Отговори
# 570
Честит празник !
Бъдете здрави, обичани, обичащи.

Днес моите момичета ме изненадаха с толкова много подаръчета...е почетето от тях само каката е правила, но ми ги поднесоха двете. Картички, кошничка със цветя (от тези които се изработват  от страничките на  "Бърборино" , каката ми поднесе и плетена роза (тя я е плела, баба и и е помогнала). Купила ми и аксесоар за телефона, сложила го беше в кутийка която са правили в училище.
http://www.facebook.com/OU.Yordan.Yovkov
А тук е другата изненада за нас майките : подготвено и реализирано от госпожата и децата + картичка със снимка, която също получих днес.

Зимна приказка ♥, страхотни снимки-действат някак релаксиращо:)
Ханна-чудесно изпълнение - браво Simple Smile

# 571
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, дами! Да сте все така мили, разговорливи, добри майки и обичани жени.   bouquet

Аз чакам да ми доведат въшките от детската градина. Направила съм им торта, нали сме трите мацки на тати и ще се черпим днес с тирамису.  Blush

ПС. Пипи, за 16 дни съм с 6 кг надолу, но последните няколко дни мърдам 200 грама надолу, после 300 нагоре, после 100 надолу. Ей такива шантави неща. Но като цяло вървя надолу, но много бавно. До лятото ще съм пушка, тъй съм решила.  Crossing Arms

# 572
  • София
Честит син на Маца!Да им е жив и здрав!

Честит 8-ми март!

Теди ти с 90дневната ли се бориш?

# 573
Здравейте,
вчера всичките техники ме съботираха и като за празник бях побесняла! Затова днес със малко закъснение :

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА, да сте ми все така в час и готини!

ЗА СРЕЩАТА - Вариант - 1. Вчера ми се обадиха от Фъни НДК още ни пазят 10-12ч. за 12-ти, ако сте навити за там и смятате, че ще е удобно за всички да го запазвам и да действаме!
2. Вариант 2 сменяме датата на 27 и пак коментираме клуб. Joy

Малко за Саши, вчера мина първото ни тържество! Аз уж сериозна жена така се разкиснах и размазах, особенно в началото когато излизаха на сцената. То при такова напрежение с тези костюми май си беше нормална реакция.  Simple Smile Александър беше малко отнесен, каза си стихчето съвсем тихичко. После похапнаха тортичка, танцуваха, а моя щурчо ме накара да си тръгваме  Sad Децата бяха със много хубави костюми и за мъници се представиха прекрасно!

# 574
  • Бургас
Бих искала да помоля този, който последно е влизал в общия профил да ми напише паролата на лични. Старата парола е сменена, а новата не я знаем.

# 575
Бих искала да помоля този, който последно е влизал в общия профил да ми напише паролата на лични. Старата парола е сменена, а новата не я знаем.

Присъединявам се към молбата на Катенок. Паролата е сменена и новата е изпратена на и-мейла, от който е регистриран акаунта. Така че, ако някой се сети да е регистрирал акаунта, да си провери и-мейла Praynig

# 576
И аз се чудех, защо не мога да влизам  newsm78

# 577
Ами тогава качвам колажа в снимка.бг Peace

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 16:05 от Зимна приказка ♥

# 578
  • Варна
Благодаря ти Зимна за труда, много е хубав!  bouquet Дечицата какви са големи вече  Grinning

странна работа с паролата, да видим като стигнем 50стр

# 579
  • Бургас
Зимна, приказен е колажа Hug Благодарско Heart Eyes
Прекрасни са ни дечицата и са толкова големи  Grinning

# 580
Зимна, поздравления за колажа Hug, много е хубав, а пък дечицата - още повече  Heart Eyes

# 581
  • София
Ane, мисля, че за Събота няма да можем да се организираме. Нещата се по размиха за деня и сега мисля, че няма да успеем. А 200лв. да ги дадеш и да се видим 5 майки с деца....не знам. Според мен най-добре да го отложим за 27. Тъкмо ще посрещаме първа пролет с малко закъснение.  Simple Smile
Колажа е много пролетен а децата наистина са вече големи.  Grinning Моя още бръщолеви по бебешки, т.е не съвсем но продължава да си "хапва" първите срички на думите. Това не му пречи да не млъква изобщо.  Mr. Green

# 582
  • до една звездичка
И аз се присъединявам към поздравленията и благодарностите за колажа!

Чудесен е! Дечицата ни на прекрасни! Heart Eyes

Дано по-скоро се реши въпроса с паролата, за да го качим на мястото му.

# 583
Mного хубав колаж, Зимна. А децата са пораснали много.

За тази събота аз наредих нещата вече и ако е сега, ние отпадаме. Тодоровден е и се оглеждаме къде около София ще има кушии да заведем чаветата да видят кончетата. А и времето е обещаващо. 27ми - е ок.  Peace (точно след заплата  Laughing)

Дамче, нИ сА притеснявай, душата. И Яна говори български кат японец на пет сакета. Но Нини ни превежда  Joy Ще проговорят тази година, ако ли не ще се притесняваме  Mr. Green

# 584
  • София
Зимна- страхотен е колажа - Hug децата изглеждат толкова големи, а като знам моето фъстъче какво е мъничко Laughing

Да Ви се оплача пак- ние май сега влизаме в бебешкия пубертет. От три дни е на градина и вече два пъти се тръшка за нещо- такъв рев досега от нея не бях чувала. Cry Първия път ,че и я нямало чантичката ,която забрави в градината. А снощи в 4 часа не събеди да плаче , че и я нямала розовата фиба.  Laughing Момичета какво да я правя- така плаче все едно е дошъл края на света, хълца ,почва да се дави. Определено се лигави ,но ако и повиша тон става още по-лошо. CryДали ще и мине. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт