Съпруги, чиито мъже пътуват 21

• 37 091
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Ами като сте рекли НАЗДРАВЕ ДРУЖИНА  Wine Glass ама с винце ,че ракията не ми е по вкуса напомня ми на компресите за болно гарло с които ме мориха в детството  Joy виж баничка и трушийка неотказвам  Peace

# 376
morenitta,първа съм на туршийката Peace

# 377
На който,каквото му се слажда-важно е да сме заедно.
Спокойна нощ, хубавици. Като затворим очи и ето ни- цял отбор спящи красавици moresmile

# 378
Да му мисли принца  Joy Joy Joy Сладки сънища красавици  smile3524

# 379
ДОБРО УТРООООООООООООО!
Привет  Hug на всички новоприети,завърнали се и непоявявали се отдавна!

Какви вкусотии сте предлагали,какви питиета а музиката страшни сте

А за отпуската при мен ще я има ама лошото е че приключвам тримесечие после идва ред на годината а да не говорим че и ей го на Януари и той свършва
Нямям проблеми със вземането и аз да са спретна и да свърша всичко навреме,иначе проблеми със шефовете нямям./ама и те със мене нямат Joy

Хайде от мен един приятен и слънчев ден че от прозореца едно море и едно слънце  smile3525

# 380
  • Варна
Момичетааа, здравейте!!  Simple Smile   Hug   bouquet

Не съм се включвала отдавна, но то и когато е тук Милото, и когато го няма - все има какво да се върши. Напоследък се занимавам пак с учението, че е сесийно време, и даже вчера, като им разправях пак перипетиите си, един колега заключи, че май извън работа работя даже повече и отколкото в офиса.. Като добавим и че последната седмица нямах Интернет, долу-горе става ясно защо толкова рядко се включвам. Затова пък ви чета непрекъснато и знам какви купони и софри се вихрят в темичката напоследък, за което - бравус! Simple Smile

Добре завърнала се на Хели, макар и с малко закъснение.. Така се радвам за теб!!! Чудесно е, че вече си си вкъщи, а щом и товара за уведомяване на Милото е отпаднал, надявам се няма повече напрежение при теб!

Добре дошла на Пепинчето, виждам, че добре сте се погрижили и за нея..

Иначе мойто мъж все така го няма, може би ще си идва към април, но още е рано да се каже дали и точно кога. Този им рейс се очертава доста смотан. На врътка имат 2 серии от по 3-4 пристанища, които да се минат за по 2-3 дни и така се получава, че от маневри и вахти, не може да спи. Онзи ден пак не беше мигвал почти 24 часа, така ми стана мъчно.. Sad На всичкото отгоре са с някакъв смотан чартьор, който ги е инструктирал да пестят гориво и едва пъплят с някаква смеша скорост, но по-лошото е, че не си пускат топло, а до преди 2 седмици бяха на минусови температури... На мостика, каза Милото, било кучешки студ. Сега поне са на топло, но те пристанищата пак ще се извъртят.

Такива ми ти неща. Хубаво ви се оплаках.. Трябва да се връщам към учебниците обаче, че имам да довърша една тема и да бягам за работа.

ХУБАВ ДЕН, РУСАЛКИ!!

# 381
Добро утро!
Имам питане:POHANG   South Korea   22/01/11 08:00   08/02/11 08:00,какво значи това?
Извинявайте,ама не мога да го разбера,кога ще пристигнат на 22 или на 8ми? Embarassed
Гледам купон е имало снощи,а аз да го изпусна,ма по закона на Мърфи,Дария е с ужасни сополи и кашлица от вчера.
Хубав ден

# 382
Беше,беше слънчево при мен/в душата ми е слънчево още/ ама за кратко и една мъгла Mr. Green

Пиша за да не ми завиди някой за слънчицето и да се чуди къде го видях Rolling Eyes

# 383
  • Шоколандия
То стана обяд, но някои хора сега ставаме, а пък и не виждам кафе на нашата масичка, затова е мой ред да го сервирам - с много пяна

# 384
[
Имам питане:POHANG   South Korea   22/01/11 08:00   08/02/11 08:00,какво значи това?

Пепинче, това би трябвало да означава, че на 22-ри трябва да пристигнат, а на 9.02- да отплават. Ако  греша, ще ме коригират по-вещите Grinning
Пуфи, благодарим за кафето-трето ще ми е. Аз намалявам кафето напоследък, за да намаля с тях и тютюнопошенето. Не ми е толкова за здравето, те докторите направиха всичко да ни го вземат, но много парички изтичат в пепелника и после в коша smile3555
Хубав и усмихнат ден!
А, я да сложим нещо за подкрепление на умствената и физическата дейност

# 385
Здравейте,русалки!
Наистина стана обяд,но в тази мъгла не можеш да разбереш кое време е.Край морето е ужасна влага.Ще си взем кафенце с удоволствие.
scorpita ,успех в сесията.
 Пепинчето ,ако пътуват от Сингапур за Южна Корея,би трябвало да стигнат до 22,може би втората дата е отплаване.Само дати ли пише,няма ли ETA и ETS.
Има ли днес именници? Атанасовден е.
Легендата разказва как Атанасий, облечен с копринена риза, отишъл в планината на бял кон и се провикнал: “Иди си, зимо, идвай пролет”.

# 386
Здравейте и от мен и аз сега се изтърколвам от кревата  Embarassed ама цяла нощ ме подръпваха тигелите и не ми дадоха мира ,пусти дискомфорт  Twisted Evil Пухи  Hug супер е кафенцето благодаря миличка добре ще ми дойде и кифлича от Моренитка и днес релакс  Peace че маи се презорих .Пепинче и аз така мисля на22-и пристигат на 08.02-отплават ,поне ще може да си набави някои неща ,ако още не са им намерили багажа  Peace Скорпи ,не е само чартьора има нареждане от германците за икономии и не само за гориво ами и храна и т.н.  #2gunfire Хубав ден на всички  Hug Hug Hug   ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ и а дано скоро си иде зимата .

# 387
  • Варна
Хели, имах такива подозрения, но се надявах да е само мойта параноя...
А като каза за храната се сетих, че баш за Коледа и Нова година бяха останали без нищо прясно - само на тесто и месо я караха. Тогава и малко се забавиха с влизането в едното пристанище, където трябваше да зареждат, и съвсем...
Нямам думи просто, щом от храната и топлото почнаха да пестят!!!  #2gunfire   #Cussing out

# 388
  • Varna
Айдеееее, Танас вика пролеттаааааааааааааа newsm44 Любимото ми време, ама още колко много време има до тогавааа. Той Малък Сечко не си е показал рогата още.

Благодаря за каЙвенца, за закуски, тъкмо ще си хапна по обедно време Hug

КИАРЧЕ,
Като трябва, ще те гощавам и със къпана баница, няма проблем Wink Стига да се докопаш до Варната, някой път.

ПЕПИНЧО,
Как е мъничката? Дано минава по бързо thumbsup Снощи чувах на комшиите синът как кашля яко, а е голямо момче.

Тука мъглата е като мляко още....пък дават слънце уж newsm78

Абе, без храна и топло, момчетата как ще работят, какви са тия менажери там...май кораби и работа на кораби не знаят какво е Shocked Shocked #Crazy

# 389
Ами така е, те посегнаха и на соковете и кафето ,режат порциона бавят зареждане и части ,а корабите вървят на фантазия .Оправдават се с кризата ,а всичко е комерсиално .Къде ги ония спокойни времена за мореплаване дето само със стихий се бориха еех ,а сега пирати ,потопени кораби ,мизерия и некадарност ... Дупе да им е яко на истинските моряци ,че и много  комбайнери и трактористи се писаха кандидати за големи кинти ...аман им системата  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт