ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 3

• 118 824
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
тази нощ сънувах хляб,нищо конкретно не правен.единствения ми спомен от съня ми е че видях хляб.бял беше тип селски хляб.какво може да означава това?

Не съм много по тълкуването,но ето това намерих :

Хляб
Символ на единението, на тайнството и на способността ти да споделяш радости и мъки.
Ако видиш хляб, ще имаш устойчиво материално положение.
Ако сънуваш, ще имаш устойчиво материално положение, богатство и чест.
Ако е бял, винаги ще успяваш да изкараш прехраната си.
- вкусен, означава, че имаш верни приятели.
- готов, опечен, на трудещите се предрича добро, а на празноскитащите - зло.
- ечемичен, ти предрича здраве и веселие.
- сух или плесенясал, ще получиш неочаквана помощ от чужди хора.
- топъл, означава, че надеждата ти все още не е угаснала.
- черен, ще имаш някаква печалба.
Ако даваш някому, ще постигнеш богатство и добър ред.

An... благодаря ти,че си си направила труда да потърсиш.това което прочетох от поста ти ми става ясно,че е свързано с пари.напоследък сънувам много неща, които са свързани с пари.не знам какво точно означава всичко това,но ще видим.
Отново ти благодаря   bouquet Peace

# 571
  • София
Моля разтълкувайте ми този сън  Praynig
Сънувах баба ми, която скоро почина. Изглеждаше ту млада ту по-стара и ме викаше да отида при нея, за да ми покаже нещо. Аз не исках, но тя каза "Хайде, да не те мързи!" Тя ме заведе в нейната къща при постройката за животните. Аз отварям вратата и виждам три козленца - две черни и едно бяло. Събудих се с много хубаво чувство. Много ще се радвам ако можете да ми помогнете да разбера какво означава   bouquet

# 572
Здравей, може би не си имала възможността да се сбогуваш с баба си? Може да има нещо, което тя много е искала да ти каже, да те успокои и т.н. След като си се събудила в добро настроение, може би този сън е бил за утеха, за успокоение,  и да не тъжиш по загубената роднина.

# 573
  • София
Здравей, може би не си имала възможността да се сбогуваш с баба си? Може да има нещо, което тя много е искала да ти каже, да те успокои и т.н. След като си се събудила в добро настроение, може би този сън е бил за утеха, за успокоение,  и да не тъжиш по загубената роднина.
Благодаря ти  Hug
когато я видях за последно аз знаех, че е за последно. Нямах възможност да отида на погребението й. Тя все се притесняваше, че няма да има кой да ми помогне, все това повтаряше, че иска да е по-млада, само за да може да ми помага. Може би затова така съм я сънувала. всички близки починали мои хора винаги ми се усмихват, когато ги сънувам. Когато се събудя ми е хубаво, но после много време ми е мъчно, преживяавм всичко отново и отново.
Благодаря ти отново   bouquet

# 574
  • Кьолн
pureadoration,много ти благодаря за отговора! Като се замислих наистина има нещо от което бягам,но не мога да се отърва. Много се уплаших като сънувах този сън,защото преди много години ,когато бях в 9  клас имах една учителка. Тя беше много умна и все нещо ни поучаваше. Веднъж си говорехме за сънищата и тя каза ,че най-страшния сън бил когато сънуваш змия. Означавало смърт на близък човек. Но реших да попитам и вас за свое успокоение. Извинете за отклонението!

# 575
Пак заповядайте момичета.  Hug

ЗИЧЕ ми се струва знае повече за символите,   bouquet
Но за мен не е подходящо да се казва, че най-страшния сън би бил еди какво си. В много религии и митологии се споменава змията, която ни връща към сътворението на света, като символ на вечността и душата на света.

# 576
тази нощ сънувах закуски.бяха изложени и аз ги гледах.какво може да означава това? newsm78

# 577
тази нощ сънувах закуски.бяха изложени и аз ги гледах.какво може да означава това? newsm78
Тестени изделия? Еднакви ли бяха, или различни видове? Ако си се колебаела кое да вземеш, може би пред теб има/ще има много избори, и решения, които да бъдат взети.

# 578
Тестени изделия? Еднакви ли бяха, или различни видове? Ако си се колебаела кое да вземеш, може би пред теб има/ще има много избори, и решения, които да бъдат взети.
мисля,че бяха различни,не съм много сигурна.като прочетох поста ти се сетих,че исках да си взема,но не знаех коя.

# 579
Може би ще имаш трудно решение за вземане. Не, че ще има лоши последици, по скоро няма да ти е лесно да се решиш,и ще има нещо, което да те разубеждава,и ще има много размисли. Може въобще да не е такъв смисъла, но така го тълкувам аз. Поздрави

# 580
pureadoration,ЗИЧЕ благодаря за отговорите!
pureadoration ти си много близо до истината.....и аз смятам като тебе че просто толкова много обичам детето си а и то ми е едничко...че ...такива ми ти сънища..
а сега да ви кажа че сънувах площад и много много цигани!!!!едни пък даже хукна към мен и ме удари с пръчка в гърба Shocked-Още на сутринта  като се събудих и излязох по работа -и по точно следобеда така стана че се завъртях около нашия пазар и там имаше много от тия женски пазари-сватби дето ги правят от малцинствата...и турските райони..както и да е ..имаше общо като картинка със съня ми..обаче като разказах съня си на хора ми казаха че цигани е на болест-ей Богу -мина се не мина ден-два и се разболях много гадно от грип-бях много зле и още не мога да се оправя!!!!Та цигани си е на болест за мен!!!
и един сън -от скоро -понеже много искам второ дете и правим опити но не става вече доста време сънувах скоро че виждам двете хубави тлъсти черти на теста -беше толкова хубаво!!!!А и сънувах личната си лекарка-хубава руса жена която ми казва на име-ще стане -ще стане -ще видиш-спокойно!и беше толкова реално -толкова хубаво!!!!
и малко се разбъбрих но да ви споделя как броени дни преди да родя детето си сънувах невероятно красива градина със дърво-ябълка със страхотни големи красиви ябълки-и едни дядо който гледаше мило...и аз си взех една от дървото -хубава червено-златиста-беше невероятнен сън наистина!!!!и сега си спомних пък че като разбрах че съм бременна със детето ми -няколко дни някъде беше-около датата на теста сънувах баща си...а него го сънувам изключително рядко!
много набързо разказах и много разбъркано но ще ми простите като ви пожелая приятни и хубави сънища от мен!!! Wink

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 23:15 от hay baby

# 581
тази нощ сънувах малко странен сън.отидох в една църква за да запаля свещ,взех 2 свещи една обикновена ,тънка и друга по-дебела.за да стигна до мястото да запаля свещите трябваше да се наведа.като запалих по-дебелата свещ тя се разруши на парчета(палех я за дядо ми който от няколко месеца е на легло)почнах да я събирам и тя сама се запали.какво може да означава.страх ме е че е нещо лошо Cry Cry Cry

# 582
здравейте,сънувах счупено огледало в което можех да се огледам и като бях легнала.също така сънувах,дървен гребен,огледалце с дръжка пак дървена.какво може да означава?

# 583
тази нощ за първи път ми се случи да извикам насън. Бях много уплашена, разтресох се в съня си и извиках силно. Мислите ли че има повод за притеснение? Сънят беше , че влиза някакъв непознат вкъщи, аз съм сама и започвам да викам за помощ баща ми или съседите   newsm78

# 584
Викаш ли за помощ насън, значи проблемите ти трябва да бъдат решавани в най-тесен кръг.
ето това открих, но незнам как точно да го тълкувам

Общи условия

Активация на акаунт