ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 3

• 118 781
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Сънувах, че разбирам, че съм болна от рак и ми остават 10 год живот. Много бях уплашена, защото нямаше да има кой да се погрижи за децата. Като се събудих едва се осъзнах. Какво ли означава  Praynig

# 586
  • Sofia
Тази сутрин сънувах,че един мачо/събирателен образ от един испански артист от Легендата за Испания и един от турския Пепел от рози/мургав с 3 дневна брадичка и леко дълга коса...ми готви  BlushГОЛ,а аз се въртя около него и го наблюдавам...приготви ми ризото с гъби,дори усетих и аромата на ястието...и точно когато почнахме да се целуваме,звънна ми проклетата аларма  #Cussing out

# 587
Здравейте!Бременна съм и от няколко вечери сънувам само бременни и бебете,явно ми се отрязява.

# 588
Какво означава цифрата 61. Снощо я сънувах два пъти. Веднъж, някой я каза, после отворих някаква вратичка с този номер.

# 589
  • Варна и...духом на Босфора
 HugСънувах ,че ме ухапа голямо куче и имах белези по лицето Cry

# 590
Сънувах, че очите ми изведнъж избледняха много и ме боляха, напрягах се, за да виждам. Много се изплаших, изглеждаха ужасни, безветни.

# 591
Аз продължавам да сънувам бременни и бебета,НО снощи сънувах, че съм родила момче,не го виждах като образ ,а просто бебе в профил на цялото тяло.Давах нареждания на мъж ми да вади количката и столчета и дрехи...Аз толкова много искам момиче ,а снощи направо ми се разбиха мечтите Mr. Green

# 592
  • при Дядо Коледа
Снощи сънувах,че ми расте нов зъб  newsm78  Беше преден,а на същото място си имах зъб и този,който растеше го притискаше.Казвах си,че трябва да извадя стария,за да може да расте новия. И двата бяха бели и здрави. Чудя се какво означава,за това ще се радвам ако някой знае и сподели,защото аз не можах да намеря нищо по въпроса   bouquet

# 593
  • навсякъде
Кой ще помага?
Сънувах, че на мой близък му пада зъб. Прочетох в онлайн съновник пише лоши неща: "Сънуваш ли, че ти пада зъб, ще научиш за нечия смърт. Ако е кътник или мъдрец, ще почине далечен познат, а ако е преден зъб - твой близък роднина"... Да, но зъба не е мой. Вярвам в сънищата и сега се чудя  newsm78 какво значи.

# 594
Дами, моят съпруг сънувал тази нощ, че един негов близък, който е починал е жив. ( брат на баба му). И то свирел на кавал и пеел.Много хубаво пеел. Но не намерих никъде из нета какво значи умрял човек да сънуваш, че е жив и пее? newsm78  Ако може някой да помогне с тълкуването. Лошо ли е, хубаво ли е?

# 595
  • навсякъде
виж какво намерих - ако видиш насън човек, който наистина е мъртъв, но в съня ти е жив, предвещава мъка, провал на дело и загуби

# 596
Малката Ида - предполагам се страхуваш да оставяш децата при някой да ги гледа, единствено на себе си имаш доверие?   Rolling Eyes
Доли  Laughing Нямам коментар
ditka_sl Помни, каквото и да е - важното е да е живо и здраво. Отвори си обятията напълно, и ще получиш каквото искаш. Поздравления Hug
Джия Други подробности около съня? Цифрата не знам какво означава, евентуално да е свързана с дата от твоя личен живот, или пък произволното и ( 6 + 1 ) 7 да има значение за теб?
redemi Имаш ли куче, страхуваш ли се от кучета?
merym16 Очите са огледало на душата. Вътрешни терзания? Нещо те измъчва душевно?
An... Дали има нещо, което се нуждае от промяна в твоя живот? Макар привидно всичко да е наред, може би е време да загърбиш нещо минало, да се отвориш за промяна?
крем карамел Не се плаши  Hug  А и ти не сънуваш, че пада твой зъб, а на някой друг. Този твой близък, роднина или приятел е?  Дали си нямате проблеми с него? Или той има проблем?
slavena80 Една песен хубаво изпята винаги удря човек в душата. В какво настроение се събуди мъжа ти?

Споделям това, което ми идва първо, като прочета сънищата ви. Не чета съновници  Peace

# 597
снощи сънувах, че семейството ми гледа риби в плитко езерце , аз седя отстрани  и големи кръгли риби скачат да ме хапят  Rolling Eyes

# 598
  • навсякъде
pureadoration благодаря  Hug
Сънувах съпруга си. Сутринта му спестих съня си и чаках да "видя" какво ще стане през деня. Цял ден милия се карали в службата, имало доста викове, работата не вървяла добре и всичко на неговата глава. И после сънищата не познавали Simple Smile . Лошия сън си е лош. Добре, че само с това се размина.

# 599
  • У дома !
Здравейте! Ей сега се събудих....сънувах ,че ми звънят на вратата отварям и няколко души пред нея,с един огромен кашон,една жена ми казва много съжаляваме за сина ви и ми връчва бели цветя...подобни на хризантеми smile3518 направо не мога да повярвам....попитках какво е станало със сина ми? А тя ми отговори,че е починал и ми сочи с поглед кашона.......започнах да викам, да ридая,не не не това не е истина!!!! Това е само сън,сега ще си отворя очите и.......се събудих обляна в сълзи и вир вода Sob в прегръдките на детенцето ми....
Какво ли означава това?
Днес по принцип разбрах,че една позната е родила второ си детенце-момиченце,а наскоро преди 10 дни почина прадядото на сина ми,апартамента ,в който живеем е негов,а и той отиде да живее преди година при свекито за да ни освободи стая и да направим детската на малкия,тоест в стаята,която сънувах тази вечер newsm78

Общи условия

Активация на акаунт