Ей за това "копнея". Ние сме шумни, гласовити и мацките държат всички да разберат колко са недоволни.
Лека седмица

ние бяхме 10 дни в отпуска, покарахме ски и си починахме добре, доволни сме
в събота кръстихме Дара, че и тя беше именЯчка
честито на "адашките" Дарена и Теди, малко на патерици.
Бъдете много здрави 
Звучиш много добре, много прегръдки и на двамата юнаци 

Не че има някакъв шанс да ни приемат в такава ,но принципно ме интересува.

. Ще отидем и на село, а през останалото време ще трябва аз сама да ги гледам и незнам дали ще издържа психически.

засега мислим да направим една седмица юни и една септември, в гръцко, наш'то нещо не го ща. и в турско ми се ходи, ама ще ни трябва отделен самолет за багажа
като се замисля, май на море ходим, като ни дойдат роднините на гости

Голям мерак му е явно, а щом има хъс, ще стане скиор от него. И честито ти християнче! Нека Господ я пази и бди над нея!
Ивана последно я държа повече от 10 дни, и накрая тази седмица я пуснах, въпреки че не беше се оправила съвсем. А за гледачката, защо не потърсиш някоя съседка пенсионерка. Моя приятелка, така си решава проблема с гледането на детето, когато се е излекувало, но го е спряла от ясла докато укрепне. Хем няма да е непозната, хем ще ти е подръка, ако понякога се наложи да я извикаш спешно. 
Обаче няма как да се избегне и момента с ревността. Съвсем нормално е понякога да му става криво, че вече се налага да те дели с друг. Добре е да се говори на темата, за да може да изрази чувствата си, а не да ги потулва в себе си. Защото може да изригнат изведнъж под формата на агресия към бебето. Въпреки, че ние първите месеци се опитвахме да не правим забележки на Ивана заради Никола, да й обръщаме двойно повече внимание, понякога ревността надделяваше и Никола отнасяше някое и друго шамарче.
Проблемът е , че моите деца си лягат рано. Рано, рано, колко да е рано - в 20 часа вече са МНООГО кисели
А оправянето, разтребването и прибирането на дрехи и играчки ще ме следва навсякъде.