Неуморно АВГУСТинче от скука вкъщи вика, навън от студ пък дзинзирика.-тема № 25

• 28 596
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Здравейте, мамчета!
Аз малко по нощите влизам, ама днес цял ден се ровя в едни сайтове да поръчвам маратонки за София и все не мога да реша кои. Голям заплес съм, само ми дай по сайтове да се ровя и парите все не ми стигат ...  ooooh!

Лиде, аз знам че като се удари или падне малчо, за да не излиза цицина и да става червено, лилаво, жълто и т.н., веднага да се намаже мястото с олио. Не знам дали помага, не съм пробвала.  Peace

Ние другата седмица сме на консултация, а така не ми се ходи с тази грипна епидемия ...  #Cussing out Все ме е страх, че София ще си лепне нещо в поликлиниката, там има толкова болни ....  Sly

Ще ви пожелая лека и спокойна нощ.   newsm46

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 00:32 от Hariela

# 646
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

И аз се появявам по никое време, но нещо не ми се спи и се ровя из нета.  Embarassed

Не успяхме да опазим Алекс от вируса и привечер вдигна 39 C температура.  Sad Няма сополи, нито кашля, но дава признаци, че го болят и крачетата и ръчичките, което си е точно симптом на грипа. Дадохме му Нурофен и заспа, надявам се през нощта всичко да е наред. Утре сутрин ще звъня на личната да го заведем на преглед. Ууууф, писна ми вече от болестииииии.............. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Лиде, миличкия Макси.  Hug Да го гушнеш от нас и бързо да минават синините! Peace Аз знам, че на цицината/ удареното се слага метална лъжица.  Peace Аааа сега се сетих, че търсиш клиенти- веднага се предлагам за процедури всякакви.  Mr. Green Един спрей тен не бих отказала.  Embarassed   Laughing

Гануше, браво на Дарито! Имаш на кого да разчиташ за къщната работа значи.  Laughing Hug Алекс и той ми е много работен. Любимото му занимание е да сменяме чаршафи, както и да бършем прозорци. Даже си има негов си парцал, който мъкне навсякъде.  Joy В момента сме на вълна махане на калъфките от възглавниците ( правим го минимум по 10-на пъти на ден). Влачи ме в спалнята, започва да ги дърпа и да вика калъка- калъка ( калъфката). Вдига си матрака на неговото легло, дърпа чаршафа, после го оправя.......абе изобщо голяма ми е помощ и той.  Joy

Бърборанке, добре си поспива Анди. И Алекс си ляга към 21.30, но сутрин най- късно в 9.00 е станал. Ех, ако и той си попромени малко режима, да си поспива повечко поне сега в зимните месеци, ще е много добре. Mr. Green

Хариелка, пазаруването през нета е голяма зарибявка, само пари да имаш. Но пък нещата си заслужават. Въпреки, че с мъжа ми бяхме доста предубедени, се престрашихме и си поръчахме някои неща, от които останахме много доволни. Simple Smile

Лека и спокойна нощ ви пожелавам!
Надявам се и за нас да е такава!

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 10:20 от mariellka

# 647
  • На плажа
Добро утро,никакво време нямам,че мъжо изведе Ники и ме чакат да се оправя.Слагам едно кафе и ще бягам
Хари да казваш бързо от къде гледаш маратонки,понеже и аз съм на такава вълна,гледах в Спортсдиректа,но още не се решавам дали да е от там или не.
Мариелка направо като чух за този грипен вирус и побелях.тъкмо ми се оправиха децата и сега с тази епидемия  ooooh! чакам днес майчинството и отивам да им купувам някакви имуностимуанти,че дано да се отървем.Хайде и вие дано да се отървете с нещо леко и бързоминаващо Peace
Ставам,следобяд пак ще се включа,или пък довечера...на мъжо отпуската свърши вече newsm68 много ми дойде 20 дена в къщи..само ми седи на компа Mr. Green

# 648
Докато се наканя и Дани ме изпревари с кафето  Joy  Hug
Дани- да ти кажа да внимаваш с номерациите на Спортсдайрект-а. Аз имам такъв до мен на шопинга и ходих на една пряителка 3 пъти да и сменям модела на маратонките, въпреки, 4е нейното детенце е по-големи4ко на 3 годинки е, но гледай много добре производството. Понякога имат англ., европейска и т.н. номерация, които се поразминават с 1-2-3 номера понякога, което идва голяма разлика. Ако харесаш нещо мога да отида да го видя как изглежда в магазина и да го измеря със сантиметър да ре4ем, ако го имат нали4но де. Но и също там не връщат покупките, а ти дават вау4ер за същата сума и да си избереш друго да си купиш. Малко по рали4на им е политиката за върнати стоки  Peace
Мариелка - дано Алекс4е да е по-добре и да се размине с грипа  Praynig Аз гопонатиснах по цицината, 4е лъжица не ми дава да му сложа, но за олиото и аз съм 4увала, но не ми дойде на ум то4но тогава. Ще го ползвам следващият път, 4е тепърва май ни 4акат такива инциденти  Crossing Arms  Thinking А за процедурите - просто идея си нямаш какви неща мога да ти направя. Сигурна съм л 4е щеше да си много доволна  Party А като вси4ки тук са заети е толкова сложно да си намеря клиенти ... Само да бяхте по-наблизо толкова антицелулитни, масажи за стягане и мускулен тонус и хими4ески пилинг на лице, 4е супер ме е яд като немога да намеря свободни хора, просто перфектни резултати има след тях  Rolling Eyes 
Хари - аз ве4е писах за олиото, 4е ще го пробвам следващият път и ще ти кажа как е, но се сетих една позната като им бяхме на гости го направи на мъжа си, 4е се фрасна в един отворен шкаф и то доста силно и нищо не му излезе, та сигурно помага, знам ли  newsm78
Айде изпих кафенцето и ме по4ват зада4ите от деня. Лек и спокоен ден на вси4ки и без никакви болни  Praynig  Hug   bouquet

# 649
Момичета, аз от вчера съм парцал.Мъжо ме помоли да свърша една негова работа на компа и за това минавам да ви поздравя.Иначе само лежа и бера душа...Sad(( Дано скоро ми мине,че ми е отвратително....
Довечера сигурно ще заведем и малкия на лекар да го преслуша, а и мен да чуе ,че кашлям като заклет пушач. ooooh! На антибиотик съм.Стискайте ми палци утре вече да ми е по-добре,че няма кой да гледа дребния и е голяма драма в нас. Tired

# 650
  • На плажа
Лидееее искам химически пилинг,лицето ми е ужасно #Cussing out като на 14 годишна тинейджърка  #2gunfireАз в пубелтета нямах толкова пъпки,колкото сега ooooh!
А за маратонките...благодаря ти за предложението,мога и да се възпозвам,понеже поръчах на Вики есента,номера го улучих с помоща на мамите от форума и специалната тема за това,но самата маратонка изглеждаше по един начин на сайта,а на живо стоеше малко твърдичка и тежичка.Иначе Вики свикна с тях и си ги носи,здрави излезнаха  Peace
Славенче съчувствам ти най-искренно ,понеже и аз съм гледала децата ,болна....направо е ужасно,дано бързо да се оправиш и ти,и Валката Hug

# 651
Честит имен ден на Трейси и Магаре макар и на патерица Бъдете диви и щастливи, здрави и обичани! Да ви слушкат вкъщии

Алегорийка, ние също не говорим, баба, и за всичко друго е ъ-ъ, а иначе разбира всичко каквото му казвам или го накарам.

Сосми, имаме 8 зъба и отдавна не са расли, само цифунки ни мъчат, даже и в момента се гледаме, не ходи на ясла.

Силви, честито мила, сладко бременнеене!
Много се радвам за мамчета, които се включват понякога.

Ходихме на гости при майка ми, баба им за РД. Много прекрасно си изкарахме с децата, виждахме различни стари познати, играеха си, гонеха се, обиждаха се и даже се побийваха отвреме навреме, но се обичат и се търсят и такива големи думи и изрази говорят вече, нашитее порастнали дечица. Разходки, хранене, гости, говорихме си с нашите най-добри приятели по скайп /понеже не са в БГ/ и отново си спомнихме ученическите години.

Лиде, цицини мажа с арника и като се удари ведага памуче напоено с олио  и разтривам на мястото

Славенка, за афтичка може сребърна вода, да пийне или с тампонче го намажи в устата, където е мястото.

Дани, вече има почнал върлуващ грип, в понеделник водих Павел да го чуе и и беше пълно с народ в поликлиниката.
За такива случай давам Енгистол, които активира защитните сили на организма при такива силни вируси.

Ганушке, Павел също обича да ми помага в чистенето с прахосмукачка и подреждането, много му харесва да подрежда и разбърква по няколко пъти.

# 652
  • Бургас
 search search search Тук-таме някой  newsm78

Днес ходихме с Ишко на гости в едно съседско детенце.Голям рев дръпна на влизане-10 пъти се препотих от притеснение.После се заиграха,де.И ни подсетиха за нещо-спортните шишенца с вода на Девин.Мартин не може да свари да пие-днес сигурно ще сменя 100 памперса  Laughing

# 653
Фликс, и Анди обожава да пие от такова шише и именно оливането в буквален и преносен смисъл беше причината да го скрия за известно време.  Laughing

# 654
  • Sofia
Здравейте и от нас!  Grinning

Славенче, много зле звучиш, сигруно както се и чувстваш де...  Wink Дано утре да си по-добре, че абсолютно съм го изпитала на гърба си - да нямаш сили да станеш от леглото, а да ти се налага, защото детето теб чака, а няма кой и за 5 мин. да те отмени. Ето в такива моменти много съжалявам, че нямаме баба наблизо.  Sad

Дани, ами аз също разглеждах в Спортсдирект, но засега се спрях на друг сайт. Той обаче е американски и на мене ми ги взима зълва ми в Америка и ми ги праща по хора, които се прибират. А сега свекървата е на гости при нея, така че март месец тя ще ни ги донесе. А би ли споделила каква марка си взимала на Вики и кой номер? И кой номер носи тя по принцип? Аз съм привърженичка на Пума и Найк предимно.  Peace

Гануше, браво на твоята Дари. Дано и занапред да е такава мамина отмяна. Grinning

Хайде аз отивам да мятам едни бутер банички, че като стане детето това ще й давам с айранче. О-бо-жа-ва ги! Laughing
А и да ви кажа какво кремче й направих вчера за следобедна закуска - една чаша кис. мляко + 2суп.л. овесени ядки + 1ч.л. мед + една настъргана ябълка. Стегна се малко в хладилника и стана много хубаво.   Simple Smile

# 655
  • Бургас
Хари,ядките сурови ли ги слагаш в киселото мляко?

# 656
Хари, я ти даваш мед? И Андреа обожава бутер банички със сирене!  Grinning

Фликс, еееей, ама напоследък само ме игнорваш.  Laughing

Анди пък днес за следобедна закуска яде бебешка каша! Ама от най-бебешките - Първата каша на бебето на Хип. Те такова чудо бая отдавна не й бях давала.  Mr. Green Имах останала от 2009та и реших да не отива зян.  Mr. Green Много й се услади.  Laughing

Хубава вечер на всички!

# 657
  • Sofia
Ооо, Бърби, аз писах, че давам мед от около два месеца вече.  Grinning А сега кой не ме чете ...  smile3534

Фликс, да овесените ядки ги сложих сурови. Те като постоят в киселото мляко и набъбват леко. Peace

# 658
Ей, забравих да споделя, че снощи с мъжо бяхме на културно масово мероприятие. Гледахме "Вражалец", за което се вият опашки от години, все няма билети и добре, че в крайна сметка намерихме места с връзки, та макар и горе при ангелчетата.  Laughing Силно препоръчвам това класическо комедийно представление - страшен смях падна!  Heart Eyes  Joy В събота пък пак ще излизаме нощно, че ще имаме гости от чужбинско. Пак да кажа - колко е хубаво да се чувстваш пълноценен млад човек.  Simple Smile

Хари, явно нещо не съм обърнала внимание. Ама ти колко внимаваш за разни млека, храни, захранване и какво ли още, а за меда, дето навсякъде казват не до 2г. каква смелост само. Wink

Хайде пак да ви пожелая хубава вечер! Моят киселаж днес не ме остави на мира, заради зъбите е адски нервна.  ooooh! А още колко работа ме чака до пристигането на приятелите ми утре...

# 659
Малко ми просветна на мен и ви хвърлям едно око.Ама мернах само последните постове...

И Валентин обича бутер баничките.Simple Smile И аз давам мед. Peace

Гадно ми е на гърлото и кашлицата ми от там идва.Обадих се на личната,че ще идем с детето до тях да ни преслуша.Тя е в съседния блок.Не остана очарована,но аз какво да направя.До кабинета й ми е далеч да отида, а както ми е зле изобщо не мога да си представя да вървя толкова време.Да не е ставала лекар! Crossing Arms

Днес като лежа и се чудя с какво да си нахраня децата,че нямам сили да напазарувам и готвя и изведнъж м ипросветна: Срешу нас има един ресторант.Пратих на обяд баткото да купи два пилешки супи и даже и аз си хапнах малко.Simple Smile

Ох, хайде лягам,че пак ми е лошо...Лека вечер! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт