Отговори
# 630
Благодаря за пожеланията за моята пораснала мацка  Hug Тя знае, че става на две, но не може да си сгъне пръстчетата и да покаже. Затовапоказва два показалеца. Тук Емо е на ход;-), браво на него, много му се радвам   Ето и една мааалка почерпчица за наше здраве.

Зимна, честит празник на малка патерица. Да е много щастлив и успешен Боби.   bouquet

Ръчичката на Яна мина вече, не се и сеща за нея. Но вчера я оставих вкъщи и я мазах за всеки случай с дефламол. С картофа бях спасила мехурите, но бях пропуснала едно ъгълче. Днес пак са си вкъщи и ще сме ангажирани. От вчера госпожиците са на тема "рисуване на торти с череши".

За април съм, напоследък много бързо планувам и запълвам уикендите.

# 631
  • София
Аз също съм за 02.04. и като гледам датата е подходяща за повечето Simple Smile И клубчето ми харесва....и замирисва нааа....морееее  Laughing

# 632
Теди,Зимна,честит рожден ден на Калина и Боби на патерица. Да растат здрави и усмихнати деца и много да ви радват.  bouquet  bouquet  bouquet

Ане и аз съм за 2-ри април. На 26-ти съм на работа, а и Илия от вчера е болен.

# 633
Ние пак сме болни. Яна е с ларингит. Ей това е нещо много драматично на вид. В петък вечер като започна да се задушава и да се мята насън в леглото. Издаваше едно астматично звуци, а сърцето й тупаше като за две. Гушках я сума ти време докато се убедя, че е добре. А половинчо сновеше напред назад и беше в бойна готовност с ключовете от колата в ръка. Та така, тази седмица ще се гледаме вкъщи.

Айде лека седмица, че като гледам само аз си пиша и водя едни монолози  Blush

# 634
tedsan, това с ларингита е ужасно Sad . Ще се поизмъчите и двете, но ще мине и това .
Племенника (10г.) преди седмица лежа в болница точно с тази диагноза, но него го беше объркал ЛЛ и го лекувал цяла седмица от грип, та детето получи пристъп-посинял и се задушавал  ooooh!
А това с монолозите...е не грешиш. Ти си по-активна  Wink
Ние сме добре засега.Миналата седмица каката изкара нещо(незнам какво беше)...повръщне и разстройство от 6:30 до обяд...ама това нон-стоп  ooooh! цялото и лице стана като ягода...спукани капилярчета  Sad беше ужасна картинка. А малката на доктор се правеше  Crazy
Та цял предиобед се мъчихме с банка глюкоза и капки вомитусхил. Следобеда се позакрепи. Вторника-захранване. Сряда детето с ентусиазъм отиде на училище  Laughing
За късмет малката не прихвана нищо.

# 635
  • Пловдив
Теди, скорошно оздравяване  Hug (лаф от турските сериали, но много уместен  Simple Smile
Ние сме здрави, градина, работа .. и така Simple Smile

Мирка, относно детските кариеси - виж в подфорума Стоматология, там има теми за лекуване на зъбки при малки деца. Мисля, че е добре да се мият с флуорна паста, тя предпазва, с другата според мен само се маркира, а не се почиства добре.
Аз също съм запланувала първи преглед при зъболекар скоро.

Нещо смешно от тези дни  Grinning - Идва Миша и ми казва - Мамо, аз вече имам големи гърди, голямо дупе и затова съм си сложила килим за гащи  Laughing поглеждам - залепила си превръзка  hahaha

# 636
tedsan, скорошно оздравяване. Ако на някой му се случи такова нещо трябва да сложите детенцето изправено и да отворите прозореца срещу него. И аз имах такава случка, та чак посиня и повърна и лекаря така каза да прява ако се случи пак  Sick
Svetla Ivanova и вие бързо да се възстановите, много са неприятни тези еднодневни вируси Sad

За срещата няма ли да пуснем анкета, аз засега съм за 2-ри, но с тия болести нищо не смея да планувам...

# 637
  • София
Теди - стискам палци да се оправяте  Praynig- много лошо нещо е този ларингит Hug

Светулче-  благодаря за информацията! Hug

Светле- много неприятно това, дано не се повтаря Hug

Ханна- Килим за гащи- много е готино Joy Joy Joy

Мирка- това да кариесите и аз го мисля- струва ми се че Сияна има нещо на едното зъбче, но не мога да си представя как ще остави зъболекаря да и бърка в устата. ooooh! #Crazy

# 638
Теди  Hug Бързо оздравяване на Яни  Praynig
Хана  Joy Joy Joy
Светле  Hug
И аз се замислям за зъболекар, не ми е много ясно как ще стане обаче...
Стефан пак е болен, 1 седмица на ДГ и пак кашлица, сополи, ушето го боли, вдига и Т...
Да става вече топло   Nature Sun With Face
Правихме най-накрая прощъпулник на Андреа, хвана се за елката - банкерка ще става. По късно ще покажа и снимки  Mr. Green Таткото ни имаше РД на 19.03 и съчетахме двата празника. ДА ви почерпя и на патерица за негово здраве  Hug

Ето и малко снимки: http://lusesita.snimka.bg/family/chrd-vladko-i-prosht-pulnik-andrea.579570

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 13:37 от ♥Люси♥

# 639
Здравейте,
според мен няма нужда от анкета, защото се очертава да е 02.04.2011г. От написаното от вас вече сме около 10-ина майки, някои са и с по две дечица, освен това има такива които не пишат тук но получават инфо, така че отиваме към бройка 15 мами.
Запазила съм вече клубчето, сега бих искала да уточним искате ли меню с похапване за децата и торта. Аз поръчах в едно цех за РД-то на Саши на цена 1.40-1.60 на парче, формата е правоъгълна с картинка и надпис. Бих могла да поръчам за децата, като торта 30 парчета излиза 42-45 лева. За майките каквото на място си харесаме това. Като уточним какво ще консумираме ще ви напиша цената. Към момента наем зала 6 лева за двата часа, за менюто на децата 5-6 лева меню. Тортата ще е според броя на децата.

# 640
Значи за 02.04.2011 от 11 до 13 часа в "Малко морско", нали така?

Принципно съм за торта, но няма ли да развалим обяда на децата с тая торта в 11-12 часа newsm78

# 641
  • В сънния Люлин, прибулен...
Здравейте!
Не вярвам много да ви липсва моя глас, нещо много не ми се пише. Уж прочитам, ама...
Като че ли съм много зарибена с тоя ФБ, аман! Хем и не играя на ниииищо!
Ще се изкажа набързо сега само за празненството - ИДЕАЛНО! и ще се оплача, че моят синковец пак е болен. Поминалата седмица и понеделника на миналата си беше вкъщи. После 4 дни ходи на градина и ето сега - зелени сополи и Т днес. Иначе пък е учтив и любезен, обяснява се в любов, само дето нещо напоследък имахме няколко случаи да премълчи да каже за двете работи и съм в размисъл  newsm78
На мен ми се оформиха пътувания миналата седмица (четвъртък, петък, неделя) до Пирдоп и Благоевград, вейнах се, даже и пари взех от едното пътуване. Чакам да ми кажат една цена за един парцел в Копривщица, за който сме 4-ма наследници, едната от които още си трае и "мисли" и аз съм в притеснено очакване накъде ще духне вятърът.
Това са новините около мен.
Поздрави от мен, на 2-ри април ще ви надлъгвам (по инерция), само да сме здрави!

# 642
Svetlushka, ДА, 02.04.2011 ОТ 11Ч. ДО 13Ч. В МАЛКО МОРСКО! За похапването на децата, меню със пица или сандвич и след това торта. Така ще е най-добре, но предпочитам и Вие да си кажете за да знам как да действам.
Срока за мнения по похапването е до края на тази седмица демек до 25-ти, после действам на своя глава  Wink Joy

# 643
Привет.
За партито - за хапване ок, но торта за РД на януарче през април... те едва ли ще й обърнат внимание, по-скоро ще беснеят като отвързани и ще търсят сок.  Thinking

Днес учих децата откъде идва млякото, после правихме таралежи, рисувахме крави, оцветявахме зайци за Великден, изнасях лекция за семките на ябълката, учихме стихчето за пролетта, правихме влак и пекохме курабийки. За тях не знам, но аз каталясах  Confused Но факт! - в 7 и 15 си облякоха без протести пижамите. Mr. Green Вече спят.  Дано маалко омекне това време, че да гонят топката навън.

# 644
Здравейте,
снощи имахме малко произшествие. Саши се изхлузи от един стол и при падането се удари в масата. Много се изплаших и искам и Вас да чуя, какво ще кажете.
При опит да се качи на стол със някакви багажи, за да се добере до чинийка с ядене, се подхлъзна и падна. При падането си удари главичката от масата и малкото кожичка която държи горната устната и венеца се е откъснала. Лекарката каза, че такова нещо не се шие или лепи. Но устничката стои малко подпухнала и се чудя какво да направя. Да водя ли детето по лекари или да изчакам! Хубавата новина, е че не се задави и кръвта спря за секунда.
Пред причината, моето момче не иска да папка в детската, отказва категорично и изяжда някоя коричка и това е храната за цял ден. Вкъщи като си дойде е освирепял и нервен и докато се влезе в режим храната се граби с ръчички а той се занася насам натам като пияно пате. Неприятното е, че това се задълбочава.
При Вас имало ли е подобни случки и как постъпихте?

Теди, отличничка си, браво на Вас! Раничко лягате, браво на децата.Ние с часа за лягане също имаме напредък, от 22.30 слязохме на 20.30-21!

Общи условия

Активация на акаунт