ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 3

• 118 764
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Чувстваш ли се виновна след такива сънища?

# 721
Ами виновна не, защото  все пак е само сън и в реалността нищо нередно не съм направила, но се събуждам с много странно усещане, като че ли човека до мен е друг,  а не е така и чувствам празнота и всякаш чувствата ми са насочени към друго място...много е странно усещането, не знам дали някой може да разбере ...

# 722
  • UK
Преди няколко дни сънувах нещо много странно - погребението на прадядо ми, който почина преди 7 години. По стечение на обстоятелствата тогава не можах да отида, а ето че онзи ден сънувах всичко с най-големи подробности, с разликата, че всичко бе зелено и пълно с цветя, беше пролет, слънце печеше и като цяло работата изобщо не изглеждаше на погребение, докато не започнаха да пускат ковчега. ...............

Малко са самоцитирам, обаче... Този месец всъщност починаха дядото на братовчедка ми и след това първият ми братовчед, малко след като се роди.  Sad Не знам съвпадение или не, обаче ... много гадно ми стана като се сетих за това.

# 723
Марионет, нарочно се върнах да препрочета старите ти сънища. Когато сънува, че дядо ти ти говори нещо, но не го разбра, после сънят повтаряше ли се, докато го разбереш какво ти казва?
Съжалявам за загубата ти  Sad

тони0091 Не мисля,че има особено значение твоя сън. По-скоро може да е породен от недоверие между вас, или пък разговори/страхове за изневяра, а и може просто да си гледала нещо през деня, свързано с такива актове.

# 724
  • UK
Благодаря. Сънувах го още веднъж, но само като присъствие и така и не запомних подробностите от съня. След това за доста голям период от време или не сънувах (в смисъл сутринта не си спомнях да съм сънувала), или все кошмари, в които бягах от нещо.

# 725
  • Варна
Имама нужда от малко помощ при тълкуването на един сън.
Сънувах, че раждам тризнаци- големи дебелички пухкави бебета, всичките момичета и всичките синеоки. Simple Smile Двете бяха русоляви и белички, а едното с огромна черна коса и искрящо сини очи. Спомням си, че бях много щастлива и страшно много им се радвах. Какво ли означава?

И още нещо прясно, прясно от снощи: сънувах как гледам от мост бърза бистра река. Ама не само бърза, убийствено бърза, но в същото време равна, без бълбукания. Даже се чудех как е възможно вода да тече толкова бързо.

Рових из нет-а за тълкувания, но имаше доста различни.

# 726
  • Варна
Знам,че водата щом е бистра е на добре,ама само това Peace

# 727
Имама нужда от малко помощ при тълкуването на един сън.
Сънувах, че раждам тризнаци- големи дебелички пухкави бебета, всичките момичета и всичките синеоки. Simple Smile Двете бяха русоляви и белички, а едното с огромна черна коса и искрящо сини очи. Спомням си, че бях много щастлива и страшно много им се радвах. Какво ли означава?

И още нещо прясно, прясно от снощи: сънувах как гледам от мост бърза бистра река. Ама не само бърза, убийствено бърза, но в същото време равна, без бълбукания. Даже се чудех как е възможно вода да тече толкова бързо.

Рових из нет-а за тълкувания, но имаше доста различни.

Промяна, ама хубава промяна, която може да дойде изневиделица. Това значат и двата съня според мен.  Peace

# 728
  • Варна
Благодаря ви момичета!   bouquet

# 729
Северина  Flutter Сънуването на деца вещае проблеми,три деца-доста повече проблеми.Това,че им се радваш и са красиви-до някъде го тълкувам като лекотата,с която ще се справиш с проблемите.Дългата коса-може да отнеме по-дълго време от обичайното,възможни са здравословни проблеми.Сини очи-одухотвореност,мъдрост-ще помъдрееш след тези изпитания Simple Smile

# 730
  • в пералнята
Аз сънувах, че се взирам в небето, беше много чисто и безоблачно и беше изпълнено със звезди. И преброих 5 падащи.  newsm78

# 731
  Северина, ще ти  се сбъднат три желания Party

# 732
Сънувах си що годе нормален сън бях се къпала, взех сешоара и той изведнъж сам се включи и започна да духа. Видях, че не беше включен от копчето и го изключих от контакта, но той продължи да работи. Изведнъж започна да се върти в ръката ми бавно след това сякаш аз се въртях с него и (понеже е черен и лъскав можеш да си видиш отражението в него) както се въртяхме започнах да виждам един мъж в отражението и с всяко въртене този мъж се приближаваше до мен. Той беше облечен в кафява роба или халат с качулка, но беше гологлав. След това всичко потъна в мрак само той остана и ми каза, че ще умра през октомври...

А преди около 50 дена сънувах нещо още по-ужасно...

Отново беше нормален сън докато изведнъж просто не усетих как душата ми сякаш се отделя от мен и се видях как спя и в този момент си повтарях "Боже не искам да умирам.." беше толкова реално и още по-странното е, че аз хем усещах как очите ми са отворени и лежа, хем се виждах отстрани.  Всичко стана много бързо и след като спрях да се виждам от страни чух глас как ми казва "След петдесет и два-три дни Смъртта ще те навести" а аз вече бях будна...

Ще съм ви много благодарна, ако разкажете нещо или кажете своите предположения. Плаши ме, че тези 52-3 дни се падат 28 и 29 април, а това е след няколко дена...

# 733
  • в пералнята
Мия, за първия сън не мога да кажа нищо, но вторият е бил сънна парализа. Няма какво да се притесняваш, това е нещо обичайно и всички сме се шашкали от него.

# 734
И аз помислих, че второто е било сънна парализа, но ми е интересно как и от къде се е чуло това.
В крайна сметка, единственото, което ми идва на ум е , че тези сънища могат да бъдат предупредителни ( за нещо не приятно, което ще се случи ), или породени от страхове. Ако примерно, Миа К, си мислила напоследък много за смъртта, подсъзнанието, така да кажем, е "попило" тези страхове, и те се намират място в сънищата ти.  Thinking
Ако измисля друго, ще пиша, но все пак, не се стресирай.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт