Мислех, да го спестя, но вече няма как.
Мъжо предната седмица се разболя. Тресеше го като луд. Температура, кашлица.
Всичко трая около 2 дни. После остава бученето в ушите. На него му мина.
Тъкмо се зарадвах, че не се е разболял никой от него...и ето, че в петък бях като дроб.

Много висока Т, кашлица, отпадналост. Нямах сили до тоалетна (извинявам се) да отида. Добре, че той си беше вече ОК и най-вече ВКЪЩИ!
Гледа детето, носи чайове, фервекси....нямах никакви сили. Само спах. И мина. За два дни. В неделя бях почти като нова, но можех да се оправям сама. Вчера си говорихме с една приятелка и тя се оплаква, че всички били болни. Аз се хваля, че въпреки имунопонижаващите (бяха до петък) Теди се размина.
И днес е с Т и кашлица
. Направо ужас. Тъмно си отдъхна и айде пак.Хубавото е, че не ни тръшна всички едновременно, но пък е много странно, че минават два дни след като се оправиш и тогава почва другия.....
Сега сме на Мукоплант, Есберитокс, Панадол и Витамин Ц.
Е, оплаках се.
Дано всички оздравяват за 2 дни!
Лиде- права си, сигурно е от витамините, но не мисля, че е от срока, а от самите витамини!

Снощи си изкарахме супер,малко разтоварващо,въпреки,че ця ден бях на крак,но истинското разпускане ще е в петък.Тогава е бабин ден,който е на почит в Обзор и се прави едно гоямо женско събиране с томболи ,игри,танци и песни
А ти си направо невероятна на снимката,другите не съм ги разглеждаа,но при първият свободен миг ще ги разгледам 

Едвам си седя на краката, кихам, кашлям, носа ми е бетон..... Надявам се да мине бързо и да не го лепна и на Алекс, защото тогава ще се
Добре, че мъжът ми си дойде днес по- рано, а и нашите са наблизо и има кой да го гледа сега, за да не се навъртам около него. Даже ги оставих двамата с татко му да си спят заедно, а аз се изнесох в хола, за да не ги разболея. 

Кой ги смята с тия запетай4ици не ми е ясно, но май заси4ат и времето, за което си ги правил, ако е така - ами не е 4естно
Аз съм единствената 4ужденка и това не ми е май4ин език. Объркващи или много близки са отговорите и щом са направени да объркват англ. си представете мен какво ме правят
Но няма на4ин и сам войнът е войн
Търся спешно клиенти, ако има желаещи за процедури - да свиркат

Писах ти на скайп, но нещо те няма. Как върви диетката? 

Оня ден в детската е пълзял и не е видял, 4е маси4ката им е ниска и се е нацелил в ръба и сега сме от двете страни на 4елото с белези