Мъж Телец - 2

• 60 687
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
bcdd  ти  се опитваш  да ни убедиш  че се самонавиваме , може би си прав че е така , но това не означава че аз лично бих се отказала от моето теле ,дори напротив повече ме пали и го искам този мъж. Май наистина се самонавивам защото  според мен когато си мисля че всичко между нас е приключило ,точно тогава той се опитва да ме убеди че всичко е нареди  да не се притеснявам  Wink.

# 676
Аз пък се чудя, защо точно нас си харесвате?

Защото момичетата са го казали:
Бивол, то с всички мъже само проблеми и нерви, въпросът е, че с вас си струват Wink

и защото сте уникални, дори и в ината си; защото с вас не е лесно, но то лесното е толкова безинтересно; защото само вие можете да задържите интереса ни завинаги с качествата, които притежавате; защото в живота хората се срещат по една или друга причина, за добро или за зло и всяка от нас тук има право на избор, но веднъж срещнала ви и опознала ви, трябва да е луда, за да се откаже от вас.
То ние да не би да сме съвършени и ние грешим и не сме най-умните и вероятно не и най-красивите, но щом сте се спрели на нас това е достатъчно, за да искаме да да бъдем с вас завинаги или поне докато вие ни искате.
Да наистина някои се оплакват, но това си е тяхна преценка. Аз от моето теле не мога да се оплача: завидно съчетание от интелект, чувство за хумор, премерена доза цинизъм и откровеност. Той е мъж, който знае как се чувстваш в даден момент, знае какво да каже, за да се почувстваш наистина добре, със силно изразено чувство за справедливост, защото се отдръпна от мен, въпреки че му е добре с мен... но аз го засегнах, неволно разбира се и безкрайно съжалявам, но това е част от изпитанията, пред които  живота ни поставя, за да ни изпита... та дори и ние сами да разберем чувствата си ...... и аз за себе си знам, по-силни и истински чувства не съм изпитвала никога към никой друг мъж и това е мъжът с когото бих прекарала живота си, само той да намери сили да ми прости, защото той е единствения който знае, какво се таи в душата ми и колко топлина и обич мога да му дам.
Съжалявам! Прости ми!

# 677
  • Варна
аз само ще кажа, че от двете ми връзки с мъже телци (първата неуспешна, втората настояща и за сега прекрасна) съм разбрала, че всичко си струва, стига да има някакъв ответ  Heart Eyes ... от много време си мисля да разкажа за първото теле с което бях, но все не намирам повод да разравям угасналия огън но сега накратко... бяхме с него в една компания и той е доста привлекателен мъж (сякаш някой от телците не е Mr. Green ) и по никакъв начин не показваше, че има симпатии към мен, но аз тогава имах и дълга връзка. след като тя приключи по съвсем други причини (или не толкова други - тогавашното ми гадже ревнуваше от всички мъже около мен, но и от телето, защото както казах е хубав, успял мъж). Та 3 месеца след края на връзката ми бяхме цялата компания на вила и едната от вечерите просто останахме двамата и си говорихме и в един момент той се приближи зад мен и ме хвана през кръста. без думи, без нищо друго просто постояхме така, но момента беше много наситен с емоции. може би чак месец по късно беше първата ни целувка и т.н., но през това време не очаквах нищо, а и той не даваше вид, че иска развитие, но след едно парти у тях просто ме взе на ръце и ме занесе в стаята си. после имахме няколко незабравими месеца, но аз тогава завърших и исках да се прибирам към варна или да остана в софия, а той не беше готов да дойде с мен или да се реши да ми предложи да остана с него в софия. смятам, че беше лошо стечение на обстоятелствата, твърде рано трябваше да правим големи стъпки (аз като рак бях готова в момента на първата целувка да замина за луната с него... но не всеки е като мен Grinning и приех колебанието му като недостатъчно сериозни чувства ). сега все още се чуваме, той имаше някакви размисли по темата, че ме обича и че си струва да е с мен но... това до преди година може би. сега от 6 месеца съм с новото теленце, което безкрайно ме обича и аз него, живеем заедно и наистина сме много щастливи, но виждам, че просто той си иска за всяко нещо да му дойде времето Simple Smile аз във връзките си винаги се отдавам до край още на първата секунда, но теленце трябва само да реши - не можеш да му се налагаш, а още по-малко да поставяш ултиматум ( не че бих го направила с любим човек де.. ) доста дълго писах, но исках да споделя... и в заключение - теле, не теле, важно е да се поставиш на мястото на другия, да гледаш малко с неговите очи (ама е много трудно поне за мен.. но на теленцата май им се отдава)  Wink нито за миг не съжалявам, че се случиха така нещата със тарото ми гадже... от тази връзка научих много за себе си и сега виждам, че е най-важно да обичаш себе си първо, за да те обича човека до теб. защото докато си едно съгласяващо се, чакащо, колебливо момиче/жена няма как да събудиш силната, изгаряща любов която всички търсим. пожелавам ви да намерите себе си и така ще сте по-обичани от когато и да било  Hug Hug

# 678
Radost Nezemna  много добре си написала своята история , явно си уцелила правилния по- къс път към сърцето на Телеца , ти просто си му дала възможност да бъде себе си , показала си своите нежни рачешки чувства и нещата са се получили . Наистина са много несигурни и колебливи Телците в любовта , в това число и аз ,много размишляваме а животът е толкова кратък уви да го пропиляваме в размисли .

# 679
Бивол виждам че си тук , можеш ли да ми помогнеш малко по мъжки  Wink , моето теле ми забранява да го ревнувам , цитирам " аз не те ревнувам и ти няма да ме ревнуваш , не искам да се шашкам от теб ". А аз досега не съм показвала че ревнувам , просто когато го видя че започне да ми флиртува под носа с някоя от фейсбука аз му казвам че можем занапред да си останем приятели но ще си запазя чувствата към него и той веднага ме контрира че не съм се допитвала и до него какво мисли той , дали е съгласен и че съм била малко нетактична с него.Значи той хем ми забранява да го ревнувам а се опитва да ме предизвиква с неговите флиртове под носа ми , това ме обърква тотално . Аз не съм ревнива без причина а само когато виждам че става тенденциозно пред очите ми , не правя скандали , моята ревност е последвана от отдръпване и затваряне в себе си. Той казва че не ме ревнува но всъщност ми го показва деликатно , честно Бивол не разбирам какво се случва , с тия флиртове може би иска деликатно да ми покаже че вече има друг обект на желание или просто пак ме пробва .Можеш ли да разгадаеш това , ще ти бъда благодарна защото това ме измъчва от две седмици вече  Thinking

# 680
Аз лично, ако съм наистина влюбен, а не само някоя да ми харесва и да сме в началната фаза, то аз дори не флиртувам, а ме интересува само моето момиче. Флиртувам само когато не съм влюбен, от скука или просто защото разговорите с жените са уютни (точно такъв е и случаят с моето участие в тази тема).
Казал ти е да не го ревнуваш най-вероятно защото наистина няма за какво. Едва ли ще си легне с която и да е от фейсбук приятелките му. Ако има чувства към теб според мен би трявбало да се държи малко по-внимателно. Но може и да те пробва, де да го знам. На мен тези игри са ми чужди и не ги правя.
Има и едни такива моменти при нас, в които искаме да сме си сам-самички с нашия си свят: флиртовете, хобитата, напиването с приятелите, спорта. Тогава не ни е дори до любимата жена, просто имаме нужда от тези моменти.

# 681
Бивол благодаря ти , аз винаги съм му казвала че трябва да има своя територия , занимания и да се забавлява , защото наистина има нужда от това . Той е много ангажиран в ежедневието , работата му е много отговорна , изобщо води много динамичен начин на живот и трябва по някакъв начин да освобождава напрежението , спорт , сбирка с приятели и тк.н . Никога не му се натрапвам , постоянна съм в чувствата си , с него се държа резервирано и спокойно но много топло и мило . Деликатна съм , но когато ме дразни ставам по -рязка и дръзка , трудно се извинявам но показвам че съжалявам . Той казва че съм имала цялото търпение на света от негова страна за да ме опознае .А  иначе да отбележа аз кое разбирам под флирт , може би ще се изсмееш като разбереш . Дразня се когато пуска коментари на момичета / които познава лично защото сме от един град / че били много чаровни и обаятелни , а на мен ми казва че това си е просто комплимент а не флирт . Права ли съм да ревнувам от подобни неща . newsm78

# 682
Цитат
Права ли съм да ревнувам от подобни неща

ахахах. Не си права, естествено. Simple Smile))
Ти ако знаеш аз какви коментари правя... направо ше поискаш развод на момента, ако преди това не си ме убила с някой по хеви тиган Simple Smile)

# 683
Хаха абе знаех си аз че не съм права  newsm78 но все пак си имам едно наум    Thinking и ако продължава да ме дразни умишлено  ooooh! ще трябва да забравя за него завинаги , усетя ли че тези комплименти стават тенденциозни , спукана му е работата  Naughty

# 684
Известно е, че сме ревниви, но и с това не трябва да се спекулира. Нещата трябва да умерени, макар че човек, когато е влюбен, става съвсем различен. Много от мръсните номера изобщо от инат ги правим. Като че ли кой знае какво искаме да си докажем.
И да ви кажа едно нещо: не може един Телец да ви заобича напълно, ако не ви е харесал в абсолюно първия момент на вашето запознаване. Няма да е истинска любов това.

# 685
Моята история накратко : запознаваме се чрез наша обща приятелка виртуално / живеем в един град но аз не го познавах нито го бях виждала до този момент / у фейсбука , първо си пишехме само съобщения след една седмица ми прати покана за приятелство . И така уговорихме се да се видим на кафе / той ме е виждал  по неговите думи / , и така ,пихме кафе след което вечерта си писахме в чата и той каза че съм била много готина мацка и ме харесвал . Обаждаше ми се всеки ден почти , виждахме се , пиехме кафе понякога , запозна ме с неговите близки приятели , изобщо много си паснахме още от първия миг в който се видяхме реално . И така вече няколко месеца , срещали сме се рядко двамата , иначе излизаме понякога с приятели и се забавляваме .Аз зная че ме харесва и че съм била подходящата жена за него / което немога да го разтълкувам за кое точно съм подходяща /, той казва че иска когато сме двамата да ни е идеално и готино а от една -две седмици такива финтове и къси пасчета ми прави че много се дразня . Поне да беше по директен и прям и да си каже какво иска от мен , аз като се ядосам и си казвам всичко каквото ме мъчи . Да, аз два три пъти под въздействието на яда се опитах да му кажа че искам да си останем приятели с топли чувства отколкото да се измъчвам в съмнения , но той каза да съм се допитвала и до него дали иска същото а не да си решавам сама и че това било странно поведение за него , да се коригирам . Но винаги съм била умерена във всичко никога не съм си изпускала нервите дори и в яда си , само по- студена и сдържана нищо повече. Wink

# 686
Малко може да е дръпнал спрачката, ако му се струва, че всико се случва твърде бързо. Може и да те подозира, че си неква използвачка, от такива ние, Телетата, много патим в живота. Или пък напързо ни прилапат и после ни изплюят като душевни парцали в живота, да преживяваме по 1-2 години раздялата.

# 687
Ето това най-малко го очаквах, да ме мисли за използвачка , на мен ми е супер с него въпреки всичко .Когато сме двамата всичко е ОК но после се прави на разсеян все едно сме си приятелчета и се държи на дистанция  и някак безразлично какво се случва с мен ,  аз естествено как да се чувствам , разбира се че пренебрегната . Това изглежда все едно натискаш газта и едновременно държиш ръчната спирачка  ooooh!. Аз винаги му казвам че каквото и да се случи аз ще си остана неговото предано момиче и ще бъда винаги лоялна и искрена към него. Heart Eyes

# 688
tarpelivka, мисля, че самия факт, че са се разкрили пред нас и са показали, че не сме им безразлични, говори сам по себе си. Но чувствителни и мнителни по природа се страхуват да се доверят, виждат в наше лице измамници, които само искат да ограбят чувствата им и да ги захвърлят, за това се и дистанцират и им е трудно да повярват в нашата искреност и лоялност. Може би само времето би могло да им помогне да си отговорят на въпросите. И ето тук идва нашата роля, трябва да имаме сили да ги изчакаме и да им докажем, че сме истински и че всичко, което изпитваме към тях е истинско, защото сме убедени, поне аз за себе си със сигурност, че няма мъж, който да си заслужава всичките жертви и всичкото време на света. Аз тази сила я притежавам и ще чакам колкото време е необходимо, защото това време е много по-добре реализирано от всичкото време, което през съзнателния си живот отдадох на хора, които не заслужаваха и един миг от него.

# 689
danail07 Аз тази сила я притежавам и ще чакам колкото време е необходимо, защото това време е много по-добре реализирано от всичкото време, което през съзнателния си живот отдадох на хора, които не заслужаваха и един миг от него. Много хубави и силни думи , така е ,права си че трябва да се докажем че сме добронамерени ,искрени и истински .Имат цялото търпение на света нали danail07 Wink

Общи условия

Активация на акаунт