Фликс, благодаря за линка. Регистрирах се, защото такива сайтове са полезни и много интересно е направен.

Терпсихора, честити нови ботушки и от мен! Със здраве да ги носиш!

Пепе, толкова се канех и така и не успях да заведа Софи на Коледното тържество в НДК. Предишната вечер бяхме на гости и се прибрахме много късно, в 1.30ч. по нощите, съответно Софи късно заспа и на другата сутрин спа до 12ч. на обяд. Беше ми жал да я будя и така го оставихме за следващата година, тъкмо ще е по-голяма.
Браво на вас, че сте успели да отидете. Пусни някоя снимка на децата с Дядо Коледа и Снежанка. 
Мими, е как да не те помним.
Нали бяхме редовни на сбирките в ЦУМ и после в Хепито.
Разглеждам аз снимки на Амелия във Фейса. Голяма сладуранка е!
Радвам се, че се разписа след толкова време и дано бъдеш по-редовна. 
Александра, дано това при Кати да не е гадния стомашно-чревен вирус!!!
Иначе само тук май няма снежна покривка,та още не сме изпробвали апреските,които нямат цип,а лепка в средата и не се обуват трудно,само внимавам крачето му да сочи надоло,а не да е вирнал пръстите,че тогава е апсурт да го обуя.
Така,че нищо не ти пречи да пробваш,пък ако плаче пак ще си я дундуркаш 

Буквално се разплаках,всички ще ходят а аз пак в къщи...че и тоалет си бях подготвила вече
Днес обаче мъжо ме зарадва,като предложи той да отиде на банкета за два часа и да се прибере за да мога и аз да излезна
Малко ми е притеснено,че той до сега не есе е налагало да се оправя с Нико ,като се събуди,но започваме тренировки от тази вечер,че да свикне
Ех, Мимеее, много се радвам, че се разписа!! Сега остава и хора като Цветито, Багнето, Денди, Геринела, че и сватята ми Данчето и разни други тотално забравили ни да се разпишат и този форум ще възкръсне.

а и както в целият район около ремонтират улици и е разкопано отвсякъде, просто ще ни блокира снегът. Мне , не ми трябва за сега 
иначе проявява интерес към четките в банята и само ги нарича коя на кой е

Перпето я помня доста смътно. Тя за кратко пишеше. Но наистина светът е адски малък!!!
Дано тази нощ ви е по-лека!
Много ще се радвам да ви видя с Деси, че от Празника на Розата за 20 секунди не съм ви виждала. 

.Но днес беше по-добре положението,може пък да свикнат,че зимата е така