За бисквитената торта- не знам другите как я правят, аз я правя по рецепта от баба- истинска домашна торта и мммм
Ако ти се занимава с домашен крем, ще ти пратя рецептата

Ако ти се занимава с домашен крем, ще ти пратя рецептата

,записах си ги.Присъединявам се към питането на Фликс за тиквата с яйца и прясно мляко, хм сега видях че предлагаш и тиква само с прясно мляко-нея как я предлагаш пак печена или по друг начин я правиш.Аз много обичам тиква,но освен печена и варена не съм я правила по друг начин,а сега имам една голяяяма тиква и се чудя какво да я направя,за да не се развали,докато я изядем,за съжаление мъжа ми не обича тиква и трябва аз и Али да се оправим с нея
,успех на пералнята ти и дано да не е било повръщането от някой вирус ами от преяждането

Сега забелязвам, че Кати категорично отказва да яде нещо различно.Преди обичаше примерно супа топчета, сега убий я, не можеш да я накараш да хапне....Кара основно на ориз, картофи, фасул...Сутринта яде само кускус и то чист, един път и сложих сирене, не хапна и грам....Напоследък се замислих много за това хранене, ще трябва да променяме доста неща, за да стане по - разнообразно... Ама какво ще правим с ината и....Иначе за количество, хапва по доста, но колко не могжа да кажа, защото яде с нашите прибори, дори отдавна бебешката лъжичка я заменихме с тези супените. Беше ми странно дали ще успее да хапне нещо с такава лъжица, ама пустия мерак да е като тати

За плодовете да ти кажа - и Дани не е от ящните на плодове. Сутрин му слагам в ядките и това е, следобед рядко да го накарам към кремче или кисело мляко да изяде малко круша, ябълка или слива. Грозде и банан яде и това е май всичко. Цитруси отказва под каквато и да е форма, на готови плодови пюрета не е фен. Дано започнат да папкат повече плодове. Зеленчуци му давам да си гризка, но пък той много бавно, съответно по малко хапва.

, като иска нещо вика мемеме. Май това му е най-любимата буква - М. Иначе си вика мама, тати, баба, дядо, вече вика и ляля (леля), но доста по-рядко.

Айде аз да ви покажа една снимка от днеска на моето коремче

). Остави я той в чинията, счупена на две и взе вилицата. И се опитва да я набоде. Ама пусто бисквита твърда, мъчи се той мъчи се, едното парче успя да набоде, налапа го. С второто се мъчи, мъчи, накрая го взе, сложи го на вилицата отгоре и така го лапна. Умряхме да се хилим с приятелката. Много културен човек ви казвам. Вкъщи картофите също така ги яде, ако не успее да си ги набоде, хваща го с ръка, набожда го на вилицата и така го лапа
Ти как си? Мина ли гаденето?
Приятно изкарване на рождения ден 

Яде нишестяни кремчета (кисели) и бисквити, но не съм се сещала да ги предлагам двете заедно под формата на 'торта', както пък правят някои майки.
Направо като й пускам от Ютюб седи по 20мин като хипнотизирана без да каже гъг! Как не съм се сещала да й пускам досега?! На баща си ще да се е метнала - обожава оперна музика и кисело мляко.
А на иконите казва Гоги, защото бабите й са я научили, че там е 'Господ Бог'. Религиозна ще да стане. 
Мед не давам и така ще е поне до 2г.

Страхотни снимки и страхотен модел със сладко бременно коремче!
Голямо боричкане е паднало на Дани с вилицата и бисквитката ...
Аз мед давам от около два месеца, слагам й по една чаена лъжичка в чайчета, също като й правя оранжада пак слагам чаена лъжичка.
Млечната баница я правя с купена домашна юфка, която слагам в тавичка във фурната да се запече леко, поръсена с малко краве масло, като често разбърквам (но внимавайте да не загори). След това заливам с пр. мляко, яйца и захар и запичам леко.
Само дето обикаляхме София. Накрая пак си купих от същите памперси, само че ми излязоха 32ст. за бройка, а не 27ст., както щеше да е, ако бях взела от промоционалните.
Ама здраве да е...
Изглеждаш страхотно, корем4ето много ти отива и искренно се възхощавам на мами, които ка4ват само на корем4е
За прохождането - аз ве4е незнам какво да мисля
Много е гъвкав и това като цяло мисля, 4е е основното. Такива хора трябва да полагат двойно пове4е усилия, за да развият мускулите си от останалите хора и в момента това прави детето според мен - развива мускулите в долната 4аст на крайниците. Когато се по4увства стабилен сам ще хукне, сигурна съм. Той също и късно седна - на 8 месеца и половина, но пък за 2 дена беше стабилен, което ме изуми

Аз бях забравила за този десерт, но ми зву4и много вкусно и все се навивам да го пробваме, когато сме с разтройство и се спирам 
Вси4ко ще е наред, просто профилакти4но да се видя по-скоро
Радвам се, 4е сте по-добре ве4е 
Да ми е здрава пералнята, 4е ако можеше да говори как ли щеше да се оплава от Макс
( и всякакви такива )....

Дано се оправя бързичко.