ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 3

• 118 770
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, не съм писала до сега в тази тема, но преди две вечери за една нощ имах два много странни сънища.

Първо сънувах че съм в болницата, акушерка съм и съм някаква много добра, имам няколко родилки на куп, но едната тръгна да ражда. Изродих много малко бебенце, под много малко имам предвид примерно към 0,500 грама. После жената си тръгна, каза че се отказва от детето, аз я гонех по улиците да я убеждавам да си вземе детето.

Събудих се, повъртях се и пак заспах. Тогава сънувах че се давя, нямам представа къде, просто нещо започна да ме тегли към дъното. Беше страшно, усещах водата по тялото си, в същото време осъзнавах че е сън, че мъжа ми е до мен и се опитвах да викна, да го накарам да ме събуди, да ме спаси, обаче нямах глас. Опитвах се да протегна ръка но бях като вцепенена, много неприятно чувство....и просто потъвах, в крайна сметка стигнах дъното и се събудих.

Ако някой ми помогне с тълкуването би ми било много интересно   bouquet

# 676
White_roses за вторият сън се въздържам, но първият означава, че си helpful и съпричастна към проблемите на твои близки жени.

# 677
White_roses за вторият сън се въздържам, но първият означава, че си helpful и съпричастна към проблемите на твои близки жени.

Стига де, защо се въздържаш. Не ме е страх дори да е нещо лошо.   bouquet

# 678
Здравейте,
Снощи сънувах много странен сън и ми е много интересно значи ли нещо, защото аз сънувам много много рядко.

И така. Ето какво стана. Вървях по една улица където видях едно познато момиче /не ми е близка приятелка, просто позната/. Дойде при мен и започнахме да вървим. Стигнахме до една голяма сграда, спряхме се и тя ме целуна наистина страстно. След това каза "Аз съм обаче съм дотук и трябва да тръгвам." и влезе в сградата. Аз незнайно защо я последвах и започнах да я търся. Не знам каква точно беше сградата. Имаше хора, който седяха на столове по коридорите и чакаха нещо. Все едно беше болница, но не съм сигурен. Аз обикалях и влизах от стая в стая и навсякъде имаше хора. По едно време като, че ли се загубих и не можех да намеря изхода. Отварях и минавах нервно през вратите и се оглеждах за табели, на които пише "exit". През цялото това време имаше навсякъде непознати хора, които си мълчаха и май само ме гледаха.
След това сънувах, че говоря с някого, и през това време долния ми кучешки зъб се клати и пада...

Много странен сън. Какво според Вас ознавача?

Confused Confused Confused

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 20:36 от purko2

# 679
purko2 влюбен/а ли си?

# 680
Мъжко съм, за протокола  Mr. Green

Иначе да, даже оня ден имах един така да се каже сериозен разговор и случка с избраницата, но това не е тази, която ме целува, дори няма нищо общо с нея. Не сме заедно, защото историята е много дълга и оплетена, с две думи "несподелена любов".

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 21:37 от purko2

# 681
Не е момичето за теб тази избраница. Очаквай неочакваното, с две думи - любов в лицето на непозната ( дори да не е същата от съня ). Направо забравяй за тези драми, за да отвориш пътя си за новото.

White_roses Съмняваш ли се в себе си, или че нещо, което много искаш ще се случи? В случай, като тези, мъжът ти не може да ти помогне, а сама трябва да се отървеш от това чувство.  Hug

Скрит текст:
И аз съм имала осъзнати сънища, където сама скачах в пропастта за да се събудя, защото ме гонеха. Имала съм и сънна парализа, където отваряш очи, опитваш се да се мръднеш/кажеш нещо, но не можеш. Съзнанието ти се е събудило преди тялото. Цялата тази какафония обаче не трае дълго ( слава богу ).

Има българска дума със значението на helpful, и тя е полезен/полезна.

# 682
@Pure Adoration, Много гадно го отсече  Mr. Green
Майтапа на страна - може би така е правилно, но...

# 683
@Pure Adoration, Много гадно го отсече  Mr. Green
Майтапа на страна - може би така е правилно, но...

Ако любовта, която имаш, е несподелена, то сънят, според мен, те насърчава да се освободиш от нея.  Peace  Споделяй и следващите си сънища, пък ще търсим общ смисъл.

# 684
Pure Adoration благодаря, наистина хубавото е че трае кратко, лутах се между две състоянния - съня и тази сънна парализа или поне нещо подобно, много странно беше.

# 685
Здравейте бадна Wink

Винаги си помня сънищата и си ги тълкувам, много са ми интересни, ама ето ме и мене тука нужда се от помощ, нещо се мъча да си разтълкувам съня..ама нъцки..

Сънувам, че съм спечелила нещо като зелена карта за САЩ, но отивам да работя там ..един вид бригада. Имам полет за 00:40ч. но закъснявам да тръгна за София и знам, че няма да успея за летището, но голяма надежда имам, защото съм адски щастлива, че заминавам, но нещо ме забавя, багажа да наглася, търся , ровя, а времето минава много, много бързо и постоянно гледам часовника, който е този от хола на жилището на нашите. Помня някакви пари 1500 долара ли, ама за какво бях не знам, и най-интересното е, че майка ми нещо ми говореше не помня какво, ей това ме ядосва дори.

Какво би могло да значи ..факт е, че наистина ми се заминава за някъде. Майка ми я сънувам много, ама много рядко или поне толкова помня.
За протокола тя е покойница.

Благодаря предварителноооооооооооооооо   bouquet

А, това с двете състояния ми се е случвало НЕ веднъж. Един път съм успяла да накарам брат ми да ме събуди, като съм го викала на сън, той беше много уплашен, все пак бях дете на 17 и се чудеше дали съм съвсем наред  Mr. Green

# 686
И аз да помоля някой да ми помогне с тълкуването на съня.
Майка ми почина преди година и половина и не спирам да я сънувам периодично. Все нещо си говорим, все за нещо ме предупреждава, дава ми знаци, казва ми дати, на които се случват разни неща и всичко се сбъдва. Предната вечер я сънувах седнала на един гроб. Беше на турчин (нямам такива познати). Говореше нещо за баща ми, но не помня какво и ми каза да направя содена питка. Само за протокола - мама никога не е правила такава, нито аз съм яла някога, нито съм чела наскоро рецепта, която да ме наведе на тази мисъл. Остатъкът от съня го забравих.
Направих една содена питка по рецепта от тук и мисля днес да подам.

# 687
  • София
Хайде и аз за помощ. Ще почна с предистория,че може да е важна. Татко почина преди няма и 2 месеца. Сънувах го,бяхме в някакво жилище ,в което живеехме под наем 2-та.Страно за мен той изведнъж се появи на балкона,аз бях в стаята,оказа се че се беше катерил по балконите, за да влезе в стаята.Беше леко уморен,питах го защо влиза от там,но ми отговори леко ядосано,после още веднъж така направи,след като се прибра в стаята,седна уморен на леглото,аз затворих вратата изведнъж тя подаде (беше от старите със стъкло),стъклото леко се сучи и в тоя момент на вън се разрази нещо като ураган,изпочупи стъклата на всички окли,аха наща да не е засегната,но тя подаде също. И така се събудих. Благодаря предварително,ако някой може да го разтълкува.

# 688
Сънищата с починали обикновено не означават нещо конкретно, само насочват вниманието ни към нещо, от което се страхуваме, т.е. от нещо, което искаме или не искаме в живота си.

# 689
  • София
Сънищата с починали обикновено не означават нещо конкретно, само насочват вниманието ни към нещо, от което се страхуваме, т.е. от нещо, което искаме или не искаме в живота си.

А урагана,който разрушава ?

Аз рядко сънувам,но много често сънищата ми подсказват неща,които ще се случат.За този конкретно ми трябва помощ,урагана беше много мощен,като тътен,разрушаващ само стъклата на колите,без да ги повдига даже.

Общи условия

Активация на акаунт