)))Гледам пак някакво объркване е станало ( както с рожденият ми ден), но бързам да поясня- Пепеджийнс, не съм аз бременната, а Бубичка.
Гануше, да ти кажа вече самата аз взех да се замислям....
Първо дядо Коледа, сега тук това объркване, да не се окаже накрая, че и аз ще си имам едно коледно чудо.
))))Фликс, и ние взехме ботушки на Капчица. Не че много ми харесват като модел, но бяха най- симпатичните от тези, които гледахме.
Не съм забелязала да са му студени на Алекс крачетата. Но и не сме били за дълго в студа. Ще я видим тази работа.
Алекс също не обича да се облича, но то май всички дечица са така. За това дали е нестабилен като е по- навлечен не мога да кажа, тъй като ние си ходим все за ръчичка. Терпсихора, честити ботушки и от мен!
Със здраве да си ги носиш. Уцелили сте с Топчо промоцията значи.
Дано бързо му се оправи дупето, ти още като се виждахме каза, че имате проблеми с него. Целувки за вааас 
Шайн, много се радвам, че Белослава е добре.

Мама Винету, добре завърнала се и от мен.
Зъбките мием най- често сутрин, Алекс много се радва и се смее с глас. Въпреки, че от три дни не иска, радва се на четката, но като тръгна към устата му започва да плаче. Явно го мъчат зъбките и го боли венеца. Рени, то сега в студеното време май все ще е така- да губим повече време в обличане, отколкото седене навън.
Дани, гледах Нико във ФБ- невероятен щурчо си имаш.

Бърборанке, виждала съм такива долнища на кооперативния пазар в Люлин.
Ние също тепърва ще търсим пуловери и такива долнища, ако намерим ще споделя.
Хариелка, сутринта забравих, но София е мнооого, много сладка на снимките.

Лека и спокойна нощ на всички!

.Иначе беше учудена от снега,гледа го с интерес и като и се събере отпред на ботушките повече сняг,спира, навежда се напред да го гледа и вика ааа.

Умря ми и последната надежда, че ще намеря нещо, дето да й седи на краката. И продължаваме да се возим в количката в студеното с поне един бос крак.
познавам агресивни деца, да. Моето. Ако не опитва да бие мен или баща си, се блъска по главата сама, крещи ми, трепери от яд, търкаля се по земята и рита ... Това, което винаги съм мразила и съм си казвала "На моето такова нещо няма да позволя". То живота е затова явно, да ни оборва. От известно време са й намалели тези пристъпи де, дано е временно и да отшуми. 
При теб как върви? 
Оства вече да започна и да
и ще има
Та днес ми е ден за лъскане.
Друга музика бих й пускала и когато я издебна пускам, но просто тя друго освен Baby TV НЕ признава. Вече ушите на всички в къщи са станали ей такива.
да не кажа, че изгони баба си от едната в другата стая да гледа ТВ, че в спалнята на нашите има Baby TV, a в другата стая не. 

НЯмам търпение да разбера нещо вече!!!
Мале, че съм заспала Мара! Поне на балкона поседяхме по пантофки