Мъж Телец - 2

• 60 787
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Ako gi potarsim 6te stane po zle..
Az mnogo pati sam se karala s nego.. I toi s men..
No tolkova seriozno karane i razdqla ne e bilo..
Nadqvam se da my MMMIIINE.. i da me potarSi..
Predi sme se karali i me e tarsil samo toi... NO SEGAAA..
MNOGO SAM ZLE.. iskam si go OTNOVO no qvno nqma da go imam oTNOVO Cry
Daite savet.. da my pi6a li ne6to sled kato mi kaza che neiska da me vijda ii t.n.???
Ili da go ostavq i da 4akam? Cry
Nevqrvam tolkova barzzo da istine kam men..

# 496
Мама МиМи, коя зодия си?
как му се разкри, как се запознахте, кога във връзката сложи картите на масата?дай още малко инфо, моля те  Embarassed  Praynig  Hug
линис, казаха ти момичетата няколко пъти вече.  Confused

# 497
Е Мама Мими дай повече подробности де Wink казваш че си го откраднала - от кой каква бе ситуацията?! Няма да ни досадиш ако напишеш повечко даже ще ни помогнеш!
И аз имам нужда от съвет хора .... Но нека първо видим историята на Мама Мими и после ще ви пиша и аз!  bouquet

# 498
Такааа...подред  Grinning
Зодия близнаци съм(тук ще вметна,че и бившата му е зодия близнаци).Та как се запознахме...работихме в една и съща фирма,но в два различни града.Един ден той дойде да развива дейността си тук.Беше сам като отшелник,никой не го харесваше за това,че е различен и успял до някаква степен.Започнахме да си говорим за живота,аз му разказвах каква съм,той споделяше с мен за очакванията му в новия град и така след седмица усетихме,че има нещо между нас.Той имаше 7 годишна връзка,аз 6 ( при това с дете).Един ден бях в офиса му и преди да си тръгна той ме хвана за ръка и ме целуна.Бях колкото щастлива,толкова и изумена(знам ли и аз защо  Mr. Green).Така започнаха нашите малки срещички в офиса му,гушкането...но беше адски гузен за това,че имаше жена до себе си.Пишехме си по цяла нощ,нямах търпение да се видим сутрин,но като че ли в началото имаше повече физическо привличане между нас  Thinking Той спря да се обажда на приятелката си,беше изцяло пленен от мен.Спомням си първата ни нощ заедно,която в последствие се оказа и съдбоносна. Беше в Пловдив(той е от там). Обадих му се около 19ч и му казах,че искам да си дойде и да се видим.Беше с нея на вечеря.Единственото което каза беше:"Добре." След 3 часа и половина беше пред блока ми,отидохме у тях и след един невероятен секс,аз му казах,че той е всичко което съм искала и търсила.Че само единствено с него се чувствам себе си и че бих пожертвала всичко,което имам за да съм с него.От този ден нататък не сме се разделяли.Той прекрати връзката си(която наистина беше сериозна).Аь се разделих с бащата на детето ми.Месец по късно вече носих името му,а на следващата година му родих син.Живота ми с него е една приказка.Винаги има адреналин,постоянно ме извисява в небето и ме кара да се чувствам единствена.Но никога не съм спирала да се раздавам.Всеки един миг му показвам обичта си,не спирам да подхранвам чувствата му...
Един съвет от мен-никога не се опитвайте да се налагате,да командвате и властвате над телеца.Това ще го накара да се отдръпне от вас и то необратимо  Peace

# 499
Леле колко хубавоооо...като приказка! а той от Пловдив до Варна ли е пътувал въпросната вечер за да сте заедно?  Two Hearts

# 500
# 501
Ехааа колко хубаво звучи историята ти Мама Мими. Винаги съм мечтала и аз за такава любов - истинска, реална, да ти дава всичко, от което имаш нужда, да бъдеш открита с човека до теб... просто да бъдеш себе си Simple Smile Дано винаги така да се обичате, пожелавам ти го от сърце! Hug

# 502
linis, пиши на български(едно от правилата на форума)

# 503
Всичко е красиво с нас, мъжете Телци. Отделен е въпросът, че повето жени не си падат по красивите неща..

# 504
Падаме си по красивите неща, но толкова сме свикнали на противоположните, че красивите не ги и забелязваме, а ако случайно ги забележим, ги считаме за фалш или театър. А мъжете, които са способни на красиви неща са толкова малко, че в тълпата не можеш да ги забележиш.
Но ако по някакво странно стечение на обстоятелствата, някоя жена се докосне до вас - телците, до душата ви, ей тогава наистина разбира колко красота има във вас и колко истински сте всъщност. Колко любов може да дадете и от колко много имате нужда. Тогава разбираш, че цял живот си търсила точно този мъж и търсенето приключва. Просто се отпускаш в ръцето му и се  оставяш да те отведе в царството на истинските чувства и емоции. Защото само вие телците най-точно усещате нуждите ни - кога трябва да сте нежни и любящи принцове и кога трябва да се превърнете в строгите господари, които с лекота да накарат жената да се подчини.
 Защото е безспорен факт, че ние сме противоречиви създания незнаещи на моменти какво искат и само един телец със своята сензитивност може да се справи със ситуацията.

# 505
Ако Телец ти каже,че очаква достоен разговор т.е. Той не желае да бъде свалян, или обливан с комплименти, сооред вас Той как гледа на жената щом има такива очаквания!?

# 506
Мисля, че не ти разбрах въпроса, Анаксимандра...

# 507
Абе и аз търся под вола теле с тези мои въпроси! Wink
ставаше дума,че на предната среща той спомена,че той очаква равностоен разговор от мен .... Та започнах да се чудя с каква цел го казва или как гледа на мен - добър събеседник или нещо повече...?!?!

# 508
Може би го е казал във връзка с нещото за което сте си говорили... а и какво пречи да си нещо повече и добър събеседник Simple Smile
коя зодия си Анаксимандра?

# 509
Стрелец съм с асц Телец!вече не помня точния разговор ала си казахме толкова хубави неща,че чак ми се иска да са истина -а той е много въздържан! Дори се чудя все още върху изречението което ми вмъкна в разговора ни "това че си обичан по един начин не значи че не обичаш по друг начин с цялото си сърце...! И аз в шах Simple Smile той или ми каза че ме обича или просто си философства! Wink

Общи условия

Активация на акаунт