Мъж Телец - 2

• 60 676
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
и повече от това...... имат и сърцата и душите ни....... които ще им останат верни докрай!

# 691
Цитат
имат и сърцата и душите ни....... които ще им останат верни докрай!

Ама тялото викаш е спорна работа Simple Smile Жени сте все пак, изневерявате поголовно. Опитвам се да свикна на това, ама пак ме гложди

# 692
хахаа това за тялото дето го написа Бивол ме разсмя  Hug сигурно така мислят и другите мъже от тази зодия , това ми поясни някои неща .  Wink

# 693
Tarpelivkata, искам да те успокоя да не се притесняваш, ако телето ти в твое присъствие флиртува с други жени. Бях чела веднъж в една книга, че ако един мъж (независимо от зодията) ги прави тия работи в наше присъствие, то няма причина за тревога. Изводът е един: Той не забива нищо за нощта, щото ако го правеше нямаше да е пред теб, фактът, че го прави пред теб, трябва да знаеш, че балонът издиша още в този миг. Идеята му е една-да привлече вниманието ти, макар и негативно, така се чувства желан. Когато го прави, прави се,че не забелязваш, не показваш раздразнение и ще видиш, че той сам ще спре да ги прави тия неща, щото няма да получи вниманието, което иска Wink А впрочем и моето теле постоянно прави изказвания за наши колежки-тая била хубаво момиче, мн си я уважавал, нз си кво. Пробват настроянията ни-така разбират дали са ни безразлични Simple Smile

# 694
Ей sunny5  много те обичам да знаеш , наистина като се замисля си права . Опитвам се и аз като Бивол да не обръщам внимание ама пак ме гложди отвътре  newsm78 и се издавам , то май единствено с това може да ме изкара от моята сдържаност / и той го е разбрал явно /  Thinking с друго няма как да ме развълнува особено . Wink

# 695
Ама тялото викаш е спорна работа Simple Smile Жени сте все пак, изневерявате поголовно. Опитвам се да свикна на това, ама пак ме гложди

Прозорлив и умен мъж, като теб да направи подобно изказване..... тц, тц, тц....
 Когато една жена отдава сърцето и душата си е ясно, че тялото е там където са те. Жените не отдаваме телата си без чувства, стига телоотдаването да не е свързано с една древна професия, разбира се Wink, но тук не мисля, че има практикуващи я.
А защо трябва да свикваш с това, с него не се свиква, то те изяжда отвътре и в крайна сметка води до разпад на връзката и крайно отвращение към изневелрилия.
Знам, че като всеки телец и ти си раздиран от съмнения, но ако си истински и даряваш половинката си с вярност, нежност и разбиране ще получиш същото в хилядократен размер. А от всичко, което пишеш тук личи, че си изключителен мъж и заслужаваш само вярност и любов в най-чист вид.

# 696
Бивол и аз подкрепям danail07 ,  това което тя е написала много ме впечатли . Grinning

# 697
Просто думи. Ние на думи не вярваме. Дела и пак дела. Физически доказателства иска мъжът Телец. Нещо, което може да се провери, да се докаже... Другото е форумно тинтири-минтири Simple Smile

# 698
Съвършено си прав, Бивол. Празните думи са нищо ако на са подкрепени от дела. Ако вярвахте само на думи, щяхте да сте просто мъже, обикновени и незабелязващи се в тълпата. Ето това също е част от вашия чар. Но поне трябва да ни дадете някакъв шанс да ви докажем, че не са само празни приказки.....

# 699
Бивол хайде помогни ми моля те , какво трябва например да направи жената ,за да покаже любовта си ? Давай смело всички ще четем с интерес , ти например какво очакваш от жената , за мен е трудно да показвам чувствата си , как да покажа любовта си , искам той да разбере най- сетне че не съм с него за едното удоволствие а че има взаимност , уважение и разбиране .  Simple Smile

# 700
Аз ако съм на местото на приятеля на "tarpelivkata" одавна щях да съм разбрал за "взаимност , уважение и разбиране" ,предполагам те е проучил достатъчно добре ,,та да го знае ,ако не е -жалко за него Sad ;

# 701
Всеки път като го видиш да го прегръщаш, да го целуваш, да го хвалиш деликатно, да го вдъхновяваш, насърчаваш, съдействаш, да му създаваш спокойствие и уют, да го оставиш да си мързелува, когато иска, да си неговото абсолютно покорно момиче. Можеш да даваш акъл и да се репчиш, само ако той позволи или те помоли. Трябва да си падаш по романтиката. Примерно масаж във ваната или да се напиете пак там и така цела нощ. Горе-долу за мен това, ако го има жената ще е добре.

# 702
бсдд,
МИсля, че го знае ... просто неще да го признае - би било прекалено лесно и просто, и би изгубило тръпката!Търпеливката си е баш жена.... няма лабаво! Simple Smile Телчета я кажете, преди да тръгнете да се срещате с някоя не го ли обмисляте редварително дали си заслужава времето, не е ли я преценявате в стил 3 пъти мери 1н път режи?!  newsm78

# 703
Ми зависи кой е инициаторът на срещата. Ако момичето ме е видело некъде и се добрало до скайпа и фейса ми иска среща с мен, бая ще си помисля. Още повече ако е много настоятелна. Ще се видим в крайна сметка, но по разговорите си с нея трябва да преценя дали си струва.
Вече ако искам срещата и момето земе, че приеме, се хвърлям като да е последната жена на земята.

# 704
  • Варна
Всеки път като го видиш да го прегръщаш, да го целуваш, да го хвалиш деликатно, да го вдъхновяваш, насърчаваш, съдействаш, да му създаваш спокойствие и уют, да го оставиш да си мързелува, когато иска, да си неговото абсолютно покорно момиче. Можеш да даваш акъл и да се репчиш, само ако той позволи или те помоли. Трябва да си падаш по романтиката. Примерно масаж във ваната или да се напиете пак там и така цела нощ. Горе-долу за мен това, ако го има жената ще е добре.
и аз съм разбрала, че това е което искате... а то всъщност никак не е много, защото като знам той какво има да търпи с моите променливи настроения - понякога изтрещявам за минути  Crazy така че, момичета стъпка по стъпка по думите на Бивол и телето е пленено  Whistling  bouquet
п.с. с една забележка за "покорно"... по-скоро "разбиращо", защото телец не-телец никой не обича да има насреща си сянка...

Общи условия

Активация на акаунт