Отговори
# 210
Честит празник на днешните рожденници  newsm59  bigdance2  ura

Зимна, много голяма изглежда щерката, да ти е жива и здрава.

Juju1, лигите ми потекоха с тези сладкиши  Mr. Green

# 211
Честит рожден ден на патерица на Маги, Александър, Калина, Лъчи, Мирко и Митето. Да растат здрави, усмихнати и послушни деца. bdbaloni  bdbaloni bdbaloni

Честит рожден ден и на днешните рожденници Сияна, Боби и Беата. Пожелавам им да са здрави и да имат щастливо детство, изпълнено с много смях и игри.  bouquet newsm59 baloni

Зимна, рожденничката много е пораснала. Heart Eyes

# 212
  • София
Честит празник на вече три годишните Беа, Сиянка и Боби!!!   bouquet Мами весел празник и на вас!

Тази сутрин, Жоро пак отиде с рев на ясла, но този път успях да забележа, че нямаше нито една сълза в очите, а основно крещи. Като го вземах вечерта учителката ме попита защо е станал такъв сръдлив. Отговорих, че аз също се чудя какво се случва. Тя ми обясни, че се цупел за всяко нещо - той си има една характерна муцка със сбърчени вежди и кръстосани на гърдите ръце.
Разказа ми, че вчера като сме го оставили решил да затисне с гръб вратата и да не пуска повече никой да влиза и да излиза (нито новопристигащи деца, нито лелки да ги посрещат).
А днес се нацупил, че не са го облекли пръв и е замерял лелята с чорапи и пантофи в знак на протест. Аз едва се сдържах да не се разхиля като си го представих, но госпожата ми обясни как чорапите попаднали зад отсрешното креватче и много трудно ги извадили после  Grinning

# 213
Честит Рожден ден на днешните ни прекрасни рожденници-Беа,Сиянка и Боби Hug
Теди,Мийче и Вей аз съм забравила да я разкарам отслабващата линийка ,не че съм стигнала 47кг. де Laughingпросто отдавна отървах края на отслабването
Радито е в кошмарен период-през 10 мин. драматично хлипа за нещо си ,все ни се сърди  и най -обича да се хвърля в прегръдките на госпожата в детската градина леко помрънквайки и оплаквайки се от нещо си ooooh!
Миа,аз направо си се посмях като си го представих Жоро,как ги замеря,ми нервират го само Grinning

# 214
Аууу, Миа,  тази порода си я имам у дома Sick Днес Ината се дра мелодраматично, защото си позволявам да й събличам пижамата. Рев без сълзи, а часът беше 8 и кусур. Деца в яслата се приемат до 8,30.  ooooh! Нооооо! победих!  Crossing Arms
Зимна, много е пораснала Беа. А и Крис на Мила мернах в албума- сладур! Hug

При нас ново няма. Отново хващам някаква задна хрема при децата, но външно нямат сополи. Утре ще се развея до личната.

Честити три годинки на Беа, Сиянка и Боби!!!  Hug

жужу, почерпката е страхотна, даже леничката на мимозето да ми се лепне на д-то и няма да ми пука

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 22:09 от tedsan

# 215
Благодаря много за поздравите, страхотни сте Hug
Честито на Беа и Сиянка Hug Много здраве, весели игри и безоблачно детство  bouquet

Ние изкарахме чудно празника, първо в яслата - много хубави снимки са им направили на децата. Боби го сложили на една маса сам с тортата, соковете, играчки, а другите дечица на две дълги маси перпендикулярни на неговата. Много се смях и се радвах като ги гледах, точно като на сватба подредени Laughing После вкъщи продължи веселбата Grinning Сега отиваме да лягаме, че утре трябва да ставаме рано за ясла.
Лека нощ smile3524

# 216
ЧЕСТИТА ДА Е НОВАТА 2011 ГОДИНА!!! Да ни носи много здраве, късмет, любов и повече усмивки! И най-вече да се ни здрави и щастливи дечицата!
Тули, честита ви дъщеричка Мария! Да расте усмихната, щастлива, обичана и да радва всички около себе си!
Честит Рожден Ден на всички малки януарски дечица!!! Да сте живи, здрави, радостни и щастливи, палави и бърбориви!
Мирка, бързо да се оправя ръчичката на Ивана  Hug Praynig
Мимозка, успех с диетата  Peace
Маце - при мен беше като при Алекс  Mr. Green Вкъщи до последно, там отидох с 6см разкритие, спукаха ми водите и след 3 напъна родих. Тъкмо мъжо се беше прибрал вкъщи и го зарадвах  Mr. Green

Ние изкарахме спокойни празници, главно си бяхме вкъщи със сестра ми и нейните 2 принцеси, децата чудесно се налудуваха, подаръци, веселба. Меджу празниците обикаляхме роднините или съседките майки и там луда игра, организирахме им на децата и Коледно парти - изобщо през ден подаръци, заринахме се  Mr. Green Изпратих таткото с един плик стари играчки в ДГ.
Стефчо вече ходи с желание на градина, не мрънка, вечер доволен разказва. Имат и танци там и много сладко показва наученото. Станал е голям бърборко и само бисери ръси.
Андреа на Бъдни вечер се пусна и направи самостоятелни крачки  Heart Eyes Всеки ден е все по смела.  И тя все повече се опитва да говори, много повтаря.
Ето ни и нас коледно: http://qnuarki.snimka.bg/children/zima-2010-2011.559297.21974246

# 217
  • Бургас
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА и от мен, най-накрая Embarassed
Все още не успявам да съм редовна съфорумка, поради липса на какъвто и да е режим, лоша организация и т.н. Тук таме преглеждам снимките в ФБ и това е Whistling
Изтървах толкова много рождени дни на сладките ни порастнали януарчета....
Пожелавам им - здраве и щастливо детство от все сърце! Честит празник и на гордите родители!!!
Тули, миличка, ЧЕСТИТО!!! Много здраве и безгрижно детство с много усмивки пожелавам на малката Мария! На мама - безброй щастливи моменти с дечицата! Бъдете щастливи Hug

При нас всичко е ОК  Crazy Ксения си ходи на градина, с братчето се държи изненадващо доста нежно и внимателно, не ревнува. Коцето цока, пълни памперсите, спи, през другото време се опитва да реве - та се разнасяме непрекъснато Tired
По коледа обикаляхме родата. Беше весело.
На НГ - вкъщи, с един приятел на гости. Доста скучно изкарахме, но нищо, догодина ще гледаме да наваксаме Wink

# 218
  • София

Почерпете се днес за здравето и на моето пораснало момче Костадин. Grinning
Да са живи и здрави и останалите днешни рожденици.

# 219
Хайде Честит Рожден  ден на Косето,Емо,Ивелина и Боян  bouquet

# 220
Честито на днешните рожденници, Ива, Емо, Косето и Боян!!

# 221
  • София
Честит рожден ден на днесшните рожденници!
Усмивките да не слизат от лицата им Simple Smile

# 222
  • София
Честит Рожден Ден на днешните рожденници! Да са живи и здрави Емо, Коцето, Ивелина и Боян!

А за Вас мили мами - Hug

МИА- много се смях с твоя Жоро ,но сигурно на лелките хич не им е било за смях. Laughing
Сияна явно толкова много им мрънка в детската градина, че директорката поканила нашата гледачка да я назначат там на работа Laughing Това явно ще е единствения вариянт Сияна да ходи с желание Embarassed

Люси- много са хубави и двамата , а Андрея е наплаво красавица с тези сини очи Hug

Ако някой е намерил лекарство за тази задна хрема ,моля да пише ,че не е завладяла отвсякъде. newsm78

# 223
Честито на порасналите вече Януарчета! Да за здрави и усмихнатии!

Нямам особено много време за четене и се надявам всички са добре!

Изкарахме малко напрегнати празници ние. На втория ден на Коледа тримесечната задна хрема на Нели се усложни. Задръсти се цялата със секрети, вдигна висока Т, та търсихме спешно УНГ. НА следващия ден за разкош се разповръща от давещите я храчки и не можеше да поема никакви лекарства и за да е още по-весело минахме на инжекции. Хубавата новина е, че бързичко се възстановява и сега ще следим често носната сливица, защото тя май е виновна за всичко Whistling
Сега няма да ходи на градинка, гледаме я у нас и я пазим. И без друго вече изпусна материала за първа група, та ще я повтори Laughing

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 11:15 от Gerit0

# 224
  • София, Дървеница
Честита нова година мили другарчета!

Честита дъщеричка на Тули  Hug

Честити рожденни дни на всички пораснали януарчета!!!

Ние сме добре... Бяхме на село за празниците - малко скучно, студено и сополиво...

Сега чакаме РД с нетърпение, в яслата с торта за първи път  Heart Eyes

Весели и щастливи дни на всички с много усмивки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт