Учудващо,при нас продължава да вали сняг-даже не можахме да си вземем детската кухня.Ще се пръсна просто,че Марти няма шушляк за навън.Не,че това ще ни спре,де
А сестра ми днес е на изпит за шофьорска книжка.Аз нявремето се кахърях,че изпита ми беше на 2-и юни - да не би случайно да уцеля 12.00 часа,да вийнат сирените и аз да се чудя да карам ли,да отбивам ли.Но деня,който уцелва сестра ми,бие моя по всички параграфи.
Честит рожден ден на съпруга на Бърборанка

Госпожице Кобрети,не рабрах защо Мимчето е вдигнала Т.Както и да е-бързо да я сваля и да няма по-сериозни положения.
Дани,наистина е страхотна стаята.И за мен си бих я харесала както съм на лилава вълна напоследък

Магаре, много сладко-Деси и баба тропкат хорце.Ще ме зарибиш и мен за гумени ботуши.От къде си ги пазари,ако не е тайна Ще се замисля и за Марти-виждала съм детски,но не знам дали ще намеря и такива с ципчета или друго,за да му ги обуя (много сложен се оказа в краката).
Алегория,и при нас е голяма влага в кухнята.Ние сме в панелка,с дървена дограма,няма изолация.Няма да е постоянно жилище и не правим ремонти,но тази влага и мухъла на остъклената тераса много ме притесняват.

Лиде,не мога да ти дам идея за проблема,но дано бързо ти минава.
Захирка,явно си почти на стартова позиция,та за да не пропусна момента сега ще ти кажа-леко и безпроблемно раждане и да се похвалиш със сладичкото момченце скоро.

Смайл,професията ти е свързана с толкова положителни емоции.Сигурно е много удовлетворително и зареждащо.Но пък и ти винаги трябва да си в тон с подходящото настроение.
Наистина е по-весело и разнообразно с повече пишещи.Явно постовете стил "Война и мир",както казва Терпсихора,ще станат доста често явление.
А за развода и професията и аз мислех да напиша виж само какво нещо е животът. НО както и ти вече самата каза важното е, че така се чувствате по-добре.
За памперсите - точният размера са - на Пуфис 4ката ни е супер! Но явно все пак като качество не стават, особено за по-голямо детенце, което пишка повече от новородено, защото преди като съм ги ползвала от време на време такива проблеми не сме имали. Иначе си ползваме Памперс, но понякога сменям според това какво има в Кауфланд и кое на каква цена е. А Премиум Кеър са наистина страхотни, но за съжаление неоправдано скъпи за българския пазар. 
Може и тогава да го изведеш за мъничко

От какво ли е пък това сега...?? Веднага да докладваш, като си дойдеш от лекаря и дано не е сериозно! 

И искам да ти кажа, че си много хубава! Любувах ти се на снимката. 
Смайл, имаш предвид петицата да пробваме ли, кое беше Джъмбо?
Още веднъж се убеждавам, 4е 4овешката мисъл може вси4ко. Бях се настроила да съм в пълна бойна готовност и бях тръгнала да се разболявам, но 4ай4ета, разни разтворими горещи напитки, дуп4ета, сериозно обли4ане и вси4ко е 6 след няколко дена. Сано една задна хрема гадна остана, но не ме притеснява и изобщо не и обръщам внимание, но тялото си казва своето. 4увствам се перфектно, но пък ето изби ми по кожата
Пак се впуснах..
Я се поразрови малко пове4е из нашите сайтове