Мъж Телец - 2

• 60 700
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Аnaximandra - първо ще се опитам да отговоря на теб . Значи ако нещата стигнат дотам  половинката да реши да ни напусне / със сигурност ще се опитам да обсъдим каква е причината за това крайно решение / първото нещо което ще направя е да запазя състояние на духа преди всичко ,след което ще се замисля сериозно с какво го предизвиках това /като знам за себе си че каквото и да правя го правя дискретно и деликатно ,за да не нараня човека до мен /  ,все пак това е сериозно и отговорно решение и заслужава един откровен диалог между зрели и интилигентни хора.Щом моментът на отровение е дошъл смело ще сваля картите на масата ,ще изложа моята гледна точка обективно ,ще се опитам /ако неговото решение е категорично/ да се разберем интилигентно какви ще бъдат нашите отношения от тук насетне , какви са вариантите за комуникация ако се наложи ,просто ще се разберем приятелски и с добри намерения ако е възможно.Радвам се затова че съм полезна със моите женски  телешки размисли , когато искате съвет ще се постарая да внасям яснота , но все пак не вземайте всичко за 100 % истина , зодията на човека определя донякъде действията му но най-важен фактор /в човешките взаимоотношения /е средата и  принципите ,които са приоритет в живота му.

chopi миличка искам и на теб да ти дам някакъв отговор ,разбирам колко си наранена от твоята половинка , да си призая много съм изненадана и възмутена  от неговото безотговорно и безцеремонно поведение/ отношение към теб и детенцето ти. Това не са качества на Телеца , но всеки човек е различен и действа различно . Значи поне засега на този етап не виждам перспектива /запазната съм с твоята история , чета форума с интерес / , може би по натам ще осъзнае и   надявам се ще  опита да се реваншира за всичко към вас със детето ,пожелавам ти го най-сърдечно .Ще бъда искрена, когато Телецът реши че всичко е приключило почти е невъзможно да има обратен завой и нищо и никой неможе да го върне отново при вас , обаче никога няма да избяга от отговорност когато се налага ще можете да разчитате на него винаги .Телецът прави разлика между чувства и отговорност , в първия случай е когато вие сте в сърцето му а във втория когато сте в живота му .Но при вас нещата не са приключили  все още , просто той се прави на разсеян и не иска да приеме отгворността и дълга към семейството си / много ме очудва този факт/ , пожелавам ти чопи един ден да бъдете щастливо семейство и дано да е скоро . Heart Eyes

# 616
 Hug Отново благодарности! Simple Smile Разбира се, че не всичко е на 100%. Телеца, който се слави, че обича да си стои у дома и т.н. елате го вижте тоз моя Wink Не се спира - все пътува по работа, събота и неделя рядко си стои в града. Все ходи на някакви събития ... Има си своите отклонения. Казват, че ревнували - ами този все ме бъзика, че ще го заместя с някой друг. Веднъж ми каза :" Накарай ме да ревнувам!" ... изгледах го странно, аз не обичам да давам такива поводи, еле пък нарочно!
  Въпроси имам много =) Но стъпка по стъпка ще ги задавам - не може да ти налагаме нон стоп тормоз от бесните фенки на Телците  Joy
Но определено си запазвам правото да задам някое друго въпросче. МНого ми помагаш, още веднъж благодаря Търпеливка Wink

# 617
Аnaximandra  за мен е удоволствие да дискутирам в този форум ,радвам се че съм ти полезна ,но не забравяй че ас съм жена Телец а тук темата е за мъж Телец и може би Бивол ще ни бъде по полезен в случая - той мисли и  чувства като истински представител на тази зодия, аз му се доверявам и се радвам че ни дава полезни съвети .Добре че е той , но може би много станахме  фенките и ще трябва да му даваме време да си почине , иначе ще изпуши с нас  Grinning . И аз съм заинтригувана  ,признавам си имам много въпросчета към Бивол ,но се въздържам ,за да не стана досадна .И моето Теленце ми казва че не ме ревнува , в което малко се съмнявам  Thinking  и ми казва че и аз  не трябва да  го ревнувам  Wink ,но иначе  флиртува под носа ми от време на време /  успокоява  ме обаче че всичко е наред / newsm78. Но когато е с мен  се  държи мило , внимателен е, търпелив и отзивчив към мен ,  въпреки това ме държи винаги нащрек и никога незнам какво мисли и чувства към мен , гадая по жестовете и постоянно съм в размисъл какво се случва .Не са елементарни мъжете Телец и затова са толкова желани , много са забавни , непредсказуеми но постоянни в чувствата , сърдечни и почтени мъже , притежават магнетичен чар / дори и да не са красиви / и имат мъжкарско поведение . С една дума  мъжът Телец е голяма тръпка  за жена която харесва сложни и труднодостъпни  мъже . Ще ви разкрия каква е тайната : търпение ,постоянство , разбиране и преданост . Wink

# 618
Tarpelivkata бих искала да те попитам как може да се разбере дали един мъж телец има нещо повече от приятелкси намерения към едно момиче?

# 619
sunny5  може би когато те целуне и покаже някакъв знак за интимност ,но да ти призная честно  че и след като вече сте имали интимни отношения пак ще си задаваш подобни въпроси от сорта " ние приятели ли сме , гаджета ли сме или пък любовници " newsm78  Трудно е да определиш какво се случва и понякога се питаш дали въобще нещо се случва или си въобразяваш само.

# 620
Tarpelivkata благодаря ти за отговора Simple Smile Толкова ли са неразгадаеми тези телци? Sad

# 621
Много повярвай ми,  и с това поведение така те палят и заинтригуват че щеш не щеш започваш да мислиш като Фройд  Thinking .

# 622
Аз признах чувствата си пред моето теле, след като той ме подпитваше, но сега съжалявам, защото като знае, че съм влюбена и е спокоен сякаш Sad И ми каза времето щяло да покаже какво ще стане. Защо все си мислят,че ще ги чакат вечено това не мога да разбера? :S Сякаш сме вечни и ще живеем с орлите и можем да си позволим да ги чакаме вечно. Наистина харесвам това теле, но не мога да го чакам цял живот. Все пак и аз имам право да бъда щастлива, даже режа други мъже, които проявяват интерес към мен. Не мога да забравя това теле, просто не мога. Мн са магнетични!

# 623
sunny5 разбирам те, много добре  знам как се чувстваш и може би си права за себе си . Но дано поне си заслужава търпението , а как реагира той когато му разкри чувствата си / много ми е интересно / , каза ли нещо , промени ли отношението си към теб по някакъв начин ?

# 624
Ами каза ми, че не знаел какво да каже, винаги бил имал добро мнение за мен и ме уважавал,ама не бил мислил за по- сериозни неща, в малко неловко положение съм го поставяла и т.н. Аз му казах, че не искам да го притискам и не искам да се чувства неловко и да вземе най-доброто решение за себе си. Той вика, че понякога човек не знае кое е най-добро з анего.Аз му казах,че няма да го притискам, той да си прецени. Той само ме питаше и сега какво сме щяли да правим, това какво променяло и какво очаквам от него? След разговора ни, стана по-настъпателен, в смисъл като ме види и веднага почва да си гооври с мен, все търси контакт, търси ми погледа-винаги в университета като се засичаме, но не ме е канил да излезем Sad И нз какво се случва Sad Объркана съм. Благодари ми,че съм била откровена с него и че съм си признала чувствата си, каза ми,че това било правилното. Нз какво искаше да каже с това?  newsm78

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 23:56 от sunny5

# 625

Защо все си мислят,че ще ги чакат вечено това не мога да разбера?

Защото са различни от другите мъже, за това. Защото те карат да усетиш, че живееш, а не че просто съществуваш. Защото, когато не са с теб, усещаш празнина, която не може да бъде запълнена от нищо. Защото като ги опознаеш, разбираш, че са всичко от което имаш нужда. Изборът дали да чакаш го правиш само ти.... Но дали си заслужава да бъдеш с някого, с когото нещата стават бързо, но са краткотрайни и не може да ти даде, това което мъжът телец може?!

# 626
Може би той е в процес на размисъл типично за мъжете Телци , те правят една две крачки към жената , после сядат и започват да мислят дали правилно постъпват , дали е готов за сериозни отношения и тк.н И на мен ми е много интересно какво си мислят точно , не можеш да им разгадаеш ходовете и стратегията . Аз като жена - Телец ми е още по- странно неговото поведение и дори се обърквам понякога  , чувствам се несигурна в неговите чувства , аз съм негов огледален образ като поведение , моята сдържаност , привидно " равнодушие " ,леката дистанция на която го държа понякога , всичко това прави и той .

# 627
А добре, tarpelivkata, ти какво би ме посъветвала, да се отдръпна ли, изчакваща позиция ли да заема или да го търся, нз и аз какво да правя. Интересното е, че като се чуем с него , после винаги завършва с това "хайде, може да излезем пак" и в крайна сметка нищо не уговаряме, не ме пита кога съм свободна, кога искам и аз оставам с впечатлението,че го казва просто така Sad

# 628
Ами прави като мен , просто остави нещата да се случват ако е писано , заеми изчаквателна позиция , не се натрапвай /но деликатно му напомняй отвреме на време че не си се отказала от него и си търпелива / , хубаво е ако можеш през това време да го изкараш от мислите си и да се занимаваш с нещо приятно - например спорт или нещо друго което да те разсейва . Защото знам какво е диагнозата : обсебена от  мъж Телец . Wink

# 629
Tarpelivkata, благодаря ти за съвта. така и мисляда постъпя. Ще му дам време. Както се казва: Ако обичаш някого пусни го на совобода, ако се върне е завинаги твой, ако не се върне-значи никога не е бил!" Wink Нека той сам избере. Наистина тези мъже са уникални. Веднъж запознаеш ли се с тях, не ти се иска никога да излизат от живота ти. С това теле съм имала най - смислените си разговори, чувствала съм се оценена като личност Simple Smile Затова ме кефи и съм готова да го чакам, дано наистина си струва. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт