Мъж Телец - 2

• 60 718
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
аз с моето незнам дали ще съм завинаги, но знам, че докато ме кара да се чувствам най-желаната и единствена за него жена, ще го гушкам и глезя с приготвяне на манджи и кексчета (жизненонеобходимите условия за съществуването му, както той каза) Heart Eyes ... голяма сме си комбина Grinning

# 571
Пожелавам ти винаги да си толкова щастлива, че и повече. Те наистина знаят как.......

# 572
Абе и аз трябва да си стегна готварските способности - тортички, палачинки ... Simple Smile)) Нека да се поддържа интереса! Simple Smile   chef

Мъжа телец от една година се виждаме .... има още скрити тактики, които още не мога да му разгадая!

# 573
  • Варна
danail07 благодаря и на вас така  Hug

Мъжа телец от една година се виждаме .... има още скрити тактики, които още не мога да му разгадая!
Казвай какви, да ги разгадаем  Crazy Mr. Green

# 574
Ми например ...... и двамата сме си харесали един ресторант и все го отлагаме да идем ...и той си е такъв по принцип - има желание да направи нещо , да идем някъде си , да направим нещо заедно, но си остава само с желанието си .... ( все пак човека вече си има приятелка  Embarassed , което е много вероятно това да го спира).... Но каквото и той да има като идея да направим заедно - просто няма време или не става ... Confused

# 575
До болка ми е познато това и на мен! Sad Повечето пъти, когато сме се разбирали с моето теленце да излезем някъде или да пътуваме за уикенда, не е ставало. Уж той самият иска, пък не му стиска. Не знам каква е причината да се случва така, дали му е гузно, защото е обвързан или може би му харесва да тичам след него

# 576
Мисля, че е първият вариант който споменаваш...... Sad и така до безкрай!

# 577
Защо не ги оставите тея обвързани мъже ? Аз лично не бих се хванал с обвързана жена,ако ще да припадам,като я видя ,вие с глупости се занимавате .Сами си навличате проблемите .Нищо лично..

# 578
Защо не ги оставите тея обвързани мъже ? Аз лично не бих се хванал с обвързана жена,ако ще да припадам,като я видя ,вие с глупости се занимавате .Сами си навличате проблемите .Нищо лично..

Peace
и после се чудите тези мъже (независимо коя зодия са) дали изневеряват!?

# 579
То в случая обвързани са телетата на списващите тук жени. Много интересно, дали вие винаги ще бъдете вторите. Най-вероятно - да. Макар че се стига и до другия конфликт, защо един Телец ще кръшка от постоянния си партньор, за да е с друга. За мен лично това е леко необяснимо поведение. Единственият възможен вариант е "официалната" жена да е много дразнещ, но същевременно много красив екземпляр, от който Телето много трудно би се отказал, въпреки всички негативни обстоятелства. Паралелно с това той поглежда и встрани, но само за да балансира емоциите и егото си.

# 580
Единственият възможен вариант е "официалната" жена да е много дразнещ, но същевременно много красив екземпляр, от който Телето много трудно би се отказал, въпреки всички негативни обстоятелства.

Тук не съм съгласна с теб! Поне в моя случай не е така. По-скоро той кръшка, заради дтуга по-красива, на която не може да устои.
А относно това, защо се занимавме с обвързани. Честно да ти кажа аз самата не съм изневерявала, когато съм имала сериозна връзка и никога преди не съм била в такава ситуация да имам вземане-даване с обвързан мъж, но случи се... Самата аз бях много против, знаейки, че той е обвързан и няколко месеца наред, въпреки, че много го харесвах ( Още от мига, в който се запознахме), не допуснах да се случи нищо между нас, но той беше много настоятелен и в един прекрасен ден просто не можах повече да му устоя и реших да опитам ( естесетвено с надеждата, че да съм втора няма да е за дълго)

# 581
Не бъди много сигурна в себе си. Ама хич даже. Женският мозък трудно може да разгадае сложните ходове на Телеца. Да не кажа невъзможно.
Сама прецени, щом ти си по-красивата от официалната му, защото той продължава да се вижда с нея, а не реши радикално нещата. Това че вероятно си по-красива нищо не значи. Съвършено нищо.

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 15:47 от Бивол

# 582
именно, точно това имах предвид и аз. Явно причината да е все още с "официалната" не е защото тя е много красива, а пък втората да му дава това, от което се нуждае, а по-скоро обратното.

# 583
Честит Празник ! И аз се включвам отново в  темата за Телетата . Значи признавам си че и аз съм в задънена улица с един такъв мъж , много ми е трудно да разбера какво чувства към мен / с него съм от няколко месеца само/ , един път е много мил ,друг път сдържан в чувствата си и някак си дистанциран от мен , което знам че си е " запазена марка " на Телеца .Не мога по никакъв начин да разбера доколко са силни чувствата му към мен .Никога незнам какво да очаквам от него , странното е че когато аз си мисля че всичко е свършило според него нещата са наред и ми казва да бъда спокойна .Казва ми че аз съм подходящата за него жена и че всичко ще си дойде на мястото .Моля Бивол /виждам че в момента е на линия/ да разгадае това поведение ,дотук всичко казано от него е на 100 % истина за поведението на телетата . Много ще съм му признателна ако внесе малко яснота в отношенията между мен и моето теле . Напомням само и аз съм Телец и много си приличаме като характер и поведение. Wink

# 584
Ще се опитам да отговоря на tarpelivkata.

Чувствата на Телеца се изграждам много бавно (освен ако не го е ударила любовта от пръв поглед, тогава и последната курва да е, Телецът е пленен завинаги), така че той гледа да провери своята избраничка от всеки ъгъл. Дали е постоянна, дали е емоционално устойчова, дали се поддава на флиртове, дали лесно би се отказала от него, дали може да прощава, дали наистина го обича. Това се тества задължително, и то не в кратък период от време, а доста продължително, защото Телецът винаги, ама винаги вижда в своята жена бъдещата съпруга. Винаги. Това дори е нюанс и в най-незначителния флирт в дискотеката. Ако пречупено през неговия мироглед жената "не става", значи всичките нейни усилия биват напразни. Така че един полезен съвет от мен: при началното си опознаване с Телеца гледайте да му говорите неща, които касаят семейните ценности, неща далеч от курвенлъка, неща, които са градивни и стабилни. По този начин той вижда във вас един потенциално стабилен, прогнозируем партньор, на когото би споделил чувствата и живота си. Изглеждате ли раздвоени, несигурни, вятърничеви, леко смахнати, импулсивни - шансът клони към минус безкрайност.

Упреквате ни често, че не сме дейни, най-вече за срещи. Ами пак ви казвам, че това трябва да го инициираме ние. Ако вие кажете: "Мило, нали ще се видим във вторник", това няма никакъв смисъл за Телеца, освен ако той не е инициатор на срещата.

Вие, жените, искате почти незабавно да бъдете наясно какво чувства Телеца. Ми то така цялата романтика отива по дяволите. Изслушвайте го, доверете му се. В крайна сметка, ако го притискате, той спокойно може да ви излъже за да излезе от нетипичната ситуация, в която е поставен..

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 16:19 от Бивол

Общи условия

Активация на акаунт