ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 3

• 118 764
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
По принцип си записвам сънищата винаги, както и тълкуването им.
Но за мен то не е универсално. Зависи каква е твоята представа за ураган на подсъзнателно ниво.
Не мога да ти помогна, съжалявам. Confused

Аз пък сънувам, че със синът ми сме в една гора, разхождаме се там. По пътя на връщане виждаме едни момченца, които са се качили на едно дърво, берат си череши. Отминаваме ги и срещаме един тип.
В реалността той ми е много противен, рядко противен мъж, за капак на всичко знам че има проблем с простатата, опериран е...а и е глупав такъв, нечистоплътен, блестящ пример за побъркал се от йога, позитивно мислене, и аз не знам на какви още курсове изобщо ходи.
Е, как бихте изтълкували този сън, който като цяло е хубав, като изключим Диян в него?

# 691
Antonelly

Не изключвай възможността, макар да ти се заминава някъде, да не бъдеш в състояние да предприемеш пътешествие, заради спомените си. Може би ще ти се отдаде възможност да отидеш там, където искаш, но мисълта, че ще загърбиш всичко, ще те спира и ще ти тежи.

Аля

Щом сънищата ти с майка ти са предупредителни, то следвай инструкциите. Ако е било нещо важно, което не си разбрала, сънят ти ще се повтори, докато не ти стане ясно.

mikimik

Само дете ли си, или имаш братя/сестри? Според мен съня ти е свързан със връзката, която си имала с баща ти, как той би направил всичко за теб. В друг вариант, ако си нямала възможността да се сбогуваш с него - за това е дошъл. Урагана, който се появява докато баща ти спи, е бедствието, което те е сполетяло неочаквано и изведнъж - смъртта на близък. Ти знаеш повече детайли около тази трагедия, мисля, че сама ще си направиш връзката.

The Happy One

Може би без да осъзнаваш/искаш отделяш прекалено много мисли за този тип, или ти е неприятен до такава степен, че тази мисъл се е забила в подсъзнанието ти.  Thinking Но пък не го оставяй да ти разваля хубавите дни в реалността, когато попаднеш на него.

# 692
  • София
Pure Adoration - благодаря ти,само дете съм.

# 693
Много ти благодаря Pure, сигурно, е, ще ми тежи все пак носталгията е силна .

# 694
  • Стара Загора
Онзи ден сънувах нещо супер неприятно....Сънувам, че съм на гости на жена, която не познавам, а съпругът ми спи в съседната стая. В стаята имаше печка на дърва. По едно време от комина на тая печка се спусна отвратителен, черен, гнусен, огромен плъх. Беше наистина огромен, със сигурност по-голям от котка. Този плъх се спусна срещу мен, ухапа ме, въртеше се около ръката ми. Беше отвратително. На жената, която беше с мен в стаята, той не обърна никакво внимание, само мен нападаше. А и тази жена не направи нищо да ми помогне. Съществото беше много агресивно и нападателно, но някак си усетих, че, въпреки това, то се страхува от мен.
Развиках се и казах на тази жена да извика съпруга ми. Съпругът ми влезе в стаята с нещо подобно на кол, дълго и остро, и уби плъха. Просто го хербаризира за земята. В съня си знаех, че е много важно да го убием, не знам защо. Беше направо ужасен сън....

# 695
  • Бургас
Мина доста време от както не съм писала в темата,въпреки ,че чета понякога.Просто не съм сънувала странни сънища.
Преди година сънувах нещо подобно и ми се случи нещо много неприятно,знам ,че не е на добро,но ще помоля ако може да ми се разтълкува.
Сънувах близки роднини които вече са семейни и имат две дечица,че се женят повторно и жената беше в бяла рокля.После изведнъж от сватбата се озовахме на някакво възвишение,нещо като връх на планина и там бяха всички гости от сватбата.Имаше коли и някой хора влезнаха в тях/аз само гледах отстрани/после няколко мъже избутаха колите надолу а хората вътре викаха и бяха ужасени.
След това ми дойде друга картинка,трябваше някъде да се преспи и бях в стая с килим/това ми се наби/и изведнъж видях мишка под килима.Разходи се известно време и изчезна.Мишката ме гледаше съсредоточено.
И последната част от съня.Някакви роднини на булката май ,възрастни мъж и жена,баба и дядо.Явно някакъв чичо е бил защото аз така го наричах.Бяхме в едно помещение и те танцуваха ,мисля,че беше зумба/ходих преди време на зумба и ми харесва много/и жената постоянно се блъскаше в стената.Аз само гледах.Имаше и други хора но не бяха познати.По едно време дядото така се ядоса ,че жена му се блъска в стената,че отиде до нея и започна да и крещи.След това изведнъж започна да я блъска в стената .Беше побеснял и удряше главата на жена си в стената.По стената остана кръв и тя викаше за помощ.Аз скочих от мястото си и започнах да викам на мъжа да спре.До мен имаше друга жена ,но тя само гледаше.А аз виках"чичо ,чичо ,моля те спри ще я убиеш.
Опитах да го дръпна ,но той беше толкова освирепял,че ме хвана страх.Мисля ,че жената издъхна и после всички мислеха как ще кажат на младоженците.Имаше много кръв.
Общо взето това е най важното от съня ми.Не присъстваха в него нито съпруга ми нито двете ми дъщери.
Младоженеца е първи братовчед на мъжа ми.Сякаш нещо лошо и за тях ми се вижда.
От няколко дена съм в напрежение заради този сън.
Много ще съм благодарна ако можете да ми разтълкувате.

# 696
Момичета, и аз искам малко помощ за един сън, който доста ме притесни. Беше съвсем кратък: вървя по една улица и ме пресреща стара и непозната баба и ми казва:"скоро ще отидеш при дядо ти". Той почина преди няколко години и сега ми е много гадно. Възможно ли е да съм сънувала това, защото скоро наближава датата на рождения му ден?

# 697
  • Бургас
Момичета, и аз искам малко помощ за един сън, който доста ме притесни. Беше съвсем кратък: вървя по една улица и ме пресреща стара и непозната баба и ми казва:"скоро ще отидеш при дядо ти". Той почина преди няколко години и сега ми е много гадно. Възможно ли е да съм сънувала това, защото скоро наближава датата на рождения му ден?
Според мен има връзка с датата.Ако не планираш да отидеш на гроба му,може би трябва.
Аз не мога да тълкувам чужди сънища,но ако аз го бях сънувала щях да си го обясня така.

# 698
Благодаря за бързия отговор! И аз мисля така да направя!

# 699
@Pure Adoration, Много гадно го отсече  Mr. Green
Майтапа на страна - може би така е правилно, но...

Ако любовта, която имаш, е несподелена, то сънят, според мен, те насърчава да се освободиш от нея.  Peace  Споделяй и следващите си сънища, пък ще търсим общ смисъл.

Eто че сънувах отново... Този път сънувах как "избраницата" си има гадже и аз се съсипвам от ревност.  Mr. Green

Това какво трябва да значи? Grinning

# 700
  • Sofia
В днешната ми кратка следобедна дрямка сънувах мои познати,които не съм виждала и чувала от две седмици и щом се събудих те ми се обадиха...

# 701
Хайде и аз да се включа,нощеска съм сънувала плъхове беше ужасно бяха много малки и големи,не мога да ви разкажа съня си подробно понеже ми е мътно в главата,но това помня само Simple Smile Според вас какво означава това.

# 702
Здравейте!Досега не съм писала в темата ,днес попаднах на нея.Аз сънувам многооооо.Последно сънувах,че са починали баба ми и дядо ми.Просто ми казват, не съм ги видяла.Беше мн гадно.Майка ми плачеше и като отидох при нея ме нахока нещо и аз излязох. 

# 703
Преди година почина един от най-близките ми хора и от тогава сънувам един сън, който се повтаря през няколко месеца. Сънувам, че десет дни след смъртта му, поради различни причини отваряме ковчега и той е жив - но пак е болен, пак с тежка диагноза и пак се борим за живота му - все сме в различни болници, на различни  места, на които сме живели, пътуваме, но все той е зле и аз знам, че ще почине до дни, нищо не може да се направи и се събуждам. Мисля, че си бях разтълкувала съня. Понеже не минава ден, без да мисля за човека и много мисля дали всичко сме направили, дали не трябваше да сменим болницата, какво още можехме да направим, до последната секунда буквално се борихме и търсихме решение и ние, и той, реших, че този сън е поради това, че знам, че всъщност нищо не можеше да се направи, и болницата да бяхме сменили, и където и да отидехме, диагнозата е тежка и изходът е един. Обаче защо след като уж си разтълкувах съня, пак го сънувам? И защо все това, много е тежко, че точно десет дни след като е починал се съживява?

# 704
  • Sofia
Отиди там където е положен или в църква,запали свещ,помоли се за душата му,раздай нещо,което е обичал да яде....

Общи условия

Активация на акаунт