Мъж Телец - 2

• 60 696
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
И tarpelivkata да те питам нещо. Значи моето теле след като му признах чувствата си изведнъж си сложи снимка с едно момиче като аватарче в скайп-от снимката си личеше, че са си някви доста близки, бяха прегърнати. Аз тогава реших,че си има приятелка и мн се ядосах. според теб нарочно ли я е сложил или ако телец си сложи нещо такова, значи това момиче има място в живота му?  newsm78 Би ли се опитала да разясниш според това за теб какъв смисъл би имало. Все пак нали си теленце Simple Smile

# 646
sunny5 и аз това се питам. Ей на телето за което писах тук преди благоволи да ми изпрати СМС,че щял да ми пише скоро . Ама като кога да е това скоро вече 4 дни  откакто ми  го прати .Аз си чакам като Калитко и това е.Не знам още колко търпение ще изровя в себе си . Повече от месец не сме се виждали .Тук ме съветвате да чакам и аз слушкам какво да правя  то имам ли и избор в интерес на истината като съм лапнала въдицата .

# 647
Съни да си призная започвам да страдам от раздвоение на личността с този мъж   newsm12 аз все едно се опитвам да разгадая себе си /много е сложно / и си признавам че адски ми е трудно и на мен самата . Аз се дистанцирам само когато не съм сигурна на 100 % в  чуствата на човека до мен, но не се отказвам докато не ме разочарова разбира се  .Когато обаче усетя че има взаимност и  чувствата са истински се отдавам с цялата си любов на която съм способна. Обикновено Телецът се дистанцира когато е имал някакво лично разочарование и за да не допусне повторна грешка изпитва чувствата докрай .

# 648
Nikoli64 това, което съм разбрала от телците е следното (не че мн ги разбирам нещата), но мисля,че щом ти каже, че ще се видите скоро, пишете скоро, излезета или нещо подобно това означава, че той няма да те потърси. Мисля, че той по този начин ти заявява интереса си към теб и смята, че ти трябва да направиш крачка към него. Защото когато ми беше заказал за една среща, аз като чаках се видяхме едва след 4 мес, а когато му кажа ей кога ще се видим, нали щяхме да излизаме, той казва ми добре. Значи той като ти кажа,че ще се видите иска да те насърчи да си смела да си поискаш срещата и да не се страхуваш, че ще бъдеш отхвърлена. Но не искам да те подведа. Просто аз така съм забелязала. Ако чакаш няма да се видите скоро. Честно ти казвам. Другия вариант е да се навърташ наоколо без да му говориш за срещата, но по някакъв начин да му дадеш сигнал, че си готова да се видите Simple Smile Ама и аз нз как да стане това Sad

# 649
Да, моето теле ми е споделяло, че е бил мн предаден от бившата си и мн тежко го е изживял. Sad Може би затова е по-предпазлив.

# 650
Съни честно  да ти кажа ето тук и аз удрям на камък защото и при мен има някакви такива провокаций или незнам как точно да го нарека  . Не точно по този начин, но си мисля че с това проверява чувствата : дали ревнуваме , дали ще се борим за тях , дали изпадаме в истерий може би  ooooh! Бивоол помагай моля те . Тук Съни незнам какво да ти отговоря ,колкото и да мисля не съм сигурна че ще ти точен отговор , но с каквото мога ще помагам .

# 651
Една приятелка, която имаше връзка с един телец ми беше казала следното: " В нашата връзка винаги аз бях по-активната, не очаквай от телеца това. Ако когато го търсиш, ти отговаря и приема поканите ти, значи те харесва, защото телците са егоисти и няма да направят нещо, което не искат!" Може би като закажат за среща очакват да ги попиташ кога искате да се видите. нз на мен досега не ми се е случвало като ми каже за среща, да ме пита кога искам да се видим, просто го хвърля в пространството. Явно е доста горделив и не иска да е прекалено настъпателен, защото така рискува да бъде отхвърлен. Иска да му е сигурно. И все като казва за среща ми казва нещо от рода на " Хайде, може да излезем пак, ама знам ли, да не се каним, времето е лошо!" Някви ей такива. Винаги си остава изходче, ако му откажа. Да не се почувства тъпо.

# 652
Ние се виждахме ,излизахме,и всичко си беше о.к  докато започна процедура по развода си (разказвала съм за това  ,че се срещнахме след раздялата им )и това  е  не знам какво да мисля вече.

# 653
Съни благодаря ти че внесе малко яснота за това със срещите и уговорките . Много си права че правят неангажиращи уговорки , незнам защо е така ,аз съдя по себе си че съм малко горделива и няма да си простя ако ме пренебрегнат, затова говоря без да уточнявам кога,къде и тк.н

# 654
Ако трябва да направя някакъв анализ как се държи мъжът Телец в любовта то ще изглежда така : "равнодушен " и сдържан , деликатен и любезен , дистанциран и резервиран , мил и нежен , провокативен и мнителен , постоянен  и непредсказуем едновременно . Ако щете го разбирайте в същия ред както съм го написала . Grinning

# 655
Абсолютно нормално е да се държи така сдържан , деликатен , дистанциран и резервиран,просто като поканиш някой на кафе примерно,той ти отказва ,защото си мисли че искаш повече от това,а не винаги е така ,има една пропаст м/у половете ,която е трудно преодолима и неясно очертана за различните индивиди ,животът е такъв , а аз ви се чудя как може да седите в такова положение ,ако си му казала че го обичаш ,няма какво толкова да го чакаш с месеци да ти каже ,че те обича или харесва,да решава по-бързо и това е ...
А за търпеливка ,найстина и аз смятам ,че колкото и да сте добрички и двамата ,съжителстовото ви ще бъде скучно,просто сте прекалено еднакви ,найстина ми се искам да греша

# 656
 Joy Joy Joy Хихихихиииии .... абе вие сигурни ли сте, че не се срещаме с един и същ мъж?!?!? Всеки си има уникалност закодирана в ДНК-то, но тези телци все едно са ги правили във фабриката на супите MAGGI  и излизат като купчетата телешки бульон - еднакви, но толкова вкусни! Simple Smile ( това всичкото е в кръга на шегата)

Сега сериозно - за срещите аз винаги чувам : Ще се чуем! Ще се видим! ..... А ако каже: "Ще ти се обадя", почти 80% не го прави. А ако искам да се срещнем, само трябва да загатна иначе ако поема инициативата - все е зает!

Търпеливката по повод тези твои думи - Аз се дистанцирам само когато не съм сигурна на 100 % в  чувствата на човека до мен, но не се отказвам докато не ме разочарова разбира се   .... А дистанцираш ли се ако не си сигурна във своите собствени чувства??? Говорите все ако не сте сигурни в другите..., а това може ли да се отнася за вашите собствени или просто не бихте се занимавали ( да  не говорим цяла година би ли изгубила с някой в който не си сигурна какво изпитваш) ?  newsm78

# 657
bcdd  мислиш ли че това да бъдем прями и дръзки ще се хареса на Телеца , но може би си прав , стига сме умували ами да действаме, пък ще видим .

# 658
Знаете че на нас телците ни е трудно действието ,изписа се много за почти еднакъв проблем ,та действайте ,ако не стане поне няма да се тормозите ,толкова дълго и да мислите и самонавивате,ако искате дайте ще организираме масова акция  Laughing ,аз ще се обаждам на ваште хора да им казвам че много ги обичате Laughing Тва телците сме си малко "шибана" зодия и за нас самите и за хората около нас ,проблемът е че искаме да вземем правилното решение ,а това не е лесно

# 659
А за търпеливка ,найстина и аз смятам ,че колкото и да сте добрички и двамата ,съжителстовото ви ще бъде скучно,просто сте прекалено еднакви ,найстина ми се искам да греша Аз не мисля че ни е скучно двамата , обичаме да се забавляваме , аз съм луда глава и непредсказуема напук на всичко ,обичаме разнообразието , спортуваме редовно ,няма място за скука . Grinning

Общи условия

Активация на акаунт