Теди къде ще водите децата, и аз искам да отдем да гледаме коне
Когато почне да се тръшка или правя като него, той се стаписва и спира или един вид игнорирам като му се присмивам по детски и той спира. Все се надявам тия мини истерии да свършват по-бързо
Това мисля, че е добър вариант и реален за реализиране!

т.е. проверявах мейли-те - нищо .. А и много отдавна не съм влизала от този профил. Имам някакви бегли спомени, че май Микки го регистрира .. но не съм сигурна.
Най-дълбоката обида на тази възраст е да си кажат помежду си, че някой е бебе 
) няма да получи нищо. И така -правя се че не я чувам,а момата рев и драми-като в сериал. По някое време и минава...аз питам-успокои ли се вече...и тя -да...и после спокойствие няколко дена

И аз се опитвам да обяснявам ,но няма особена полза. А това с бебетата - при нас не минава. Въобще не се засяга ,че и казвам че е бебе. 
Радвам се ,че сте добре. Боби как приема братчето
Ще гледам да се включвам по-често, та да кача снимка за следващия. 

Добре дошли у дома
Със Стефчо със спокойни разговори се разбираме, но с нея....

Бате Бобо е много грижовен към бебето, гали го по главичката, крачетата, ръчичките и за щастие хич не ревнува засега
Но го усещам, че е станал много чувствителен. Ако му се скарам за нещо свързано с бебо, даже и без да му повишавам тон и отива в някой ъгъл и се сърди тихо. Няма ги вече тия тръшканици дето бяха. И в такива моменти направо се чудя как да реагирам