Отговори
# 60
  • Пловдив
Еви, ние сме така - ангина след ангина , дори и сега , след като я спрях от ясла, пак продължава. Ние пролетта пихме разни хомеопатични за свиване на 3- тата сливица , имаше ефект за момента , но сега и ние ще вадим след Нова година - едната или трите. Но и аз мисля , че принципно се стига до решение за вадене след по-тежки усложнения, ние направихме реактивен артрит и затова.

# 61
  • В сънния Люлин, прибулен...
Момичета  Hug Hug Hug
Оказа се, че аз не съм се записала за новата тема и сега гледам, пет страници изписани  Embarassed
Благодаря ви за съпричастността!  Heart Eyes Трогната съм от вниманието ви!  Heart Eyes

Определено съм много по-спокойна сега, още повече след вчера, когато беше откриването на новата градина. Много ми хареса! Прекрасна е! Огледахме навсякъде, напъхахме си носовете навсякъде. Има - за двуетажна постройка - и асансьор!!! Тоалетните са с тоалетни чинии. Запознах се с единствената учителка, която докопах, но за съжаление се оказа, че ще е в големите групи.

Ето малко снимки от градината, копирах линковете от темата в съответния раздел.

Пак ще се дописвам, че аз си пея мойта си песен... а искам да се "обадя" и по другите обсъждани теми  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 01:01 от veihaivei

# 62
Много е хубаво одезето, Вей. Дано и Митачето му хареса.  Hug

И ви духа на снимкоподаване, ей тука да покажа двете ми моми на снимката им от коледния календар за бабите ни http://tedsan.snimka.bg/children/porastnali-dechica.556494

Леллее, май много са го закъсали с тази трета сливица.  Thinking Нинката прави бронхити, а Яна - ангини. Така де, да има разнообразие в менюто  Naughty Mr. Green Миналия петък сложихме на Калина, а утре и на Яна, ваксина за коките - Пноймо 23. Тя е била незадължителна, но от тази година май се слага вече по ЗК, но само на родени 2010. Отделно правим едномесечен курс с Бронхо Ваксом за повдигане на имунитета.
Другата седмица са на ясла след едномесечно отсъствие и ще идва дядо Коледа да раздава подаръци. А в събота планувам едно клубче с мартенчета 2009.

# 63
 veihaivei , страхотна градина...де и нашата да беше такава... Simple Smile
 tedsan , много са сладки Simple Smile Колко пози им направиха докато се получи желания фотос? Ние ходихме два пъти до фотото и голямо щтракане беше-малката все едни физиономии правеше...племенника -също  ooooh! измъчиха ни Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 16:21 от Svetla Ivanova

# 64
  • Пловдив
tedsan, страхотни са ти куклите  Simple Smile . Почти като близначки.  Simple Smile

# 65
Тедке, страхотни са ти момичетата!Пу-Пу!
Ей сега, в темата за породени има една мацка, бременна в 7ми месец, иначе с две девойки с разлика като вашата.Момче ще си имат Grinning

Монд, съжалявам, че сте стигнали до такива усложнения Hug

# 66
  • В сънния Люлин, прибулен...
Тедсън, чудни са ти Яни и Инката... А Нини не съм я виждала от... дете! Пу-пу! Колко са пораснали!
И в тая връзка, вие в Люлин ли сте още  Laughing Laughing Laughing В неделя аз ще съм в Благоевград и няма да се видим, но!

Кате, на 29-ти с Митко мрела-гинала, сняг, виелици, преспи... при вас сме!

Ето това e темата в бгмама, започната от мен, относно страхотното одезе. Не е безинтересно. Някой от персонала трепти с високи честоти и създава в темата лъскав имидж. Сега пък се яви представител на строителите, който изплеска, че скоро ще има мухъл по стените и по таваните, ще падат плочки, а настилките навън, на детската площадка, са изпълнени некачествено.

# 67
  • Пловдив
Теди, много сладки кукли! Чудесни снимки Simple Smile
Монд, разбрах че ще сменяте квартала. В коя градина ще кандидатствате? Успех с махането на третата сливица! Знам, че е хубаво да се маха зимата, незнам защо обаче.
Вей, дано случите на учители и Митко да ходи с желание.

# 68
tedsan, страхотни сладкишчета са малките принцески  Heart Eyes

Аз от сутринта си пея коледни песнички, да ви предам и на вас малко коледно настроение Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=O2MFducncsg

# 69
Вей, новото си е нов, много хубаво, успех на Митачето и дано мине без сътресения.
Тедсън, кулички са, аз само чакам моето моиче да порастне и да почнем да връзваме коси, прочески, фиби. Heart Eyes
Тука вече ни затрупа, но на нас с Ивето не ни поречи да походим по магазините, тъкмо се прибрахме и мислех, че сме напазарували и айде се сетих за прясно мляко, че брат и искаше с какао и айде пак навън, тя заспа в кенгуруто така спокойно и кротко вали, сега сме малко мокри , но доволни, ходенето до кварталния магазин ни отен общо 1 час. Joy

# 70
Ей сега, в темата за породени има една мацка, бременна в 7ми месец, иначе с две девойки с разлика като вашата.Момче ще си имат Grinning
Аууу, това да не го види Бисето, че септември ще се ражда  Joy

Вей, в Люлин сме си. Живот и здраве напролет ще се местим, ама то къде-къде ...при Дама  Mr. Green

Евито, и аз така взимах кухнята на Яна. По принцип отнема 15 минути, на нас обаче ни струваше около час и поливина. Но свикнах, че едно ходене за хляб отнема време колкото да ида до Перник с колата  Crazy

# 71
  • Пловдив
Ханна , ще си оставаме май в Смирненски , ще сменяме само апартамента, че нещо ни идва тесен. Аз досега съм подала в "Дружба", тази ни е кварталната детска градина , а на 3- ти с мъжа ми ще ходим да "спим" пред "Чучулига" И "Мирослава". Въпреки, че "Мирослава"не ми е много насърце, че там са предимно връзкари и деца с охрана. В нашата група в яслата имаше едно детенце с охрана отвън, та знам какво внимание имаше от страна на лелите и то за сметка но "простосмъртните" дечица. Миша в ОДЗ-то ли ще я оставяш или ще сменяте?
А за третата сливица незнам дали зимата е най-добре, само знам, че лятото не се маха. Май заради горещото и по-големия риск от инфекции.  newsm78

# 72
Теди,големи чаровници си отглеждаш!
Най-сетне и при нас заваля dance дано да натрупа за шейничка.
Днес коледното парти в яслата е преминало в рев и тръшкане, защото само неговият подарък бил опаковн. Чак когато госпожата го разопаковала и мирясъл. Аз пък взех,че го опаковах защото имах някакъв спомен от моята градина,че ми го дадоха опакован и си го отворих в къщи. Само не ми е ясно защо като са видели,че само той е опакован,не са го разопаковали ами ми правят забележки пост фактум. Както и да е, поне беше щастлив в къщи и цял ден си пееше някакви нови песнички.
Вей,градината изглежда добре, дано да е щастлив вътре.

# 73
Охххх най-накрая и аз успях да купя подаръците за Коледа, занесохме подаръка в ДГ - опакован и надписан , тържеството е на 21.12.2010г. Тъкмо ще е по-близо до Коледа...

За РД днес се обадих да запазя клоун за в ДГ, защото 17.01.2011 е понеделник, дано само децата не се изплашат от него  newsm78

# 74
Дрън-дрън!
Много са порастнали всички, не е истина колко бързо се променят Simple Smile
На рожденниците, които съм пропуснала: Да са ви живи и здрави дечицата!

Общи условия

Активация на акаунт