Хайде юруш на селяните

• 3 393
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Ааа, от някакво село в Лапландия беше. По размера ще се ориентираш. Laughing

добре де, опитах се да отклоня вниманието, да запазя авторитета, че под голям камък...
истината е, че  толкова  е замръзнал, че чак се е вдлъбнал.

# 16
  • Galaxy 13197853088
затова ли се е възраждал селския туризъм  Thinking

# 17
  • на брега на морето
Няма нужда на село да ходиш, за да се убедиш. Отиди в Студентски град.
Там, освен че ще се насладиш на  съкровищницата на бг акценти и диалекти,  ще можеш и лесно да направиш емипирично изследване как стои въпроса в различни краища на страната.

Тази сутрин Клюто е  newsm62

# 18
затова ли се е възраждал селския туризъм  Thinking
Пуф, само такава калкулация за труд и материали не съм разнасял из държавните институции.

# 19
На село нямат много забавления.

# 20
Няма нужда на село да ходиш, за да се убедиш. Отиди в Студентски град.
Там, освен че ще се насладиш на  съкровищницата на бг акценти и диалекти,  ще можеш и лесно да направиш емипирично изследване как стои въпроса в различни краища на страната.

newsm20

# 21
  • В.Търново
Малко офф-топик, но ми изникна един спомен. Навремето като ученици някъде около 3- 4 клас преди да отидем на лагер ни извършваха някакъв медицински преглед като ни караха да си събуваме гащите и ни питаха нас момичетата, дали вече имаме цикъл. Тогава ми се стори доста унизително това, ...сега  ми се струва извратено.
На каква възраст си била тогава и коя година е ставало това?Аз съм ходила на доста лагери,но никога не са ни извършвали такива прегледи.Странно,не съм и чувала! newsm78Да не е бил някой извратен доктор тогава? Thinking

# 22
Сещам се за един хирург, който искаше да си дигна полата, да ми види краката. После много ми се смяха.

# 23
Малко офф-топик, но ми изникна един спомен. Навремето като ученици някъде около 3- 4 клас преди да отидем на лагер ни извършваха някакъв медицински преглед като ни караха да си събуваме гащите и ни питаха нас момичетата, дали вече имаме цикъл. Тогава ми се стори доста унизително това, ...сега  ми се струва извратено.
На каква възраст си била тогава и коя година е ставало това?Аз съм ходила на доста лагери,но никога не са ни извършвали такива прегледи.Странно,не съм и чувала! newsm78Да не е бил някой извратен доктор тогава? Thinking
Сега като се замисля май бях някъде на 12 години, значи по-скоро 5-ти клас.

# 24
Ама от какво зависи - дали си роден на село, отраснал на село или все още живееш на село? Ако се завърнат по селата гражданите , дали ще им порасне? А ако гена ти е със селски корени, но си роден в града , мутира и се скъсява ли?   Thinking

# 25
Ъхъ, всички са били извратени. За да прогоните чувствата на унижение и отвращение, хвърлете един поглед върху скалата на Танер.

# 26
Ама от какво зависи - дали си роден на село, отраснал на село или все още живееш на село? Ако се завърнат по селата гражданите , дали ще им порасне? А ако гена ти е със селски корени, но си роден в града , мутира и се скъсява ли?   Thinking

Точно... мисля го от вчера, и не намирам отговор на въпроса  newsm78

# 27
  • София
Въпросите, които ви вълнуват ще бъдат предмет на следващо изследване.

# 28
 Joy
Пак за размера  Tired

# 29
  • София
В България няма селяни.  Naughty В паспорта пише "Гражданин на Република България", не пише "Селянин на Република България" ...
 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт