ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 3

• 118 781
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Доли,благодаря! Дано се справя с проблема поне след толкова дни!За такова тълкование въобще не се сетих.
Пусни тото на тези дни. Laughing

# 661
Здравейте,не за първи път ми се  случва да сънувам толкова истински,но снощи беше изключително реално.
Сънувах че раждам(не съм бременна) и някой ми казва:"Днес е празник трябва да кръстиш детето Благослав".От известно време правим опити дано този сън да е предизвестие.Още усещам някакво радостно чуство ,останало от съня ми.
А смятате ли,че сънищата на такива големи празници се сбъдват? Heart Eyes

# 662
  ieliel, от все сърце ти пожелавам твоят сън да се сбъдне!

# 663
  • София
На Благовещение сънувах,че някой ме целува по дясната буза.Не видях лице,но усетих,че е мъж.Какво означава това?Ако може да ми помогнете с тълкуването  Hug

# 664
  ieliel, от все сърце ти пожелавам твоят сън да се сбъдне!
Благодаря ти,мила  bouquet

# 665
Здравейте! Снощи сънувах ужасен сън.Сънувах,4е по4иналият ми баща се опитваше да ме коли и успя да ми отреже главата до половината и по време на съня си усещах как умирам след това майка ми ,която също е по4ина взе ножа от раката му и го закла  . Имаше много кръв (съсирена) по мен.Никога не съм сънувала такива кошмари.какво ли озна4ава?Ужасно се 4увствам днес.

# 666
Здравейте! Снощи сънувах ужасен сън.Сънувах,4е по4иналият ми баща се опитваше да ме коли и успя да ми отреже главата до половината и по време на съня си усещах как умирам след това майка ми ,която също е по4ина взе ножа от раката му и го закла  . Имаше много кръв (съсирена) по мен.Никога не съм сънувала такива кошмари.какво ли озна4ава?Ужасно се 4увствам днес.

Най-напред съчувствия ,сънят ти е наистина отвратителен и е нормално да ти е ужасен целия ден.
Като изключим това, мисля, че не говори нищо лошо този сън. Сигурно на родителите ти им липсваш, може би баща ти желае много да сте заедно и му се иска да отидеш при тях. В съня ти той иска да ти отреже главата и ти усещаш как умираш. Но майка ти му взима ножа и отрязва всяка възможност да те приберат. Още ти е рано да се присъединиш към тях. Те те чакат, но когато ти дойде времето. Simple Smile

# 667
Здравейте! Снощи сънувах ужасен сън.Сънувах,4е по4иналият ми баща се опитваше да ме коли и успя да ми отреже главата до половината и по време на съня си усещах как умирам след това майка ми ,която също е по4ина взе ножа от раката му и го закла  . Имаше много кръв (съсирена) по мен.Никога не съм сънувала такива кошмари.какво ли озна4ава?Ужасно се 4увствам днес.

Най-напред съчувствия ,сънят ти е наистина отвратителен и е нормално да ти е ужасен целия ден.
Като изключим това, мисля, че не говори нищо лошо този сън. Сигурно на родителите ти им липсваш, може би баща ти желае много да сте заедно и му се иска да отидеш при тях. В съня ти той иска да ти отреже главата и ти усещаш как умираш. Но майка ти му взима ножа и отрязва всяка възможност да те приберат. Още ти е рано да се присъединиш към тях. Те те чакат, но когато ти дойде времето. Simple Smile
Благодаря ти за отговора.И аз така си го разтълкувах и доста съм изплашена.Дано не се повтори.Беше стршно.

# 668
Понякога сънищата не означават нищо. Преди две години и... сънувах починалата ми баба. Каза ми да се готвя, защото съвсем скоро в рода ни ще има момченце. После сънувах мама /и тя почина / и някакъв мъжки глас. Казаха ми ясно, че трябва да кръстя сина си Николай. Е, нямам син и не планирам повече деца. За тези две години никакво момченце не се е родило. Мислех, че брат ми ще има второ детенце, но нещата при тях са сложни в момента и дори не живеят заедно. Така че за мен беше просто сън.
Ieliel, според обаче твоят сън е много силен и да, мисля, че скоро ще имаш детенце Heart Eyes а и на такава прекрасна дата да го сънуваш...сигурна съм, че е на много, много хубаво!

# 669
Ieliel, и аз мисля, че сънят ти ще се сбъдне. Преди няколко години още не бях с мъжа ми, сънувах как едно къдраво русо момиче със сини очи се люлее на люлка и ми се усмихва. Сънят се развиваше на моето село и по времето, когато го сънувах нямахме такава люлка ( градинска триместна). Малко след това баба ми купи абсолютно същата люлка. А преди година и 4 месеца ми се появи и детето. И е същото като от съня. Crazy

# 670
  • Тук
И аз сънувах доста гадничък сън оная нощ. Исках да се изкъпя и преди да влезна в банята се погледнах в огледалото. Забелязах,че на места съм оплешивяла и на същите тези места е останало само мъхче. След това влезнах под душа и започнах да си мия косата и видях няколко кичура как ми паднаха. Хич не ми хареса тоя сън. Някой да има някаква идея за тълкуване?

# 671
Не помня вече къде четох, че косите се свързват със срама, т.е. колкото повече коса в съня ти, толкова повече те е срам.
Съответно, като падат - ставаш безсрамна. Wink

# 672
  • Тук
Благодаря за бързия отговор  Peace В интерес на истината съм си от срамежливите ,дано наистина с това ми е свързан сънят,да не е нещо лошо. Ще падат вече дрехи и задръжки,щом е такава работата  Laughing

# 673
Здравейте, много ме озадачи един скорошен сън. Събувах, че цветята, които гледаме вкъщи са хванали мухички, а в пръстта има червейчета и всякакви подобни гадинки. Съответно цветята бяха почти умрели. Свързам този сън с дома, разбира се,  и с това, че нещо го разяжда. Някой да има други предположения?

# 674
Amarita, мисля като теб, не знам друго тълкувание на цветя. Обратният сън - красиви цъфтящи цветя би означавал семейно щастие и благополучие.

ieliel , мисля, че е хубав сънят ти. Раждането насън означава освобождаване от нещо, което те тормози, отхвърляне на бреме, което ти тежи. Не зная дали, но преполагам, че малко или повече те тормози въпроса кога ще забременееш. Ако е така, аз бих приела съня като знак, че ти предстои да забременееш и да решиш положително този въпрос.  Peace Кога, обаче, не знам.  Simple Smile

В тази връзка се сещам да разкажа нещо. Аз имам сънища-предсказания понякога, по интуиция разбирам кой сън е такъв. Преди да забременея, но доста преди това, поне година по-рано е било, сънувах един страхотен сън, който никога няма да забравя. Беше изключително ярък, цветен и реален. Сънувах, че се разхождам из една зелена поляна и бера цветя от нея, а цветята бяха кое от кое по-красиви, цветни и шарени. Беше ми леко на душата, нямах никакви тревоги и грижи. Точно този сън си разтълкувах като знак за семейно щастие и повярвах в него. Може би вярата в собствените сънища е част от успеха.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт