Неуморно АВГУСТинче от скука вкъщи вика, навън от студ пък дзинзирика.-тема № 25

• 28 784
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
алегория -  Shocked как ще имаш лед от вътрешната страна  ooooh! Ще се простудите бе хора  Hug Огледай а влагоабсурбатора. Незнам какъв размер ти трябва, но мисля, 4е има по 30-40 паунда със сигурнсот  Peace
магаре - на теб щях да пиша  Mr. Green И на мен ми харесват тия ботушки, но тук ги има в един вариант с 4орапи към тях и се обръща 4орапа в/у ботуша, запретва се, ако ме разбра де  Mr. GreenЩе видя някоя снимка да намеря и да ти ги покажа  Hug
Eто нещо такова, но има такива комбинации, 4е направо още се 4удя как не съм си купила и аз  Grinning

Смайл лайк кабижд  hahaha мерси  Hug

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 18:26 от Lidiya_81

# 121
Лиде благодаря хехе  Grinning Heart Eyes Hug Напоследък няма как да не ми отива, защото все се хиля като зелка! А как ли се хилят зелките?!  Joy Обаче пък според това, ника ми трябва да е SmileLikeZelkite  Joy SmileLikeCabbage  Joy
Ааа! Тази иконка  hahaha е супер! Много ме разсмя!  Laughing Laughing Laughing
Относно антибиотика ти, принципно тези гадорийки се пият по 10 дни, за да има пълен ефект. Лошото е, че след всеки антибиотик ти трябват минимум 6 месеца, за да се освободи напълно организма ти от него. Защо мразя аз химийките..., но понякога не може без тях за жалост. Такъв ни е стандарта на живот вече, чеее...  ooooh! Важното е, че ще се оправиш и ще се молим да не ти се появяват подобни лошотийки повече  Hug Heart Eyes

# 122
Лиде - незнам как ще стане от там. Хич ме няма с поръчките от чужбина. А, между другото няма как да се простудим, защото кухнята е в другия край на апартамента, но си е студ, няма как да го отрека.  Joy

# 123
Е, аз ще помагам де, какъв е проблема  Hug Помисли си, аз съм на среща, не се притеснявай  Hug

# 124
  • На плажа
Лиде стрАхотни са тези ботушки с чорапчето отгоре,за зогодина ще си търся точно такива.А сега гледах дамски апрески,страхотни,изглеждат топли и удобни,точно от което имаме нужда с тези деца,та най-вероятно това ще е,понеже днес като си разгледах ботушите...ами те всичките на ток ooooh! Та ходих с маратонките,добре,че снега е пръхкав и не мокри.
А днес при нас има наистина мнОго сняг,цял ден вали без да спира.Преди малко ходих да взема Вики от училище с шейната и си направихме няколко снимки.Ще сложа една тук за хората без Фейсбук Wink

Янче жив и здрав да е мъжа ти,да те слуша много и да те носи на ръце то май пожеланието повече кам теб е отправено Wink  bdbaloni
Днес наистина има голяма активност,което може само да ме радва Laughing
Няма да пиша повече ,понеже Николай е ужасно сърдит и все ме търси да играем.Лека нощ и сладки сънища от нас  love001

# 125
Малеееее и при нас вали сняг на големи парцали йеееееееее  Party Макс беше доста озада4ен какво е това дето мокри и хвър4и, 4е и студдддд. За първи път бърза да затвори входната врата зад себе си  hahaha  Joy
Дани - за ток или много нисък и то за специални слу4аи и много рядко или съм го забравила тотално  Crossing Arms Вики как си я опаковала мили4ката не и се вижда ли4ицето, само о4и4ките и блестят  Grinning  Hug

# 126
Здравейте пак от мен!
Исках само да добавя за памперсите нещо..ама..забравих кой питаше..
Ние от няколко месеца вече купуваме памперс 4 на големи пакети от метро, но и един пакет 4+ за през нощта .Вечер след баня винаги спи с 4+, той побира повече. Това се оказа много полезно, особено преди, когато имаше едно нощно хранене , почти всяка сутрин изгряваше в 6ч, и то мокра.Така вече го няма този проблем..А също,като малка все гледах хубаво да го вдигам памперса от към гръбчето,да не прелее акото(хех), а сега - обратното - димана най-често спи по корем с навирено дупе и памперса се пълни отпред..
Лека нощ от нас!
 (Някой може ли да ме светне на лични как да кача снимка тук, за да ви се покажем?

# 127
  • София
Добър вечер на всички ! Mr. Green

Терпсихора, шейната е супер. Нашите искат да вземат на Алекс за Коледа и като им я показах много я харесаха. В събота ще ходим до Спорт депо да се обзаведем и ние с такава.  Hug ( дано все още ги има) Разхождате се вие с Топчето, а при нас кога ще дойдете? Домъчняло ни е за вас. Hug

Лиде, оправяй се бързо.  Hug Ботушките, които си показала са много яки.  Peace

Дани, и на мен много ми хареса стаята.  Hug И аз много исках да си направим хола в лилаво, но мъжа ми категорично отказа. Simple Smile Опитах се да го убедя, че има лилаво и лилаво, обаче той остана непреклонен.

Амбишъс - голяма бандитка, 4ак и топки прави  Laughing Сега я нау4и да цели и хората по парковете  hahaha  Joy
 hahaha Ще настане голяма веселба. Simple Smile

Бърборанке, честит рожден ден на мъжа ти! За памперсите- пробвахме Пуфис през лятото, но даже не си изразходихме пакета докрай, защото Алекс почти постоянно беше мокър.  Peace

Хариелка, весело изкарване на партито с колегите!  Peace

Магаре, много сте хубави на снимките!  Peace

Захирка, кога минаха девет месеца Simple Smile  ooooh! Леко раждане ти пожелавам и едно прекрасно малко човече.  Hug

Смайл, благородно завиждам за професията ти. Само като се сетя за трепетите и емоциите от собствената си сватба.  Mr. Green А ти ги преживяваш с всяка двойка. Супееееер Simple Smile Аз също те добавих във ФБ, даже установих, че имаме и общ познат.  Mr. Green

Днес реших да извадя коланите за прохождане и да пробвам Алекс дали ще иска да ходи с тях. Маминия ми бъзльо, ходи си без проблем, аз съвсем лекичко го държа с тях. Даже се застояваше на едно място прав и си седеше по повече от минута без дори да залитне.  ooooh! Явно доста се е стреснал от нещо, за да иска подкрепа. newsm78

Хайде лека и спокойна снежна нощ от мен!

# 128
И тук е зверски студ, в момента е -16, а през нощта казаха, че щяло да падне до -20, днес се смръзнах докато стигна на работа, тая новата кола докато ѝ загрее парното да почне да топли хубаво и аз съм пристигнала на работа вече, ма така е, тя е с един мижав мотор 1.1  Confused, уж да харчи малко бензин, па то....

Всъщност много ми се спи, ще си лягам, утре ще си допиша.

# 129
Привет и от мен в тази снежна нощ  cold
Ама наистина ли има детски за декември?Аз пак не съм разбрала  ooooh! Много рано този път  Laughing
Терпсихора Алекс и мъжо ме чакаха в колата.И мъжо се усетил,че е станало нещо с мен чак като видял линейката.А мислил човека да ме нахока,че се бавя  Laughing Ама не успя  Whistling
Янче и аз взех пуфис заради диска най вече. Алекс също се буди сутрин мокър целия.Ама аз си мислех,че е за смяна на номера.Сега ползва 4 номер,но другия път сигорно като взема на памперс ще взема 5 номер.Честит рожден ден на мъжа ти  bdbaloni
Лиде бързо да ти минава  Praynig Hug
Лека вечер от мен  smile3524 newsm46 Close-mas:

# 130
 newsm78 предполагам, 4е са ви други номерациите на памперсите, но аз съм от месец на 5, 4е съм заредила ве4е и 5+ новия пакет, пък не ми е шишав  Rolling Eyes
Поли - какви са тия ку4ешки студове  Shocked А за колата си права и моята първата беше нещо такова и тя нямаше топленка  Whistling
Мариелка - аз мислех, 4е Алекс4е отдавна си върви сами4ак, а той бъзльото още се мъдри  ooooh! майтапя се, разбира се  Hug Просто отдавна съм гледала снимки как го държиш за едната ръ4и4ка и той си ходи спокойно пред блока и си ми изглеждаше супер стабилен  newsm78 Ние сме още до кривата круша. На седмицата веднъж го хващаме за двете ръце да видим ще върви ли - 3 обиколки на хола и дига краката да сяда. От тази седмица сме на 4-5 обиколки и пак навирени тия крака  Joy  hahaha Кога и ние ще проходим, 4е сега както ме и боли отстрани на гърдата, то4но там се пада като го нося на ръце и направо звезди4ки виждам  #Crazy
Хайде, стигам съм писала за денс  Mr. Green
Сладки сънища и непробдни, сухи бебешки дупенца  Hug

# 131

Добро утроо, ставайте!

# 132
  • На плажа

Добро утро,тази снежна сутрин кафето е от мен Hug
При нас цяла нощ е валяло и сутринта снега на улицата беше до коленете,в резултат днес Вики си е в къщи и само обикаля напред-назад и пита ,кога ще излезне да играе навън Mr. Green
Поли,Лиде и при вас ли е студ вече,на всякъде заваля сняг точно за коледа,супер Laughing
Мариелка ами продължавай да го водиш с коланите,така май ще е най добре и по-бързо ще се отпусне  PeaceЖижин и ти можеш да пробваш  Peace
За памперсите Нико е на 4+ от лятото още,а няма 10кг.Въобще не са пропускали,като имате предвид ,че пие мляко по два пъти на нощ и отделно чай ooooh! Забравих да спомена-на Памперс актив бейби сме.За цените,една приятелка с детски магазин ми каза,че пак са ги вдигнали.Пък да ви кажа,аз каква оферта намерих в продавалника-Памперси на Памперс-4 ,70бр. за 18лв с пощенските разходи.Взех си три пакета Mr. Green
Вики как си я опаковала мили4ката не и се вижда ли4ицето, само о4и4ките и блестят  Grinning  Hug

Те и очите и едвам се виждаха hahahaама беше много студено и така навяваше в лицето,че нямаше друг начин.Едвам я прибрах Mr. Green

П.П. Ивуша ме е изпреварила с кафето Wink

# 133
Добро утро  Hug

Захира, още малко и ще се радваш на малко бебе.  Heart Eyes Желая ти леко раждане.  Hug Относно тези апрески, които си показала, от личен опит да ти кажа, че не съм доволна - подметката е почти пластмасова, а вътре материята е изкуствена. Първата зима купих за каката такива - обухме ги един път и не повторих, краката И бяха ледени.

За памперсите - ние също от много време сме на 5-ца. И преди бях споменавала, че много харесах пампресите от ДМ Бейби Лов. Имат джъмбо пак в кашон от 72 бр. за 26 лв. Кашоните ги ползваме да правим кукленски къщи.  Laughing А от приятелка се навих да пробвам памперсите Клевър на Била, също много ни допаднаха, много са хубави, пакета е 44 бр. за 16-17 лв. Когато нямам възможност да поръчам на някой да ми донесе от Пловдив, взимам от Била.

Амбишъс, браво на Савана, че така се радва на снега.  Laughing Коки го е страх, но вчера беше по-добре положението навън, днес Васил ще го изкарва с шейната, дано не се изплаши.

Лиде, бързо да минава тази инфекция. И браво на Макс - как си е хапнал хубаво.  Laughing

Поли, и при нас беше такъв студ, че на 30-тата минута се прибирахме. Но днес се опитва да грее слънце.Утре откриват сезона на Пампорово, дано времето е хубаво.

Мариелка, ще го преодолее Алекс, ще видиш, че след няколко месеца ще го гониш.  Hug

Смайл, и ние не сме правили сватба, дано имаме възможност да си направим такава, за каквато мечтаем. Много ти е хубава професията. Ние искаме нашата сватба да бъде на широки и зелени поляни, някъде далече от града, с олтар от борови клонки и горски цветя.  Crazy

П.С. Изпреварили са ме Дани и Ивуша, мерси за кафетата, имам нужда от две.  Hug

# 134
Добро утро и от нас! Simple Smile

Дю, и ние караме на Бейби Лов, но мега пак от 108бр Mr. Green
Пропускане има рядко, когато вече видимо не е останало сухо място в памперса. На 5ти номер сме и ние 12кг. е сега и 81см беше преди 2 месеца.

Довечера съм на лекар... търпението ми е на 0 /нууула!/... даже -273
о  Joy Мислех си, че с втора бременност ще съм се кротнала, но нъц  Whistling[/b][/color]

Общи условия

Активация на акаунт