, май като приятели по -лесно се общува с вас ,има диалог и разбиране, но когато има чувства сме в задънена улица
.И аз мисля че досега трябва да е разбрал че съм сериозна и има взаимност или се инати по телешки и не иска да си го признае .
Ако не го е разбрал обаче се чудя какво още да направя за да го осъзнае , аз съм точно такава жена каквато казва Бивол че трябва да бъда с малко отклонение / инат съм и малко своенравна
/ , но пък немога да отговарям на 100 % на критерийте му , трудно ми е да бъда покорна и послушна , но пък съм много предана когато съм с даден човек . Няма такива филми да се виждам и с друг мъж , когато съм с един мъж съм само с него , абсурдно е да имам и друга връзка. 
Благодаря и на Бивол че ме осветли каква трябва да бъде жената и как да се държи ,много е полезен със съветите си , оценявам усилията които полага в това число и на bcdd също , и двамата сте много изчерпателни .
/ започвам ,ако има какво да добавите или коригирате действайте : на първо място че сте лоялни и искрени към нас , сериозни и отговорни в чуствата си , мили ,нежни и внимателни в отношението си / когато не ви е засегнато мъжкото его разбира се
тя да е луда по вас и да забрави че съществуват още 11 зодий в Зодиака .