Неуморно АВГУСТинче от скука вкъщи вика, навън от студ пък дзинзирика.-тема № 25

• 28 573
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Диндла и от мен честит рожден ден!

Бубе, и ти ли  Simple Smile, много се радвам, честито, леко бременеене!

Сонче и нея я причислявам към децата проявяващи агресия, най вече към брат си, но пък и той много я тормози и дразни. Също ако някой се доближи до мен, а не дай да ме пипне и Соня веднага се втурва да бие, не дава никой да ме докосне, и понеже Емо и Анджей знаят и нарочно го пряват да я нервират и после ѝ се смеят как беснее  Laughing.

Емо в неделя го хванах да потренираме малко по таекуондото вкъщи и Соня по едно време я гледам се наредила до нас и разхвърля крака и ръце и тя  Laughing, много беше смешна, опитваше се и да скача, много е започнала да копира от големите  Simple Smile.

# 61
Ехо, мам4ета  Party и аз да драсна 2 реда, 4е все 4ета и заспивам  hahaha
Добре завърнали се на вси4ки мами  Hug
Бубе - много ти се радвам да знаеш  Hug Да не я усетиштази бременност и кака Писи да ти помага много  Heart Eyes
Поли - вкарвай и Сон4ето в школата щом проявява интерес детето  hahaha  Joy Ние сме малко по-добре с агресията, но на детската градина нали едната дума, която разбира е то4но тази 'внимателно', та до болка му е ясно, 4е хората не се скубят, щипят и дерат, а за хапят да не говорим  Laughing Сега само към мен си има вземане-даване, но се ядва  Rolling Eyes
Яна_вд - радвам се, 4е сте добре ве4е  Hug
Александра - и ние сме с разтройство, но ни изби еидн ку4ешки и втори на път, та си мисля, 4е той е виновника  ooooh! Дано и при вас е така. Откакто сме все болни4ки правя страшни коктейли с АМ+мултивитамини или АМ+вит.Ц+смекта ако някоя мама знае при4ина да не ги смесвам така упорито тези неща, моля да ми сигнализира, 4е май прекалявам  Mr. Green
Шайн - много ме изплаши с твоя пост за Белла  Hug Милото детенце  Heart Eyes  Важното е,4е сте добре ве4е  Praynig
Хари - сладка джуджанка си имаш  Hug Аз избрах да сме елен4ето Рудолф тази година за  разнообразие. Двоумих се м/у него и снежен 4овек, но това го намерих в близкият магазин  Laughing Нямам търпение да го преоблека и аз  Mr. Green
Мими - аз съм назад с меренията и тегленията, но в петък ще дойдат в нас да го видим, моя е мъж де, но ще ти кажа теглото след няколко дена. Ние икарахме серийка боледувания, така 4е може и да сме спаднали  newsm78 9800 беше преди 3 месеца  Thinking
Ивуше - зарибяваш само с тия картинки на картофки, сега как ще спя  newsm78 Ще сънувам сигурно твоят рай 'картофи навсякъде'  hahaha  Joy  Party
Рени - ние също си имаме любими реклами за нескуик млякото и най-ве4е се смее на кравата,а нямам идея защо  newsm78 Всъщност подозирам, 4е я разпознава, защото имаме едни езера до нас, където ги разхождат от детската градина  и на единият край има долепена ферма за коне, ако е имало и крава, знам ли, та да си я припомня от там  newsm78 Инъ4е немога да си обясня ентусиазма му  newsm78
Дани - да си изкараш много хубаво  Hug
Та да ви се от4ета и с нас какво става. Макс пак е на градинка от в4ера, дано да не лепнем и тази седмица нещо, 4е ще отка4а. По4ти съм на финала и търпение нямам да захвърля вси4ки у4ебници, 4е направо ми писна  ooooh! Вси4ки едни изнервени, едни скандали все, крясъци и викове  ooooh! От най-добрият клас се превърнахме в най-лошият за отрицателно време. Ве4е у4ителите са вдигнали рице от нас, а аз нали съм единствената 4ужденка и най-лесната мишена на всеки да си изкара нерите и все аз набъркана в интригите, аман ве4е, ама съм им обещала следващият път като запо4нат да ми се обясняват да ги подкарам на български, 4е да се осъзнат малко как, на кого и защо така ми говорят  Mr. Green  hahaha  Joy 4ак нямам търпение да им видя физиономиите  Mr. Green Мъжо купи в4ера елха и тази ве4ер я окрасих с голям кеф, но има още много неща за купуване, не само за декорация де, защото ще празнуваме семейно с кандидат свекърва ми и свекър ми. Дори ще останат в нас да преношуват, което е страхотен напредък, направо неможах да повярвам, 4е се съгласиха  Grinning Спора все се върти около това кой ще пие и кой ще кара  hahaha  Joy Ве4е нямам търпение да се изниже и тази седмица и да се подхващаме за празниците  Rolling Eyes  Blush Макс ще има празненство в понеделник и ще видим дали ще пла4е от дядо Коледа, а на елхата не и обърна много внимание, а има и мигащи лампи4ки  Rolling Eyes  newsm78 В детската градина днес са правили картина с отпе4атъци на кра4енца  hahaha  Joy Като го съблякох да го къпя милото кра4етата му бяха като на Шрек  hahaha  hahaha  hahaha Като казах това ....
Мариелка  - как мина филма, нищо не каза (или съм изтървала) и на мен ми хареса рекламата  newsm78
Айде мам4ета, 4е утре имам само едни смотани 2ч масаж практика, но дали ще съм модел или ще ба4кам един бог знае  и трябва да се наспя добре  Tired Найт, найт  Hug

П.С. - сетих се какво още беше - поръ4ах и 4акам тия дни доставка на сокоизтисква4ка за плодове и злен4уци, 4е нали сме скарани с пресните неща за ядене и реших да опитам и този вариант. Ако някоя мама дава такива неща, моля да ми каже някакви комбинации любими на детенцето, 4е да се ориентирам. Аз мисля да вкарвам към плодовете целина и морков и разни ей такива, по-шантави имам предвид. Айде 4езвам ве4е Simple Smile

# 62
 Добър вечер преди Лека нощ, както се казва  Laughing Лиде, Поли ние по късните часове както винаги, но така е като сме малко назад с времето. На мен това ми е любимата част от деня, някак само за мен, пълна тишина и покой, но... не за дълго.  Mr. Green Ние го ударихме на шопинги тези дни. По разни аутлети на 100км от тук..  Определено му става по–коледно на човек като се поглези с нещо хубаво.  Grinning

Поли зое, не ти трябва бодигард на теб като си имаш Соня  Grinning На мама смелото момиче тя! Виж как те брани.. Или си пази манджата  Joy   Много е хубаво така като си има батко, от малка се научава да се отбранява и пази. И Еванджи мята краката като ме види, че правя гимнастика.  Simple Smile Вие кога заминавате?

Бубичка   bouquet Честито! Ето, че при вас вече е Коледа.. Помня. че го искаше. Страхотен подарък! Една прекрасна бременност и още по–прекрасно, здраво бебче ти пожелавам!  Hug

Скъпа Шайн, ужасен кошмар сте преживели вие с Белослава, миличката!  Cry Тази беладона може да е много коварна. Добре, че вече всичко е минало, но си представям през какво е трябвало да преминеш. Тези дни си мислех за вас.. Силни прегръдки от нас!  Hug  Hug

Смайл лайк, мила,  в Германия съм  Sad  ужас! Много е хубаво, че си намерила равновесието си и се чувсташ добре. Всяка промяна е за добро.. а и си имаш най–голямото съкровище! Спомена, че имаш РД през февруари, да не си водолейче?  Laughing

Трейси, приятно скиорстване и весели празници! Италия е приказна през зимата, но ти много да се пазиш!

Рени, честита шапка  Laughing страхотен дует си имате там вие! Вземи ги снимай да ги видим сладурковците.  Hug

Имаше и още, но хайде стига съм се взирала в тъмното. Много сняг да натрупа тази нощ, за желаещите!  Grinning  Лека нощ!

# 63
Добро утро! Кофти ми тръгна денят още от снощи. Компът ми тотално се скапа. Не мога да отворя НИЩО!! Тамън тръгнахме с мъжо да архивираме всичко и той ама точно тогава отказа всякакви команди.  #Crazy Просто не мога да повярвам, че ми се случва за втори път в живота. Има вероятност да загубя всички, ама всички снимки, които съм правила от 2005г насам! Ако се случи, по-добре да загина, това ми е животът! Стискайте палци днес като мъжо го занесе да го оправят да има резултат!!!  Praynig Praynig Praynig  На всичкото отгоре сутринта Андреа беше измръзнала, тъй като имам само едно чувалче за спане, което вчера изпрах и суших до полунощ. Чаках я да се събуди по някое време, че да й го сложа, тя пък взе, че спа непробудно до сутринта, когато вече е било късно. Отвила се е и измръзнала. Още вчера нещо краката й бяха студени и след разходката, а по-късно странно - и ръцете.  Shocked Стискайте палци да не ми се тръшне, досега успявах да я удържа!  Cry Praynig Другото - кантарът противно на очакванията ми след вчерашния плодов ден (ох как ги мразя тези гладни дни) не показа нито един минус - вече трети ден!  #Cussing out И последно - днес трябва да довърша чистенето, а след вчера цялото лице ми се изприщи (имам алергия към прах).  ooooh! Дали пък някой не ме е урочасал?   newsm78  Confused

Еми хубав ден на вас!  Tired

ПС, Янче, вчера видях активност във фейса и тамън мислех да ти пиша да се разпишеш във форума, хихих Simple Smile Simple Smile Леле ужасна история, особено с твоя припадък! Добре, че вече всичко е зад гърба ви!  Shocked Hug

# 64

Смайл лайк, мила,  в Германия съм  Sad  ужас! Много е хубаво, че си намерила равновесието си и се чувсташ добре. Всяка промяна е за добро.. а и си имаш най–голямото съкровище! Спомена, че имаш РД през февруари, да не си водолейче?  Laughing

За мен Германия е хубава страна  Heart Eyes Но да, не знам какво е да се живее там... Май отзивите не са особено добри.
Февруари съм, но на 23ти  Flutter Simple Smile

Вчера гледах по магазините за зимна грейка на Йо... Много е зле положението. Днес покрай многото ми работа напред-назад и ходенето до Бистрица, пак ще разгледам тук-там, но се чудя какво ще правя... Успях иначе да му купя хубави зимни ботушки  Party Много е смешен като ходи с тях  Grinning И всъщност тръгнах да пиша това, защото видях Ъгс на едно място. 34 лева и ужасно качество. Май хубавите Ъгс ще са само в чужбина... или там, където най-малко очаквам  Laughing
Ах как ми се спи... Снощи започнах да пиша статия за месианските сватби. Много ми се иска да чуя после мнението ви  Heart Eyes Ще ви я пусна като я приключа  Blush
Безкрайно слънчев ден на всички ви!!!  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 65
Добро утро!
То май малко добър ден стана вече...но от малкия не смогвам нито да прочета добре, нито да се разпиша.Снощи ходих за памперси и като се върнах в 19.20 малкия беше заспал в баща си.Сложих го на спалнята , после се пробуждаше за редовното си нощно смучене... ooooh! Та до 7 сутринта...И сега спи.
Нямаме вода.Имало някаква авария и я спрели.А аз не съм си напълнила за пиене.А нали знаете,че като няма нещо най ти се иска и сега умирам жадна... ooooh!
Благородно ви завиждам,че ще ходите някъде за празниците.Ние ще си стоим в къщи самички.Тъпо, тъпо...думи нямам.Мъжа м иработи до 23-ти включително и излиза в отпуск.Но за съжаление никъде не можем да отидем. Ще готвя цял ден на 24-ти и после на 31-ви.Ей това е за мен празника...
Ох, щях да забравя - добре завърнали се на старите съфорумки! Hug Hug Hug Hug
Във фейса я ме намерете,че аз нещо не се справям - Славена Христова съм. Hug
Чувалче за съм нямаме, а имам голяма нужда,че Валентин се отвива много и мисля,че от това настива.Дайте ми идея какво да търся, кое е по-удобно - с цип, копчета?материя, която не спарва? newsm78
Янче, мила, едно голямо гуш от мен. Hug Наистина е гадно като ти тръгне от сутринта всичко наопаки - или от вечерта още. Hug
алегория, за бузките аз мисля че си е ок да са студени и червени.Това за мен значи,че детето е добре. Peace
Шайн, радвам се,че Белослава е добре вече.Ще продължиш ли да ползваш хомеопатия?Аз не съм особено доволна от ефекта върху Валентин за настинката.
Бубе, леко бременеене! Hug Hug

Ох, ставам да хапна нещо, че не ми е останало време още...

А някой знае ли нещо за Биа?

# 66
  • София
Здравейте момичета. Благодаря на всички за хубавите пожелания. Извинявам се но вчера не можах да се включа, че бях на работа и за мой късмет вчера беше такава лудница в офиса.
А и искам да ВИ се оплача от моя мъж вчера чак вечерта се сети че имам рожден ден. Беше ми много криво. Извиняваше се човека, но  файда никаква. Сега съм му сърдита. Горкия обикаля като кученце и постоянно се извинява, но аз много се обидих от постъпката му.

# 67
Здравейте  Hug

Диндла, честит рожден ден и от мен! Да си здрава, щастлива и много обичана! Много неприятна случка, но сигурно ще се реваншира с нещо, дай му шанс.   bouquet Hug

Днес ще ходя в ДГ и с Гери ще украсяваме сурвачка заедно, а после ще ни изнасят Коледно тържество. Много се вълнувам!  Heart Eyes

Славена, Биа започна работа и най-вероятно няма време.

За обувките да си кажа опита - това е едно от нещата, за които не правя компромис, особено ако става въпрос за децата ми. Може да купя 2-3 чифта на година, но предпочитам хубави и качествени обувки. В момента са с апрески, които до глезена са гумени, на горе са гортекс, а вътре са с мека вълнена вата. Не пропускат вода, държат много топло и краката не се изпотяват.

Лиде, аз не виждам проблем в смесването. Макс не ще ли да пие витамините поне отделно?

Аз не пускам специални ТВ-канали на Коки, ние си имаме кака, много се занимават напоследък заедно.  Heart Eyes

Благодаря на всички за хубавите думи за рисунката ми, това ми е подарък от каката, момиченцето е тя на ски, а в дясно горе е кулата Снежанка на Пампорово, където кара ски. Едва чака да дойде събота, за да открива ски-сезона.

# 68
  • Бургас
Топъл привет в снежния ден.Днес дори в Бургас има 1-2 см сняг.И киша,естествено.
Марти сутринта погледна доста ококорено през прозореца колко е бяло навън.А после навън му беше страшно интересно да друсаме клоните на дървета и храсти и да пада сняг.Голямо бърборене падна,което винаги е показателно,че е много впечатлен и доволен.

Dyndla,честит рожден ден със закъснение.Надявам се,че весело си празнувала.  Tada

Mimi.Petrova-добре завърнала се.  welcome

Госпожице Кобрети,и аз едвам намерих ботушки за Иш.Такива,които имат ципче от двете страни на глезена.Не бяха това,което искам,но всичко опря до това какво ще успея да му нахлузя на крачето.Малко се посмях на твой гръб за певческите способности,но и аз съм от твоята партия,а обичам да пея-особено на Иш.Едно време сестра ми все ми се караше,че и съсипвам ушите.

Алегория,и на Мaрти бузките са студени навън,но не ме притеснява.Моите също са студени,а ми е топло.Нормално е голята кожа да изстудее,но щом е опакован с дрехи,шапи и ръкавици,едни голи бузи няма да ви спрат да се радвате на снега,я.

Дани
,да си изкараш готино на партито.Много мило от страна на мъжа ти,че не те е пренебрегнал.И не се притесявай-ще се оправят с Нико по мъжки,а ти се забавлявай.

Магаре,благодаря ти за инфото.Ще се радвам да провериш в „Марикита” (къде беше това-на „Кирил и Методи” ли?) .Търся размер 86. А в славейковския магазин гледах,но са от странен шушляк-не мисля,че ще пази сухо.

Лиде,я им поговори малко „любовно” на звучен български език.Ако някой е фен на Барса и Ицо Стоичков,може и да те разбере.Но е неприятно,че те нарочват само защото си чужденка.  Crossing Arms

Бърборанке,силно се надявам да ви запазят снимките и клиповете,че това са толкова спомени и първата година на Анди.Дано не всичко е загубено.  Praynig

Дю,каката не само,че рисува хубаво,но е и скиорка-браво   Hands Clap

За музиката-и Марти много харесва-БГ детски песнички („Чело коте” е любима от край време),тези от Baby TV,някои актуални хитове с повечко ритъм  от The voice/Mad/City tv (Club can’t handle me).И застава пред ТВ/комп и „танцува”.Т.е.размахва ръце и от скоро се завърта в кръг.Забелязала съм,че бързо му стават любими тези,които и аз харесвам и ги танцувам с него.

# 69
  • Sofia
Здравейте и от нас!  Grinning

Бррррр,  cold... Навън нещо много студено ... Едно хубаво слънчице греее, пък иначе студа щипе...щипе... Ходихме със Софи да купуваме подаръци, та поизмръзнахме, ама добре че пак я разходих.

Жижин, аз мажа Софи със същото кремче на Бюбхен против вятър и студ. И миналата година цяла зима я мазах с него и съм доволна.

Лиде, аз правя сокчета със сокоизтисквачката редовно на Софи. Бъркам й всякакви коктейли, най-често ябълки (че от тях имаме най-много, свекъра много произвел), моркови, портокали, червено цвекло, мандарини, киви, като всеки път слагам различни и Софи всички ги харесва. Накрая довършвам коктейла, като изтисквам на ръка малко лимонче и й го предлагам. Тя като види шишето и се разтреперва, докато й го дам.  Laughing Дано и на Макс да му харесат.  Grinning

Бърби, днес ходих до Илиянци, мога да ти кажа, че там е пълно с грейки - с якета, без якета, каквито искаш. Аз купих на Софи едно дебело пухено елече, отдавна исках такова да й взема.
Съжалявам, че толкова кофти неща са ти се случили наведнъж. И мене все ме е страх да не ми се скапе компа, че всички снимки ми отиват по дяволите. Една част съм прехвърлила на дискове, но друга все още чака. Дано твоя се оправи, че е мноооого гадно. Това с алергията е кофти.  Wink  Hug Бързо да ти минава!  Hug А за Анди не се притеснявай, София постоянно спи отвита и на сутринта я намирам с измръзнали крака и бузи, но е добре. Ако се разболее, ще е от вирус, а не от настинка, в днешно време хората не се простудяват, просто лепват гадни  вируси.

Янче вд, радвам се че вече сте добре след боледуванията. Ей всички лепанхме по някой и друг гаден вирус, че някои и по повече ...  Wink

Смайл, какви сватби?? За грейките писах по-горе на Бърборанка.

Дю, прекрасна рисунка ти е направила каката за подарък.  Simple Smile Няма по-скъп подарък от този, измайсторен от детските ръчички. Сигурно си се разтопила...  Grinning

Днес гледах тези гумените ботушки, които напоследък са голям писък на модата. Даже има подплатени отвътре, много топли. За сега не, но за следващи години не знам дали ще е добре да взема за детето. Аз няма сега да купувам де. Струват ми се адски удобни за дъждове, а щом са топлички отвътре може и за зима да стават. Не знам само дали няма да запаряват крачето...  newsm78 Вие имате ли наблюдения?

# 70
Бързам, бързам да ви се похваляяяя.  Heart Eyes Party Бъдещата стая на Андреа е напъъълно поръчана Mr. Green Колко гледах и сравнявах и накрая супер мебелите на суперска цена ми се оказаха съседи  Laughing - мин. седмица откриха малко магазинче точно до нас. Та май малко след НГ ще си имаме изцяло направена детска стая.  newsm68

Хари, мерси за инфото, но аз и по-горе писах - вече взех суперски панталон и мисля, че друг засега няма да търся. Simple Smile И палтенцето си ни е суперско и също друго тази зима няма да взимам. Иначе чувам, че на Илиянци има много изгодни и хубави неща, но си ми е далчеко и за това все още не съм го посещавала откакто е на закрито.

Фликс, да и КЛИПЧЕТАТА на Анди, забравих да кажа!!  ooooh! Дано има Господ, казвам в такива моменти! Sad  Praynig

И ние бяхме навън за около час и направо ни замръзнаха сополките.  cold А утре една позната иска да се видим с децата в 9.30 сутринта  ooooh! Е няма как да стане, май ще го изместя за 15.30. Ех тези режими на децата...

# 71
Хайде и аз да драсна и бързам с въпрос.Кажете от къде да купя ски екип ако може да е и хубав и евтин ще е най добре.На Intersport в MallofSofiq само съм гледала та си харесах един комплект за 70 лв., но ако има по евтинки на други места ме ориентирайте.Че днес изкарахме 45 мин. пред входа на блока( ей нямаше бабичка която да не ми каже колко му е замрънал носа Naughty много са досадни,лятото ме укоряваха'ама защо е бос' досади) с лопатка за пясък си играхме в снега и с кофичка.Мислех си , че съм го облякла добре ,но като се прибрахме и ръчичките от ръкавичките премръзнали и крачетата от ботушките и лицето му посиня като влязахме на топло в къщи.Но пък го прибрах с рев не искаше да се пребираме така му хареса на снега.Той още първия ден му беше супер забавно да ходи понего.Горкия не успя да се наобядва даже тка се беше изморил и веднага заспа без много уговорки легна върху двете възглавници, даже не успях да го съблека.
А забравих да напиша.И ние ходихме на" Коледния благотворителен базар" бях изключително разочарована.Първо много тясна заланомер 4-ри на НДК и второ още на входа ни посрещат да си лащаме веднага попитахме ги съвсем нормално може ли да поостанем да видим дали ще им е интересно на децата ,че са малки още еми....... не и аз веднага излязах.Никога няма да го посещавам вече.Понеже ми се слуши да качаКубрат на пони в Южния парк платих си като въобще не помислих че може да го изстрах.........и понито тръгна и ние слязохме на 10 метър.
А на Вибокса има филмчета за Мики Маус по 22 мин. забравям за него мога и да си посвърша някоя домакинск работа.Нама да пиша вече обещавам , че се поолях
И да не забравя честито на бременеещите.Браво  Hug момичета много сте смели.Имам една приятелкаа с 1г5м. разлика м/у дветв деца. Ами милата е така  #Crazy постоянно.Верно е че когато аз ще си мисля за второ тя ще е забравила за памперси и бебешки плач,но......аз избирам по голяма разлика да имат децата.Много сте смели лека бременост на тричките май сте три или се лъжа, ако съм пропуснала някой да ме извини.Знам че има и едно майче което май скоро ще ражда.
А от вчера се отказвам от детската куня.Ужас  chef те готвят по гадно и от мен.Изключително много наблягат на лука.И детето като си хапне второто(което е силно подлучено) и като легна да го преспивам на обяд и ...........о ужас мирише на дърт дядо.А и нещо се обрива от тези нишестени кремчета.аз очаквах поголямо разнообразие особенно за следобед я мак. на фурна, бискв. торта, мляко с ориз , грис ,а те  всеки ден крем (или мус както го вписват в менюто, което си е поредния крем).Да не говоря за супичката която по честичко ни е бульонче мез нищо в нея.Отказвам се , а имам още купони.Попитах жената която раздава кухнята"кремчетата с прясно мляко ли ги правят" и тя" Даааа" абе щтот нещо се обрива забелязах", "а не бе със сухо".Така и не разбрах с кво ги правят.
Давам ви идейка за коледен подарък на мъжете.Масаж(обичали класически не ги глезете).една приятелка ми беше подарила билков масаж и маникюр на ваучер та там разпитах масажистката, мъжете какво предпочитат понеже съм сигурна, че моя мн. би харесал такъв коледен подарък.
След случката с беладона на малката Белослава съвсем се обърках дали да се насочвам към хомеопатията.Милата какъв ужас си изживяла Шайн  Hug Hug дано Белослава е добре вече и да нямате такива премеждия:hug:

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 16:06 от skypetia

# 72
Поли от другата година и Сончето на таекуондо  Laughing двамата с бате да спортуват.
Янче виж как чета мислите ти и веднага се включих  Laughing Hug Аз уж бях седнала да уча ама си викам я да си видя фейса и форума пък ученето ще почака  Laughing Ако в стаята дето е спинкала Анди е било топло би трябвало да не се разболее.То и алекс спи отвит понякой път.
Лиде и при вас е така с яслата като при нас.Алекс през седмица е болен и аз като теб седя вкъщи и пропускам лекции ама детето е най-важно.Дано вече не боледуват дечицата  Praynig  Hug
Скайпетя то по добре да си готвиш ти ако имаш време от колкото да даваш тази еднообразна храна дето предлага тази кухня.По добре,че си се отказала от нея  Peace
Хари наистина почти всички лепнаха по някой вирус.Аз като четях колко болни дечица имаше докато и Алекс беше болен направо ужас.Дано вече се спре с тези болести  Praynig

Аз да ви питам.Има ли още мамчета,които кърмят или само аз си останах? Аз като гледам няма шанс да отбия Алекс.Брей,че пристрастено е това дете за циците ми  ooooh!

# 73
Янче, аз кърмя още, душо.. и аз не виждам края скоро..  newsm56 Да не кажа, че цока сутрин за събуждане, на обяд преди сън, вечер за заспиване и през нощта.. поне по веднъж, максимума за нощ не съм го отчитала, защото някои ги проспивам.  Laughing

# 74
Здравейте, мамчета!

Янче, синината вече е жълтина, скоро ще мине. Приятно изкарване на Алекс с дядо Коледа!
Поли, не помня дали се похвалих, че и нашият батко ходи на таеклондо. Аз съм фенка на този спорт, засега и на него му харесва, дано да продължи с ентусиазма, с който започна
Лиде, дано да приключиш спокойно училището, не си разваляй коледното настроение с глупости
Рене, много хубава снимка имаш Simple Smile А моя дует вкъщи е наистина очарователен - Олег пее (в детската учи народни песни), Венци танцива. Обаче като реша да снимам Венцислава идва да гледа какво правя и не става клипче така.

Приключвам, че мъжете ми се прибират и започва лудницата

Общи условия

Активация на акаунт