страхотен обяд мила ,аз съм първа с чинията
Пепинче ,добре си ни дошла
чуствай се удобно , сядай на миндерчето и разказвай
А днес едно слънце само за разходки . Усмихнат ден морячки
благодаря,тарлЪците са ми по мярка,а обяда невероятен!
,пустия му багаж,аз толкова го приготвях,а те да го изгубят....Тръгна с още трима колеги от тук и те без багаж и ГаЩи.А мъжо готвач и си нямам на идея как ще я кара 10 дена докато стигнат в Корея,казали им че ще ги чака там куфара.Цирк абсолютен.Притеснява ме само,че всичките му лекарства са там,а са за кръвно(дали има на кораба)
да готви без гащи докато дойде багажО. Те там са все мъжове, надявам се да не се заглеждат пУ негУ.
за мама - герой ПепинчУ
!
! Виждам, че нашата Делта те е посрещнала подобаващо - обула ти е терличките и те е нагостила. Дано се чувстваш удобно сред нас! НОоо
трябва и членски внос да плащаш, а именно - да споделяш
, само да си замлъкнала
!
, както съм перманентно гладна
Какво ли не им сервира това море.Дано всичко с багажа се оправи.

,ние тук на веселия готвач
го обърнахме твоето момче, но ще ни прости-просто влезе в темата с куриоз
: 
, получава 6-6-6
Предай му да се чувства поздравен и отличен. Сигурно ти си му муза. Това с корнизите голяма мъка- аз моите, някога като ги слагахме-всички над дограмата ги исках, че по-лесно свалянето и качването на пердетата. А като си спомня у майка ми -направо ад-имахме перде с дължина на корниза 8 метра, надиплено с копчета през половин сантиметър,а корнизът-на тавана. И отгоре на това и къса харбаличка на първи ред , т. е. все едно две пердета нижеш. И аз ги окачвах, защото моята мама е малко едричка и масата току-виж дала фира. Неописуемо преживяване беше 
и към нейното сутрешно ще наставя едно следобедно кафенце
заслужава това за високите си трудови успехи
да го поглезя със тоя чишит баничка.
дано съм я улучила, че много не съм и хванала цаката. За втори път я правя. Иначе от Станбул нося. Малко капризничка за правене, ама пък вкуснааааааа
Върви със винце, биричка и там всяка от вас кВоТ си пУжилаЙ

Препоръчани теми