Отговори
# 585
  • София
Ако срещата се отложи за 27и ние ще се прсъединим,живот и здраве...
Теди къде ще водите децата, и аз искам да отдем да гледаме коне Simple Smile

# 586
Ами за 27 и аз съм по-сигурна, че сега съм доста болна Sad

Жужу, не се притеснявай и аз мисля, че Лъчи влиза в тоя детски пубертет newsm78 Когато почне да се тръшка или правя като него, той се стаписва и спира или един вид игнорирам като му се присмивам по детски и той спира. Все се надявам тия мини истерии да свършват по-бързо  Praynig

# 587
И аз съм на мнение, че няма да стане за 12-ти, сега 27-ми е неделя, не знам защо си говорим за тази дата, явно по инерция остана от клубчето Мики маус.

Дата 26-ти Март - събота от 12.-14ч. е свободно Фъни - НДК, това мисля, че е разумна дата!
Сега ще направя един док. в google за да имаме достъп всички и ще ви дам сметка за да ме подпомогнете малко с капарото  Wink Това мисля, че е добър вариант и реален за реализиране!

И аз не мога да вляза в страничката за колажа, пратете ми ги на лични моля Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 10:58 от Ane

# 588
Успях!!! Децата са страхотни, БЛАГОДАРЯ ЗА КОЛАЖА!

# 589
  • Пловдив
Зимна, чудесен колаж  Hug
За общия акаунт - не съм аз Simple Smile т.е. проверявах мейли-те - нищо .. А и много отдавна не съм влизала от този профил. Имам някакви бегли спомени, че май Микки го регистрира .. но не съм сигурна.

Жужу, при нас като се разглези и не иска да прави нещо, все още минава номера с -  Ти ли ще си обуеш обувките или аз да ти помогна?  Но най-добре сработва следното - Ако не го направиш ще те преместят при бебетата в яслата Simple Smile Най-дълбоката обида на тази възраст е да си кажат помежду си, че някой е бебе  Laughing

# 590
Благодаря момичета за пожеланията Hug
Добре сме с бебо, вчера ни изписаха Simple Smile

Зимна, поздравления за колажа  bouquet
Страхотни са ни дечицата Heart Eyes

# 591
ЗимнаHug
juju1 , ние уж го минахме тоя период, но от време на време прави изпълнения по пътя...на връщане от училище. Като се лигави аз пък съм категорична, че няма да стане на нейното и докато не спре да реве и да пищи(защото наистина е едно пищене-събираме погледите на минаващите ooooh! ) няма да получи нищо. И така -правя се че не я чувам,а момата рев и драми-като в сериал. По някое време и минава...аз питам-успокои ли се вече...и тя -да...и после спокойствие няколко дена  Laughing ама на деня не и купувам въпросното нещо за което се е тръшкала.
Ако на другия ден е изпълнителна и е запомнила "урока"-го влемаме.

# 592
оооо, знам го номера с тръшкането. Реве като магаре, но ако се развикам ползи няма, затова говоря тихо, настоятелно и инатливо й обяснявам, че ако тя не млъкне няма начин да стане нейното. След като се утиши идва при мен и ми казва:" Мамо, аз мукнах". Същото действа и при Калина, която накрая обяснява "Нама пачам".
При нас също действат заплахите "Облечи се, иначе се връщаш при бебетата". Безотказна работа! Но и аз съм забелязала, че е голяма обида да ти кажат БЕБЕ. Дори Нини се засяга вече. Пък нали вече е и Кали....  Flutter Crazy

Утре ще има конни демонстрации в Банкя от 10,30 ч., в кв. Бенковски от 10 ч., в с. Мрамор от 11 ч.
В село Лозен било най-автентично, но не знам от колко часа е, пък и дотам са ни 40 км в едната посока.

Днес Нини си занесе в яслата една празна кофа от латекс с един молив вътре. Каза, че много й трябвало. Забравих да питам половинката за отзивите на лелките  Joy

# 593
  • София
Благодаря ви за съветите. Hug И аз се опитвам да обяснявам ,но няма особена полза. А това с бебетата - при нас не минава. Въобще не се засяга ,че и казвам че е бебе. Laughing Дори сама казва ,че е такова когато и изнася -  например и казвам- яж самичка ,вече си голяма-
не , аз съм бебе ,ти ми давай Embarassed

А като сане дума , че иска да пере - тогава е голяма- вързва си една престилка, след това ми прибърква гардероба, харесва си най-вече някой сутиен , взема легена , сипва си вода и почва да пере. Laughing  Отначало се дразнех много, но вече свикнах Wink

Маце-  Hug  Радвам се ,че сте добре. Боби как приема братчето Hug

# 594
Маца - честито момченце! Да е здрав и много да ви радва!

Зимна - колажът е страхотен, а децата са толкова пораснали, че някой даже не ги познах   bouquet Ще гледам да се включвам по-често, та да кача снимка за следващия.

Теди - "мукнах" много ме развесели - същата дума употребява и Мартин.  hahaha

При нас нищо кой знае колко ново - аз работя нон-стоп, Марти и Ивана ходят на градина, от време на време са болни. На Марти му харесва на градината, само дето малко ядосва госпожите, че иска да му помагат да се облича и т.н., ама нали е от най-малките - ще свикне. Сега ще имат пролетен празник и той ще е зайче, та голям зор видях, докато намеря костюм на зайче.  Simple Smile

Времето е чудесно и ви пожелавам приятен ден!

# 595
Днес Нини си занесе в яслата една празна кофа от латекс с един молив вътре. Каза, че много й трябвало. Забравих да питам половинката за отзивите на лелките  Joy
  Joy
Маце  Hug Добре дошли у дома   bouquet
И Стефчо от време на време изпада в такива истерии, а Андреа е просто ужасна - рев като на заколение  ooooh! Със Стефчо със спокойни разговори се разбираме, но с нея....
Ние не успяхме да отидем на гледаме кончета, таткото ни е на работа, но си направихме чудесна разходка, времето е страхотно  nuts

# 596

Утре ще има конни демонстрации в Банкя от 10,30 ч., в кв. Бенковски от 10 ч., в с. Мрамор от 11 ч.
В село Лозен било най-автентично, но не знам от колко часа е, пък и дотам са ни 40 км в едната посока.

Joy

Tedsan, много си запозната със традиците в нашето село, автентично донякъде да, но не знам колко интересно. Пратих мъжете от къщата да водят Саши на сбора на конете, за кошията прецених, че ще е ветровито! Ще видя какво са снимали и ще ти покажа. Вечерта преди надбягването ходят и спят на един манастир, на сутринта се връщат в центъра на Лозен, там се играят хора и цялото шествие тръгва към една поляна "Кръстето" там се състезават и награждават. Това мога да разкажа а ако имате желание, другата година ще Ви поканя на гости и на състезание с коне!

За срещата никоя от Вас нищо не е написала за 26-ти, да приемам ли, че няма интерес! За да има среща на деца и мами, все пак трябва да запазя някакво клубче, а срока ни тече за дата 26-ти от 12-14ч. !!!

# 597
Да почерпя за моя имен ден  Flutter

Ане, незнам защо момичетата не споделят за 26.  Thinking

Ние заведохме децата в Бенковски и се качиха на конче. Мацнах снимки. Нини се хвали после на всички, че сутринта се е наакала МНОГО хубаво, мама е мила дупата и после сме я завели при кончетата и те били "гойеми"  Mr. Green Общо взето било е хубав ден за българската демокрация  Laughing

# 598
tedsan, честит празник !
Честито и на всички именници днес Simple Smile

# 599
Теди, честито с малко закъснение  bouquet

Ние сме добре, кърмиме се, спинкаме и така Simple Smile Бате Бобо е много грижовен към бебето, гали го по главичката, крачетата, ръчичките и за щастие хич не ревнува засега Simple Smile Но го усещам, че е станал много чувствителен. Ако му се скарам за нещо свързано с бебо, даже и без да му повишавам тон и отива в някой ъгъл и се сърди тихо. Няма ги вече тия тръшканици дето бяха. И в такива моменти направо се чудя как да реагирам Rolling Eyes Става ми много мъчно и отивам и си го гушкам и му обяснявам и така.

Лека нощ Hug

Общи условия

Активация на акаунт