,че всичко се променя нищо не е постоянно,но човешките взаимоотношения са сложни и чувствата на другите трябва да се уважават - ето защо е още с нея!(така предполагам) а и от години живеят заедно... Така лесно един телец не би напуснал обора си Simple Smile

М5 много е хубаво,да Simple Smile Само не смеех да се зарадвам щото като е влюбен човек чува това което му е на сърцето Wink друго си е ако и страничен го потвърди за да няма заблуждения!

# 513
като е влюбен човек чува това което му е на сърцето Wink
За съжаление си много права... но има и нещо друго- ти, която си в ситуацията имаш много по трезв поглед от всеки страничен човек, защото страничните хора не са там в този миг, не чувстват нещата както ги чувствате вие и не ги гледат с очите на любовта. за един страничен човек едно "здравей" е просто "здравей", но за двама влюбени то е "луд-съм-по-теб-не-го-ли-виждаш-?!".А отговора не е само "охо,здрасти",а: "тогава-защо-не-правиш-нищо-все-едно-съм-ти-безразлична?!"
затова интуицията ти на жена е по- вярна от което и да е чуждо мнение Wink

# 514
Хе хе готин диалог! Така си е аз най-добре трябва да знам и някак си интуицията ми казва,че го е страх да го признае пред себе си! Не го притискам, не го насилвам - нека сам пред себе си изясни ситуацията!
Тий ми каза тези думи по повод,че аз не повярвах на твърдението му,че си мисли за мен сутрин и вечер (мислех че просто ми сваля звезди Simple Smile ),защото според мен ако мислеше за мен по този начин щяхме да се виждаме по-често и да съм му приоритет  и някъде в този контекст той ми каза това завъртяно изречение! Бай дъ уей той знае,че го обичам - написано ми е в очите всеки път като се видим - но никога не съм му го казвала !!! Чудя се дали като мама Мими да поставя картиге на масата или е твърде рано?!

# 515
  • Варна
аз (дали заради първата ми любов - след 3 месеца заедно, страдах година и половина - тийнеиджърска работа  Crazy ) но във всичките си връзки, никога не съм се разкривала (дори да знам, че чувствата са споделени Wink ) поради някакъв вътрешен страх от отхвърляне, но с сегашното теленце ми е толкова спокойно... и съм толкова открита... някак си предразполагат те.. един вид когато е готов да чуе това от теб (че си непоправимо неизлечимо влюбена  Heart Eyes ) прави ситуацията толкова комфортна за теб, че да му се разкриеш  Blush Heart Eyes
Чудя се дали като мама Мими да поставя картиге на масата или е твърде рано?!
така, че ако чувстваш, че трябва да действаш... то това е неговото влияние над теб  Wink

# 516
Значи ще чакам подходящия момент.... до сега не се е появявала перфектната минутка ..., а може би той сам ще ме предразположи стига да иска да го чуе. Радост права си, че стига да бъде желано ще бъда предразположена към тази откровеност. Heart Eyes
И аз не съм се откривала отдавна така пред някой - просто не си е заслужавало!

# 517
Аз пък днес не издържах и най-накрая писах на моето теленце. Оказа се, че ми е бил сърдит, понеже съм го назовала с обидни думи последния път когато сме разговаряли. Мили боже, никога не съм предполагала, че може да се е обидил за това, та аз съвсем не целях да го засегна, но както знаете те са толкова чувствителни хора, затова един съвет от мен - НИКОГА НЕ ОБИЖДАЙТЕ ТЕЛЕЦА ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД. Извиних му се, но той почти не ми даде думата да му обясня какво точно съм имала предвид с конкретните думи, които съм му казала. Май ще е трудно този път да му мине, обиден е много. Sad

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 21:56 от щастлива

# 518
 Joy ха ха Simple Smile е сега вече ще знаем , абе и моя е обидчив ако се избъзикам сериозно Simple Smile Поне сега ще се оправите ....и няма да си мълчите! Смело напред Simple Smile

# 519
Е ,като го обиждаш "Мили боже" ,всеки нормален човек се обижда ,какво нередно виждаш в това ,абсолютно нормално

# 520
Е ,като го обиждаш "Мили боже" ,всеки нормален човек се обижда ,какво нередно виждаш в това ,абсолютно нормално
Ами виж, много е важно кой как възприема нещата, аз примерно не бих се обидила за такова нещо, но откъде мога да предположа, че той е толкова тънкообиден и се е засегнал, миличкият ми

# 521
Нещата си имат правила  обиждаш - обиден ,другото е фантазия и въображение ,които всеки има разлини и в различни количества

# 522
Нещата си имат правила  обиждаш - обиден ,другото е фантазия и въображение ,които всеки има разлини и в различни количества
Може би аз си имам други разбирания по въпроса, защото аз самата рядко се сърдя. А и много пъти, това което за едни е обида за други може да не е, всичко зависи от контекста, в който е изречена една дума и от това, че понякога тя може да бъде разбрана погрешно и да се приеме като обида, а този който я е изрекъл всъщност да е имал предвид нещо съвсем различно, както е в моя случай. Но ще се съглася с теб, само и само да има мир Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 523
Аз пък не съм на мнение,че лесно се обиждат.Може би ако са не са виновни ще се засегнат,но ако са се провинили едва ли ще го направят на проблем.Ето пример: моето телче онзи ден го хванах,че ме излъгал преди време.Наредих го едно хубаво по телефона,накрая му казах мухльо и като се прибра беше мек като памук.

# 524
Щом си му казала "мухльо" и не ти се е обидил, значи наистина е мухльо...

Общи условия

Активация на акаунт