Мъж Телец - 2

• 60 689
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Аnaximandra аз за себе си винаги съм наясно какво искам да постигна в живота. Самоуверена съм по принцип , в любовта освен на разума  си, разчитам и на интуицията , имам дарбата да усещам хората и съм много проницателна . Дистанцирам се и се държа резервирано когато се чувствам пренебрегната и разочарована .

# 661
Е, добре, да сме действали. Аз искам, ама като се дърпа какво да направя. Да го хвана за врата и да го дърпам ли? Аз например искам да излезнем и да си разясним нещата, мисля този път да му задам директни въпроси, ама не съм сигурна,че ще приеме срещата. И аз съм забелязала, че като съм по-настъпателна се дърпа, а като му подхвърля и стават нещата, така, че мисля да му пиша смс като му напомня колко готино съм си прекарала последната вечер и дано схване намека. Ако ме покани ще го притисна този път и ще го питам дали има чувства към мен, ако да -супер, ако не-продължавам напред, поне няма да си мътя главата с глупости, защото има и други мъже, които проявяват интерес към мен и не искам да пропускам щастието си Simple Smile

# 662
А как да разберем дали един телец се е отказал напълно от нас? Защото например не ме търси по скайп, но на живо си общува супер мн с мен Simple Smile

# 663
Мисля, че ти би дал пълен игнор и не би хабил енергия да се занимава с тебе.... , но това са предположения! То твоята част си я свършила, сега е негов ред........, но той още асимилира какво му се е случило!  Thinking

# 664
И до кога трябва да го чакам. Чакам го вече 2 години. Тази година завършваме, трябва да съм наясно. Аз между другото го изтрих от фейсбук и може би това го убиди, но му се ядосах, щото 1 месец се чудеше докато ми даде приятелство във фейсбук, при положение,че знаех, че влиза всеки ден във фейсбук, а други мои колежки, с които е само на здравей-здрасти, сам ги добавя. Това мн ме засегна. Почувствах се унижена Sad Забелязала съм обаче, че към жените, към които нямат интерес мн не ги мъчат, държат се по-свободно, а към мен-все го е страх да ми направи комплимент, да не би случайно  да ми вдигне акциите. Все ми пробва търпението и т.н. Може би по това ще разберем, че ние сме жените, които обичат.

# 665
Забелязала съм обаче, че към жените, към които нямат интерес мн не ги мъчат, държат се по-свободно, а към мен-все го е страх да ми направи комплимент
E тук си доста права .Незнам ,ама на вас хич не ви е лесно,направо почвам да се плаша ,добре че няма опасност да се влюбя в мъж телец  Joy

# 666
Не ни е лесно, да Sad Ама като ви обичаме, всичко търпим Simple Smile

# 667
 Joy BCDD нямаш си и на идея какъв таралеж в гащите ти се е разминал =) Но виж ако все пак залитнеш към същия пол, поне знаеш,че тука има кой да те подкрепи Simple Smile

# 668
Хаха ,верно е ,абе честно да ти кажа ,ако залитна със сигурност няма да е мъж телец  Laughing
Ако съдя по себе си ,а и брат ми е също теле ,нещата са доста зле Laughing Laughing ,много имат и егоизъм
А иначе с брат ми се разбираме само когато дойде време за ядене ,много е гот тогава  Laughing

# 669
все повече се убеждавам,че раците и телетата много си приличат. Не знам дали и двете зодии имат тази черта на характера или е просто съвпадение, но аз също се държа свободно и шеговито с хората, към които имам само приятелски чувства, а с тези, които значат нещо за мен съм сдържана и сериозна. дори понякога умишлено ги отбягвам, защото не бих могла да се преборя с емоцията. погледнато от страни- човек не би предположил, че имам симпатии към този, към когото действително имам. а въпросният "харесван" трябва да е едва ли не екстрасенс, за да отгатне.може би това мое поведение е защитна реакция от клюкарската същност на хората- за да ги държа в неведение. при вас, телците, това ли е причината за отдръпване, или силата на емоцията?

# 670
Аз пък се чудя, защо точно нас си харесвате? Има толкова много други мъже и по-красиви, и по-умни. Само проблеми с нас и нерви. Не си го причинявайте.

# 671
Добре дошъл Бивол , радвам се че отново си тук. Аз лично държа на Телеца защото знам какви качества притежава , не бих изпуснала питомното за да гоня дивото . Мъжът Телец може и да е сложен и труден, но ако беше прекалено достъпен май нямаше да ни е толкова интересен . Wink

# 672
Бивол, то с всички мъже само проблеми и нерви, въпросът е, че с вас си струват Wink

# 673
Не си изграждайте чак пък прекалено високи представи ,щото може и да не са основателни

# 674
Те дори са го осъзнали, само че все още не искат да го повярват... Виж, че една добра дума няма за нас, всичко е само оплакване...

Общи условия

Активация на акаунт