Мъж Телец - 2

• 60 717
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря ти Бивол ! Много си прав ,наистина ме изпитва по всякакъв начин , но парадоксът е че и аз се държа по същият начин / аз съм негов огледален образ като поведение/ и се питам : дали не се отнасям и аз прекалено резервирано и докъде ще стигнем с тези наши опити да се изпитваме ?И друго да вмъкна ние сме и двамата семейни / имаме дългогодишни връзки но просто си допаднахме като душевност / , много сме отговорни един към друг , отношенията ни са  интилигентни и се стараем да не си поднасяме изненади един на друг и да си усложняваме живота . Аз винаги се държа на ниво и като дама , спокойна и разумна жена съм , дискретна и много търпелива и разбираща към него , от негова страна е същото ,но все пак има някаква дистанция от негова страна ,виждаме се рядко по негово желание разбира се .В обществото имаме допирни точки , понякога пием кафе , той ме вмъкна в неговата компания , иска да ходя с него когато е командировка някъде . Но въпреки всичко аз не съм сигурна в неговите чувства /естествено и аз не се издавам / . А истината е че когато сме двамата имаме страхотни моменти и силна духовна хармония . Wink

# 586
Е, трябваше да кажеш това, че и двамата сте семейни. Отговорът е съвсем ясен - той никога няма да зареже семейството си.

# 587
Ще се опитам да отговоря на tarpelivkata.

Чувствата на Телеца се изграждам много бавно (освен ако не го е ударила любовта от пръв поглед, тогава и последната курва да е, Телецът е пленен завинаги), така че той гледа да провери своята избраничка от всеки ъгъл. Дали е постоянна, дали е емоционално устойчова, дали се поддава на флиртове, дали лесно би се отказала от него, дали може да прощава, дали наистина го обича. Това се тества задължително, и то не в кратък период от време, а доста продължително, защото Телецът винаги, ама винаги вижда в своята жена бъдещата съпруга. Винаги. Това дори е нюанс и в най-незначителния флирт в дискотеката. Ако пречупено през неговия мироглед жената "не става", значи всичките нейни усилия биват напразни. Така че един полезен съвет от мен: при началното си опознаване с Телеца гледайте да му говорите неща, които касаят семейните ценности, неща далеч от курвенлъка, неща, които са градивни и стабилни. По този начин той вижда във вас един потенциално стабилен, прогнозируем партньор, на когото би споделил чувствата и живота си. Изглеждате ли раздвоени, несигурни, вятърничеви, леко смахнати, импулсивни - шансът клони към минус безкрайност.

Упреквате ни често, че не сме дейни, най-вече за срещи. Ами пак ви казвам, че това трябва да го инициираме ние. Ако вие кажете: "Мило, нали ще се видим във вторник", това няма никакъв смисъл за Телеца, освен ако той не е инициатор на срещата.

Вие, жените, искате почти незабавно да бъдете наясно какво чувства Телеца. Ми то така цялата романтика отива по дяволите. Изслушвайте го, доверете му се. В крайна сметка, ако го притискате, той спокойно може да ви излъже за да излезе от нетипичната ситуация, в която е поставен..

Бивол, много ми харесва написаното от теб! Поздравления за точната, ясна и кратка обосновка. Думите ти ми дадоха обяснение за някои бездействия на моя телец. Аз не желая да се боря срещу телешките възприяти и привички - аз желая да го разбера защо така действа/бездейства т.е. да разбера земната му природа, защото вВрвай ми за пръв път попадам на такъв характер - джентълмен особняк Simple Smile Всякакви хора и зодии има, но тази тук "ТЕЛЕЦ" толкова силно разграничаваща се от другите просто не мисля, че съм срещала!
За дамите и бавното действие само мога да споделя, че ми отне 5 месеца докато излезем на обяд!!! 5 МЕСЕЦА докато той се реши да ме покани на обяд!!!! До тогава карахме на веднъж седмично имейли! Аз си нямах и на идея,че е обвързан, дори половин година след този обяд си мълчеше докато не открих аз самата от други хора случайно. Беше толкова късно да го пусна и да излеза от живота му! Сега просто го обичам и без да очаквам нещо!

# 588
Аз обаче искам да обясна ситуацията при нас каква е. Значи ние уважаваме семейните си половинки , отношенията са ни дискретни и с ясни очаквания един към друг . Значи и двамата сме много отговорни към семействата си и се стараем да не се  компроментираме един друг. Никой от нас не е тръгнал да се развежда с половинката си , ние просто се срещнахме случайно / т.е наша обща приятелка ни запозна / и много си допаднахме , във всяко едно отношение говоря .Той ме харесва не само като визия /аз съм с атлетично тяло защото спортувам / но и като душевност си паснахме.Той също спортува и това беше първото нещо което ни събра , имаме много общи интереси и теми за разговор , разбираме се без думи както се казва . На думи сме много пестеливи ,но на жестове - не ги пестиме а точно обратното, чрез тях се опитваме да покажем един на друг че не сме си безразлични и че искаме да има контакт и перспектива занапред.Неговата съпруга живее в друг град и просто отношенията са им изчерпани - но все пак е отгворен към семейството си , което много уважавам като качество в него. На мен ми показва че аз съм специална жена за него и се чувствам уважавана .На този етап обаче все още се изпитваме един друг , усещам от негова страна че се опитва да ме изкара от образа на сдържана и разумна жена , поне така аз го усещам но не съм сигурна в това .

# 589
parpelivkata, това звучи много красиво... Бих казал, че това е, което мъжът Телец търси през целия си живот: микс от душевна и физическа красота у жената. Дори го усещам, как се чувстваш. Така като го обясни, наистина разбирам вашите специални взаимоотношения. Това ще продължи дълго, щеш или не щеш. Телците наистина спортуваме през целия си живот (вкл. и аз) и това е прекрасно. Просто го изживей и ще си щастлива. Няма какво да кажа повече, защото при тези обстоятелства той няма как да не е твой.

# 590
Е това да ти кажа много ме окуражи и стимулира , но аз по телешки пак съм несигурна в него и трябва да го изпитам докрай. Аз не обичам неясни и несигурни  отношения , в любовта давам всичко от себе си и очаквам същото от мъжа . За себе си мога да кажа че напълно отговарям на критерия на мъж Телец ,проблемът е че аз съм жена Телец  и имам също големи изисквания и отношението на мъжът Телец ми се струва малко пренебрежително когато се дистанцира и се прави на разсеян че нищо не се случва . Wink

# 591
Телец ми се струва малко пренебрежително когато се дистанцира и се прави на разсеян че нищо не се случва . Wink

Това е едно нормално поведение и не го приемай лично! Бъди себе си - явно е,че те харесва точно такава!!!  Heart Eyes  Но ти като един телец ще си говорим за вашите изпитвания до край .... и кога е този край и кога ще сте напълно спокойни, че можете да се отпуснете пред човека до себе си и т.н.  Wink

# 592
Да допълня ,това че спортуваш е чудесно !За Телеца знам че обича да спортува и е щастлив ако и жената до него го прави , вие харесвате активните жени ,но в същото време да са спокойни , разумни и много много търпеливи , нали така Бивол.И друго , спечели ме като приятел защото аз уважавам спортистите и разумните мъже като теб .

# 593
Цитат
Да допълня ,това че спортуваш е чудесно !За Телеца знам че обича да спортува и е щастлив ако и жената до него го прави , вие харесвате активните жени ,но в същото време да са спокойни , разумни и много много търпеливи , нали така Бивол.И друго , спечели ме като приятел защото аз уважавам спортистите и разумните мъже като теб .

Абсолютно. Спортът е наша втора природа. В контраст на неподвижната ни природа всички хороскопи препоръчват физическа активност до дълбоки старини. И го правим, защото чрез спорта рестартираме мозъка си и ставаме по-добри. И по-любвеобилни даже.

Благодаря ти за комплиментите. Simple Smile

# 594
Моля Бивол ! Какво телешко търпение имаш само, да ни отделяш от скъпоценното за Телеца време , признавам това е голям жест към горките измъчени  половинки на  този толкова недостъпен мъж .Аз съм готова на всякакви компромиси ако си заслужава  , има цялото търпение на този свят от моя страна .Това между другото той го казва на мен , понеже и аз  се разкривам и го  допускам бавно /но сигурно /до себе си. Хайде от мен за сега чао , по късно ако някой е на линия  тук, с удоволствие ще продължа да дискутираме темата за Телците - мъже . Бивол бъди все така търпелив и изчерпателен и един ден някоя жена Телец ще ти върне жеста стократно , пожелавам ти го ! Wink

# 595
Бивол бъди все така търпелив и изчерпателен и един ден някоя жена Телец ще ти върне жеста стократно , пожелавам ти го ! Wink

Само една овенка може да направи такъв мъж истински щастлив!!!! Wink

Мъжът телец има нужда от нашата енергия, от импулсивността ни........ Овенки кажете й.......
С жената телец, вероятно може да си другарува чудесно, но да изживее истински емоции може само с овен.

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 20:18 от danail07

# 596
Това за овенката - мъча се много ,но все още  не мога да повярвам  Joy

# 597
Познавам двама телци, които са сгодени за една овенка и една близначка - и двамата им отне точно една годна да предложат брак!!! Щастливи са и ценят това, което имат. И нека да не забравяме,че има много други фактори освен слънчевия знак в зодиака, които влияят - луни асценденти и т.н. Астроложка ми го е казвала това и характера на човек е обособен от всички други планети... ето защо рядко има Телец на 100% , Овен на 100% и т.н.

# 598
Незная дали овенките са най-подходящите жени за Телеца , но едно знам със сигурност жената която мъжът Телец ще постави на пиедестал трябва преди всичко да бъде истинска дама в обществото , добра кулинарка в кухнята , разкрепостена в леглото , предана , искрена , търпелива ,спокойна и разумна жена . Ако жената Овен смята че се вмества в критерийте му -моите поздравления , този мъж е завинаги ваш. Wink

http://www.vbox7.com/play:2143cc2b

# 599
Да не забравяме и религиозно-културните различия, които, колкото и да са влюбени двамата, изиграват огромна роля.
Пресен пример: Не е ставало дума досега затова, че съм от българомохамедански произход (помашки), а момичето ме смятало за срейт християнин. И ето ти конфликт. Кво правим сега? - Ми нищо, разделяме се, защото тя е разочарована.

Ми живи и здрави казвам аз, какво толкова...

Общи условия

Активация на акаунт