Неуморно АВГУСТинче от скука вкъщи вика, навън от студ пък дзинзирика.-тема № 25

• 28 784
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Хайде и аз да се класирам на линия.
Учудващо,при нас продължава да вали сняг-даже не можахме да си вземем детската кухня.Ще се пръсна просто,че Марти няма шушляк за навън.Не,че това ще ни спре,де  Naughty Laughing
А сестра ми днес е на изпит за шофьорска книжка.Аз нявремето се кахърях,че изпита ми беше на 2-и юни - да не би случайно да уцеля 12.00 часа,да вийнат сирените и аз да се чудя да карам ли,да отбивам ли.Но деня,който уцелва сестра ми,бие моя по всички параграфи.

Честит рожден ден на съпруга на Бърборанка  Tada

Госпожице Кобрети,не рабрах защо Мимчето е вдигнала Т.Както и да е-бързо да я сваля и да няма по-сериозни положения.

Дани,наистина е страхотна стаята.И за мен си бих я харесала както съм на лилава вълна напоследък  Heart Eyes

Магаре
, много сладко-Деси и баба тропкат хорце.Ще ме зарибиш и мен за гумени ботуши.От къде си ги пазари,ако не е тайна Ще се замисля и за Марти-виждала съм детски,но не знам дали ще намеря и такива с ципчета или друго,за да му ги обуя (много сложен се оказа в краката).

Алегория,и при нас е голяма влага в кухнята.Ние сме в панелка,с дървена дограма,няма изолация.Няма да е постоянно жилище и не правим ремонти,но тази влага и мухъла на остъклената тераса много ме притесняват.  Tired

Лиде,не мога да ти дам идея за проблема,но дано бързо ти минава.

Захирка,явно си почти на стартова позиция,та за да не пропусна момента сега ще ти кажа-леко и безпроблемно раждане и да се похвалиш със сладичкото момченце скоро.  Hug

Смайл,професията ти е свързана с толкова положителни емоции.Сигурно е много удовлетворително и зареждащо.Но пък и ти винаги трябва да си в тон с подходящото настроение.

Наистина е по-весело и разнообразно с повече пишещи.Явно постовете стил "Война и мир",както казва Терпсихора,ще станат доста често явление.

# 106
Смайлче, мерси! Simple Smile А за развода и професията и аз мислех да напиша виж само какво нещо е животът. НО както и ти вече самата каза важното е, че така се чувствате по-добре. Simple Smile А ако не е тайна кой те е интервюирал? Wink За памперсите - точният размера са - на Пуфис 4ката ни е супер! Но явно все пак като качество не стават, особено за по-голямо детенце, което пишка повече от новородено, защото преди като съм ги ползвала от време на време такива проблеми не сме имали. Иначе си ползваме Памперс, но понякога сменям според това какво има в Кауфланд и кое на каква цена е. А Премиум Кеър са наистина страхотни, но за съжаление неоправдано скъпи за българския пазар.

Аааа, тайна е! хехехех
Това е последното ми интервю. Скоро може да се сетят колегите да го сложат и в нашия сайт. Иначе е за списание PREMIUM Lifestyle.
За памперсите това с Кауфланд ми е познато хах! Обикновено ходех от там да ги купувам, но на няколко пъти нямаше това, което ни трябваше и започнах да ги взимам от Била.
Пробвала ли си Джъмбо пак-а на Памперс? Те също са готини и мисля, че в момента са на 20лв и някакви стотинки за 70бр. от 4 размер.

terpsyhora ах! Ах! Ах! Как не съм се сетила за спорт депо............ Хем вчера си мислех за тях и, че е добре скоро време да мина да си взема ново ски яке... Не, че карам ски, но си мисля за сноуборд  Mr. Green ... Просто си чудесна!! Такава шейна ни трябва на нас малчовците!  Party
Ще я купим и другата седмица защо да не се метнем на лифта и да се качим с дребовците горе?
А за днес... то май вечерно време е по-меко навън?  newsm78 Може и тогава да го изведеш за мъничко  Heart Eyes После ще спи като къпан хехе

flix дааа  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много е хубаво да се занимаваш все с радостни събития  Heart Eyes Още повече, ако обичаш да го правиш и е за удоволствие,  а не за бизнес... Вски път като дойде нова двойка си казвам: "Ето я и новата ми сватба!" и все едно аз ще се женя... хехехе ... и така горя в тези неща, че екипа ми се пали моментално и е тооолкова хубаво и насърчаващо... Клиентите го виждат просто, а така удоволствието става още по-огромно Simple Smile
За писането в стил "Война и мир" е сууупер! Но и явно, защото застудя, сега всички сме си повечко на топло вътре и гледаме по-често тук  Flutter

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 15:37 от SmileLikeHeaven

# 107
Бърборанка повярвай ми не е от памперсите, просто много се наливат в тази възраст бебоците. В последно време смених Памперс, Пуфис и Премиум Кеър и с трите сутрин просто всичко е подгизнало. Принудих се нощно време да я разбуждам и да сменяме памперси, иначе на сутринта всичко е вир вода. Не е от Пуфис-а. А само на мен ли така ми се струва или напоследък много вдигнаха памперсите? Преди взимах Пуфис 4-ка на 19.99 от Кауфланд и Памперс на 23 и нещо а сега Пуфис под 25 и Памперс под 27 трудно се намира.

# 108
Здравейте момичета!!!   bouquet
Не съм се включвала отдавна поради причини които не са интересни, но се опитвам днес да ви прочета.
Честити празници на всички които съм пропуснала да поздравя!   bouquet
Баткото и беба са добре. Аз съм болна и ми е толкова гадно че ми иде да си ударя главата в стената.  #2gunfire
Бърборанке и ние се сблъскахме с проблема на Пуфис. Александра е мокра всяка сутрин. Купих Памперс и с него същата работа. Оня ден видях във Фантастико Памперс activ girls и мисля да купя за проба.  newsm78
Дани стаята е уникална. Много ми хареса!!
Бо с такъв оптимизъм ме зареди. Браво за волята и стоицизма!  Hug
Аси темата е страхотна както винаги!!  Hug
Силви колажа е много весел! Благодаря за труда и вниманието към нас!   bouquet

# 109
  • Sofia
Здравейте в този снежен ден!  Grinning

Ние със Софи не сме излизали днес, че нещо много силно духа, мене минусовите температури не ме притесняват, но ледения вятър е ужасно коварен и неприятен...  Close

Лиде, много лошо...  Sad От какво ли е пък това сега...?? Веднага да докладваш, като си дойдеш от лекаря и дано не е сериозно!  Praynig

Славенче, и аз като другите не можах да те намеря във Фейса. Излязоха ми мнооооого Славени Христови.  #Crazy

Дани, страхоооотна е стаята! Направо се влюбих в това нежно лилаво, не че досега не съм го харесвала де.  Simple Smile А и самостоятелните стаи за децата мисля че са страхотна идея, щом можете да си го позволите. На мене ми е мечта да живея в къща, но ... в някой друг живот...  Sad

Терпсихорче, пиши се бе жена, и без това като зачезнеш и те няма по сумати време ...  Laughing  Hug Благодаря че попита, Марти е вече по-добре, лекува се вкъщи, пак си е сладкото момче на леля, което папка, палува и се лиготи.  Grinning Но още много кашля, колко ли време ще я влачи тази кашлица ...  Sad, като знам колко са упорути понякога ...  Sad

Бърборанке, честит празник на мъжо!   bouquet Да бъде жив и здрав и все така да те обича!!!  newsm59 txtloves
Да ти кажа ние имахме същия проблем с Пуфиса допреди 2 месеца, когато Софи се беше отприщила да пие течности като невидяла. Все й пропускаха. Захирка, обаче е дала правилен отговор - просто много се наливат мъниците. Но сега намали течностите и пак са си добре. Аз продължавам да взимама от тях и от Памперс Джъмбо пак.

Смайли, няма нужда и аз да ти казвам, че професията ти е прекрасна. Едва ли има човек, който да не мисли така. Самата ти дейност, с която се заниваш е истинско удоволствие!  Laughing Поздравления, че си успяла!  smile3501 И искам да ти кажа, че си много хубава! Любувах ти се на снимката.  Grinning
А къде точно Памперс Джъмбо пак са на тази цена? В Била ли?

Захирка, много се вълнувам за твоето предстоящо радостно събитие!  Grinning  Hug Много леко раждане ти пожелавам и ще чакаме с нетърпение да ни се похвалиш с малкия пухкав сладур!!!  Hug  Hug  newsm10

Фликси, когато времето е против нас, късмета е с нас! Така че сестра ти няма как да не вземе книжка днес.  Grinning Ще стискаме палци!

Аз довечера съм на Коледното тържество с колегите, тъй наречения банкет. Ще бъдем страшно много хора, ние по принцип сме си много. Та отивам да се подготвям малко по малко, още не съм решила с какво точно да ходя, а цяла сутрун се обличам и преобличам. Детето искрено се забавляваше с мен и разнасяше ризи, панталони и сутиени из целия апартамент...  hahaha

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 15:55 от Hariela

# 110
Здравейте момичета!!!   bouquet

Бо с такъв оптимизъм ме зареди. Браво за волята и стоицизма!  Hug

Ееее! Много се радвам, че влияя по подобен начин!! Радостно е  Party Party Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Flutter

За памперситееее... мислех си и одеве да го напиша, но пропуснах. Наистина се наливат много сладурковците. Йо се "разбива" да пие чай. Много го обича! Обаче се усетих, че от него пишка много и след 18ч. не му давам да се налива. Най-много стотина мл. вода или сок и това е. Сутрин вече ми е абсолютно сух  Grinning

# 111
Дам, може и Захирка да е права, но Андреа се налива с вода мнооого отдавна, далеч преди да започнем тази опаковка  Пуфис. Преди това с  Памперс не сме имали такива проблеми, сиреч до преди 2 седмици.  Whistling Смайл, имаш предвид петицата да пробваме ли, кое беше Джъмбо?  newsm78 (Ние сме на 4+, но пак в Кауфланд рядко се намират  Rolling Eyes и за това последния път взех Пуфис  Rolling Eyes) Иначе да, Захира, Памперс в Кауфланд със сигурност вече са 25 лв!!  Shocked Знам, понеже родителите ми последно ни взеха от там и се бяха учудили на цената, понеже досега винаги са били на 21лв. А Пуфис не помня последно за колко ги взех, но повече няма и да повторя. Не само заради мокрежа, но и заради смръднята от тях. Само те и Еви бейби така ми смърдят на урина след дълго НЕсменяне.  Sick

# 112
ХАриелка, как да те намеря във фейса?

Дани, верно ли не съм си изпяла още,че съм се развеждала???Пък аз си мислех,че всичко съм си казала...нали съм си от разговорливите... Joy Joy То няма и много за казване де.Разведох се и след 6 месеца се събрахме със сегашния ми мъж да живеем заедно.Ние се познаваме от 15 години, но просто явно не ни е било писано да сме заедно по-рано.Съдба! А дали съм щастлива?Ми сигурно съм.Само дето напоследък обръщам повече внимание на проблемите си и ми е едно такова смотано.Но ще премине и това.Иначе мъжа м ие отгледал баткото и много се обичат двамата.Той поддържа връзка с баща си естествено, а на моя мъж говори по име.Но не съм усетила делене от никой.Дори на неговите родители казва баба и дядо и те го приемат за свое внуче. Hug Hug
Бо, като успеем да съберем пари за сватба непременно ще те попитам за някоя идея.Аз съм от Сливен.Но все не можем да съберем пари за това удоволствие.Щото няма кой да ния направи, трябва ние да дадем парите.Умирам да съм булка.Не съм била.Първият път само подписахме и после бившия ми мъж отиде на работа. Mr. Green За това искам сватба и аз в бяла рокля.Да си поканим гости и да празнуваме...Ох, дано доживея и на мен да ми се случи това... Малко черен хумор, но ще го напиша с бели букви който не иска да не чете,че е малко гадничко: Казала съм на моя мъж,че ако случайно умра преди да сме се венчали задължително да ме погребе в булчинска рокля...
Бърборанче, честит празник!Да ти е жив и здрав мъжо! Hug Hug Hug Hug
Лиде, това ми прилича на запушен канал.Мисля,че компресите с горещо и студено ще помогнат.И се пробвай да масажираш бучката и да изцедиш.Има задържана кърма някъде.Освен това може да пробваш с зелев лист да си сложиш на мястото.Ако искаш пиши ми на скайпа после.А и да кажеш какво е казал лекаря. Hug Hug Hug

НА снимката на профила във фейса съм с малкия клекнала на земята ,а зад мен се виждат едни цветя.Аз съм със синя рокля.Снимката е от рождения му ден.

За памперсите - аз съм на Хъджис и не ги сменям за нищо на света! Peace

# 113
  • В друго измерение
Привет, дами!

Гледам и вас ви е налегнала зимата Simple Smile, хайде извеждайте децата, Савана дори знае как да прави снежни топки вече и как стане сутрин започва да показва с ръчичките, демек ''искам навън''. Много се радва, даже сама тръгва да си вади дрехите, да се облича. Апрески и купих от Мекс преди време, отначало ходеше малко трудно с тях, но после свикна. Шейната ни е обикновена, дървена, но има нещо като възглавничка и одеало с нея да се завие детето.

Шайнче
Hug как сте, как е Бела? Ние сме добре, оправяме се, работата малко в повече ми идва, но последните 2 седмици е добре, че сме настроени празнично в офиса Simple Smile.

Дю - и аз съм като теб, за обувки на детето, а и на себе си, компромиси не правя.

Лиде - миличка, какво стана пък сега? Това наистина на запушен канал прилича, ама пък толкова време след като си спряла да кърмиш?  Hug Хайде, кога свършва пусти семестър? Аз вчера си получих дипломата, най-накрая, сега само рамка и трябва Simple Smile и я увисвам на стената в офиса ми.

Рибке
- на мен на третият ден след като спрях да кърмя ми се появи малка бучка, оправих я и оттогава не съм имала проблеми. Не ми е текла кърма оттогава.

Поли
- посмях се на Сончета и таекундото, много е сладка! Simple Smile

Рене
- къде си, пак спря да пишеш? Simple Smile

Диндла
- ЧРД на патерица и от мен, да си жива и здрава!

Магаре
- много са ти хубави гумените ботуши и на мен ми харесват. Като учих във Ванкувър ги гледах, там доста вали, но тук е сухо и не съм си купувала. Онзи ден една колежка ми показа нейните, гумени, но вътре с вата и незнам си какви подплати, каза, че по-топли обувки не е имала досега. Купила ги е от един ски курорт наблизо, като отидем да караме ски по празниците ще погледна и аз, макар, че честно казано не ми трябват. Иначе има и детски тук, много сладки, мисля да купя на Савана за пролетта.

Дани
- страхотна е стаята!  Hug Обожавам бели мебели, а с лилаво седят страхотно, на Савана е също в бяло, а аз цялата къща боядисах в лилаво тази година Simple Smile, после разбрах, че било много модерно в момента, но в нейната стая е много бледо и светло лилаво, може би е като цвета на мебелите на Вики. Големи красоти твориш ти!

Смайл
- тук има едно предаване, което гледам понякога като имам време, как сватбени агенти уреждат сватби, много ме кефи! Simple Smile Много идеи дават и помагат за бюджет, за декорации, цветя, торти и т.н., Един ден ако се заженя и ако е в Бг, ще ти звънна, ние преди да се роди Савана нали планирахме сватба за малко, гледах за сватбен агент, но тъкмо почнахме да проучваме и разбрах, че съм бременна.

Бубе
- как си, миличка, лошо става ли ти?  Hug

Хайде лека вечер ви желая, аз отивам на работа!

# 114
Да ви кажа мам4ета какво стана и после ще 4ета и пиша, 4е много сте напреднали и нямате наваксванка  Mr. Green  Hug
Изписаха ми антибиотик  Sad От снощи до сега имам и на другата гърда, малко по-малко е, но явно няма да стане така моя номер  ooooh! Още веднъж се убеждавам, 4е 4овешката мисъл може вси4ко. Бях се настроила да съм в пълна бойна готовност и бях тръгнала да се разболявам, но 4ай4ета, разни разтворими горещи напитки, дуп4ета, сериозно обли4ане и вси4ко е 6 след няколко дена. Сано една задна хрема гадна остана, но не ме притеснява и изобщо не и обръщам внимание, но тялото си казва своето. 4увствам се перфектно, но пък ето изби ми по кожата  Naughty Лекарката каза, 4е и запушен канал да е, и от вътрешна инфекция каквато и да е, си е един и същ антибиотик. Така, 4е ще си го пия какво да правя -flucloxacillin, ако на някой му говори нещо изобщо  Laughing Айде ще ходя да 4ета назад  Hug

# 115
  • Кърджали
Здравейте.
Вчера бяпме малко на разходка.Ходихме до братовчедка ми, после до леля ми.Кати както преди се притесняваше когато отиде на непознато място, вчера сякаш си беше у дома си. Подариха и едно малко готварско комплекче - тенджерка, тиганче, газово котлонче... Та снощи такъв мерак да си играе се него. Като седна и един час само бъркаше по тенждерите и тиганите. Искаше и с тях да си ляга.Накрая тъкмо си легна, и така се наака... После едва я приспах, не искаше да си види леглото. Та заспа на спалнята до мен, и после я преместих.Днес пак нещо се закелеши, и наобяд не искаше  да си ляга в леглото...Дано довечера си легне спокойно и тихо в леглото, такива ревящи истерии преди сън не сме ги имали от месеци...
Лиде, аааааааааааааа не така...Бързо бързо да се оправяш...
Янче, ние с Пуфис от месеци... Доволна съм от тях, случвало се е да пропускат но това било в случаи които се е наливала с вода в промишлени количества.

# 116

Бо, като успеем да съберем пари за сватба непременно ще те попитам за някоя идея.Аз съм от Сливен.Но все не можем да съберем пари за това удоволствие.Щото няма кой да ния направи, трябва ние да дадем парите.Умирам да съм булка.Не съм била.Първият път само подписахме и после бившия ми мъж отиде на работа. Mr. Green За това искам сватба и аз в бяла рокля.Да си поканим гости и да празнуваме...Ох, дано доживея и на мен да ми се случи това... Малко черен хумор, но ще го напиша с бели букви който не иска да не чете,че е малко гадничко: Казала съм на моя мъж,че ако случайно умра преди да сме се венчали задължително да ме погребе в булчинска рокля...

Еха! Сливен! От последната сватба там, останах с много добри отзиви за града Simple Smile Колкото до твоята сватба, пожелавам ти я от все сърце! Знам какво е да мечтаят хора да се оженят и да не могат... Страшно ми е мъчно така... Аз наистина много се надявам още в началото на годината да се развием бюджетно още по-добре от тази година и туко-виж едната от двете сватби, които ще подарим да е точно вашата  Heart Eyes Ще е страхотноооооо! А и в Сливен, Тайната градина е само за сватби!! Там със собствениците вече се харесахме много и... Както и да е де  Blush Пак се впуснах..  Laughing А беее! Ще бъдеш булка! Ще изживееш този така мечтан ден!  Hug Hug Hug

Амби да не е по някоя от телевизиите TLC или FiestaTV? Ние в Щатите доста се нагледахме на такива и взехме още повече да обичаме да гледаме подобни предавания хехе Та, кажи кое е и да го погваме и него, ако вече не го гледаме  Laughing Flutter

Лиде значи нищо сериозно? И сега само ще чакаме да мине след антибиотика?

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 18:11 от SmileLikeHeaven

# 117
Смайл - ама, много ти ходи този ник де  Grinning  Hug Ами и аз това питах, ама пуста му лекарка не и го пише на екрана на комп.  hahaha  Joy Каза, 4е до 2 дена трябва да из4езнат болките и да изка4ат нови бу4ки, а инъ4е съвсем забравих 7 ли каза 10 дена ли каза да го пия тоя АБ  newsm78 Ако са 10 ще трябва да остана на сухо и за празниците  #Cussing out  #2gunfire  #Cussing out
Рене - супер, 4е си обикаляш по магазините, аз днес реших да се поспра и да се прибера малко карти4ки да напиша и да си по4ина. А по принцип трябва да проверя в уеб сайта има в цяла Европа едни много яки аутлети - верига някаква. Аз още не съм ходила, а ми е до г... на 100км, но все нямам време. Ще се 4уем на скайп и ще ти дам да ги разгледаш  Hug
Амбишъс - голяма бандитка, 4ак и топки прави  Laughing Сега я нау4и да цели и хората по парковете  hahaha  Joy Браво на детето щом му харесва студа, 4е инъ4е какво щеше да правиш в тази държава  Hug Да си избереш най- хубавата рамка и да си я сложиш с гордост в офиса, като знаеш колко си се мъ4ила за нея  Hug Аз свърших ве4е. Днес трябваше да ходя на благотворително събитие (каква ирония само - за рак на гърдата), но от много рано сутринта магистралата е затворена от някаква катастрофа и няма как да стигна до там, та ходих да се прегледам в крайна сметка, но няма ве4е - това беше  Mr. Green  hahaha  Joy  Сега ще се 4уем по празниците ве4е със сигурност  Heart Eyes
г-ца Кобрети - как е Мим4ето  Hug
Дани - сигурна съм, 4е ще измислиш и още много неща от към декорация в стаята, в кръвта ти е просто  Hug
Захира - стискам ти силно палци да мине вси4ко по най-бързия и безболезнен възможен на4ин  Praynig  Hug Аз гледах в4ера във фейса една приятелка тук родила на 12-ти, а аз ще си имам моми4енце тия дни  Mr. Green Ще става пълна къща и пълна лудница и каквото се сетиш  hahaha Моя приятелка трябва да ражда на 20-ти и е термина, но по нейни из4исления трябва да е по-късно та да видим, но има моми4енце на 1,3г. и се 4уди какво да я прави и кой да я гледа. В най-добрият слу4ай на братов4ед и му трябва 1-2ч, за да стигне до у тях (това е прекалено перфектен вариант, де) и да я вземе, 4е тя да тръгне на 30 мин път до болницата и да ражда  ooooh! Вси4ки останали нейни приятели са си в Румъния за празниците, а аз съм и наблизо. Имам храна, памперси, дрешки същия размер - какво пове4е и трябва. Та съм в трепетно о4акване и аз и да си гледам и едно слади4ко моми4енце. Силно ти стискам палци  Hug
Хариелка - снощи пих сок4е от новата машина - моркови, мандарини, целина, банан и ябълки - супер беше, но Макс не го одобри нещо де, но ще продължа да го мъ4а докато ги пропие  Naughty А ти защо каза, 4е цедиш лимона на ръка  newsm78 Пъхай го и него вътре, пък макар и малко пар4енце  newsm78
Алегория - защо 400лв за тоя влагоабсурбатор  ooooh! Тук са по-евтини и има и разл4ни размери  Thinking Я се поразрови малко пове4е из нашите сайтове  Naughty 400лв те луди ли са  ooooh! А също и друг номер - опитай се да отвориш ама милиметри от прозореца на дограмата. На мен ми го показа тоя номер един такъв инспектор идва в нас, 4е не ни работи вентилацията в банята, всъщност работи, но е слаба за помощението и аз го викнах да огледа, та изби и при нас леко. Той ми показа, 4е ако се отвори мноооого мни4ко било така направено, 4е само да излиза от вътре, но да не влиза студено от вън  Peace Дано и при теб да стане и ще помогне поне мъни4ко.
МХристова - да се разписваш по-4ести4ко  Hug
фликс -  Praynig  Hug
Аз да ви кажа моя хубостник в4ера как се натъпка пу-пу да не му е уруки  Joy Имали са коледна пуйка в градината и нашия омятал 2 пълни порции, 4е и за още питал. Ял от вси4ки храни по пове4е от нормалното и като се прибра с голям ентусиазъм омята 200гр манджа и по4на да реве за още, ама реввввввв  #Crazy Дадох още и омята общо към 380гр  Shocked И през нощта се буди за АМ, направо ще ми изяде ушите  ooooh! А и плодове не е ял от 2 месеца сигурно, а в4ера в детската и едно плодово буркан4е е изял  ooooh! Утре ще идват да го теглят вкъщи и сигурно се е притеснил за фигурата си  hahaha  Joy Толкова трудно едвам хапваше докато беше толкова болен, 4е сега се опитва да навакс вси4ко на веднъж  Crazy
Ох, заболяха ме пръстите - някой ще го 4ете ли това  newsm78  Mr. Green  Hug

# 118
Здравейте, момичета!
Много е хубаво навън, и действително привечер т* бяха поумекнали,но...на диманка и доиде времето за сън...Днес не е излизала, само игри в къщи.Аз пък се поусвободих, по случей взетия вчера изпит и обикалях няколко часа сама по магазини за подаръци..познайте кой намаза най-много...хих.
Всъщност само на Диманка купих едни картонени кубчета-кутийки, които влизат една в друга,а и се редят като кула,много са красиви,с животни и цифри от едната страна.Ще им се зарадва, само аз как ще издържа цяла седмица да не й ги дам до Коледа..Купих й ботушки!!! Дадох луди пари!!! (80лв)Но са толкова красиви, топлички от вътре ,не можах да се сдържа.Не знам как да кача снимка да ви ги покажа.На една немска фирма са Elephant,а тя прави много качествени неща..като малка Диманка имаше кожени терлички от тях.
 Е, и на мен си купих подаръци -пижама и още една книжка на Изабел Алиенде.Много съм запалена по нея, вече й изчетох 4 книги!
Това беше, друго нищо на никой не намерих.Нищо не ми хареса..Аз не обичам безсмислени подаръци -трябва да е или нещо практично, което ще се ползва или нещо изключително красиво.На мъжа ми за рожденния ден му купих клин -термо за сноуборд и белъо.А, и букет със 7 рози. А за коледа....сигурно чорапи за спорт и мека удобна пижама за вкъщи..не е много романтично, но....човека всичко си има и и той мрази ненужни вещи.
Захиркамного се вълнувам за теб от самото начало и ти желая много леко и бързо раждане сред екип от усмихнати и мили хора!!!
Лиде, аз когато спрях да кърмя умишлено не стисках няколко месеца, а после като пробвах- нищо.Дано бързо се оправиш!
Чао от мен, мънинка се разбуди и ме вика от оттатък!

# 119
Влизам малко телеграфно.

Мама Винету - и моя мъж си избра за Коледа термо чорапи и ръкавици (за риба). Много са особенни - аз си ги представях някакви бабешки чорапи, а те приличат на ботуши. По този повод - той ми е забранил да му купувам нещо различно от това, което той иска. Още повече, че го закъсахме откакто съм на 240лв и няма как да си купи всичко, което иска (говоря за лов и риболов). Той милия си избра най-скъпите хобита, но както да се прави.

Янче - ние бяхме по същия начин с Пуфиса. Аз бях писала. За това вече не повтарям. Купих Памперс някаква кутия 82бр за 31 лв(бяха). И съм много доволна. Но наистина има моменти в които без да пият повече много пишкат. Теди мина през такъв.

И честит ти рожденник с малко закъснение. Да е жив и здрав.

Терпсихора- винаги е било удоволствие за мен да те чета. Така, че "Колкото повече-толкова повече!"

Лиде- аз не съм с ПВЦ в кухнята. Понеже ние пари на куп нямаме никога и всичко се прави по малко. На пролет ще слагаме там. Това ме изумява още повече-със сигурност си има отвори -даже си е адски студ там Rolling Eyes и пак ...даже сутринта имаше лед, но по ВЪТРЕшната страна  Shocked

Смайл - и аз да кажа, че много ми харесва професията ти! Супер

Фликс- важното е, че излиза. И без шушляк може,особенно ако не се мокри. Много кофти така с кухнята. Аз затова спрях да вземам сега. И готвя като луда, но....

Ние днес не успяхме да излезем -ами то не спря да вали. И трупа яко. Щяхме да ходим всички на Враца, да си купя ботушки,че всички ми пропускат, но нямаше как. ДАже се замислям да си взема апрески. И без това тук няма какво да се контя толкова, поне ще ми е супер с Теди в снега.

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 18:46 от alegoria

Общи условия

Активация на акаунт