M.I.C.H.A.E.L - 32

• 35 155
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Моето мнение е малко по-различно от мнението ми за видеото на  НМН, в смисъл, че това повече ми хареса. Но пак ми е като трибютен клип и ми става ясно, че скоро няма да имаме клип, който заслужава Майкъл. Много отделно ми звучи песента от видеото, като несвързащи се елементи.
Не са вложили много творчество в пресъздаване на историята и много набързо е разказана.

Ахаа, сега разбрах символиката на мястото на финалната сцена http://www.michaeljackson.com/bg/news/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D … hollywood-tonight

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 21:40 от valya61

# 721
  • MJF
yana_68 , отварям линковете ти и какво да видя. Това отдавна не съм го гледала а е  Crazy Hug. Скоро няма да се спи.
valya61 ,   bouquet. И аз се питах какво е това Pantages Theatre.

# 722
Това, което написах преди беше първосигнално след като изгледах видеото, чувството беше някаква празнота, след това обаче се замислих и вероятно пред Сони стои много голям проблем във връзка със заснемането на клипове към песните на Майкъл. Всеки един, който си позволи да направи клип, вероятно осъзнава, че  ще е сравняван с Майкъл и това си е доста стресиращо. Който и да направи клип, ще е подложен на хиляди критики.  Може би точно поради тази причина прибягнаха до създаването на клип от фенове. Този проблем може би е бил неосъзнат от Сони, още по-малко от нас. Сега на всички ще ни е нужно време, за да приемем тази ситуация. Всички ние търсим Майкъл във всичко, което е свързано с творчеството и перфекционизма му и забравяме, че него просто го няма.

# 723
  • София

Все си мислих, че Сони могат повече, но от двата клипа се видя  колко далеееече, далеече  са от гения на Майкъл.  Идея нямам колко време е граден, мислен новия клип, сюжета, монтирането на кадрите, но пак ми създават впечатление / в по-малка степен от видеото на НМН/ за "правено в движение". Много съм критична, ама така мисля. И напълно съм съгласна, че Сони имат проблем.

Момичета, тук още можем да пишем  спокойно, но да ви споделя, че имам готова тема,  мога да я пусна утре в по-късния следобед, разбира се ако друг иска да пусне нова тема, аз ще я запазя за
някой следващ път.

# 724
  • BG

Момичета, тук още можем да пишем  спокойно, но да ви споделя, че имам готова тема,  мога да я пусна утре в по-късния следобед, разбира се ако друг иска да пусне нова тема, аз ще я запазя за
някой следващ път.

Пускай!  Peace

# 725

Все си мислих, че Сони могат повече, но от двата клипа се видя  колко далеееече, далеече  са от гения на Майкъл.  Идея нямам колко време е граден, мислен новия клип, сюжета, монтирането на кадрите, но пак ми създават впечатление / в по-малка степен от видеото на НМН/ за "правено в движение". Много съм критична, ама така мисля. И напълно съм съгласна, че Сони имат проблем.

някой следващ път.
Вале, не си критична. Аз съм на същото мнение като теб. Вече втори път се настройвам и тръпна в очакване да видя нещо, което ще взриви публиката, ще изтръпнем, ще се разплачем, ще изпаднем в транс и ще си кажем: Браво на Сони-този път надминаха всичките ми очаквания и това наистина е Майкъл, но уви...вече си мисля, че трябва да свикна да разделям поп музиката на две ери: красотата, любовта, гениялността- която нямаше граници, магията на неговата визия-която подлуди света преди 25.06.2009 и жалките опити на подражание след тази дата или накратко казано: Майкъл и всичко останало... smile3518 тъжно ми е и много ме боли.

# 726
Пуууускай темата Вале!!! Hug    bouquet

Да живее Гугъл-преводача!!! Без него съм за никъде!!! Hug Hug Hug
http://mjbaltic.com/Videography_Shortfilms_History.html

# 727
yana_68 , отварям линковете ти и какво да видя. Това отдавна не съм го гледала а е  Crazy Hug. Скоро няма да се спи.
valya61 ,   bouquet. И аз се питах какво е това Pantages Theatre.
6о6ул4о,  Hug Hug Hug ето още една доза красота и целувка!!!

# 728
Това, което написах преди беше първосигнално след като изгледах видеото, чувството беше някаква празнота, след това обаче се замислих и вероятно пред Сони стои много голям проблем във връзка със заснемането на клипове към песните на Майкъл. Всеки един, който си позволи да направи клип, вероятно осъзнава, че  ще е сравняван с Майкъл и това си е доста стресиращо. Който и да направи клип, ще е подложен на хиляди критики.  Може би точно поради тази причина прибягнаха до създаването на клип от фенове. Този проблем може би е бил неосъзнат от Сони, още по-малко от нас. Сега на всички ще ни е нужно време, за да приемем тази ситуация. Всички ние търсим Майкъл във всичко, което е свързано с творчеството и перфекционизма му и забравяме, че него просто го няма.
Дааа, Сони наистина имат много голям проблем!!! Няма откъде да цоцкат!!! Майкъл беше златна мина и те го стискаха, мачкаха, цедиха и какво ли още не- не искам да си спомням, че ми иде да им пусна една бомба и да ги взривя!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire а сега не им се дават пари да направят нещо стойностно, нещо, което наистина ще подхожда на перфекционизма на Майкъл!!!

# 729
  • София

Момичета, темата ще я пусна както обещах днес следобед.

Яне   bouquet , и аз ти благодаря  за настроението, което създаваш тук  Hug , за бомбата много ми хареса  Grinning

# 730
# 731
Еее,ама то няма никаква база за сравнение между двете песни,какво остава за клиповете Naughty.
Момичета,наистина мисля,че сте прекалено критични,но ви е простено де Wink.И все пак на всички ни е ясно,че Сони не е Майкъл.

# 732
  • MJF
Сони не е Майкъл- това си е рефрен за песен от феновете  Mr. Green.
Моля който е намерил линк за новия аранжимент на  Hollywood Tonight, да ме   ruporuu тук или на лични. Аз за сега по-харесвам този от албума,  Wink но вероятно защото повече пъти съм го слушала.
yana_68 , трудно е да се сравняват тези две песни. Едната е химн, както съм си кръстила една група песни на Майкъл. Другата не е. Като чета,че режисьора е този на You Are Not Alone по-скоро там може да търсим паралел в режисьорската работа, но и той човека междувременно се е развил.  Hug

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 13:59 от 6o6ul4o

# 733
 Hug Hug Hug Момичетаааа, обичам ви мнооого!!!! Прави сте, не може и дума да става за някакво сравнение, но си мислех, че бая са се напънали, но наистина имат още мнооого да се развиват и учат.   love001 Този клип преди двадесет и една години ме накара да се влюбя в Майкъл. txtloves
http://vbox7.com/play:1a7ec030

# 734
  • MJF
Artists For Haiti - We Are The World по повод на трагедията в Япония днес  Confused

Общи условия

Активация на акаунт