Мъж Телец - 2

• 60 698
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
 "Ако обичаш някого пусни го на совобода, ако се върне е завинаги твой, ако не се върне-значи никога не е бил!", това важи с пълна сила за Телеца . Съгласна съм с теб че веднъж допуснеш ли го до себе си, този мъж те грабва и те кара да се чувстваш специална , наистина е така . Wink

# 631
Момичета, а как успявате да потиснете изяждащата те отвътре липса? Как изобщо успявате да ги изкарате от мислите се? Как заспивате вечер? Как успявате да се храните?
Може и проблемът да си е в мен. Прекалената ми емоционалност, фактът че за първи път на 29 години съм с някого, който е близо до душата ми, без да е до мен физически, чувствата, които изпитвам, никога до сега не са ме обземали. До сега винаги  съм била абсолютен консуматор в отношенията си с мъжете, за първи път искам да се раздам, да обичам и да го карам да се чувства щастлив. За първи път не мисля, единствено за себе си. Как аз да съм добре... И знам, че мога да съм това, което винаги е търсил.
От един ден не контактувам с него и имам чувството, че всичко загуби смисъла си.....
Само аз ли за Бога се чувствам така? Само аз ли не мога да спра да плача?

P.S. Липсваш ми!!!

# 632
Бивол нещо ни избяга...ама ние му раздискутирахме случая надълго и нашироко...
хайде, Бивол, появи се!
Аз...окончателно се отказвам от телешките истории.../е, окончателно, окончателно- колко да е окончателно Wink /. Докато не ми се покаже явно отношение- отказвам да се чудя и мая и самонавивам и самоотвивам и това е положението! Simple Smile ама ха! Simple Smile

не си само ти, данаил07. всички по-емоционални хора сме така  ... опитай съзнателно да мислиш за нещата които правиш, за да ти е запълнен ума с друго- например "отрязвам си филия хляб, оставям ножа на масата. мажа я със сладко и отхапвам- ммм вкусно!" може да няма много дълъг ефект, но поне временно си ангажираш ума с друго.

# 633
Момичета, не мисля,че се самонавиваме. Би било голямо случайност тогава да се съберат толкова мн жени в тоя форум по някаква случайност. Коя жена, колкото и да харесва даден мъж, ако той и покаже пълно безразличие, ще продължава да го харесва? Мисля, че за да се влюбим в тези мъже, те са направили нещо, с което са ни грабнали. Така, че не са толкова невинни! Wink Мисля даже, че са го целяли. Това са мъже, които просто знаят какво точно да кажат на една жена, начина, по който да й го кажат и т.н. Знаете за какво говоря. Аз не съм имала интимна близост с този мъж, но страшно мн го обичам! Simple Smile Аз на моето теле веднъж му бях заказала чрез една песен, ако не проявява интерес към мен, да се оттегли. Ама той не се отдръпва, подлудява ме неговото постоянно присъствие около мен, неговата любезност и внимание, които нямат никакво развитие. Това е побъркващо. Сякаш ми бърка в душата Sad Не мога да го разбера защо го правят. Добре, ако не проявява интерес към мен, би ли го правил? Има и нещо друго- мн странно е-но винаги като се срещнем някъде, аз съм тази, която първа казвам чао. Той никога не ми е казвал "Хайде трябва да тръгвам!". Винаги стои с мен, докато аз не кажа първа чао. Кара ме да се чувствам супер сигурна, сякаш винаги ще е с мен и няма да се тръгне, докато аз не пожелая. Случвало ли се е на някой, да сподели Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 13:17 от sunny5

# 634
sunny5 първо искам да благодаря за комплимента който отправяш към жените в този форум . Накара ме да се замисля и мисля че наистина имаш право да мислиш че само една умна и интилигентна жена  ще се бори  , и само една умна  жена ще остане докрая с такъв сложен и непредсказуем мъж ,защото само тя може да разбере че най-хубавото е скрито от очите ,то е там в сърцето на мъжът Телец .Като  чета написаното тук в този форум се убеждавам че стратегията и действията на тези мъже е почти 1:1 , почти всяка от нас си задава един и същ въпрос.  Wink

# 635
sunny5 първо искам да благодаря за комплимента който отправяш към жените в този форум . Накара ме да се замисля и мисля че наистина имаш право да мислиш че само една умна и интилигентна жена  ще се бори  , и само една умна  жена ще остане докрая с такъв сложен и непредсказуем мъж ,защото само тя може да разбере че най-хубавото е скрито от очите ,то е там в сърцето на мъжът Телец .Като  чета написаното тук в този форум се убеждавам че стратегията и действията на тези мъже е почти 1:1 , почти всяка от нас си задава един и същ въпрос.  Wink

Понеже бързам и явно не мога да се зачета дълбока, Търпеливаката , коя е тази стратегия 1:1 ? По-късно ще пиша има какво да си обсъждаме Simple Smile Съни5 аз също съм попадала в това чувство - сигурност все едно никога няма да си тръгне ....
айде до после!

# 636
Моето теле винаги завършва чата с " Хайде до после!", До скоро!, "Ще се видим!" и т.н. Това сякаш е запазена марка на телеца. Нз все едно говорим за един и същи човек. Чудя се само дали са го заучили или им идва отвътре?  newsm78 И например ако сме се разминали в скайп обяснява, ако не е бил пред компа Simple Smile МН е миличък.

# 637
За съжаление изглежда  ни идва отвътре  Laughing Даже на хора ,който не го заслужават,много сме смотани  Wink

# 638
Аnaximandra  забелязвам че следиш с голям интерес  дискусийте ни във форума , явно много  си заинтригувана от твоето теленце  ooooh! , само ако знаеха какви усилия полагаме да ги разберем ,повярвай ми само с това сме ги спечелили - ние Телците оценяваме всеки жест на внимание .Според мен стратегията на тези мъже е следната :1. отдалечи се от нещата за да ги видиш по-добре   2. Умишлено изграждам стена помежду ни за да видя дали ще си толкова постоянна и търпелива за да я разрушиш със силата на твоите чувства.  3.Много малко хора могат да погледнат в очите ми и да УСЕТЯТ какво се случва в сърцето ми...затова се вглеждай във жестовете които правя за теб ,те издават намеренията ми. Като се сетя за някоя друга веднага ще я напиша. Wink

# 639
sunny5 моето теле е скъп на думи в чата но иначе е деликатен т.е много деликатно се измъква с нещо от сорта ," в момента съм малко зает но след малко ще си пишем " и наистина си пишем но това ме дразни  /струва ми се пренебрежително отношение / . Пишем си, обаче не много и по-скоро приятелски .Никога не питам кога ще се видим или чуем , оставила съм го той да  реши ,никога не се натрапвам по никакъв начин , държа се резервирано и на дистанция . Не съм сигурна че  постъпвам правилно ,тук ще помоля Бивол да помага и да ме коригира ако греша. Wink

# 640
Ето и една пресна ситуация-писах на моето теле вчера по скайп, той веднага ми отговори, но каза, че излизал. Само ме попита дали е спешно и ми каза, че ще си пишем утре, ако искам. Днес пак му писах, пак никакъв го няма, писа ми смс, че вече бил в чата, и сега пак не се появява никакъв на хоризонта Sad Впрочем това е първия ми смс от него Simple Smile От толкова време ми има номера и едва сега се осмели да ми пише. И мн интересно например като му пиша по скайп и той като ми отговаря все казва, че тъкмо мислил да става или да си взимал душ, след което аз казвам "ок, няма да те притеснявам" и той-"не, не , кажи Simple Smile"

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 22:22 от sunny5

# 641
sunny  много ми е позното това , горе-долу  1:1 . Това е супер гадно зная ,когато той минава в нелегалност и незнаеш какво се случва .  newsm78

# 642
tarpelivkata, това ли било? За това ли се дистанцирате? За да изпитате силата на чувствата на отсрещната страна? Сега като сподели ми се проясниха някои неща и ми е по-лесно да разбера моето теле Simple Smile

# 643
Съни не съм сигурна на 100 % , Бивол ще каже дали съм права  или греша , надявам се да следи какво се случва тук и да ни бъде полезен ,но и той нещо мина в нелегалност / да не забравяме че е мъж Телец / ,но ние сме търпеливи и ще го чакаме да си продължим с телешките дискусий. Wink Но нали съм Телец и горе-долу действаме и мислим по един начин  мъжете и жените от тази зодия . Simple Smile

# 644
Но не мислите ли, че така като дистанцирате някой той може да реши, че не ви е приятен и нормално е и той да се дистанцира, все пак всеки си има достойнство. Не мога мн да ви схвана логиката Sad Пък и защо трябва изкуствено да създаваш някакви проблемни ситуации, след като животът е достатъчно сложен и така или иначе си ги има. Аз това не мога мн да го приема, но всеки си го разбира по различен начин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт