Идеи за бизнес - 11

• 77 525
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
аз ги харесвам тези магазини, има интересни неща
ако мястото е подходящо и е добре заредено, защо не.

# 91
Момичетаааа,кажете как се освещава помещение за магазин ? Praynig newsm78 Искам с поп ама какво да приготвя,какво се прави ,как да подредя?Вече стигнах до таз фаза ,е имам още някои дребни неща ама мисля че до седмица  ще съм готова с тях.Та кажете какво се прави за откриването? Hug Praynig Hug

# 92
  • Севлиево
Ние когато започнахме, в деня на откриването на магазина отидохме с моята съдружничка на църква. Запалихме си по една свещичка за здраве и отворихме. Първия ден черпехме с бомбони всички и раздавахме рекламни листовки. Сметнахме че няма нужда от поп, най-важното беше да се помолим за наше здраве, защото ако ние сме здрави ще имаме сили да го разработим.

# 93
doci,благодаря ти за споделеното. Hug
И аз ще запаля примерно свещичка в църквата,ама ми се искаше да поканя приятели ,които много ми помогнаха мечтата ми да стане реалност ,затова си мислех за някакво такова освещаване ,но ще приготвя и листовки за раздаване да кажем. newsm78
Абе то ясно ,че както си го измисля,но бих се радвала да сподели някой как при него се е случило.Ох,много се притеснявам вече. Heart Eyes и много се вълнувам. Flutter

# 94
  • най-шареното място
за освещаването говори с попа Simple Smile
знам че вклюва олио по стените Simple Smile, но това да е проблема ако си решила Simple Smile
успех!

# 95
  • София
Тони, за освещаване с поп - питай в църквата. Там ще ти кажат какво да приготвиш и попа ще дойде да направи водосвет.
Иначе - при турско-говорящите се хвърлят във въздуха торбички със жълти стотинки, тъпчеш ги и ходиш по тях за печалба. Поне това съм виждала.
И - успех от нас.

# 96
А,няма да правя турски обичаи сега  newsm78
Абе май и аз като доци ще запаля свещичка за здраве и после ще почерпя приятели и отбили се в магазина хора от града. Heart Eyes Най-добре ще е така сякаш.И дано ми тръгне наслука. Praynig
Aisha,благодаря ти много ! Hug  bouquet

# 97
  • На дивана, под юргана

Иначе - при турско-говорящите се хвърлят във въздуха торбички със жълти стотинки, тъпчеш ги и ходиш по тях за печалба.

Торбичките хвърляйте насам. Няма да откажа и торбички със зелени банкноти...  Grinning

tonnny_bg, успех!

# 98
tonnny_bg, и от мен успех!
Декември е късметлийски месец при мен и месец за нови начинания. През този месец на 11-ти празнувам 2 г. на единия магазин, 1 г. на другия, а днес съм под адреналин, не знам дали ще заспя - роди се нова идея и аз започнах осъществяването й. Май ще бия собствения си рекорд по започване на нещо ново.
Дано да имаш успешен бизнес, здраве и постоянство да го направиш такъв!
Не се успокоявай с думите "криза е, не върви във всичко и навсякъде".
По вода да ти е!
Хора, роди се нов бизнес, хубаво е!

# 99
  • Севлиево
lady_Blu   newsm10
Цялата работа с попа аз така я разсъждавам. Ако магазина си е твой може и да го осветиш, но ако си под наем, няма никакъв смисъл. Накрая ти ще си решиш, но ние сме си под наем и не го освещавахме.

# 100
Магазина си е мой,да . Flutter Незнам поп дали ще викам,още се чудя за него ама приятелите трябва да извикам,че без тях незнам как щях да се справя,особено пък без брат ми . Heart Eyes
lady_Blu,браво на тебе . Hug Party Ами то работата с бизнеса излиза така:първият път е трудно,после вече и смелост си имаш и инерция набираш и знаеш за какво иде реч и нещата се получават по-бързо.Успех ти пожелавам и с новата идея. Hug Hug Party

# 101
Добро утро!
Doci,колко питане имам към теб, но ще гледам да не досждам .... много  Grinning
Отивам да се правя на инж, успешен ден и добър оборот на всички!
Тони, какъв реши да е магазина?

ПП Тони, писали сме заедно - мерси.
Виж предишните теми, ще пробвам да ги кача довечера в първия пост. Имаше едно момиче с книжарница, тя беше викала поп. И снимки имаше. Доста тържествено изглеждаше. Бяха няколко човека на снимките - явно по-близки роднини и приятели. Държаха свещички, а попа четеше. Потърси сама, ако нямаш търпение, а най-добре иди до черквата и питай, там всичко ще ти обяснят.
Аз бих си осветила магазина, ако беше мой, а не под наем.

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 08:42 от lady_Blu

# 102
  • Севлиево
Днес супер оптимистично изглежда темата ни  Heart Eyes

# 103
  • Пловдив
lady_Blu и tonnny_bg много успехи и само хубави мигове в новите начинания желая и на двете и най - вече здраве.  Hug

# 104
относно освещаването - да, освещавала съм и въобще не ми пука мое или под наем, докато му плащам наема си е мое и гледам на него като такова
въпреки, че най-най успешното ми място не е осветено и е отворено на падаща луна, което е ужас за съветника ми по тези въпроси
иначе, гледам да отварям на хубава дата, под хубав знак и на пълнеща се луна / http://lunaf.com/bulgarian/ /
но най-вече гледам да си разбирам от работата, да ми е правилно направено, хората с които отварям да са подготвени, защото имам само един шанс да направя първо впечатление, а то си е най-важното

Общи условия

Активация на акаунт