ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 3

• 118 760
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Нещо хубаво е според мен, може би значи, че много си обичала баба си и тя теб също. Чувала съм, че при подобен сън може да почерпиш някой твой близък, може само с бонбон или кафе, заради нея.
Аз пък няколко дни подред сънувам помпозни ,лигави гъсеници, напъваха се да изглеждат като пеперуди, но всъщност бяха обикновени, сиви гъсеници и се оказа, че прототипите им ( нали се сещате, има един вид особи, които виждат в отражението си само сияние и мед, а след тях - само смрад и гнус ) по същото това време са се мазнели под носа ми. Добре, че не обичам мас и я разпознавам бързо.

# 646
аз сънувах, че мъжът ми е затворник ...беше много неприятно, знаех че няма да го видя скоро и ми беше много мъчно.

# 647
  • в пералнята
Хм, аз сънувах снощи, че се виждам на нещо като рентген и че имам рак. newsm78

# 648
Хм, аз сънувах снощи, че се виждам на нещо като рентген и че имам рак. newsm78

Мисля, че причината за това е, че непрекъснато по тв дават репортажи, свързани с проблемите на онкоболните. Човек остава с впечатление, че половината народ едва ли не е болен и това действа много угнетяващо, ако не на съзнателно, то поне на посъзнателно ниво. Не се шашкай. Peace

# 649
Сънувах странен сън - на фризьор съм и нарочно си изключих телефона да не ме безпокоят. А прическата ми стана една ужасна и вместо да ме изрусят както исках, ме направиха синя  Embarassed Прибрах се вкъщи, и се оказа, че детето са го приели в болница  Rolling Eyes А аз не съм си вдигала телефона . Много гадно се почуствах - отвратителен сън  Confused Помагайте  Praynig

# 650
аз пък декември месец сънувах,че отварям късмета от баницата и вътре пише : "През 2012 няма да ти върви в любовта а също те чака и смъртта" ужасно е и не мога да го забравя този сън отвратителен е......

# 651
  • В сбъднатите си мечти
Здравейте ,някой може ли да изтълкува съня ми ?
Сънувам починалата ми баба че се появява в коридора и плаче . Каза ми името ,и ми каза "не прави нищо ,че няма за кой да остане ". Аз поисках да я докосна а тя изчезна.
Преди това сънувах че има някакво болно новородено до мен ,не знам на кой беше това дете и аз си помислих че трябва лечение за това дете за да оцелее.
Много се притесних за децата си и мъжа ми ...

# 652
Здравейте ,някой може ли да изтълкува съня ми ?
Сънувам починалата ми баба че се появява в коридора и плаче . Каза ми името ,и ми каза "не прави нищо ,че няма за кой да остане ". Аз поисках да я докосна а тя изчезна.
Преди това сънувах че има някакво болно новородено до мен ,не знам на кой беше това дете и аз си помислих че трябва лечение за това дете за да оцелее.
Много се притесних за децата си и мъжа ми ...

Грижи се за себе си, грижи се много за себе си.

# 653
  • Sofia
Тази нощ плаках на сън,събудих се и не можех да се успокоя известно време,не си спомних какво сънувах,но беше някакво унижение или обида спрямо мен....

# 654
Гледам тука има много интересна тема за сънища,скоро не съм сънува нищо което е добре за мен иначе преди много сънувах и всякакви щуротии

# 655
  • Стара Загора
аз пък декември месец сънувах,че отварям късмета от баницата и вътре пише : "През 2012 няма да ти върви в любовта а също те чака и смъртта" ужасно е и не мога да го забравя този сън отвратителен е......

Ужас!

# 656
Често сънувам различни неща, но с един и същи сюжет - опитвам се да спася разни деца, чиито живот е в опасност, обикновено падат от високо. Веднъж дори моето собствено.
Безброй пъти - непознати момиченца.
Не мога да ги спася, търся помощ отнякъде.
Кошмари са това.
Какво ли означават?

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 04:18 от The Happy One

# 657
  • Кьолн
Здравейте,момичета! Да се включа и аз в темата с разказ за сношния ми сън. Снощи преди да си легна се молех да сънувам начин за справяне с финансов проблем при мен. И цяла вечер сънувах жена която ми казваше да запомня непременно едно число -67 или 68 не можах да запомня добре. Макар ,че тя ми го повтаряше постоянно. Откакто съм се събудила си мисля за тези числа, какво ли ще означават?

# 658
  • Sofia
В най-добрия случай нещо ще се случи след толкова часа или дни...и дано е решение на проблема  Peace

# 659
  • Кьолн
Доли,благодаря! Дано се справя с проблема поне след толкова дни!За такова тълкование въобще не се сетих.

Общи условия

Активация на акаунт