chopi миличка искам и на теб да ти дам някакъв отговор ,разбирам колко си наранена от твоята половинка , да си призая много съм изненадана и възмутена от неговото безотговорно и безцеремонно поведение/ отношение към теб и детенцето ти. Това не са качества на Телеца , но всеки човек е различен и действа различно . Значи поне засега на този етап не виждам перспектива /запазната съм с твоята история , чета форума с интерес / , може би по натам ще осъзнае и надявам се ще опита да се реваншира за всичко към вас със детето ,пожелавам ти го най-сърдечно .Ще бъда искрена, когато Телецът реши че всичко е приключило почти е невъзможно да има обратен завой и нищо и никой неможе да го върне отново при вас , обаче никога няма да избяга от отговорност когато се налага ще можете да разчитате на него винаги .Телецът прави разлика между чувства и отговорност , в първия случай е когато вие сте в сърцето му а във втория когато сте в живота му .Но при вас нещата не са приключили все още , просто той се прави на разсеян и не иска да приеме отгворността и дълга към семейството си / много ме очудва този факт/ , пожелавам ти чопи един ден да бъдете щастливо семейство и дано да е скоро .