Частна детска ясла в София

• 38 370
  • 138
  •   1
Отговори
# 30
Kaka Сиси, благодаря за отговора! Това, че са малко деца е много сериозен плюс. Мен ме притеснява това, че няма къде да излизат и не ги извеждат. А и като са от 0 до три годинки всички заедно не зная как ги учат и изобщо учат ли ги на нещо. В момента са шест дечица, от които някои болнички. Ако има едно на три, едно на две и две по около годинка, едва ли пенсионерките ще ги учат на нещо, по-скоро само ще ги гледат с какво се занимават сами. Много съм разколебана. Пък и като цената не е от високите защо там не е пълно? Чудя се, затова търся мнения. Благодаря още веднъж!

# 31
  • София
здравейте,
моята дъщеря от миналият август ходи в Чуден свят в Бояна. и сме много доволни от всичко- отношение, игри, обстановка. за тези няколко  месеца научи страшно много неща, започна да бърбори нон стоп. имахме сравнително лесно тръгване, е не мина без малко хленчене, но още в края на първата седмица остана за по цял ден. мисля че за това обаче голямо значение има и нейна учителка. въобще целият персонал са много мили от учителките до директорката, сестрата, помощник директорката, лелките които им сервират.....много съм доволна и съм много щастлива като гледам малкото как с кеф ходи на градина / думата ясла не я ползваме/. Препоръчвам я горещо. Далечко е но си има транспорт а и няма нищо по-добро от това детето ти да е на свеж въздух а не в мръсната София.

# 32
  • в града на вечния купон
здравейте,
моята дъщеря от миналият август ходи в Чуден свят в Бояна. и сме много доволни от всичко- отношение, игри, обстановка. за тези няколко  месеца научи страшно много неща, започна да бърбори нон стоп. имахме сравнително лесно тръгване, е не мина без малко хленчене, но още в края на първата седмица остана за по цял ден. мисля че за това обаче голямо значение има и нейна учителка. въобще целият персонал са много мили от учителките до директорката, сестрата, помощник директорката, лелките които им сервират.....много съм доволна и съм много щастлива като гледам малкото как с кеф ходи на градина / думата ясла не я ползваме/. Препоръчвам я горещо. Далечко е но си има транспорт а и няма нищо по-добро от това детето ти да е на свеж въздух а не в мръсната София.
ЦЕНИТЕ как са?

# 33
Момичета, попаднах на детски център Весели хлапета в Борово, а не намирам отзиви. На сайта нямат и снимки. Някой чувал ли ги е, някой ползвал ли е услугите им? Ще сте ми полезни с отзиви. Благодаря ви!

# 34
  • София
здравейте,
ЦЕНИТЕ как са?
320 eur на месец. или по 16 eur на ден мисля че беше.  но си заслужава всеки цент. да знаете)

# 35
  • София
Bunnie, освен тези 320е има ли допълнителни плащания?

# 36
  • София
има само за транспорт ако искаш и за допълнителни дейности-но те са доста символични 10,20 лв

# 37
  • София
Момичета, искам да попитам имам ли основание да питам какво се случва с таксата за месеца ако детето ми не я е посещавало 1/2 месец, защото е било болно?

# 38
  • Sofia
Момичета, искам да попитам имам ли основание да питам какво се случва с таксата за месеца ако детето ми не я е посещавало 1/2 месец, защото е било болно?
Не е ли описано в договора? Ако е така - питай.

# 39
  • София
Благодаря, че ме подсети.
Пише, че когато детето отсъства по болест за дните на отсъствие се заплаща 50% от таксата Peace

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 20:33 от IntRiGa_GirL

# 40
  • София
при нас ако детето е отсъствало по болест или без да е уведомена градината по-раничко се парви отстъпка от 30%
лятото като си заявиш предварително кога ще отсъства детето плащаш само 50% от таксата.

едно от нещата които много ми харесва е че дори и фърфалаците на по 2 години всеки ден са навън и сутрин и вечер, когато го позволява времето, а зимата като падне сняг пак се излиза на вън за около час.което мене лично много ме радва:)

# 41
  • в града на вечния купон
мами споделете мнението си за ясли около Студентски град

# 42
Момичета, виждам, че и други търсят тел. на детски ясли фъстъче срещу Южния парк. Бих искала да помоля за координати, ако някой разполага. Извинявайте, ако вече са дадени, не ги открих. Благодаря!

# 43
МамаММ, заповядай:
Да!Ето телефона :0887 36 34 24 ,софия ул Бадемова гора бл 7 б  вх Б, ет 1

# 44
Здравейте!
Може ли да предложите частни ясли в района на Гео Милев-евентуално опция ако не ни приемат държавно.
Също бих искала да има някакви намаления за две деца.

Потърси инфо за 'Доверие'. Намира се в Редута, на ул. Калиманци, точно до парка. Детенцето на кумата ми беше там докато се дореди до държавна ясла. Като изключим боледуванията, е доволна.
Peace Дъщеря ни беше там повече от 2 год., доволни сме е слабо казано! Grinning

И аз препоръчвам "Доверие". Моята дъщеря я посещаваше и съм много доволна. Преди това беше на държавна ясла, за 7 месеца не и се събраха и 5 поредни дни, все боледуваше. В "Доверие" спря да боледува от веднъж. За 6 месеца не е отсъствала и един ден. Персоналът е много приветлив и определено си личи, че обичат децата. Поне няколко месеца, от както тръгна на градина, дъщеря ми все говореше за учителките си от яслата и как иска да ги види.

Общи условия

Активация на акаунт