Отговори
# 615
  • София
Теди,честит 2-ри рожден ден на Калина!!! Желая й щуро и незабравимо детство, с много палави игри и усмивки!!!
Зимна,честит рожден ден на батко Боби!!! Да ти е жив и здрав и все така умен и добър да расте!!!

# 616
tedsan, честита рожденничка   bouquet да расте здрава. любозателна и послушна Simple Smile
Как е ръчичката на Яна-оправи ли се? То олиото  доста помага.
Зимна , честит празник и на вас    bouquet  здраве и безгрижни детски дни  с много весели игри Wink

# 617
Тед, Зимна, да са ви живи и здрави дечицата, да растат щастливи и безгрижни!!!
  bouquet

# 618
 Tada

Благодаря, момичета ! Hug Hug Hug

Теди, честита втора годинка на Калина! Да е здрава и щастлива и да ви радва много! Hug

# 619
  • София
Здравейте момичета.
Честит празник на Зимна и Теди. Да са живи и здрави децата и много радост да носят в къщи.
Ние май за 26-27 отпадаме. Канени сме на РД в провинцията и за сега се гласим да пътуваме. Ако нещо се разминем ще следя и ще пиша.  Hug

# 620
Честит празник на нашия математик и на малката мацка Кали  Heart Eyes! Да са здрави и да радват близките си!

# 621
  • София
Теди, Зимна -да са ви живи и  здрави и много да Ви радват!

Ане - за 26 - и ние не сме сигурни.  Sad Имаме годишнина  на 25.03 и ако сме здрави ,смятаме да се поразходим през почивните дни в Трявна. Разбира се ако ни  пуснат в отпуска  в петък.  Confused
 Hug

# 622
Теди и Зимна, Честити Ви РД-та да са здрави и щастливи малките сладури Simple Smile

Така сега ще Ви оспамя съвсем!
Трудна работа се оказа намирането на подходящо за голяма група клубче!
За 26-ти имаме два варианта и един за 02.04.2011.

1. http://www.detskicenter.com/ Запазила съм този детски център, за 26-ти от 12-14ч. Жената се съгласи да ни таксува на цената на валчерите-5лв. на дете за два часа. Можем да си внесем всичко което решим или да поръчаме менюта на децата.
 - заритото куче тук е, че този център няма място за маиките и ние няма къде да стоим освен около децата.
2. Остловът на съкровищата - 1 http://www.sakrovishte.com/ostrovat-na-sakrovishtata-1/ostrovat- … rovishtata-1.html за 26.03 - 10 до 12ч., засега са свободни. Клубчето е с две зали разделени с аквариум така, че да си наблюдаваме дечицата, там наема назалата е 6 лв. на дете и другите неща са допълнителни! Него не съм го запазвала защото е на Цар Борис 3, и не знам ще е удобно ли за всички, то обаче ми се струва по-подходящо!

3. Вариант 3 - http://malkomorsko.com/map.html При това клубче отиваме на дата 02.04.2011 час 11-13ч., то е близо до метро станция, има всички удобства за групата.

Очаквам бързо мнения днес и утре! Апелирам към активност от страна на всички майки.

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ ДА ПУСНЕМ АНКЕТА!

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 13:27 от Ane

# 623
Моят глас е за 02.04.2011г.

# 624
Теди, Зимна  Hug Честит празник   bouquet Нека бъдат много здрави и усмихнати децата  Heart Eyes
Мирка, мерси за предложението  Mr. Green Преди време си мислех сериозно за 3 деца, но с моето ранно раждане и всичките съпътстващи проблеми се отказах  Hug

# 625
Ане, и аз съм за 2 април от 11 до 13 часа  Peace.
Люси, то не се знае - божа работа  Hug. И въпреки ранното раждане всичко си е наред с малчовците, така че може да опитате и за трето. Аз понеже съм цъфнала, та съм вързала се опитвам и други да подведа да нагазят в дълбокото  Wink.

# 626
Теди, Зимна, честит празник  bouquet Да са ви много здрави децата и много да ви радват!!!!!

Мирка, сега тъкмо почнах да разглеждам оферти. засега ми харесва това, но не съм проучвала задълбочено.

Теди, не искам да ти се меся или разубеждавам Hug ама голяма галимация ми звучи това, което разказваш с двете коконделки, за вас най-вече Simple Smile едно бунгалце на плажа с ол инклузив ми изглежда къде-къде по-лесно - хем си цял ден на плажа, хем си имаш "двооор" пред бунгалцето, хем не мислиш къде да ходиш да ядеш/пиеш Wink

Ане, на мен малко морско ми е удобно Simple Smile възхищавам се на ентусиазма ти, но не искам да казвам голяма дума, че за 2 дена на градина пак е с кашлица и сополи Confused

като стана въпрос за математика - напредваме Laughing, ама му е малко трудно да усети разликата дали 1+1=2 или на 11 Sunglasses иначе смята до 10, ама отделните цифри да са до 5, примерно 3+4 може, а 6+1 не, щото брои едното число на едната ръка, а другото на другата Sunglasses

# 627
За мен по-удобно като час е от 11, защото към 13 ляга да спи и не пропускаме съня в никой случай  Mr. Green

# 628
  • София
Аз съм за 02.04. - Дано да сме здрави Praynig

Пипи- това изглежда много хубаво.  Hug А Емо много е напреднал с математиката - браво на него. Hug

# 629
Теди, Зимна, да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват Hug

Общи условия

Активация на акаунт