Мъж Телец - 2

• 60 711
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Бивол аз мисля че когато става дума за истински чувства това не може да бъде пречка ,истинската любов не може да се влияе от предразсъдъци , и дума неможе да става ако наистина е Любов ! Това че религията е различна не може да бъде пречка когато се обичат мъж и жена , дори на мен ми звучи нелепо , когато обичаш един човек то е безрезервно ,безкористно и безгранично !Иначе не говорим за Любов ! Wink

# 601
 този мъж е завинаги ваш. Wink
Мой е Simple Smile  Heart Eyes Аз съм овен. Брака ни е дълъг и щастлив. Много рядко чувам признания и комплименти, но вчерашния определено ме зарадва истински! " Толкова ми е хубаво с теб, ти си моето прекрасно и единствено момиче!"
Често съм чела и чувала за недоброто партньорство м/у нашите знаци. Истината е, че там където има любов, компромис и хармония-всякакви различия сте стопяват.
Търпеливка, имаме близки приятели-телец и телец. Хубаво семейство, но честно казано скучно. А и самите те се оплакват от инертност, липса на искра, страст..

# 602
Елинор ,поздравления  !Много се радвам че имаш такъв мъж до себе си , значи притжаваш качествата на достойната жена за мъжът Телец . Никак не е лесно да го спечелиш завинаги . Ти си щастливка защото знам какви мъже са Телците -много топли и мили мъже когато са влюбени ,деликатни ,нежни и истински кавалери към любимата жена .Но аз го познавам отскоро ,още съм в изпитателен срок , така че първо тук ще се похваля когато издържа успешно всички тестове . Но аз съм търпелива и зная какво искам ,а когато се влюбя съм достойна за Оскар .На теб ти пожелавам да си все така щастливо и обичано момиче , заслужаваш го със сигурност ,защото не се живее много лесно с този сложен мъж. Успех и занапред мила Елинор ! Wink

# 603
Честит Празник! След 3 страници въздържание- пак съм тук. Не мога без вас и това си е!
Искам да се включа по две теми (естествено, че ви четях- не можех иначе)и да задам един въпрос:
1. Религията, според мен, може да бъде проблем в ранен етап на връзката. Всичко зависи от възпитанието. Човек понякога не може да преодолее вътрешното си разбиране за нещата, затова предпочита да прекрати отношенията преди да е обикнал дълбоко. Точно това е ключът. Когато има любов- религиозните различия са несъществени. Връзката може да бъде прекратена само, защото човек се страхува, че любовта ще измести този му принцип или защото се чувства излъган, ако признанието дойде твърде късно. Но - ако има любов- това не би било от значение.
2. За дамите, които имат връзка с обвързани телци- не ви съдя- човек не знае кога какво ще му дойде до главата, за да съди другите. Само се чудя, с моята рачешка недоверчивост...не сте ли се замисляли, че може да "срещнете" "другата" във форума? и да и давате съвети от рода на: "мила Едикоя си, пожелавам ти от сърце да си върнеш своето теленце! сигурна съм, че е временно и той обича теб, защото теб е избрал за своя съпруга. всико друго е само странична забежка!" и Отговор: "Благодаря ти, скъпа Незнамсикоя! Дано и твоят телец най-после осъзнае че ти си неговото момиче и да се реши на развод!"
аз не бих могла. винаги ще мисля, че насреща ми е "ТЯ"
3. Запознах се с двама телци (независими един от друг), които са факири на комплиментите, чак се чувствам неловко. доколкото знам, зодията се слави с мълчаливост и краткословност... или греша...
ех колко много писах, но беше се натрупало Simple Smile

# 604
Религията, според мен, може да бъде проблем в ранен етап на връзката. Всичко зависи от възпитанието. Човек понякога не може да преодолее вътрешното си разбиране за нещата, затова предпочита да прекрати отношенията преди да е обикнал дълбоко. Точно това е ключът. Когато има любов- религиозните различия са несъществени. Връзката може да бъде прекратена само, защото човек се страхува, че любовта ще измести този му принцип или защото се чувства излъган, ако признанието дойде твърде късно. Но - ако има любов- това не би било от значение.

Колко си права само. Не само, че са несъществени тези различия, ми и още по-колоритна става връзката. Но когато единият от двамата смята, че другия има проблем с това- е нещата няма как да станат. Колкото и истинска да си към телеца, колкото и да го убеждаваш, че нищо няма значение, важна е само неговата човешка същност..... то ако той самият не е убеден, че иска да повярва на човека до себе си, наистина няма смисъл. Връзка се гради на база доверие и най-вече доверие към това, което човека отсреща ти казва.
И момичета, никога не отлагайте думите ОБИЧАМ ТЕ, защото докато ги кажеш може да се окаже късно.

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 23:07 от danail07

# 605
 М5 , ти си деликатна жена ,харесвам в теб това че не съдиш хората ,просто гледаш обективно на нещата . Не мисля че един мъж може да бъде манипулиран от една жена  . Те се впускат в любовта разумно и съзнателно ,така че ако той е преценил че брачният му живот е по-скоро задължение и отговорност , чувствата  между партньорите  са изчерпани и уважението липсва, той Телецът / дори в това число и жените от тази зодия / просто решава че ще намери това което му липсва в друга жена , но разбира се с почтени намерения и дори няма да изпитва угризения ако се чувства неудовлетворен . Но винаги ще бъде отговорен към семейството си ,важно е да се отбележи това ,защото много мъже се впускат в любовни авантюри безотговорно и забравят напълно семействата си. Simple Smile

# 606
  Joy  Joy Joy М5 Наистина ме разсмя приятно. Замисляла съм се по точка 2, но както забелязвам всеки има своята индивидуална история и бих се усетила.  Crazy

Колкото до истинската любов - няма значение ако ще и девойката/момъка да е от Ал Кайда! Любовта няма граници, тя не подбора цвят мирис финансово състояния - онази истинската любов среща хората и им връчва шанса да се обичат истински!!!
Бивол ако девойката е имала някакви предразсъдъци, значи не е обичала истинския ТЕБ - не го приемай лично, друга врата ще ти се отвори - най-вероятно и по-хубава! Simple Smile

Тарпеливка, очакваме добри новини най-скоро! Simple Smile Или просто бъди щастлива там където си, а то каквото е писано ще бъде!

Женските номера не вървят много при телците, мисля, че при тях натиска от "крайния срок" по би ги размърдало - поне при мене така става Wink

# 607
   Бивол ако девойката е имала някакви предразсъдъци, значи не е обичала истинския ТЕБ - не го приемай лично, друга врата ще ти се отвори - най-вероятно и по-хубава! Simple Smile
Ами, Anaximandra ако той като един истински телец е подложил на съмнение, това че тя го приема и че няма никакви предразсъдъци; ако той е решил да я отлбъсне само защото не може да повярва, че тя е това, което е и може да го обича истински само заради самия него, без да се влияе от социално положение, културни или религиозни различия. Това помисли ли го преди да направиш подобно изявление? Или май не си опознала достатъчно добре мъжете телци - преди да приемат всичко за "чиста монета", трябва да са напълно сигурни в искреността на човека отсреща.

Но за едно си права - любовта няма граници, нито разстоянието, нито времето имат значение. От значение са само миговете щастие, които телецът ти дава, миговете, в които те кара да се чувстваш специална  и единствена.

# 608
ДАНАИЛ07, по-горе Бивол е споменал, че момичето е било разочаровано и е последвало раздяла - ето и от къде изхождам с тези мои заключения! Ако по друг начин стоят нещата - яснота може да бъде внесена от Бивол - стига да има желание да сподели! А аз коментирах реакцията но момичето, не на Бивол!

# 609
Първо искам да отговоря на Аnaximandra до кога ще подлагаме чувствата на проверка , ами дотогава докогато сме на 100 % сигурни в чувствата на половинката си.Това е относителен период за всяка двойка , но при Телците е така ,например когато усетим че нещо не е наред /дори и малка сянка на съмнение /,че човекът  с когото сме не е на сто процента с нас и има някакви резерви и колебания ние се впускаме в задълбочен анализ на отношенията .Връщаме се в начална позиция , търсим грешка в нас ако има такава , после анализираме поведението отсреща /думи , жестове и действия /,правим си равносметка до момента ,кое преобладава повече плюсовете или минусите и тк.н. Но нито за миг не се отказваме ако смятаме че си заслужава усилията и търпението ,готови сме на компромиси , стараем се да сме максимално искрени и честни във отношенията си .А това няма как да стане за кратък период от време ,но когато вече сме сигурни в чувствата ние се отдаваме на човекът до нас изцяло , способни сме на много силни и трайни  чувства повярвай ми , но малко са хората които могат да изтърпят нашата сдържаност и "равнодушие "/за Телеца си е просто маска, добре прикриваща неговият вътрешен  емоционален статус ,това никой не трябва да го разбира / което се приема грешно  като безразличие ,но грешите ,когато Телецът реши че няма повече какво да си кажете и не се вписвате в критерийте му той ще бъде максимално искрен и тактично ще ви каже че просто вашата връзка няма бъдеще.Нито сълзи , нито обещания и каквото и да било ще разубеди Телеца ,когато той сам по собствена  преценка е преценил че нямате бъдеще / след като е опитал всичко възможно сам да се убеди че няма смисъл/ просто сам слага точка на тези отношения и нищо не може да го върне при вас . Благодаря ти Аnaximandra  че ме разбираш и окуражаваш , аз не преследвам сляпо тази любов, аз зная че ако е писано ще сме заедно въпреки всичко , ако не ,значи така е трябвало . Хубав ден ви желая ! Wink

# 610
Реакцията на момичето, Anaximandra може да е изтълкувана по начин, който няма нищо общо с нейните усещания и разбирания, но да само Бивол знае защо е усетил някакво разочарование и въобще имало ли е такова или както казва Tarpelivkata подлага на проверка всяка дума и реакция, за да изпита докрай момичето, което го обича.

Но нито за миг не се отказваме ако смятаме че си заслужава усилията и търпението ,готови сме на компромиси , стараем се да сме максимално искрени и честни във отношенията си .А това няма как да стане за кратък период от време ,но когато вече сме сигурни в чувствата ние се отдаваме на човекът до нас изцяло , способни сме на много силни и трайни  чувства ще сме заедно въпреки всичко
А това, което казваш звучи толкова хубаво..... И определено, въпреки овенската си нетърпеливост съм готова да чакам колкото време е необходимо, защото знам, че човекът си заслужава и времето, което ще му дам, за да разбере, че съм искрена и го обичам такъв какъвто е, няма да е загубено, а напротив, ще ни помогне да се опознаем, да се напаснем и в един момент да бъдем истински щастливи заедно.

# 611
Данаил07, ако реакцията ми е била крайна като заключение, нека не се приема така... вярно е,че такива заключения за чуждите чувства не трябва да се правят. Нека да не бъркаме повече в раните. Човек трябва просто да се учи от чуждия опит!

ТАРПЕЛИВКАТА - много благодаря за отговора! Сега разбирам защо той все още ме държи в живота си и не е приключил нещата!
МАСКАТА!!!! Ахххх колко си права за маската! Абе изглеждат непукисти, не им трепва окото и аз си мислех, че просто му разнообразявам живота с моите истории за живота..., но веднъж той докато говореше без да исках сложих ръка на коляното му - ЗАБРАВИ си приказката, притесни се, спря да говори, - по външния му израз не можеш да разбереш,че се вълнува, но като спря да говори ( а той е изключителен риторик и мисълта му върви много гладко) тогава усетих, че този въж вътре е огън, но този огън е скрит под много пластове лой ( както тои сам го каза)!
  То си личи,че не следваш сляпо любовта си - поели сте си задълженията - трябва да си ги изпълните. Интересно ми е, ако вашите половинки решат да ви напуснат (нека не звучи грозно в ушите ви) - вие как бихте реагирали при положение,че вече се обичате с други хора? Бихте ли спасили вашия брак и направили всичко за да остане така положението или бихте поели нов път с новия човек?

п.с. Тарпеливката = ще се радвам да четем още Телешки размисли и страсти тук написани от теб Wink Мисля, че хвана правилната посока на нашите въпроси ( Бивол и бсдд също ни осветяват добре )

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 12:45 от Аnaximandra

# 612
....когато Телецът реши че няма повече какво да си кажете и не се вписвате в критерийте му той ще бъде максимално искрен и тактично ще ви каже че просто вашата връзка няма бъдеще.Нито сълзи , нито обещания и каквото и да било ще разубеди Телеца ,когато той сам по собствена  преценка е преценил че нямате бъдеще / след като е опитал всичко възможно сам да се убеди че няма смисъл/ просто сам слага точка на тези отношения и нищо не може да го върне при вас . .....

дори и едно дете ли?!?
цитирам пак "нищо не може да го върне при вас"....- добре, нищо. А някой? Бебе,дете?
не ми е обещал,че ще се съберем ако види че съм се променила и ако сметне че може да живее с мен, но и не казва че не иска да се опитам да се променя  и да си го върна. ни така, ни иначе. той няма да направи нищо по въпроса да се съберем,но няма нищо против аз да правя, като не дава обещания че един ден бихме се събрали.

# 613
Момичета, това е за всички вас, които обичат тези невероятни мъже............ и специално за единственият и най-специален за мен мъж - телец, който само трябва да повярва, че всичко което се случва е истина и че е срещнал жената, която може да го направи щастлив, само трябва да повярва.
http://87.121.59.2/play:c0f6558a

# 614

дори и едно дете ли?!?

[/quote]

А това да се опитваш да го връщаш при теб заради детето или бебето е още по голяма глупост.Реши ли да си ходи няма връщане назад.

Общи условия

Активация на акаунт