Мъж Телец - 2

• 60 793
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Да ,телеца е като "домашен любимец" ,даваш му да яд и той е щастлив и почва  да се радва ,да се гали и да изразява любов.То в крайна сметка ,каква любов може да се изпита на гладно   Laughing
А и не е практично ,първо любов после храна ,по скоро първо малко храна ,после малко любов и завършване с още храна ..  Laughing ;щото ако има първо много храна ,на телето ще му стана много синьо  Laughing

А относно "невъзможното"  - просто не искам да го казвам ,щото ми се струва че имаме лошата черта да гледаме ,малко черногледо на света ,някой може да го нарече и реално ... ,но нека да не е така..

# 121
Брех, Брех много се разписахте  Peace  Wink Да не би да са ви нахранили и сега да ви е ударила творческа треска да пишете  Joy ? Не се оплаквам, даже се забавлявам като чета как се описвате ... интересен поглед имате върху ситуациите.

# 122
Макар често да се тръби , че жените не отказват никога секс и че никога не им стига, все пак при среща с телец като че ли е малко по-различно : (РЕКЛАМА).

Чуват се понякога следните реплики: "Ама пак ли, бе?", "Това възможно ли е?", "За кой път е това?", "Няма ли да спим?"...

Та така е с Телеца!

# 123
 Joy хехеххе... лесно ви е на вас , познавате си ги ... а такива , който сега се сблъскват с тях... да му мислят...  Simple Smile

# 124
Макар често да се тръби , че жените не отказват никога секс и че никога не им стига, все пак при среща с телец като че ли е малко по-различно : (РЕКЛАМА).

Чуват се понякога следните реплики: "Ама пак ли, бе?", "Това възможно ли е?", "За кой път е това?", "Няма ли да спим?"...

Та така е с Телеца!

Joy  Joy  Joy Бивол на тебе повече от 22 -23 години не ти давам! Thinking Малко като поотраснете и ви хване мързела.... тогава вие почвате да викате "Пак ли" "Стига си ме бутала" "Няма ли да спим" Simple Smile  Crazy  Crazy това са цитати от моя приятелка с телец на 35 години и повече дори .....

Слънце за тебе се препоручва, здрави нерви, много четене по форумите за тези животни и разбира се да си добра готвачка  Peace

# 125
Не искам да звучи зле ,но във форума някъде четох статистика за разводите м/у зодиите и най голям процент на телеца беше с рак (slance66),и мен лично са ме харесва ли 2-жени рак ,смисъл едната още преди да  се запознаем ми каза че има нещо в очите ми,което я привлича Simple Smile (или нещо от тоя сорт) ,другата работех с нея известно време и един ден ми скочи на врата ,което беше много неочаквано за мен,но иначе не съм имал връзка с тях,така че незнам.И за мен ми е шантав погледа на рака има нещо странно в него:),но има доста общо с телето относно традицийте и домошарстово ,силната любов,грижовност и т.н.  ...Тва относно проблема на "slance66"

# 126
На 28 г. съм. Мога да говоря за жени от всички зодии, с изключение на Везни. С жена Везни не съм бил никога. Simple Smile)

# 127
На 28 г. съм. Мога да говоря за жени от всички зодии, с изключение на Везни. С жена Везни не съм бил никога. Simple Smile)

Ами че пробвай де- и двата знака са под влиянието на Венера  Grinning
Сексуален мързел моето теле не притежава.  Wink

# 128
Цитат
Ами че пробвай де- и двата знака са под влиянието на Венера

Сигурно не можем да разделим Венера, та за тва. Нали всичко тряя да е за телето.. Simple Smile)

# 129
Бивол, как беше с жена Стрелец?  Peace

# 130
Бивол, как беше с жена Стрелец?  Peace

И аз на опашката...Simple Smile а с жена овен?  Laughing

# 131
ООо, Йожеш Мария, Стрелеца.

Она квото й речем на сичко навито, без дупето. Много, много, много, много наивен народ, до степен на съжаление. Дори ти е жал да ги лъжеш, разбираш ли, на всичко вярват. Далечен народ от телците много, друг свят, оптимистичен, нереален, невъзможен за постигане. Цоцат мъжа до последна стотинка. Използвачки от най-висша класа.

Избегах.

# 132
Цитат
а с жена овен?

Овцата е истинска жена. Много сексуална. За сериозните неща не лъже. НЕ е използвачка. Добра. Става за компания, за разлика от останалите огнени. Странно се разбираме. Мразеше ми материализма, но обичаше като й купувам парцалки от МАНГО. Най-близки бяхме в секса. Иска приключения, които аз нема как да й ги дам, много нетърпелива, веднага се хвърля да прави нещо. Стой тука, бре моме, вика, почини, помисли, па оди се троши. Она, не, та не... Е кат, не - айде цунки за бай-бай и ке се видиме у слеващиот дживот.

# 133
  Благодаря ти. Предполагам някъде по предните постове си видял, че сме заедно с моя телец 25 години. Да, обичам авантюризна, адреналина и тъй като моето момче-не, просто е мъничка част от живота ми , която си я споделям самичка. Летях, скачах от мост- не дойде нито веднъж с мен. Но завръщайки се у дома ме притискаше силно до сърцето си и казаше: "Добре си, моето смело момиче".

# 134
Хахахахаххахахах Оууу!!!! Ще трябва да си сменям зодията .... не ми харесва с какво впечатление си останал .... хубаво, че има и други планети! Само не мога да разбера какво лошо има да ти вярват - не би ли искал точно това - да изпитват доверие към теб?
За цоцането .... кой как го научиш.... аз лично сама си плащам всички глезотии и екскурзиите до чужбина и всяка дрънкулка си е платена от моя джоб ( но аз съм асцендент Телец)

Общи условия

Активация на акаунт