Отговори
# 105
Добро утро и от мен,
Исках да споделя, че преди малко ми изтекоха водите..  Grinning Стискайте палци за лесно раждане  Peace
В 9 трябва да съм в болницата, затова ще съм кратка.

# 106
Bezkrainohappy стискам мноого палци всичко да мине леко и безпроблемна. Ще чакаме хубави новини от теб по-късно. Hug

Ох аз вече не знам кой дене е. Всички ми се сливат, само чакане и чакане. Единственото хубаво е че моя доктор се връща днес и маже да тръгва бебето, ако реши. НО като се замисля ,че може да си чака и до Нова година и ми става лошо.

# 107
Добро утро и от нас  Hug
Bezkrainohappy Стискам палци всичко да мине леко и бързо!  Praynig
30 год ако е родила да и е живо и здраво бебчето и дано скоро влезе да сподели как е минало всичко  Simple Smile
И ние си стоим вътре,не ще да излиза и това е  Simple Smile А има само 6 дни до термин.Всеки ден си викам "Днес ще е",ама не  Laughing.В сряда сме на консултация да видим какво става.Миналата седмица ми казаха че бебка е голяма,но плацентата не е узряла,и може да почака още  Shocked А така искам всичко да мине вече и на празниците да сме си в къщи  Joy
Хайде хубав ден на всички  Hug за сега!

# 108
  • Морска приказка
Доборо утро милички. Какво сте се затюхкали  Joy, като аз съм преди вас, а изггледи за скорошно раждане тц....Само се надявам да не стигам до преносванеи да се предизвика раждане, ама явно на бебка и е топло вътре и като чува какъв студ е навън не и се излиза  Joy. Днес на обяд ще ходя на записи и после ще дам отчет какво е казала д-рката  Hug
Bezkrainohappy   Praynig дано мине по вода, леко раждане ти пожелавам.

# 109
Добро утро и от снежния вече Пловдив!

Стискам палци на Bezkrainohappy, и на всички, които са още 2 в 1. Hug Heart Eyes
Ще излезнат бебоците, когато те си решат, и аз много исках декемврийско бебе, та даже ако може и след термин да е, ама на - ноември си избра човека Laughing

Сега за коликите, много са, силни са...обаче и аз досега хапвах цитруси обилно, че доста ги обичам. Сега вече се ограничавам, но пък се оказа, че май от капките против коликите ни избиха пъпчици #2gunfire Както още на втория ден личицето му бше чисто и гладко, сега вече е пъпчасал, ситни са пъпките, някои са с бели връхчета май newsm78
Спрях капките, спрях цитрусите, ама продължава да си го боли него, та не знам ка ще процедираме занапред Thinking

Идеи? Thinking

# 110
Безкрайнохепи, стискам ти палци мила, смело напред Hug
Малката кукла спи, преди малко я накърмих.Каката приема добре Алекс , милва я , целува я, дано така да е!
Таткото ни е тук още малко, и сега сме пълна семейна идилия.
Леко раждане на всички, които им предстои тези дни Hug

# 111
... но пък се оказа, че май от капките против коликите ни избиха пъпчици #2gunfire Както още на втория ден личицето му бше чисто и гладко, сега вече е пъпчасал, ситни са пъпките, някои са с бели връхчета май newsm78
Моята бебка също от 2-3 дни е със същите пъпчици, както си ги описала и ти. Но защо реши че са от капките за колики? Ти какви даваш? Аз и дадох само веднъж 5 капки Еспумизан, защото един ден се свиваше и я болеше коремчето, но имаше главно газове. Повече не съм давала от тях, но и ние се изринахме. Незная трябва ли да се притеснявам или не. Чела съм че невинаги обрив при бебетата означава нещо, но утре ще ходим на консултация и ще видя какво ще каже доки...
Ако някоя мама с по-голямо детенце е преминала през това, моля да сподели... Hug

# 112
  • София
Здравейте, момичета!

Аз май съм най-зле от всички - терминът ми е в сряда, а нищо....абсолютно нищо!!!!  Sad  Cry  Sad
Както казва моя мъж, нашия се е хванал за полата на майка си  Party

Ужасно съм изнервена вече, много искам да излезе бебо вече здравичък. Не ща никакви драми с преносване, системи и големи зорове....Искам всичко да си се случи нормално.  Confused Ама на - при мен винаги трябва да има драми  Confused

# 113
Привет, момичета!
Останалите 2 в 1 няма да се даваме на лоши настроения. И на нас скоро ни предстои това прекрасно събитие. Няма да останат бебетата в коремчетата ни още много. На всяка една наближава момента да си гушне рожбичката. Горе главите!
На мен да си призная още не ми се ражда. Имам да свърша някои неща все още и се надявам да ми стигне времето преди раждане.
А наистина трудно върви темичката, защото останахме по-малко приказливите май  Grinning

Някой да е лекувал конюктивит през бременността. Аз като че ли съм нападната от тази напаст, а никога не ми се е случвало преди и ще бягам на лекар след малко. Че планирахме фотосесия за днес, а с това червено око не е много добра идея  Grinning

Bezkrainohappy,  имаш много стиснати плаци от мен /и на краката/ за едно бързо, леко и безпроблемно раждане. С теб сме и чакаме да се похвалиш!  Hug Hug Hug

Съкровищница, Поли, пъпчиците може да са съвсем нормално явление и бебчето да се чисти от хормоните на майката. Посъветвайте се с педиатъра, но доколкото помня и ние сме имали такива с баткото и не ги третирахме с нищо, изчезнаха от самосебе си.

Хубав снежен ден и прекрасна седмица с много пухкави бебоци!

# 114
Добро утро от още една мама 2 в 1  Laughing И моята бебка не дава признаци за скорошно излизане. Е, имаме време до 24.12 - термин, но все пак не трябва ли нещо да се случва предварително?!? Някакви контакции, болки от разширяване?!? При мен нищо подобно няма, а бебка едричка върви и ако не излезе по-рано най-вероятно ще съм с операция  Sad

Bezkrainohappy, стискам палци всичко да е наред и да се похвалиш с едно малко,сладко пухкаво същество  Hug

# 115
За пъпчиците - И ние имахме с батката точно такива ситни пъпчици, както ги описвате. Педиатъра също каза, че се чисти бебчо от хормоните и ни посъветва да не ги мажем и пипаме и че сами ще отшумят. Така и стана, но след около месец.

# 116
Благодаря за отговарите за пъпчиците, момичета. Аз също четох че бебчето си чисти организма от хормоните на майката,, но е много неприятно да гледаш малкото човече, което до скоро е било с чистичко лице, като някой пуберитет с пъпки....
За всички мацки, които пренасят или наближават термина ... Аз искрено ви съчувствам и зная как се чувствате. С баткото преносих 14 дена, и всеки следващ ден след термина беше за мен изпитание за нервите... Но от опит ви казвам, важно е да се настроите положително, опитайте се да се занимавате с любими за вас неща, като да гледате някой филм, да се видите с приятелки или да отидете на фризьор, все неща за които скоро няма да имате време. Така ще се разсейвате и времето ще мине неусетно.Само спокойно, никой не е останал неродил, нали? Heart Eyes

# 117
Съкровищница Опитай да пиеш чай от копър,анасон и лайка аз си правя и пия - чрез кърмата мъничката ги приема и незнам дали от тях помага или все още са ни слабички коликите но минават много бързо.

# 118
Привет момичета.
И при нас вали сняг,първият за тази година.Четит ви първи сняг!

Честито бебче и на 30 GOD!
Честито бебче на мама ИВКА!Да е жив и здрав бебешока!Наистина е време и Пловдивските мами да се разпишат със здрави бебчета.Бързо възстановяване на Ивка и бързо прибиране у дома.

Аз утре съм на преглед и ще насрочим окончателната дата за секцио.
Наистина останахме мамите в темата,които сме 2 в 1,но това е съвсем нормално,защото като се родят бебчетата времето не стига за нищо.
Относно пъпчиците,които са се появили при бебчетата и аз мисля като другите-организмът просто се чисти по този начин.
Стискам палци на BEZKRAINOHEPPY за леко раждане.

# 119
Успех bezkrainohappy!Чакаме прекрасната новина  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт