Отговори
# 450
Дега, много се равам за хубавите новини Hug

# 451
Деги,изпращах ти на ум положителна енергия, много се радвам за добрият развой при теб!
Прегръдки! Hug

# 452
  • В сънния Люлин, прибулен...
Браво! Радвам се!

# 453
  • Бургас
Супер, Дега, страхотни новини!!! Grinning Много се радвам Hug Heart Eyes

Момичета, възползвайте се, ако решите: "Бърборино" - 2010 - Пълен набор от 12-те броя, излезл …  през 2010 година
Аз и миналата година направих същия номер и съм много доволна  Simple Smile

# 454
  • София
Дега - много се радвам на хубавата новина! Hug Браво и за Стела! Hug

Коте- много са хубави тези списания. Аз ги купувам на Сияна всеки месец и тя много ги харесва. Hug

Маце- чудесна дата - малко остана Hug

Ханна- сподели за четката - дано накара Сияна по-дълго да си мие зъбите. Hug

# 455
Светле, момченце чакаме, ще съм мъжка мама Heart Eyes Grinning Иначе баткото постоянно ми гали корема, целува го, преслушва го с лекарския му комплект и разпределя кое ще е за бебе и кое за Боби Laughing Нямам търпение вече да си имам две слънчица вкъщи Heart Eyes

Дега, много се радвам за добрите новини. Много гуш от мен Hug Hug Hug

# 456
Dega  Hug Браво, страхотна новина, големи прегръди от нас  Hug Heart Eyes
Маце, то вярно време не остана, леко и бързо раждане и здраво бебче да си гушкаш  Hug Heart Eyes

# 457
  • В сънния Люлин, прибулен...
Маце, дай да видим коремчето Simple Smile

# 458
Люси, мерси Hug
Вейче, нямам снимки, ама трябва да намеря време до края да се щракна веднъж поне. Иначе си вървя същата като с Боби, както влзезнах с него да раждам като кг, така съм и сега Simple Smile

# 459
  • Пловдив
Дега, много се радвам за добрите новини  Hug

Кате, възползвахме се и ние от офертата за Бърборино  Simple Smile
За четката за зъби - Ами не е от БГ купувана, но може би и тук може да се намери нещо подобно ... Това е марката - http://www.plackers.com/Flossers/kids-toothbrush-learn-123s.asp

# 460
Здравейте и от мен.
Дега, радвам се за теб, че си отхвърлила черните мисли.
Люси аз и друг път съм казвала, че и Боби правеше такива припадъци, но ги израстна, важното е да не вижда, че се плашиш от това.
Мен са ме завихрили едни науки в София, следващите 2-3 месеца съм там ако организирате някоя среща се обадете.

# 461
  • Бургас
♥Люси♥, забравих да коментирам. Аз преди Пипи да повдигне въпроса, не бях чувала за "захласване". Та с Коцето видях що е то  Sad Аз си мислех, че детето трябва дълго, дълго да е ревяло и след това почва да се захласва...пък то не било така. Коцето направо така си започва рева  ooooh! Много е неприятно, дано бързо отмине и при вас, и при нас, и при всички Heart Eyes

Маце, да се нащракаш, ей  Wink Трябва да имаш и такива снимчици за спомен, пък и ние сме любопитни Heart Eyes

Не открих такива музикално-поучителни четки за зъби на нашия пазар в нета. Някой, ако открие - да свирка Peace

# 462
٠•● Dega ●•٠, върнах се назад в темата и прочетох какво ти се е случило. Голям кошмар си преживяла. Предполагам си чувала сентенцията:"Това което не ни убива, ни прави по-силни" .С трудностите и пречките, човек сякаш израства...помъдрява. Радвам се,че всичко се е пооправило  Hug .
matza83, по-лесно е когато са еднакви децата. Аз с две момичета налице...и си имам всичко. Е пак се купуват нови работи..ама при нас разликата е голяма и се наложи доста от нещата наново да ги купуваме-кошарата,количка,паяк,стерилизатор,помпа...но има неща (като кукли,книжки,дрешки) които ползваме от кака.
Катёнок- свиркам  Whistling Simple Smile
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4561&cat=53
http://www.shopmania.bg/shopping~online-prinadliezhnosti-za-bieb … in~p-1237408.html
Обадихме се и в Хиполенд-в единия имали. Не съм ходила да я гледам, че не остана време. Казаха че цената и е 10 лв.там
А тези  тук в нета са музикални но чрез разклащане ,а не с копченце .

# 463
Здравейте момичета,

отдавна не съм писала и ми домъчня за темичката ни.  Hug
Видях, че при всички има много ситуации и случки и добре, че повечето са с добри новини.
Dega радвам се за теб, най важното е да си спокойна! Това е много сериозно и си представям през какво симинала. Моя приятелка каза че е с подобна диагноза и се е повлияла много добре от Аква сорс, коластра, зелена енергия и не знам кое друго. Ако ти трябва инфо. ще Ви свържа.
Мatza83 Не успях да те поздравя за хубавите новини, но ти пожелавам леко и безпроблемно да мине всичко, мъничето да е щуро и сладко като Боби Simple Smile
По този повод, да кажа вече че ще ставам ГОРДА ЛЕЛЯ втори път, моята сестра е с термин през Март и всички пак се вълнуваме. Тези малки човечета са невероятно нещо!!!
Отпуснах се и не чета тук, което се оказва моя голяма грешка. Сподлянето на проблемите от мамите е най-добрия начин да се намерят правилни решения.

При Саши предстои тържество за 8-ми Март, има си стихче и ще бъде Славейче, какъв костюм ще правя не знам, имам идеи но приемам и предложения!
Тои е щурчо, бърборанчо и калпазанчо, хитруш и много гальовно човече.
Скорошно бисерче, което ми направи впечатление беше: - Мамо аз не те ядосвам, виновно е качето (крачето).
И сега сме на вълна: - Ти си моита мама и аз много те обичам  Embarassed  Heart Eyes
Дано всички дечица да са здрави, както и братчета и сестричета. Маики Вие също си взимайте време за Вас, за да не го отнасят децата Simple Smile

Лека нощ!  smile3524

# 464
Дега, много се радвам, че са се развили добре нещата при теб Hug

Кате, тези Бърборино могат ли по и-нет да се поръчат или се купуват от книжарница? И аз бих ги взела и ще вадя по един брой на 2-3 седмици bowuu

Маце, леко раждане Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 23:46 от Зимна приказка ♥

Общи условия

Активация на акаунт