Съпруги, чиито мъже пътуват 21

• 37 089
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
DELTI  Hug страхотен обяд мила ,аз съм първа с чинията  Joy Пепинче ,добре си ни дошла  welcome чуствай се удобно , сядай на миндерчето и разказвай  Peace А днес едно слънце само за разходки . Усмихнат ден морячки  Hug Hug Hug

# 361
DELTA- Hugблагодаря,тарлЪците  са ми по мярка,а обяда невероятен!
Ми като сте рекли да си кажа Mr. Green.Изпратихме мъжо преди седмица и ми е едно такова чоглаво и мързеливо,не се беше качвал от 2год. през което време се роди и второто ни дете.  И някак си свикнах да е все в къщи и да поема част от задълженията по децата,а сега съм в лека паника.Не че не съм го преживявала това,но все пак.Пътува към "Зодиак"и тръгнаха към Корея,а като за капак имаха страхотни преживелици дорде стигнат на кораба.Имаше мъгла в София и не можаха да излетят,прехвърлиха ги в Пловдив,от там за Париж с прекачване за Сингапур(дано сте ме разбрали).И уж нямаше да успеят за прекачването,а се оказаха на кораба,но без багаж Joy,пустия му багаж,аз толкова го приготвях,а те да го изгубят....Тръгна с още трима колеги от тук и те без багаж и ГаЩи.А мъжо готвач и си нямам на идея как ще я кара 10 дена докато стигнат в Корея,казали им че ще ги чака там куфара.Цирк абсолютен.Притеснява ме само,че всичките му лекарства са там,а са за кръвно(дали има на кораба)
Та така е при мен,с децата още се нагласяме към обстановката,Коката(големия ни син) много плаче,той по принцип си е лигав,но сега ме действа да не ходи на ДГ,че много му било мъчно за татко му.Дария(малката)пък само ходи,отваря вратите и вика"ТАТЕЕЕЕ",абе ще се оправим само се моля жив и здрав да се прибере.
Всичко си изпях Mr. Green.Още веднъж благодаря за топлото посрещане

# 362
  • Varna
ПЕПИНЧО Hug
Споко, на корабчето имат лЮкарства. За по сигурно питах и мъжът ми, че той е плавал във Зодиак, същУ.
Относно багажа и гащите на Майстора......дЪн мУ пУка Wink да готви без гащи докато дойде багажО. Те там са все мъжове, надявам се да не се заглеждат пУ негУ.
Дано не съм те разсърдила, исках малко да те разсмея, че знам колко ти е тъпо сега, че и със две малки дечица...хич няма да ти е леко.

И една силна прегръдка Hugза мама - герой ПепинчУ  bouquet

# 363
Хели, ще ме умориш с т'ва слънце днес Laughing! Де го видя бе, дУшО! На мен цял ден ми е едно такова мрачно,студено и ветровито, но така е то, за някои чашата е наполовина пълна, а за други - наполовина празна. Много се радвам на хора, които умеят да се наслаждават на живота. Запази този ентусиазъм и заразявай с него   bouquet!
Пепи,  welcome! Виждам, че нашата Делта те е посрещнала подобаващо - обула ти е терличките и те е нагостила. Дано се чувстваш удобно сред нас! НОоо Naughty трябва и членски внос да плащаш, а именно - да споделяш lalalala, само да си замлъкнала Wink!
Много неприятно това с багажа, но не се безпокой, всичко ще е наред. Съпругът ти знае ли кое е генеричното име на лекарството, което приема (не търговското,а това, което е написано под него с малки букви), на кораба може и да го има, но да е с друго търговско наименование.
Милият Коко! Синът ми много тъжеше, когато татко му тръгва в момент, когато той беше на лагер или екскурзия, някакси по-леко го преживяваше, когато си беше у дома, беше ангажиран да успокоява майка си завалията Laughing. Шегувам се, но колкото и да се правим на корави пред децата, те усещат мъката ни и инстинктивно се опитват да ни утешават. Веднъж се случи да е на летуване и татко му тръгваше малко непредвидено. Чуха се и си взеха довиждане и след 10 мин. ми звъни  класната, за да ме пита как да го успокои (въпреки, че и тя моряшка жена). Нашият се беше заключил в стаята да реве. Когато са си сред близките в такъв момент, някакси по лесно преживяват раздялата. Ако питаш мен - остави го Коко в къщи няколко дни.
Делти, хубу, че късно се включвам, щяха да ядат момичетата кавърма, ма друг път newsm22, както съм перманентно гладна  ooooh!

# 364
Пепинчето  welcome

# 365
ЕЖКЕ  Hug ами де да съм го видяла ,на нашата улица Райчо е решил да свети повече  Joy   ааа , много късно душко си се наредила за кавармичка ,аз бях първа с чинията  Peace  Joy ЛЕКА НОЩ РУСАЛКИ !

# 366
Добро утро!
Пепинчето ,добре дошла в нашата весела длужинкДелтичка и другите са те посрещнали,а аз се смях с глас на написаното и си представям как твоето момче готви без гащи Joy hahahaКакво ли не им сервира това море.Дано всичко с багажа се оправи.
сега набързо да сложа по едно кафенце и да напомня,че днес е Антоновден.Ако има именници - да им е честито и да почерпят.

# 367
Добър ден!
Желая ви една слънчева и ползотворна седмица,изпълнена само с положителни емоций  bouquet
Абе да ви кажа честно и аз се смях с глас като разбрах,че мъжо ще готви без гащи Joy.Представям си картинката.

# 368
  • Varna
Аааа, Пепинчоооо.....и ний си представямИИИИИ smile3503 smile3521 newsm62 smile3501 tooth  МастУра голям пич newsm10

А моя подлудял....поставя нови корнизи на таванЯ У холО, после сЪ прИФЪрля у спалнята Joy Да ми е жив и здрав и да е все така ентусиазиран, да не го хваща мързела, никогиЖ!!!

# 369
Хайде, добър да е денят и от мене  bouquet
Пепинчето, welcome ,ние тук на веселия готвач   chef го обърнахме твоето момче, но ще ни прости-просто влезе в темата с куриоз   food002: newsm81
Делтичка, браво на твоята трудолюбива половинка smile3501, получава 6-6-6 Wink Предай му да се чувства поздравен и отличен. Сигурно ти си му муза. Това с корнизите голяма мъка- аз моите, някога като ги слагахме-всички над дограмата ги исках, че по-лесно свалянето и качването на пердетата. А като си спомня у майка ми -направо ад-имахме перде с дължина на корниза 8 метра, надиплено с копчета през половин сантиметър,а  корнизът-на тавана. И отгоре на това и къса харбаличка на първи ред , т. е. все едно две пердета нижеш. И аз ги окачвах, защото моята мама е малко едричка и масата току-виж дала фира. Неописуемо преживяване беше smile3511
Много се разбърборих а трябва да се отчитат трудови резултати...
 И аз като mamaR честитя на всички празнуващи днес с най-хубави пожелания  baloniи към нейното сутрешно ще наставя едно следобедно кафенце

# 370
Mмм,да   smile3521 Мастура пич с нова работна униформа  Joy  newsm10 поне нема да му е жега  Joy Майтапа на страна дано скоро им върнат багажа  Peace Верно ,честито на празнуващите да им е живо и здраво името ! Моренитка  Hug благодарско за кафето ,точно на време ми дойде   bouquet

# 371
  • Varna
Как сте тайфатаааа Hug
На моя Убавец тъкмо му пека сЮ бюрек- демек къпана баница Wink заслужава това за високите си трудови успехи Wink да го поглезя със тоя чишит баничка.

МОРЕНИТКА,
Тия корнизи не са за пердете душе. Това е около тавана което го обикаля от всякъде. Може би фризове ли се казват и може да съм във грешка за имИтУ Embarassed

Eй, тВа е къпана баница    дано съм я улучила, че много не съм и хванала цаката. За втори път я правя. Иначе от Станбул нося. Малко капризничка за правене, ама пък вкуснааааааа smile3508 Върви със винце, биричка и там всяка от вас кВоТ си пУжилаЙ Wink

# 372
Ееее, имайте милост Peace Делта, ако бях бременна, сега на първия рейс за софия трябваше да ми изпратиш парче баничка Naughty същото се отнася и за еклерите на Ежика Blush

# 373
Привет и от мен!
Делти,браво на твоя Бати,много работен  smile3501.Заслужава си баницата.
Аз слагам по едно винце за него и за всички ни и отивам да приготвям вечерята.

Наздраве,морячки и моряци!И за тези,които са в морето.

# 374
МАЛИИИ,
как обичам баницааа. Делтичка, ти направо бизнес може да заформиш, каквато си майсторица,мммм.
А фризовете -да , така им казват-за красота и разкош, дето се слагат. А някъде за изправяне на ъглите подир баш-зидари. smile3503
Ще ме угоите тук с тези вкуснотии, и като сипя и от винцето на мамето-така до пролетта на меденка-любимка ще заприличам.
Обаче ,както си му е ред по нашата географска ширина,да уважим и ракийката с туршийката

Наздраве,момичета. Хубава вечер!
Хели, едно за твое здраве специално ще изтърколя.

Общи условия

Активация на акаунт