Отговори
# 480
Дега  Hug Честит празник, много да сте здрави и щастливи   bouquet

# 481
ДЕГА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!!!
  bouquet

# 482
٠•● Dega ●•٠ , Честит Рожден Ден! Само положителни емоции и сбъднати мечти ти желая   bouquet
Зимна приказка ♥- обнадеждаващо звучи Simple Smile но първо искам да свърша 2 други много важни неща, които отлагам с години. Живот и здраве да има само Wink
И аз май ще го поръчвам това Бърборино...че и за сестра ми  Whistling
А снимка за колажче... сега ще видя какво ще намеря.

# 483
Здравейте Simple Smile
Качих снимка на Миша за колажчето Simple Smile
Поръчах Бърборино за нас и за сестра ми Simple Smile
Днес изпробвах Миша колко ще си задържи вниманието върху списанието (имаме Бърборино от кака и)...та максималния резултата е -2 приказки, една рисунка на жираф и прочит на едно стихче...хахха ама това с прекъсване.

# 484
Е, нищо, де.... тъкмо ще стигне за по-дълго Laughing

Дега, ЧРД на патерица Hug

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 23:46 от Зимна приказка ♥

# 485
  • В сънния Люлин, прибулен...
Зимна, определи ѝ някакво извънредно домашно задължение. Таман ще я усетиш колко ѝ се иска.  Mr. Green

Дега Честит Рожден Ден! Нека животът ти бъде неповторимо красив като картините на художника, чието име си избрала за прякор! Бъди здрава, много любов и положително развитие за всички във всичко!   bouquet

# 486
  • София
Дега, Честит Рожден Ден!!! Пожелавам ти преди всичко много здраве, безброй щастливи и усмихнати мигове и нека късметът бъде винаги с теб!

Ханна, последния път, когато се наложи да взимам урина на Ивана, баща й я вдигна да я изпишва като бебе над тоалетната чиния, а аз с контейнера събирах материал отдолу. Не че стана лесно, защото тя в такива моменти се запъва като магаре на мост, но сутрин обикновено много й се пишка и след дъъъълго назландисване свърши работата.
И добре, че ме подсетихте за профилактичните изследвания. Такива май последно на годинка правихме на Ивана. Хммм. Педиатърът й нищо не ми е споменавал.  newsm78
А тя, милата след 2 седмици на градина, пак си е вкъщи. Този път с вирусна ангина. Разболя се точно за уикенда, когато пътувахме за 70-год. юбилей на свеки. Три дни поддържа температура почти 40 гр., но и този път удържахме фронта и сборихме вируса с хомеопатия. Вече е ок, но още е малко отпаднала.
И за да не останем по-назад, току що поръчах и аз Бърбориното, барабар с още книжки, че дори и отстъпка от 10% получих.

# 487
Добро утро!
И аз да не изоставам от всеобщата тенденция взех Бърборино на Никол и смятам вечер преди лягане да му отделяме внимание, когато сме си само двете. Иначе Катрин винаги се включва и тя и резултата е плачевен.
Качих снимка за колажа и разгледах порасналите ни дечица - много са сладки всички!
Никол за сега се разминава с болестите - откакто е тръгнала на градина веднъж е пила Сумамед за 3 дни и на два пъти е имала хрема за по 3 дни. Но ги носи сополите на малката, на която и трябва повече време да ги пребори. Надявам се да устискаме и на поредната вълна с вируси и вече да се запролетява и да си отиват тези гадни болести!
И да си я похваля  Laughing какво добро и разбрано дете е - малката много я тероризира - постоянно я скубе, хапе, дере, а Никол стоически издържа на издевателствата на сестра си и гък не казва. Много ми помага за всичко, за което я помоля и се държи като голям човек вече.
Приятен ден Ви желая!

# 488
Nikitali, браво за Никол, че помага и слуша.

Яна не иска да се облича и казва "нее, мама!" и отказва и чорап да обуе. Сутринта й обясних бавно и спокойно, че ако тя не се облече сама за градината, аз няма да си мръдна пръста и тя си остава днес у дома. Като допълнение й казах, че нямам желание да си играя с нея, да й пускам детски и да я разхождам. Еййй богу, много бързо се облече и ми каза "аз вече няма мрънкам"  Mr. Green

Един въпрос ме вълнува - всеки ден ли сменяте дрехите на децата? Аз ги преобличам, но понякога дрехите им са чисти и неликьосани със супа и други съмнителни елементи. Все си мисля ако идат два поредни дни с едни и същи дрешки и лелките ще си помислят, че са ми нечистоплътни чавенцата.  Thinking

Това Бърборино - имам същия проблем като Никитали. Калинка е спец по разрушенията, не слуша приказки, но къса с кеф, не реже, а мачка, не оцветява, но драска и то задължително с флумастера, който Яна в взела, ама моля ви се, извинете.  Crazy

# 489
  • Варна
Теди, Маги ходи по два дни с едни и същи дрехи, ако не са изцапани. Даже бих ги сложила и трети, но ми миришат на препарата от яслата и ги сменям. Освен това, удобните й дрехи за яслата не са чак толкова много; виж лятото всеки ден ще я сменям, иначе не може да свари да износи всички рокли  Laughing

С голямо закъснение, ЧРД Дега   bouquet Много много здраве и успехи!  Hug

# 490
  • Пловдив
Аз сменям дрехите на Миша всеки ден без значение дали са изцапани или не. Никога досега не ми е миришело на препарата в детската градина, но понякога улавам миризма на парфюм - вероятно от госпожите. Общо взето въртя пет удобни блузки и пет клинчета - напълно достатъчно. Като беше в яслата, а и сега в градината никога не са я преобличали с резервни дрехи от раницата .. знам ли .. или не се цапа, или не се мокри, нито изпотява ..

Никитали, браво на Никол  Hug

# 491
Привет

Илия също ходи по 2 дни с едни и същи дрехи, ако не са изцапани.
Преди му взимах Бърборино всеки месец, но вече не проявява интерес към него и спрях. Сега вечер му чета поредицата Приказки незабравими в рими на Златното пате, много му харесват.

Дега, честит рожден ден на патерица. Да си здрава, щастлива и обичана.    bouquet  bouquet  bouquet
Много се радвам, че страшната диагноза при теб се е разминала и вече си по-спокойна.

Никитали, браво на малката помощничка.

# 492
Никитали, браво на Никол! А ти да прочетеш за Синдрома на Средното Дете! Peace

Алекс, много кокетни "калпазанки" си сложила на аватара! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 23:47 от Зимна приказка ♥

# 493
  • София
Здравейте и днес момичета.
Разгледах снимките като качвах на Косето. Много са ни пораснали децата. Моя все ми се струва малчо а като гледам снимките на децата...колко са големи вече. Да са ни живи и здрави!

# 494
Много са ни пораснали децата. Моя все ми се струва малчо а като гледам снимките на децата...колко са големи вече. Да са ни живи и здрави!

Дама, и на мен така ми се струва Simple Smile
За дрехите - Натали не ходи на ясла, в къщи се преоблича поне по 5 пъти на ден. Ама преобличане от боксерките до чорапите. На един стол държа по 5-6 чифта дрехи които е обличала за по 2-3 часа, че нито е да ги прибера при чистите, нито е да ги пера.

Общи условия

Активация на акаунт