Неуморно АВГУСТинче от скука вкъщи вика, навън от студ пък дзинзирика.-тема № 25

• 28 597
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Хайде и аз в кюпа.

Мислех, да го спестя, но вече няма как.

Мъжо предната седмица се разболя. Тресеше го като луд. Температура, кашлица.
Всичко трая около 2 дни. После остава бученето в ушите. На него му мина.
Тъкмо се зарадвах, че не се е разболял никой от него...и ето, че в петък бях като дроб.  ooooh!
Много висока Т, кашлица, отпадналост. Нямах сили до тоалетна (извинявам се) да отида. Добре, че той си беше вече ОК и най-вече ВКЪЩИ!
 Гледа детето, носи чайове, фервекси....нямах никакви сили. Само спах. И мина. За два дни. В неделя бях почти като нова, но можех да се оправям сама. Вчера си говорихме с една приятелка и тя се оплаква, че всички били болни. Аз се хваля, че въпреки имунопонижаващите (бяха до петък) Теди се размина.

И днес е с Т и кашлица  ooooh!. Направо ужас. Тъмно си отдъхна и айде пак.
Хубавото е, че не ни тръшна всички едновременно, но пък е много странно, че минават два дни след като се оправиш и тогава почва другия.....

Сега сме на Мукоплант, Есберитокс, Панадол и Витамин Ц.

Е, оплаках се.

Дано всички оздравяват за 2 дни!

Лиде-  права си, сигурно е от витамините, но не мисля, че е от срока, а от самите витамини!

# 631
  • Бургас
Алегория,много неприятно,че трябва да се разделите с кучето.Аз не съм фенка на животните,но предполагам,че много сте свикнали с него и ще ви липсва.Това го написах преди да разбера,че Тедо е болен.Бързо да оздравява,поне след него няма кой друг да се разболява  Rolling Eyes

Смайл,последното изречение от поста ти...  Heart Eyes

Трейси,нямам търпение да видя следващите снимки.

Поли,стискам палци.А за Соня-убедена съм,че е период и ще отмине,но ще трябва да изтърпите малко.

# 632
  • Sofia
Здравейте!  Grinning

Трейс, аз също много бих се радвала да разглеждам снимките ти с бременното коремче! И като знам колко си изобретателна ...  Grinning Удоволствие ще бъде!  Grinning

Мими, гласувах за госпожица Амелия! Успех!  newsm10

Лиде, късмет на изпитите!  newsm10 Как е днес Макс?

Поли, стискаме палци! А после ще кажеш ли резултата?  Grinning

София май взех повечко да я уморявам с това ходене пеша и сега от 3 дни заспива много бързо следобяд. Дано..., дано ...  Simple Smile

# 633
  • На плажа
Здравейте момичета,днес съм мако като гърмян заек,след снощи,но поспах наобяд и сега се чувствам мако по-добре. WinkСнощи си изкарахме супер,малко разтоварващо,въпреки,че ця ден бях на крак,но истинското разпускане ще е в петък.Тогава е бабин ден,който е на почит в Обзор и се прави едно гоямо женско събиране с томболи ,игри,танци и песни Mr. Green
Трейси много се смях с Дани и с виличката Joy А ти си направо невероятна на снимката,другите не съм ги разглеждаа,но при първият свободен миг ще ги разгледам Hug
Лиде дано довечера да няма повръщане.И аз мисля като Алегория че най-вероятно самите витамини са пробемът ,а не срокът на годност,понеже моята докторка ми е казвала,че при правилно съхранение лекарствата могат да се дават и след изтичане на срока на годност Peace
Алегория,Савенче  дано да се оправите скоро и децата и всички болни  Praynig
Янче много сладичка е тази Анди,с този Гоги LaughingИ аз искам снимка на детската стая Wink А за майсторите.....то с право хората са казали "да не ти влиза майстор в къщата....."

Долс от кога е тази промоция на Ариел ,то си е на супер далавера ShockedТочно днес си изпатих от един евтин прах ...ама така е,като все гледам да пестя ooooh!Изкарах си дрехите мокри и мръсни,ядосах се и отидох при свеки да взема от нейния прах/Ариел/....еми няма такова нещо....дрехите излезнаха направо искрящи.Та и аз в четвъртък чакам майчинство и ще отскочим до Варна,дано да не се е разграби Praynig
Не успях да се обърна поименно към всички,за коуто се извинявам...обаче дългът ме зове..детето е гладно и само повтаря ам-ам-ам Mr. Green
Хайде лека и до утре Hug

# 634
Лиде  Joy Joy Joy много хубавоооооо! Пожелавам си и Йо така да се обърка и да налапа портокал или мандарина  Laughing

Фликс даааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes как да не се радва човек като всяка една секунда с него е преливаща от смешки, номерца, любов, помощ, внимание, търпение, милост, послушание... толкова много неща!!!  Hug Hug Heart Eyes

# 635
Дани, май е от вчера, но не знам до кога е. Аз си купих и се радвам, че дори е за пране на 30 градуса. Голяма далавера си е    Wink
Хариела и аз така правя с Ники. Преди, като беше по-топло си играеше с други деца до блока и много се уморяваше. Заспиваше точно в 13 ч и спеше по 3 часа. Сега пак ходим пеша, но до магазина примерно, иначе на разходки само в количката, че си е студенко.

Едно въпросче- дава ли се кисело мляко при разтройство? Лекарката каза, че може, но други казват че не бива да се дава. Ники не заспива без него  и ако му пречи не знам как ще заспива това дете.

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 19:55 от dolls

# 636
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

И аз да се оплаче- хвана ме гадния грип. Ill Едвам си седя на краката, кихам, кашлям, носа ми е бетон..... Надявам се да мине бързо и да не го лепна и на Алекс, защото тогава ще се  #2gunfire Добре, че мъжът ми  си дойде днес по- рано, а и нашите са наблизо и има кой да го гледа сега, за да не се навъртам около него. Даже ги оставих двамата с татко му да си спят заедно, а аз се изнесох в хола, за да не ги разболея.  Praynig

Алегория, бързо оправяне на Теди! Много обичам кучета, до миналата година и аз имах немска овчарка. Затова и те разбирам, не е приятно, но пък щом ръмжи по детето със сигурност няма как да останат под един покрив. Дано го вземат добри и грижовни хора, за да сте спокойни.  Peace

Славенка, бързо оправяне и на вас!  Hug

Поли, имаш стиснати палци и от мен!  Peace

Трейси, много красиви снимки!  Peace

Фликсче, аз пак да ти кажа за пъзелите- провери и в Кауфланд. Там също съм виждала.  Peace А за млечната баница- аз лично не съм приготвяла досега, от детската кухня е, а понякога и майка ми му прави на Алекс. Но знам, че рецептата е подобна на тази, която Хариела ти е дала.  Peace

Лека и спокойна нощ ви пожелавам!  newsm46

# 637
Привет момичета

Дани-добре си се забавлявала снощи,браво Wink и приятно купонясване в петък

Трейси-много си красива на снимките,толкова нежна и женствена Heart Eyes,добре ти се отразява бременността Hug

Хари,Дани-благодаря ви за рецептите Hug,записах си ги,остава и да ги направя,събота и неделя като готвя и за Ати,ще пробвам тиквата с яйца и мляко

Алегория-много лошо така като се разболеете всички в къщи,стискам палци бързо да се оправи Теди Praynig,а за кучето-неприятно е че ще се разделите с него,но понякога така се налага,аз имах котка при майка ми и я пратихме на село,че много обича да дере и ме беше страх да не се хвърли на малката,но на нея сега и е по добре на село Wink

Лиде-ти какви витамини му даваш на Макс,някакви мултивитамини на сиропче ли?-понеже нашето педи ни изписа такива казват се Саностол,но ни каза да ги давам сутрин,не знам дали това има голямо значение,но дали може да дава отражение на Макс че ги даваш вечер,знам ли newsm78

Мариелка-бързо да се оправяш Hug

Аз днес подадох документи за ясла,но то при нас това не е никак трудно,даже им казах в коя група искам да е Simple Smile,та от септември живот и здраве ще ходим на ясла.Ходихме до Кауфланд и търсих от тия пъзели,но не видях,къде ли може да има,трябва да обиколя детските магазини да видим дали ще открия.

Едно питане за детските надбавки-може ли да ми кажете какви документи трябва да се подадат за тези допълнителни 30 лв детски,от къде трябва да ги взема и какъв беше минимумът за член от семейството 350 лв. ли newsm78,мисля че вече може да отговаряме на изискванията.Помня че преди няколко месеца го дискутирахме,но съм забравила,ще съм благодарна да ме светнете отново по въпроса Grinning,може и на лични.

Лека и спокойна вечер

# 638
Здравейте мам4ета, малко по нощите, но сега ми остана време за мен си, както се казва  Mr. Green
Благодаря на вси4ки, които ни мислиха днес   bouquet  Hug Добре изкарахме ноща, но сутринта имаше пак о...р до ушите и продължило целият ден още 4 пъти общо  ooooh! Та се притесних ве4е и му дадох смекта да го затегне (долс - защо не опиташ и ти  със смекта  newsm78 вместо да се притесняваш дали разхлабва киселото мляко  Hug ). И прибавих еидн вит. Ц   newsm78
алегория, Дани - ами аз пак купих от същия вид мултивитамини и аз ги рових останалите не са толкова комбинирани има да ре4ем само А,Ц и Д,а това според мен не е достатъ4но, аз май месец съм закъсняла поне със срока на годност, та си е множко при положение, 4е го дават 2 месеца срок на годност, а аз го удължих с поне още един....  newsm78
Жижин - ами хубаво е да са сутрин мултивитамините, защото да ре4ем Б-тата дават енергия, която детето ще използва през деня, усвояват се пълноценно и детето е в активна фаза, но при мен е малко по-сложно, защото не иска да ги пие, мисли 4е е лекарство и бяга от лъжица, а в млякото не го усеща като насилствено даване на нещо. Ако си е вкъщи и аз ще ги давам сутрин, но на градината няма да ми вземат витамините да му ги дават те и така се оказва, 4е само във ве4ерното мляко мога да ги пробутам и си мисля, 4е пак е по-добре от нищо. А за марката - местна е някаква и 4естно да ти кажа и не я и помня, но ако искаш утре ще ти я извадя с то4ност, а и друга при4ина се сетих - купих пак същите не само, защото са много по-комбинирани, ами и защото вит.Ц е около 70% от необходимото коли4ество за дневна доза, смисъл 4е ако се разболее мога да добавя една ампула вит. Ц като ударна доза да се полу4и, а ако взема пълната доза вит. Ц необходима за деня и ако сложа още една ампула ще стане много натоварващо бъбреците, все пак е синтети4ен витамин,а не естествен от плодове и зелен4уци  Peace
мариелка,алегория, славен4е- оправяйте се бързо и пазете де4ицата  Hug  Praynig  Hug
Аз пък да ви кажа моите изпити...много тъпо се полу4и. Те се водят малко формални, но пак искат да имаш 70% за да ги минеш (незнам колко е стриктно това), защото имам 68,8 %и 67,4%  Crossing Arms Кой ги смята с тия запетай4ици не ми е ясно, но май заси4ат и времето, за което си ги правил, ако е така - ами не е 4естно  Sad Аз съм единствената 4ужденка и това не ми е май4ин език. Объркващи или много близки са отговорите и щом са направени да объркват англ. си представете мен какво ме правят  Crazy Но няма на4ин и сам войнът е войн  Naughty Търся спешно клиенти, ако има желаещи за процедури - да свиркат  Mr. Green

# 639
Добро утро. Хайде по един топъл шоколад и лате Макиато за всички болнички!  Heart Eyes

Не знам защо днес съм ранобудна, а легнах късно. Сигурно защото доста тревоги са ми в главата.
Иначе да ви кажа на Анди тотално й се промени режимът през последните 10тина дни. Вечер заспива към 21.30. Сутрин се буди около 9.00, пие мляко и пак заспива и така до 10.30, че веднъж спа чак до 11.00. Съответно през деня спи веднъж - по час и половина. Мен много ме устройва този режим. Вечер така и така с мъжо сме будни до късно + така той има повече време с нея, а аз сутрин мога да си поспивам до по-късно или поне да се поизлежавам и да си изпия съвсем спокойно цели 2 кафенца. Simple Smile

Дани, ударила си го на нкупон - браво! И аз онзи ден искрено се насладих на излизанката, а сега в събота пак ме чака същото, защото ще ми идват гости от чужбинско и мисля да ги заведа на същото място.

Хари, и аз гледам да я изморявам с ходене преди следобедния сън. Нали всеки ден сме за кухня и на връщане я пускам да ходи. Вече се замислям да започнем да ходим пеш дотам и обратно, без изобщо да взимам количка. Май все още ще й идва множко, пък и мероприятието ще ни отнема дълго време, че тя се тутка и обожава да ходи в противоположната посока.  Mr. Green Но определено като се позатопли започваме по-яко ходене.

Алегория, Мариелка, Славенка, бързо се оправяйте, мамчета.  Hug

Жижин, искрено завиждам за лесното приемане в ясла.  Flutter Писах ти на скайп, но нещо те няма. Как върви диетката?  Simple Smile

Трейси , много не разбрах за проекта със снимките, но предполагам ще видя на фейса за какво иде реч.  Grinning Hug

Elyah, виждам, че четеш, разпиши сеееее.  Hug

Хубав ден на всички!

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 09:21 от Бърборанка

# 640
Лиде, давам Ентерол и не помага особено, за това питам дали млякото не допринася за разтройството.

# 641
  • Бургас
Пак всички изчезнаха  ooooh!

Дани,къде си вилняла,че не съм разбрала  Mr. Green А бабин ден така го похвали,че сега ще вземем всички задружно да ти дойдем на гости да не изпуснем веселбата   bigdance2

Мариелка,бързо се оправяй.Точно снощи обясняваха,че при вас обявяват грипна епидемия.И на мен днес нещо ми тежи главата,надявам се да не се разболея  Tired

Аз,пък,от както пера с течен прах (Рекс) прането мирише хубаво много повече и по-дълго (явно добре си взаимодейства с омекотителя).
Майко мила,накрая ще вземем да обсъждаме леля Мария от рекламите и ще заприличаме на тях  ooooh!  Whistling  fingerscrossed  hahaha

# 642
Майко мила,накрая ще вземем да обсъждаме леля Мария от рекламите и ще заприличаме на тях  ooooh!  Whistling  fingerscrossed  hahaha

Joy hahaha Joy

Ние тамън сега сме на Бонукс аутомат  Joy Но за съжаление не мога да го похваля. Нещо елементарни петна не ми се изпират.  newsm78

# 643
  • Варна
Фликс, явявам се. Simple Smile

Jijin, извинявай, не съм видяла да питаш за капките за нос, видях че Хари ме е отменила. За диетата, аз я спрях защото имам да свалям 2 кг и да не ги сваля не е болка за умиране, нямах никакъв стимул, иначе я правих осем дни и при положение, че не бях никак стриктна определено имаше ефект, мисля като тръгна на работа пак да я почна че ще ми е по-лесно.

Лиде, давай си скайпа и да обсъждаме русото Joy, всички много ме харесаха на снимката, което за мен е доста учудващо, винаги съм си мислила че с черно ми е най-добре. Simple Smile

Долс, мисля си че млякото не е подходящо при разстройство, на мен ми бяха казали да и взема лечебна хумана, продава се в аптеките, но незнам Ники дали ще иска да я пие.

Всички болни бързо да се оправят. Praynig

Аз да ви кажа си имам домашна помощница, като пускам пералня ми подава дрехите да ги слагам вътре, после ми сочи да отварям отделението, където се слага прах, като го напълня го затваря Simple Smile, помага ми и при простирането, но аз не давам, че хваща по-няколко дрехи наведнъж и се влачат по земята. Вади от един шкаф вестници и ги разхвърля навсякъде, но като и кажа да ги събере си ги подрежда в шкафа. Simple Smile Събира си играчките, но само ако и аз участвам, подава ги на мен и аз ги слагам в коша. Wink Оня ден голям смях падна, явно ме е виждала че бърша стъклото на фурната с вестник и взела един и бърше, ли бърше Joy, мамина отмяна, дано само не и секне ентусиазма като порасне малко. Sunglasses

Аз пък гледам по телевизията "Шепот от отвъдното"(за духове) и "Престъпни намерения"(за масови убийци) и съм станала много страхлива, мисля си или че ще ми се яви някой дух в огледалото или ще влезе вкъщи някой убиец ooooh! Laughing, но продължавам да си ги гледам де. Laughing

# 644
Ганушка - готово Wink  Hug
Нищо не сте писали днес, а аз заседнах да 4ета усилено  Mr. Green
Мъжо ме ядоса преди малко - казах му да ми донесе едни биберони и той оставил Макс сам в другата стая и отиде да ми ги носи и съответно детето кай знае какъв пироет е направил, но 4ух пла4 тихи4ак, едвам, едвам и не можем да разберем защо се дере така това дете от едно падане и не спира, а то си ударило главата на зарядното ми за лаптопа и сега е със страшна цицина на 4елото и синьо има ...  ooooh!  Cry Оня ден в детската е пълзял и не е видял, 4е маси4ката им е ниска и се е нацелил в ръба и сега сме от двете страни на 4елото с белези  Crossing Arms  Naughty  Дано до утре комбала да спадне, 4е сигурно ще ме карат да пиша протоколи  ooooh! А като за капак намерих едни пъп4ици на врата му, по-скоро м/у плешките и се 4удя от какво са и дали може да е шарка  newsm78 Знам, 4е от шарка трябва да са пълни с те4ност, но немога да преценя дали имат нещо, май по-скоро нямат, от претопляне...не е бил според мен на топло  newsm78 Абе намазах го с крема му за екземи, пък да видим утре дано се събудим 4исто нови  Praynig
доллс - не съм давала ентерол и незнам как действа, но днес май ве4е нямаме разтройство само след едно прах4е смекта  Peace Всъщност аз никога не съм давала пове4е от едно, веднага го затяга. Казаха, 4е се е наакал в градината по гръб4ето 4ак, но според тях не мислели, 4е е разтройство, а по-голямо коли4ество и излязло от памперса  newsm78 Те са малко смахнати и не им вярвам де, но като видях 4е е 1 съм доволна  Peace А храната сама си прецени - на всеки разли4ните храни, разли4но действат  Peace Щом Ники си го иска, то си усеща детенцето  Hug Дано сте по-добре ве4е  Praynig
Ох, отивам да се тропясам и дано намеря някой хубав филм по тв, 4е дълъг ден беше, а още по-дълъг ме 4ака утре  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт