Неуморно АВГУСТинче от скука вкъщи вика, навън от студ пък дзинзирика.-тема № 25

• 28 599
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Мамчета, не съм ви чела.Болни сме с малкия.Той е много кисел и не ме оставя намира.

Снощи заспа в баща си и като го сложих на леглото се разбуди и поиска да суче.Обаче след 2-3 глътки повърна....Разсъни се, стана, поиграхме.Доста кашляше.След час и половина  исках да му дам малко нурофен.Обаче още и половин милилитър не му бях дала и пак повърна...Решихме,че баща му ще го преспи на ръце, за да не иска да суче.Кой знае защо в мен на ръце не заспива.Само в баща си.Сигурно защото е такъв един голям и му е мекичко и топличко.Simple Smile Преспа го той и изчакахме да заспи по-дълбоко и го сложихме в леглото.Знаех си,че през нощта ще се събуди да търси да суче.Така и стана.Беше около 00:30 .Той суче-аз се моля да не повърне. ooooh! Обаче взе че се поразсъни и скочи.А на мен вече ми беше лошо и едва стоях на краката си.За щастие мъжа ми не беше заспал още и му го дадох да си поиграят малко,а аз си легнах.После по едно време пак ми го донесе приспан и само го сложих до мен и заспах.НА сутринта и на мен ми е зверски зле.Валентин не е повръщал повече, надявам се така да си остане. НЕ иска да яде, хапна точно 2 хапки.Но му дадох сироп за кашлицата и не го повърна.Писах на скайпа на личната като се прибира да мине да го прегледа,че няма как да го заведа.Още не ми е отговорила никаква.Като й писах здрасти ми отговори със "здрасти".Но след като й написах какво искам нищо не ми е писала...Ох, на никой не му се занимава с нищо....Ама ще дойде, няма къде да иде. Naughty

За майчинството- аз го получавам в кая на месеца, на двайсет и някое число.Ще проверя после да не са се объркали и да са ми го превели вече. Grinning

После като заспи Валче,ако ми е просветнало ще ви прочета.
Метнах само снимки на Трейси - мила, уникална си! Прегръщам те!! Hug Hug Hug

# 616
Смайли, Славен4е- какви са тия повръщанки ве4е не знам какво става, но снощи в 1:30 пак повръщахме  Cry Чудя се ве4е от какво може да е  Thinking Яде тия 2 дена едно сирене, което аз и мъжа ми не сме яли скоро, но дали е от него идея нямам. В4ера беше толкова мъни4ко върху сухар4е нама4кано и намазано  Rolling Eyes или пък да му идва много млякото ве4ер  newsm78 Пак прах сутринта, тая пералня я скъсвам  Crossing Arms Няма никакви други симптоми освен разтройството, което е от зъб4етата сигурно, но не съм 4увала да има и повръшане от зъби  newsm78 В4ера общо 3 пъти, днес само сутринта имаше  newsm78
Ако някой е 4увал нещо за повръщане без други симптоми да ми пише, 4е много по4нах да се притеснявам  Praynig
На лекар и да го заведа няма да има полза според мен, защото знам какво ще направят - Т, гърло, гърдите ще преслушат и като няма нищо ще кажат, 4е няма проблем и ще ме отпратят  Crossing Arms
Смайли -  мен ме изненада Макс преди малко направо  Shocked Белих си един портокал и той взе да гризе обелки. Взех му ги и му дадох половин портокал в ръцете, 4е нямах време да беля пар4енца и той го заръба като ябълка  hahaha Нито е капало, нито е делил люспи4ките, нито се е давил. Така си го изяде и направо ме втрещи  #Crazy 
Като за капак мрънка за телефона ми и му го дадох. Нау4и се да си пуска музика (аз даже не знаех, 4е може така) и да си го отклю4ва  Shocked (ай фон, където с пръст се изтегля)  #Crazy Видял ме е явно и сега оттърване няма да има  Crazy

# 617
Писна ми от майстори! Леле от сутринта ми е тръгнало. Няма да ви разправям, че само допълнително ще се набера!  #Cussing out Дали някога ще го свършим този велик ремонт, не знам, но страшно ми писна от просташки 'майсторски' номерца.

Хариела, ние бяхме в Кауфланд в петък и за Мега пака цената беше 34.99, но имаха само 5ца! Взех Джъмбо пак за 27лв 4+ 76 бг. Горе долу идва колкото Памперс. 4+ й се оказа голям и следващия път ще взема като теб 4ка, та поне да са повече броя. Но в ДМ сън забелязала, че все няма бебешките неща, които търся - и точния размер/пакет памперси и млякото Baby Love - 3ка и 4ка.  Rolling Eyes Благодаря за инфото за яденето. На обяд определено си хапвате по-малко от нас, но пък закуската ви доста повече от нашата, тя май сме горе-долу на едни грамажи за целия ден.

Смайл, честно казано вече нямам спомен, тъй като тези 240лв са си жива подигравка и не мога да кажа, че ги чакам с нетърпение всеки месец, та и не следя кога ги превеждат. Но май и моите за декември не са преведени.  newsm78

А не разбрах защо 30лв отгоре за декември? Не съм чувала за такъв 'бонус'. newsm78

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 16:55 от Бърборанка

# 618
  • Бургас
Привет  wavey Търсих вчера пъзел в Хиполенд,защото нямаме Джъмбо-имаше 2-3 безинтересни за по 11-12 лева,което ми се видя много след вашите коментари.

Терпсихора,не ги видях тези пъзели.Отворих самия сайт на Djeco,който е страшно интересно направен,но не е лесен за бърза ориентация.Би ми било любопитно да ги видя и ме интересува колко струват.

Дани,Хари,мерси  Hug Тази тиква с мляко и яйца взе да ми напомня на крем-карамел.Явно ще е вкусна  Simple Smile  Колко яйца и мляко трябват за сместа?

Хари,защо чакаш още 30лв. към майчинството?

Лиде,видя ли,че Макс сам ще си покаже как иска да яде плодове.Всичко опира до това да им бъде интересно,май.А за повръщането-не знам какво да те посъветвам.Според мен не е от зъби.

Ганушке
,хайде сега пращай банички за Чехия  Laughing

Трейси,много ми харесва идеята ти за сета „52 седмици бременност”.Но ти сега ли ги започна?Не видях предходни снимки.Както и да е-много женственост струи от снимките.

Бърби,Анди доста ме разсмя с „Гоги”  Joy Аз знам,че децата от бебета харесват оперна музика (е ,винаги зависи от вариацията).И Марти като бебе спеше на такава.Много харесва и народна музика-предимно бързи хора,явно защото е ритмична.

# 619
Ей, няма такава завеяна мама като мен  ooooh!  Rolling Eyes Май разбрах къде е проблема  Thinking Запо4нах да мисля в посока, 4е нещо се слу4ва ве4ер, нещо там не е наред и май открих злосторника  newsm78 Понеже му свършват мултивитамините и трябва да изляза да купя нови и исках да видя какви витамини има в тоя, за да купя по-разли4ен и така да ги сменям, за да има по-голямо разнообразие и видях срока на годност след като се отвори бутилката е 8 седмици, а аз май го купих и го отворих, но той не го искаше и от около месец и нещо го ползвам по-сериозно, което зна4и, 4е сигурно му е изтекъл срока  #Crazy Много съм зле, а хем си мислех като го отварях да му сложа едно етикет4е с датата, за да не забравя, 4е то толкова много лекарства и 4удеса...  ooooh! Така, 4е внимавайте и вие д ане направите моята грешка  Naughty Обеца на ухото и запо4вам с етикети с дати на вси4ки неща, 4е то едно ли е да го мислиш...  Confused Дано да е това и да няма пове4е проблеми с корем4ето, 4е на обяд изяде само 100гр и явно му е кофти милото  Tired
фликс - готово Wink

# 620
  • Sofia
Фликс, ами нали нещо уж щяха да увеличават минималната заплата, та затова питам дали ни е огряло. Изобщо не знам обаче дали са го приели. За тиквата с яйца и мляко слагам 2 яйца и една голяма кафеена чаша мляко (около 250г).

Лиде, видя ли бе ... Не спирай да му предлагаш плодове. Виж как му идва музата и започва да ги ръфа.  Laughing Дано наистина повръщането на Макс да е от това, от което си мислиш и да няма други проблеми.  Praynig

Славенка, скорошно оздравяване ви пожелавам!  Hug

Бърби, не 30лв. бонус за декември, а по принцип към майчинството и минималната заплата. Говореха в Народното събрание да гласуват мин. заплата да бъде вече 270лв., но не знам какво е станало, дали изобщо не е отпаднало и нямам спомен от кой месец беше, януари ли или друг.

София днес пак голямо ходене направи. Реших днес да я изведа без количка и тя ме изненада, като през цялото време в парка сме се разхождали (около час и половина), държеше ме за ръчичка и си ходеше детето. Поиграхме и на детската площадка, като съвсем малко е била на люлките, все ходеше напред-назад. Много мило ми стана как ходи малкото човече ...  Grinning  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 17:11 от Hariela

# 621
Здравейте от нас,

Хари миличка няма такова нещо. За жалост. Явно няма и да е скоро увеличението на МРЗ.

Лиде - аз нещо не съм сигурна, че е от витамините. Поне не от срока им на годност. Сигурна ли си, че разстройството е от зъби? От колко дни е?

Днес и ние много хубаво се разходихме. Да ви се оплача, ще се наложи да се разделим с кучето си. Няма начин просто. Постоянно ръмжи детето и...нямам и грам доверие. Та сега ще се наложи да я продадем. Малко ми е мъчно, но иначе няма как да стане.

Янче - дай някоя снимка на детската!

# 622
Хари, ааа имаше подобна идея, но уви засега останаха само думи в медийното пространство. Да не говорим, че докато Дянков е фин. министър никога няма да одобри подобно нещо.  hahaha

Алегория, ок, като е напълно завършена ще ти пратя на скайп, че може на другите тук да не им е интересно. Wink Кофти за кучето. Отдавна ли го имате? Sad Пак, че има на кого да го (про)дадете, че някои хора сериозно го закъсват, когато им се наложи подобно нещо.

Фликс, да. Аз знаех, че е хубаво да им се пуска класическа музика още докато са в майчината утроба, но не знам, че и като дечица се наслаждават на класическа и/или оперна музика.  Би било хубаво, ако и занапред Анди харесва такава музика. Simple Smile

Хубава вечер. Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 18:34 от Бърборанка

# 623
Ясно за майчинствата... Успокоих ги моите майки днес, ама да видим дали наистина всичко ще е наред. Тъпото е, че от НОИ не ни даваха инфо и едва ли не ни правеха нас виновни, пък ние сме си направили всички преводи, документи и пр. Смахната работа...

Лиде, ей това с портокала си го мечтая!! Искам да го видя дребния так!! Ама нямаа... като види мандарина, например, и се започва с едно ръкомахане тип "Мамо беее.. махни гооооо!!!"  Laughing
Иначе в имитациите сме страшни! Всичко прави, всииичко! Телевизори, телефони, дистанционни, прахосмукачки, парцалетки... какво ли не, толкова добре ги познава от 5-6 месеца, че си мисля, че не ми е нужна домашна помощница хех
Напоследък иначе се обяснява тооолкова много.. леле като някоя стара бабка е  hahaha "ля-лала тля ли льо лю..." даже не мога да ги запомнч хахахах и е тоолкова сериозен!  Shocked
Напоследък и много се гушка в кучето. Направо си ляга в нея и само "Али! На-ни на-ни"...  Heart Eyes
Страшни са тези малчовци беее! хехехехе Толкова съм щастлива, че го имам... ехх!

Hug Hug Hug

# 624
Flix, той всъщност проекра ми е 52 седмици (всяка седмица от годината по една снимка, най-значителното, което ми се е случило за тази седмица). Това е проект за 1 година, но на мен първите няколко седммици (около 15-16) ще ми съвпаднат с бременния проект. Това ми беше първата снимка от бременността, надявам се всяка седмица да успявам да измисля по някоя интересна снимка  Hug

Янче, айде дано скоро приключите с ремонтите. Не се ядосвай с дебили, навсякъде ги има .... И аз днес цял ден нерви покрай работата ... и Дани хич не иска да яде, незнам какво да го правя вече .... Снимка на детската и аз искам да видяяяяя Simple Smile

Хари, много кофти, аз тук от ДМ имам добри отзиви, често пускат промоции и в повечето случаи има това, което търся .... Жалко, че при вас не е така.

Лиде, мислиш ли, че може да е от изтекъл срок, дано си права и да не се случва повече!

Славенка, бързо оздравяване  Hug Hug Hug

# 625
Здравейте! Сядам да пиша, пък ще видим докъде ще стигна, че Соня придоби ужасния навик да спи само с мен и като я приспя вечер, тя след 15 минути се събужда и не млъква докато не си легна и аз и не си я гушна. Опитахме се сега петък, събота и неделя да я приучим да заспива сама и да си спи нощем сама, но до неделя не постигнахме никаккъв успех - рев с часове, ние влезем, погалим я, поговорим ѝ без да я взимаме от нейното легло, излезем, след 15-20 минути пак влезем....еми няма такова нещо един ден реве повече, следващия по-малко, реве като магаре всеки път и не заспива. До неделя нищо не стана и повече не опитахме, че много плаче и пречи на Емо да се наспи, а той става много рано за училище. Тия ваканции хубаво нещо, ама разглезват децата и после иди се оправяй.

Соня не е много от говорещите, казва бапу - бати, мама, тати, бебе, тао - чао и това е, разбираемото де, иначе си джомоли нон стоп нещо, но само тя си знае какво.

Соня се събудииии  Close.

Болните, големи и малки, да се оправяте!

Този месец може и на мен да стискате палци, още 3-4 дни  Wink.

# 626
Поли - и на краката стискам да знаеш  Party  Wink  Hug  Praynig
Трейси, Алегория -  ами знам ли и аз какво е ве4е  newsm78 Предполагам, 4е е от мултивитамините, защото се слу4ва само нощем, а аз ве4ер му ги давам в АМ за заспиване, а просто от друго не се сещам  newsm78 Просто няма никакви други симптоми, а разтройството днес беше 1 като се събуди сутринта и 1 като го събли4ах за къпане ве4ерта, та не ми е много разтройство такова на 4есто имам предвид, а само на консистенция. А като повръщат децата от вирус си мисля, 4е трябва да е по-на 4есто, а не само 1 нощем  newsm78 Де да знам и аз съм една "лекарка"  ooooh!   Thinking
Смайли - и аз така  Crazy седях зад гърба му и се подхилквах на ум, 4е да не му секна ентусиазма, направо ми напълни душата като го видях това 4удо. И аз си мислех, 4е никога няма да ми се слу4и, ама нещо се беше объркал, та така  Mr. Green Дано и при вас да ви дойде музата скоро, но и ние като вас - бута с ръка и 4ак се потриса от киселото не толкова, колкото 4ак от погнуса  Shocked Абе, продължавай да даваш и да ядеш пред него, пък дано да се осети, 4е не е кой знае какъв проблем да хапне мъни4ко  Wink
Алегория - детето на първо място, няма на4ин  Hug 
Айде лека, 4е досега у4их и да ми стискате палци да нямам повръщащо детенце и да си взема утре първите 2 изпита  Praynig

# 627
Здравейте!
Аз и този месец не писах много  Embarassed гледам през свободното време да лягам с Ами,4е все ми се спи.

Ние нямаме проблеми със съня.Става в 9 ,закусва и играе.после в 12 обядва и 15 мин. играе...слагам я в леглото и излизам.. до 5 мин. е заспала,и така до 3.Само ве4ер заспива по разли4но време( 8,9,10...11).

И Амелия не говори много,ама и аз с тая немска телевизия...то детето у4и два езика  ooooh!

Утре ще ви 4ета моми4ета  Hug

ААА..забравих,ще дадете ли по един глас за Ами  Praynig

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=1867081413487 … 2.109980022354942

# 628
Мими, имаш моя глас!

НЕ мога смогна с четенето, сори.Ама ми са опънати нервите до крайност.Криво ми е, лошо ми е, но няма начин да легна, защото и мъжо зле.Снощи се надпреварвахме кой да легне на дивана, а другия да гледа детето.А какъв номер ни скрои Валентин! Мъжа ми се върна и каза,че не му е добре и си ляга.В осем без нещо и малкия зацвили и си викам спи му се, ще го приспя.Заспа той и аз доволно се отпускам на дивана, ще си гледам филмчето.След малко мъжа ми се събужда и той цъфна.И около 21.00 ей така се отваря вратата на хола и влиза Валентин силно ухилен! Човекът се е наспал и идва! ooooh! ooooh! ooooh! И познайте - до 1.30 не можем да го преспим.Игра, рев, блъскане, рев, игра, рев ,рев....Мъжа ми иска да спи, не му било добре.На мен също ми е зле.На всичкото отгоре и едната гърда ме заболя, появи се бучка...Какво да ви казвам.Единия лежи на дивана и бере душа, другия лежи на земята и бере душа, а Валентин обикаля и си играе...Жалка гледка бяхме! Накрая се ядосах на мъжа ми, теглих му една и отидох за пореден път да се мъжа да приспивам малкия.Ако и тая нощ е така отивам на палатка и да се спасяват!!! Crossing Arms Crossing Arms

А вчера дойде личната да го прегледа в нас.Гърлото му било умерено червено, гърдите чисти, венците много надути.Обаче веднага - вземи един антибиотик за всеки случай. Shocked Да, ама не.Оспексин каза да взема.И накрая ми вика - "ама може и да не бързаш да го даваш, да изчакаме 1-2 дена".Вентолин му изписа, че много зверска кашлица.И днес кашли като че ли по-малко.Давам сироп за кашлица, витамин С и вентолин.Дано се разминем с АБ. Praynig Praynig

И накрая може да се похваля,че семейството ни се увеличи с една дама!!! Първа братовчедка на моя мъж роди вчера момиченце - Рая!!И много се радвам!!! Heart Eyes

# 629
Здравейте мами:)
 Трейси, гледах снимките ти във ФБ и съм впечатлена. Стахотно изглеждаш дори и бременна Simple Smile
Лиде, много ти е сладък Макси и как си реди човечето, браво на него. И аз ще взема пример от теб и ще купя на Ники такова нещо да се учи мъника  Hug
Ходихме си за една седмица до София и се прибрахме болни. Ужасно време беше. Една седмица мъгли и студ. Прибрахме се, а тук слънце, топло, абе направо лято в сравнение с времето в София. Като се преместих в началото тук ми беше трудно да свикна с жегите, но сега се радвам, че климата е по-топъл.
Славенче и ние сме така, но за съжаление Ники вече не се размина с АБ (за първи път пие). Сега е добре, остана му само кашлицата, която след 3 прегледа при различни лекари не се установи от какво е. Нямал хрипове и спазми, но пък си кашля и сега пие Мукосолван и Вентолин също за прочистване на дихателните пътища. Водихме го в София на преглед и казаха вирус, а според лекарите тук е настинка, всеки си има мнение по въпроса  Laughing За щастие вече е добре.
Честито ви ново бебе в семейството Simple Smile
Бибче, дано другия път успеем да се видим. Все пак бяхме на 5 мин разстояние и добре щяха да си поиграят децата Simple Smile
 Ники не иска да яде сирене и от плодовете яде само банан. Портокали и мандарини плюе веднага, но поне ги пие на фреш с мед.
Захира, прекрасен е малкия Александър, да ти е жив и здрав Simple Smile
Аз чакам Ники да се събуди и отиваме да си купим Ариел на промоция от Карфур. Вместо 34лв е на 24 лв за 8 кг май. Аз ползвам една кутия 4 кг за 3-4 месесеца и е супер икономично.
Хайде лек и слънчев ден  Hug

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 14:01 от dolls

Общи условия

Активация на акаунт