Мъж Телец - 2

• 60 727
  • 740
  •   1
Отговори
# 540

Цитат
Биволе, тебе само една истинска овенка ще те оправи

Ми да ме оправя най-сетне.. Ай деа и деня скапан...

# 541
Денят е ултра- мега скапан и при раците Sad независимо от песни и независимо от всичко... отивам да се жалвам в рачешката тема, че ми се убиват хора  #2gunfire ! а тук няма кой да ме разбере (според логиката, че само един рак може да разбере друг рак- но не винаги)
Все пак ако някой телец е решил да  ми помага по някаква случайност и мисли да го направи сега а не след 3 до 33 дни, когато няма да има значение, да ми каже, какво мислите вие за класовите различия?
Многоуважаеми Бивол и bcdd, ако решите да се включвате към моя коментар, моля бъдете сериозни, защото някой бъзик само би влошил нещата.
Благодаря за разбирането!!!

# 542
Пичове, деня почти свърши. Утре ни чака нещо по-хубаво!  Hug Не можеш да поправиш миналото, но можеш да се насладиш на настоящето!  bouquet

# 543
"... и ще дойде ли най-щастивлият ден, когато някоя ще бъде до мен..."

# 544
Ми да ме оправя най-сетне.. Ай деа и деня скапан...
[/quote]

То ако веднъж се оставиш овенка да те оправи, няма да искаш оправянето да има край......

# 545
Класовите различия - Създават проблеми рано или късно,за предпочитане да се избягват,това горе долу мисля .Едно признавам на стрелците ,искам да съм "шибан" оптимист Laughing

# 546
Брак(връзка) между класово различни индивиди е обречена работа. Проверена работа от бат' ви Бивол!

# 547
Хайде да е само без "шибан"!  Peace

# 548
  • Бургас
Съгласна съм, не се майтапя,но едно време бабите правилно са гледали от каква черга е момата,преди да й проводят сватовете.Има ли бездна в това отношение, рано или късно зейва и в другите семейни отношения-моите какво ни дадоха, пък твоите ...и стана тя, каквато стана.
Да ви дам един съвет, нищо, че не съм Телец-не намесвайте семейството, когато имате проблеми. В смисъл-не ревете на мама,че той  това, онова, не казвайте-и ти като баща си....
или-вашето семейство всички го говорят....
Просто си го решете в самото начало на връзката,много ядове и сълзи ще си спестите.
Нищо общо с конкретните теми,важи за всички зодии.

# 549
Айде за всички, които са със скапано настроение: Телета, Раци и прочие, дано тази песничка ви оправи настроението: http://www.youtube.com/watch?v=hYWTvxpscf8&feature=related

# 550
 И специален поздрав за Бивол и за всички които искат да дават и получават само истински неща........
http://vbox7.com/play:aa0a2943

# 551
и от мен поздрав- за Бивол, bcdd и за всички останали
песничка, която на мен лично ми действа мноооого ободряващо Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=RVmG_d3HKBA

с пожелание винаги до вас да има някой с който да "believe that you're in this together"

# 552
Мерсим, ама от гейовете само Джордж Майкъл харесвам. Както се казва "гъз пол нема"...

# 553
кои са гейовете?
...интуицията ми подсказва...или по метода на изключването- май мойте ще да са...
ама песничката е много зареждаща Simple Smile

# 554
Цитат
кои са гейовете?

ааа, пада нивото вече... нема да отговарям...

Общи условия

Активация на акаунт