M.I.C.H.A.E.L - 32

• 35 155
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 22:16 от valya61

# 706
  • MJF
 ooooh! Sad ooooh! чета  за московския концерт на порции. Не падам от луната но недоумявам , както и до сега случилото се там. Всичките неразбории меко казано. Простотия с една дума.
valya61 ,   bouquet  bouquet
Нямам търпение за нов клип. Crazy
Поназнайвам руски но това не го разбрах "В первые же секунды его появления на сцене, у Майкла слетели очки. Ему это явно не понравилось. " , гледах и клипа но не разбирам/виждам проблема.
Не разбрах и за момичето качено на сцената, от този момент пък и  видео няма.
Прочетох и историята на автографа от 1996. Голяма борба с крадливия милиционер. Искрен разказ.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 22:53 от 6o6ul4o

# 707
  • София
6o6ul4o, съжалявам за негативните ти емоции от разказа на фенката.

Michael Jackson and Notorious B.I.G
http://mjjnews.tumblr.com/post/3745277610/michael-jackson-and-notorious-b-i-g

за настроение днес
http://www.youtube.com/watch?v=N3jjjTt7LNM

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 08:03 от valya61

# 708
  • MJF
valya61  Hug  напротив. Такива неща от извора на събитието , от свидетели са ми най-интересни.
Limbo Dancing  си е настроение   261uu  Laughing

newsm78 на мен ли се пада честа да сложа линк за клипа.  Crazy не помня от кога не ми се е случвало.

Michael Jackson - Hollywood Tonight
За сега без коментар. Ето им визуален изказ на песен на медиите,  така че да почват да пускат Майкъл  newsm66

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 11:06 от 6o6ul4o

# 709
  • BG

newsm78 на мен ли се пада честа да сложа линк за клипа.  Crazy не помня от кога не ми се е случвало.

6o6ul4o, благодаря!

Peace

# 710

За сега без коментар. Ето им визуален изказ на песен на медиите,  така че да почват да пускат Майкъл  newsm66
[/quote] Благодаря много 6o6ul4o!!!      bouquet  bouquet
А що се отнася до коментарите, аз също нямам. Момиченцето е много красиво и много танцувално, но аз не мога все още да приема факта, че Майкъл го няма. Cry Cry Cry

Вале, Jacksons Limbo Dancing е прекрасно!!!      bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 11:51 от yana_68

# 711
  • MJF
Коментар- Харесва ми.  Grinning
Сега ми отвориха работа- и този аранжимент трябва да си набавя  Simple Smile . Това най ме изнанада. Само донякъде не ми хареса подбора на вметнатите образи на Майкъл-тези на 1,14, някак си много различни стилово и ме разсейват повече от необходимото. Но като цяло  bowuu доволна.

# 712

Аххххх, тези съблазнителни очиии!!! Всеки път, когато се загледам попадам в зона от която няма връщане!!! Hug

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 13:03 от yana_68

# 713

На мен определено ми харесва!Дори няколко идеи повече от Hold my hand.Идеята е добра,изпълнението също,момичето е много чаровно.Разбира се цялото видео си лъха на трибют,но няма как да е иначе  Sad. Аз се нядявам някой ден да направят видео,в стил какъвто Майкъл правеше -минифилм.
И пак да не пропусна да кажа,че съм ви изключително благодарна,че сте тук!  bouquet

Видях,че вече има такава опция Blush

# 714
 love001  love001  love001
http://www.youtube.com/watch?v=MSzLmRAjnj0&feature=related newsm78

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 15:19 от yana_68

# 715
  • MJF
Гледайки/слушайки пак клипа и прочитайки Gita , се размислих за двата най - нови клипа. Първо ги гледам под лупа какво правят с тези песни защото ги правят без грам напътствие от Майкъл. Второ ясно е че трудно ще ми хареса нещо изцяло поради първото. Трето ясно ми е че е само за добро, че правят клипове на песните от последния албум. С тези уговорки за сега по-сполучлив според мен е втория клип-Hollywood Tonight. В първия има символика, разработена е темата на рефрена Hold My Hand но си останах на мнението, че някак си от многото неща включени там  се получи претоварен, пренасилен резултат. Там определено чувствам именно напън, силно желание, старание да се доближат до стила на правене на клип по Майкълски но резултата е пресилен, някак си гротеска, от всякъде ми напомня че е клип без творческото "пипане" от Майкъл. До като тук, при  Hollywood Tonight , подхода е "по-прост", без напъни, разказан е с образ текста - просто и ясно. Така не ми напомня, че не е "пипнат" от Майкъл

# 716
 Hug Hug Hug Днес гледах това няколко пъти. Липсва ми много.  love001  love001  love001
http://www.youtube.com/watch?v=s_nV1BwcjH8

# 717
Момичета, благодаря за интервютата, за клипа, за всичко! След като го "няма" Майкъл, винаги ще сме настроени критично, но все пак трябва да сме доволни, че така има израз на песните му, които ще достигат до нас. Ако имаше някой, който да умее да прави нещата като Майкъл, той просто нямаше да е Майкъл Джексън!
Има една част от песента, където гласът на Майкъл направо ме стяга за гърлото и сега може да се каже, че направо съм разстроена. Добре, че емоциите на yana 68, предизвикват усмивка на лицето ми.
Благодаря ви! Heart Eyes

# 718
  • MJF
Покрай новия клип съм се гмурнала в тубата и  Crazy Celine Dion - Michael Jackson Medley (LIVE In Las Vegas Rehearsal - March 8, 2011. Супер ,  Crazy .

newsm78 сетих ,се че беше пуснато тук инфо , че март ще има в Белгия/Холандия някакво предсталение с музиката на Майкъл????

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 19:44 от 6o6ul4o

# 719
Момичета, благодаря за интервютата, за клипа, за всичко! След като го "няма" Майкъл, винаги ще сме настроени критично, но все пак трябва да сме доволни, че така има израз на песните му, които ще достигат до нас. Ако имаше някой, който да умее да прави нещата като Майкъл, той просто нямаше да е Майкъл Джексън!
Има една част от песента, където гласът на Майкъл направо ме стяга за гърлото и сега може да се каже, че направо съм разстроена. Добре, че емоциите на yana 68, предизвикват усмивка на лицето ми.
Благодаря ви! Heart Eyes
Мирослава  spoko, днес докато гледах за N-та път клипчето на Hollywood Tonight, си мислех, че може би е крайно време да приема, че Майкъл ни остави голямо, невизуализирано наследство от красиви песни и колкото и да се бунтувам и изгарям вътрешно, и очаквам да видя нещо съвършенно...то просто за съжаление няма да се случи, защото Майкъл го няма. newsm45
Ииии, най-накрая успях да го харесам, след като реших да го приема детайлно-от една страна прекрасния глас на Майкъл и от другата, един прекрасен шанс за едно талантливо и красиво момиче да се изяви. Майкъл винаги е помагал, мотивирал и давал възможност на талантливите момичета и момчета.      bouquet
Аххх, много ми хареса!!! Hug Сигурно е пускано и аз съм спала!!! smile3507
http://www.youtube.com/watch?v=zmMOgVluduk
http://www.youtube.com/watch?v=vmF9E_JcdKE&tracker=False&NR=1

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 20:23 от yana_68

Общи условия

Активация на акаунт