Снощи заспа в баща си и като го сложих на леглото се разбуди и поиска да суче.Обаче след 2-3 глътки повърна....Разсъни се, стана, поиграхме.Доста кашляше.След час и половина исках да му дам малко нурофен.Обаче още и половин милилитър не му бях дала и пак повърна...Решихме,че баща му ще го преспи на ръце, за да не иска да суче.Кой знае защо в мен на ръце не заспива.Само в баща си.Сигурно защото е такъв един голям и му е мекичко и топличко.
Преспа го той и изчакахме да заспи по-дълбоко и го сложихме в леглото.Знаех си,че през нощта ще се събуди да търси да суче.Така и стана.Беше около 00:30 .Той суче-аз се моля да не повърне.
Обаче взе че се поразсъни и скочи.А на мен вече ми беше лошо и едва стоях на краката си.За щастие мъжа ми не беше заспал още и му го дадох да си поиграят малко,а аз си легнах.После по едно време пак ми го донесе приспан и само го сложих до мен и заспах.НА сутринта и на мен ми е зверски зле.Валентин не е повръщал повече, надявам се така да си остане. НЕ иска да яде, хапна точно 2 хапки.Но му дадох сироп за кашлицата и не го повърна.Писах на скайпа на личната като се прибира да мине да го прегледа,че няма как да го заведа.Още не ми е отговорила никаква.Като й писах здрасти ми отговори със "здрасти".Но след като й написах какво искам нищо не ми е писала...Ох, на никой не му се занимава с нищо....Ама ще дойде, няма къде да иде. 
За майчинството- аз го получавам в кая на месеца, на двайсет и някое число.Ще проверя после да не са се объркали и да са ми го превели вече.

После като заспи Валче,ако ми е просветнало ще ви прочета.
Метнах само снимки на Трейси - мила, уникална си! Прегръщам те!!
Чудя се ве4е от какво може да е
Яде тия 2 дена едно сирене, което аз и мъжа ми не сме яли скоро, но дали е от него идея нямам. В4ера беше толкова мъни4ко върху сухар4е нама4кано и намазано
Пак прах сутринта, тая пералня я скъсвам
Няма никакви други симптоми освен разтройството, което е от зъб4етата сигурно, но не съм 4увала да има и повръшане от зъби
Нито е капало, нито е делил люспи4ките, нито се е давил. Така си го изяде и направо ме втрещи
Дали някога ще го свършим този велик ремонт, не знам, но страшно ми писна от просташки 'майсторски' номерца.
Търсих вчера пъзел в Хиполенд,защото нямаме Джъмбо-имаше 2-3 безинтересни за по 11-12 лева,което ми се видя много след вашите коментари.
Аз знам,че децата от бебета харесват оперна музика (е ,винаги зависи от вариацията).И Марти като бебе спеше на такава.Много харесва и народна музика-предимно бързи хора,явно защото е ритмична.
Пак, че има на кого да го (про)дадете, че някои хора сериозно го закъсват, когато им се наложи подобно нещо.
.